Ajax-loader

Hodvogner László könyvei a rukkolán


Hevesi György - Hodvogner László - Autóvillamosság
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hodvogner László - Autóvillamosság mindenkinek
A könyv elsősorban a hazánkban legelterjedtebb személygépkocsi-típusok főbb villamos berendezéseit ismerteti, rámutatva azok sajátosságaira, a szakszerű üzemeltetés legfontosabb követelményeire, a leggyakoribb hibákra. A tárgyalás középpontja az egyes gépkocsitípusok áramellátó rendszerének (dinamó, generátor, szabályozó) és a gyújtóberendezéseknek az ismertetése, de röviden az egyéb villamos berendezésekről is szó van.

Hodvogner László - Autóvillamosság ​mindenkinek
A ​könyv elsősorban a hazánkban legelterjedtebb személygépkocsi-típusok főbb villamos berendezéseit ismerteti, rámutatva azok sajátosságaira, a szakszerű üzemeltetés legfontosabb követelményeire, a leggyakoribb hibákra. A tárgyalás középpontja az egyes gépkocsitípusok áramellátó rendszerének (dinamó, generátor, szabályozó) és a gyújtóberendezéseknek az ismertetése, de röviden az egyéb villamos berendezésekről is szó van.

Hodvogner László - Gépjárművek ​villamos berendezései
A ​gépjárművek villamos berendezései az utóbbi évtizedek folyamán jelentős változásokon mentek keresztül. A mennyiségi növekedésen kívül az elektronika egyre szélesebb körű térhódításával a berendezések minőségi átalakulásának is tanúi vagyunk. A könyv - a teljesség igénye nélkül - átfogó képet kíván adni a különböző villamos berendezések feladatairól, működéséről, üzemi sajátosságairól, a legelterjedtebb változatokról. A hagyományos jellegű berendezések ismertetésén kívül megfelelő súlyt igyekszik helyezni a korszerű szerkezetek és ezen keresztül a fejődési tendenciák bemutatására is. A különböző berendezések és azok változatainak sokfélesége nem teszi lehetővé, hogy az egyes területekről minden vonatkozásban teljes képet adjunk. A könyv anyagának összeállításakor arra törekedtünk, hogy az ne csak a nálunk nagyobb darabszámban üzemelő gépkocsik villamos berendezéseinek, hanem a nálunk még csak ritkán előforduló szerkezetek megismeréséhez is segítséget nyújtson.

Kollekciók