Ajax-loader

David Bischoff könyvei a rukkolán


David Bischoff - Az ​ufó-összeesküvés
Harry ​Reynolds ufókutató elkábul, amikor az "idegenek" megjelennek a lakásán. Egy csészealjszerű szerkezet belsejében tér magához... Everett Scarborough-ra egy tudományos előadáson, melyen az ufók létét cáfolja, és a hamisításokat leplezi le, valaki rálő. Később a tudós lányát, Diane-t, amikor éppen barátjával autózik, egy ufóhoz hasonlatos fényjelenség közepette elkábítják, majd később emlékeit törlik. Jake Camden, a gátlástalan újságíró-hiéna nyomozni kezd a két ügyben egy sztori reményében, de egyre félelmetesebb labirintushelyzetbe kerül. Eric MacKenzie, a neves író, aki az 50-es évek hivatalos, kormányszintű ufókutatásainak egyik résztvevője volt, rádöbben, hogy akkori vizsgálati jegyzőkönyveit valakik később meghamisították, amikor pedig elkezd utánajárni, megölik.

Harry Harrison - David Bischoff - On ​the Planet of Ten Thousand Bars
BARWORLD! ​For all the years that BILL had served in the Troopers, with all the hard beds, hard heads and no creds, any booze on offer was probably embalming fluid, or worse. BARWORLD! An assignment there promised bubbly, brandy and beer galore - enough to give BILL's right arms (both of them) at last some idea of just what they were for. But that was before Uncle Nancy's Cross-Dressing Emporium. And the Time/Space Resonation Nexus. And the Hippy from Hell. They were enough to completely alter a person's perceptions of reality. And, like, totally bum him out.

David Bischoff - A ​királynő nevében
Az ​emberiség még mindig az idegenek inváziójának következményeit nyögi, noha a dúlás óta jó néhány esztendő telt el. A háttérben azonban kezdenek erőre kapni azok is, akik szemében az űrbéli iszonyat csak egy remek üzlet a sok közül. Az idegenek bolygójára érkező új expedíciót meglepetés várja: rémek seregei öldöklő háborút vívnak egymással, s az ősanya trónjáért folyó küzdelemben nincs helye az embereknek…

Harry Harrison - David Bischoff - On ​the Planet of Tasteless Pleasure
He's ​the perfect Spaceship Trooper: big, strong and completely brainwashed. He's the perfect hero: willing to do almost anything to save his own neck (perhaps one of the only body parts that's still his own). Bill is in the hospital, vainly hoping for a real foot to replace the satyr's foot he's been lumbered with. Not that he has anything against satyrs - at least not until one grabs him by the foot and pulls him under the ocean into a world of unspeakable and endless pleasures! Roaming this dimension of primordial desires, Bill faces dragons and gunslingers for the sake of true love - and a really good beer!

David Bischoff - A ​vadászok bolygója
Machiko ​Noguchi, a Ryushi kolónia túlélője elhagyta saját világát, és beavatott Vadászként csatlakozott a Ragadozókhoz, ám két év elteltével visszatér, hogy folytassa munkáját. Livermore Evanston, a gátlástalan milliomos létrehozta a tökéletes vadászparadicsomot, ám nem számol az odaszállított Idegenekkel. Amikor elszabadul a pokol, Evanston rádöbben, hogy csak egyvalaki fékezheti meg a Ragadozókat, egy nő, aki ismeri őket....

David Bischoff - Éjszakai ​világ
Az ​éjszakai világban nem volt erény és ártatlanság. Ott csak a gonosz létezett. Évszázadokon át farkasemberek, griffmadarak, félelmetes sárkányok és vérszomjas vámpírok szolgálták a sötétség fejedelmét, irtózatos tettekkel bizonyítván hűségüket. Ám az éjszakai világ, a rettenetes pokla sem maradhatott fenn az idők végezetéig, mert egy bátor, fiatal vitéz és egy mindenre elszánt külvilági idegen útnak indult, hogy legyőzze a Sátánt, és elpusztítsa gonosz birodalmát.

David Bischoff - Massza
Az ​észak-amerikai kisváros, Morgan City lakói békésen élik hétköznapi életüket. A morgani Sólymok csapta ádáz mérkőzést vív a banningi Mosómedvékkel, s a 18 éves Paul Tyler szívdobogva várja első esti randevúját a csinos Meg Pennyvel. Azután sorra megismerkedünk a történet szereplőivel, az erődben csavargó öreg "Bádogemberrel", Herb Gellerrel, a seriffel és jövendőbelijével, Frannal, a patikussal, a pappal s egy motoros punkkal, Brian Flagg-gel is. Ebbe a kisvárosi, békés idillbe csöppen bele a szó szoros értelemében a Massza, és sorra falja fel a közelébe kerülő embereket is, pusztán állati ösztöneitől hajtva. A városka lakói azonban nem adják egy könnyen az életüket, s a nagyszabású harc megkezdődik.

David Bischoff - A ​sárkánygyíkok nyomában
Itt ​az új időgép-regény! Kezdődhet az új kaland! Emlékeztek-e még A lovagok titkára'! Aki akkor épségben visszatért a középkori Angliából, most még nagyobb utazást tehet az időben. Kezdők is indulhatnak! De csak az igazán bátrak kezdjék el olvasni ezt a kötetet! Az Időgép ezúttal sok millió évet ugrik majd, és ti különös állatok, valóságos szörnyek között találjátok magatokat! A mocsarak párolgó mélyeiből óriásgyíkok másznak elő, a fák ágai között bőrszárnyú lények röpködnek. . .

David Bischoff - Philip ​K. Dick High
THE ​HIGH SCHOOL OF THE FUTURE . . . "You've never wondered what the meaning of life is, have you?" asked my teacher. I shook my head. "I thought people who were depressed asked those kind of questions." "Okay. Then Quinn, I'll have to be more direct. Middlevale isn't Middlevale. Eisenhower isn't truly an accredited American high school. I'm not me, and you're not you!" "Then who are we?" "Victims!" Her finger shot in the air. "Victims of some sort of experiment! Some kind of psycho-social experiment perpetrated by scientists without principle, a government without morals!" Her dewlaps quivered with indignity. My head was spinning again. I tried to speak but I couldn't. "These ears . . . open them up and you'll find microchip monitors and controls. And judging by the kind of 'visions' we've both seen, I'd also say you'd also find some kind of mind-cloak device, adjusted to auditory and visual aspects of our brains, normalizing the odd things that may abound in this laboratory environment." I blinked. "You mean, it's all a joke?" "A bad one. A total farce." "You're telling me . . . You're saying that it's all a set-up? But how long has this been going on, then?" "Hard to say. Part of your memories could have been programmed." "Programmed?" I stared. "Like computers."

David Bischoff - A ​holló
Vannak, ​akiknek a túlvilág sem nyújt megnyugvást. Vannak, akikben olyan indulatok dúlnak, melyeket a halál sem olthat ki. Vannak, akiket a sír sem tart vissza, és ha időlegesen is, de képesek kijátszani a csontkezű kaszást, hogy kiegyenlítsenek egy ki nem egyenlített számlát. William Blessing nagy rajongója Edgar Allan Poe munkásságának. Akárcsak a nagynevű előd, maga is dark fantasy történeteket ír. S akárcsak Poe, neki is vannak nagy hatalommal bíró ellenségei. Ellenségek, akik közül az egyik barátságot színlel, miközben William életére tör, és feleségét magának kívánja. Blessing egyetlen reménye az, ha lelepleződne előtte ellensége álcája, mielőtt... A holló birodalmában az igazsághoz a síron át vezet az út. Williamnak ezen kell végigmennie, hogy megfejthesse Poe végső titkát. Csak a rejtély feltárása után szállhat vissza a fekete madár szárnyán, hogy bosszút álljon azon, aki elrabolta életét és meggyalázta kedvesét.

Kollekciók