Ajax-loader

Dan Abnett könyvei a rukkolán


28
elérhető
19

Dan Abnett - Szellemgyártó
Már ​jó két órája haladtak a voltemandi erdő fekete törzsű fái között. A talajból bűzös nedvesség szivárgott, a gépek bömbölése megrekedt az összefüggő mennyezetet alkotó lombok alatt. Ekkor történt, hogy Ortiz ezredes megpillantotta a halált. A halál vörös volt, és az ösvény jobb oldalán, a fák között várakozott, mozdulatlanul nézte az elhaladó Baziliszkusz-oszlopot. Ortizt éppen ez a mozdulatlanság döbbentette meg. Kétszer is rá kellett néznie az alakra, hogy felfogja, mit is lát. Körülbelül kétszer olyan magas volt, mint egy átlagos ember, rémisztően széles. Páncéljának színe akár az alvadt véré, a fején rézagancsot viselt. Az arca akár egy sírból kihantolt hulláé. Démon volt. A Káosz harcosa. _Világzabáló._ A Warhammer 40 000 rémálomba illő, jövőbeli világában az emberiséget a pusztulás fenyegeti. A Birodalmi Gárda alkotja az első védelmi vonalat, amely elválasztja fajunkat a könyörtelen ellenségtől. A tanithi Első és Egyetlen ezred tagjait, és félelmet nem ismerő komisszár-ezredesüket, Ibram Gauntot ebben a háborúban nem csupán az életüktől foszthatják meg: a lelküket is elveszíthetik.

Dan Abnett - A ​Kígyó Testvérisége
A ​41. évezred komor valóságában az űrgárdisták az emberiség legfőbb védelmezői, a Császár legvégső rohamcsapatai. A Vaskígyók esküt tettek, hogy megvédik a Zátony-csillagokat a romlástól, bármibe is kerül. A Kígyó Testvérisége Priad őrmestert és a Damoklész osztagot követve harcol, hogy megoltalmazzák az emberiséget a számtalan fenyegető ellenségtől, a romlott sötét eldák, vagy akár a hatalmas ork, Waaagh ellen.

Dan Abnett - Ravenor, ​a kívülálló
Ravenor, ​a kívülálló A 41. millennium háború tépázta jövőjében, az Inkvizíció titkos háborút vív az emberiség ellenségeivel – idegenekkel, eretnekekkel és démonokkal – hogy megvédje az Ember Birodalmát és az emberiség lelkét. Ravenor inkvizítor tovább folytatja nyomozását az eretnek Zygmunt Molotch után – ez a vadászat számára immáron megszállottsággá vált. Prédájuk fáradhatatlan üldözése közben, az Inkvizíció törvényeit áthágva, Ravenor és csapata kívülállóvá válik. Téren és időn keresztül, végtelen hatalommal és ravaszsággal felvértezett ellenségekkel harcolva, vajon mit kell még feláldoznia Ravenornak és embereinek, hogy mégis megszerezzék a győzelmet?

Dan Abnett - Mike Lee - A ​Pusztítás Ura
Bestiákra ​és barbárokra vadászó, nyers húst zabáló szörnyeteg portyázik az erdőkben. Külsőre olyan, mint egy druchii, de az ereje és gyorsasága több, mint félelmetes, ráadásul egy vérszomjas nauglir segíti. Senki sem lehet biztonságban, aki a közelébe kerül. A szörnyeteg egy bizonyos irányba halad, a jelek szerint Tz’arkan iszonyú templomába igyekszik. Hogy mi végre, azt csak ő tudhatja – vagy talán még ő maga sem. Vadállat, az értelemnek, az intelligenciának látszólag a szikrája sincs meg benne. Talán nem is lenne képes elmondani, mi történt vele néhány héttel korábban, azután, hogy megszerezte a Torzkardot és kijutott a Hóhérok Városából. Talán már nem is emlékszik a Boszorkánykirállyal való találkozására, az egyik rokona ellen vívott csatára és az ostromra, amelyben valódi hősként küzdött. Talán már a teste sem az övé, hanem azé a démoné, amely a saját szabadulása érdekében bárkit és bármit képes feláldozni... Sötétpenge Malus számára csupán egyetlen kérdés létezik: vajon képes lesz lerázni magáról Tz’arkan igáját, vagy a testét örökre a démon fogja bitorolni?

Adam Glass - Dan Abnett - Suicide ​Squad (vol. 4) 2. - Basilisk Rising
As ​the surviving Squad members attempt to recover from their disastrous Gotham City mission, we learn a dark secret that has been festering in the team since issue #1: a traitor stalks the Suicide Squad! The saboteur's mission: Assassinate Amanda Waller, expose the Squad and leave Task Force X in ruins! The Basilisk strikes!

Dan Abnett - Ravenor
A ​41. évezred háborúk tépázta jövőjében az Inkvizíció titkos háborút vív az emberi faj legsötétebb ellenségeivel – az idegenekkel, az eretnekekkel és a démonokkal –, hogy megvédje az Ember Birodalmát és az emberiség lelkét. Gideon Ravenor inkvizítor, a hírhedt Eisenhorn inkvizítor egykori tanítványa, egyike azon keveseknek, akiket ezen háború megvívására választottak ki. Miután rögtön pályafutása elején, a Thracia Primarison, a Spatia Kapunál történt atrocitás során megnyomorodott, Ravenor egy létfenntartó egységben rekedt, amely megvon tőle minden, az univerzummal létesített fizikai kapcsolatot. Terepen dolgozó ügynökei elit csapatán keresztül tevékenykedve, Ravenornak potens pszichikus képességei segítségével kell nyomozást végeznie az Angelus szubszektorban, ahol egy ismeretlen sötét erő fertőzi a gazdagok és szegények elméjét egyaránt. Csapatát a birodalmi űr határaira és azon túlra vezetve, Ravenor halálos csatát kell vívjon a túlélésért egy ugyanolyan könyörtelen és hatalmas ellenféllel, mint amilyen ő maga.

Dan Abnett - Mike Lee - The ​Daemon's Curse
Ambitious ​dark elf warrior Malus Darkblade learns the location of a powerful relic and decides he wants it for himself. Malus leads an expedition into the dangerous Chaos Wastes in search of it but finds far more than he had bargained for. Possessed by a powerful daemon, he must undertake an epic quest to save his very soul.

Dan Abnett - Andy Lanning - Guardians ​of the Galaxy (vol. 2) 2. - War of Kings 1.
If ​the Guardians have broken up, who will save the galaxy from the Church of Universal Truth, the Badoon and King Blastaar? First there was the cosmos saving. Then there was the betrayal. Now there’s the breakup. As Star-Lord’s squad head off on their own pursuits, a universe of innocents asks, “Where are our Guardians?” Fear not, helpless citizen of the stars, for a new team has risen and they are ready to put a beat down on any bad guys bent on destruction! These new Guardians include the brew-slurping Bug; the time-lost Major Victory, Gamora, the green-skinned assassin with mental issues; and an angry walking tree named Groot — all led by Rocket Raccon, a talking mammal with his raygun set on a hair-trigger. Just as the sabers begin rattling in the War of Kings, outer space’s elite cadre of saviors has seen better days. Feel guarded now? Collecting GUARDIANS OF THE GALAXY #7-12

Dan Abnett - Mike Lee - Vérvihar
Kiadónk ​új warhammer fantasy sorozatának második kötetében Malus egy ősrégi könyvből tudomást szerez arról, hogy a második ereklyét, Kolkuth Bálványát egy Eradorius nevű mágus birtokolta valaha. A varázsló még az Első Háború idején egy, a messzi északon megbúvó, kis szigetre menekült Tz’arkan elől. Malus-nak el kell utaznia a Morhaut-szigetre, hogy megszerezze a bálványt, csakhogy az északi tengereket a Bőrmetszők néven emlegetett, vérszomjas és tébolyult tengeri rablók uralják…

Dan Abnett - James ​Mayer
Hogy ​milyen egy átlagos hét Cardiffban? Semmi rendkívüli. Néhány békés városlakót ugyan megvadított egy földön kívüli szuper szudoku, másokat pedig a droonlárvák döntöttek ágynak, olykor feltűnt egy szellemtemplom, a külvárosban pedig egy droid kezd mészárlásba, és a változatosság kedvéért egy dimenziótörés is létrejött. Az átlagpolgárok ebből mit sem vesznek észre, hiszen a TORCHWOOD feladata nemcsak az, hogy elhárítsa a veszélyt, de az is, hogy titokban tartsa. Jack Harknesst mégis nyugtalanítja valami, egy különös tárgy, amiről szinte semmit sem tud.

Dan Abnett - Kincsvadászat ​az elvarázsolt kastélyban / Kincsvadászat az elveszett városban
Ebben ​a mesében Robert és Anna segítői lehetnek az olvasók. A Kincsvadászat az elvarázsolt kastélyban című történetben Fura úr titokzatos kastélyában lévő kincseket kell felkutatni, míg a Kincsvadászat az elveszett városban című játékban az olvasó segítségével az Andokban nyomoz a két gyerek. Ez utóbbi történetben Fura urat is meg kell találni a mesés kincsek mellett. A célba érést a szerzői utasítások segítik. Ha mégsem sikerült Fura úrnak és a kincseknek a nyomára akadni, a Megfejtésekből minden kiderül.

Dan Abnett - Andy Lanning - Pablo Raimondi - Realm ​of Kings
Gladiator ​is emperor of the Shi'Ar! His squadron, the Imperial Guard, is the ultimate law! But what is it like to live and work in this infamous legion as they attempt to keep their empire from disintegrating into the chaos of civil war. One hazardous mission may be the solution that everyone is praying for, but are the opinionated and fractured Guard tough enough - and united enough - to accomplish it? You saw them at the death of Phoenix... you've seen them battle the Inhumans... now it's time for Dan Abnett & Andy Lanning (War of Kings) and Kev Walker (Marvel Zombies 3 & 4) to take you inside this fearsome force! Collects Realm of Kings, Realm of Kings: Inhumans 1-5, Realm of Kings: Son of Hulk 1-4, Realm of Kings: Imperial Guard 1-5.

Dan Abnett - Legion
A ​Great War is coming, and it will engulf the Imperium of Man. The Space Marines of the Alpha Legion, the last and most secretive of all the Astartes brotherhoods, arrive on a heathen world to support the Imperial Army in a pacification campaign against strange and uncanny forces. But what drives the Alpha Legion? Can they be trusted, and what side will they choose when the Great War begins? Loyalties are put to the test, and the cunning schemes of an alien intelligence revealed in this latest instalment of the ground-breaking SF series by Dan Abnett, as the fate of mankind hangs in the balance.

Dan Abnett - Mike Lee - Reaper ​of Souls
In ​the world of Warhammer, dark elves reign supreme for their sophisticated savagery, and no member of this race is more infamous than Malus Darkblade. Possessed by a daemon, Malus has but a year to find five magical artefacts before his soul becomes forfeit.

Dan Abnett - Graham McNeill - Sabbat ​Világok
Sek ​Fiai a homályból bukkantak elő, s egyszerre több oldalról rontottak rájuk. Feygor, Corbec és Caffran rövid sorozatokkal fedezték Gauntot, Bragg pedig a golyószórójával ritkította az ellenség sorait. A káoszhívők rengetegen voltak. Gaunt kardja ugyan véres rendet vágott közöttük és négy tárat is kilőtt rájuk – de még mindig csak özönlöttek feléjük. Gaunt biztosra vette, hogy nem jutnak el a hídig. De annak ellenére, hogy a káoszimádók túlerőben voltak, a meglepetés a birodalmiakat segítette. Szellemek voltak, öten az Impérium legkiválóbb könnyűgyalogosai közül. Folyamatosan fedezték egymást, s úgy harcoltak, akár egy ötfejű, egy akarattól vezérelt, olajozottan működő gépezet. Úgy vágtak át Sek Fiainak arcvonalán, akár egy elit rohamosztag. Mintha halhatatlanok lettek volna. A háború istenei. És végül elérték a hidat... Véres háború tépázza a Sabbat Világokat, ami csak győzelemmel vagy teljes pusztulással érhet véget. A Phantine-i Légierő vadászgépei az égen veszik föl a harcot az emberiség ellenségeivel, a reredosi ellenállók a saját szülőbolygójukon küzdenek a megszállókkal, s Gaunt legendás Szellemei a legvéresebb csatatereken csapnak össze az Archon seregeivel.

Dan Abnett - Andy Lenning - Guardians ​of the Galaxy (vol. 2) 4. - Realm of Kings
The ​Guardians have been to hell and back on a desperate quest to save the past, present and future of the universe itself. But after their monumental efforts and terrible sacrifice, could it be that—due to the end of WAR OF KINGS and the creation of The Fault—the universe is an even more dangerous place than before…and they just don’t realize it yet? Collecting GUARDIANS OF THE GALAXY #20-25.

Dan Abnett - The ​Silent Stars Go By
The ​winter festival is approaching for the hardy colony of Morphans, but no one is in the mood to celebrate. They're trying to build a new life on a cold new world, but each year gets harder and harder. It's almost as if some dark force is working against them. Then three mysterious travelers arrive out of the midwinter night, one of them claiming to be a doctor. Are they bringing the gift of salvation or doom? And what else might be lurking out there, about to wake up? An adventure featuring the Eleventh Doctor as played by Matt Smith and his companions Amy and Rory

Dan Abnett - Mike Lee - Lelkek ​gyilkosa
Sötétpenge ​Malus, a Bőrmetszők elleni hadjáratból visszatérve, Karond Kar tengerparti városában köt ki. Innen egy prófécia hatására hűséges nauglirja hátán a sötét elfek egyik hegyi mauzóleumába utazik. Az ősi kripták közt, egy régen halott elf herceg sírjában rejtették el ugyanis az öt varázstárgy egyikét, melyek segítségével megszabadulhat az őt megszálló démontól. Azonban az elátkozott tárgyat, melyet Torxus Tőrének neveznek mások is szeretnék megszerezni és ha sikerrel járnak félő, hogy Malus ellen fordítják a nagy hatalmú fegyvert. Ha pedig valakit megsebeznek ezzel a tőrrel, annak a lelke örökre elvész...

Dan Abnett - A ​becsület őre
Gaunt ​komisszár és a Szellemek a Sabbat Hadjárat taktikailag és spirituálisan talán legfontosabb szentélyvilágán küzdenek, a harc sűrűjében. A Káosz követői azonban megkeserítik a győzelmüket, s miközben a sötétség erői ellentámadásba lendülnek, Gauntot és seregét a szektor legértékesebb relikviájának megszerzésére küldik. A feladatuk: helyezzék biztonságba annak a szentnek a csontjait, aki először vezette győzelemre az emberiséget a Sabbat Világokon...

Dan Abnett - Hórusz ​felemelkedése
A ​31. évezredet írjuk. A halhatatlan Császár bölcs és jóindulatú uralma alatt az Emberiség Birodalma folyamatosan növekszik. A felfedezések és hódítások kora ez. De a győzelem előestéjén a Császár elhagyja a frontvonalat, s a galaxis meghódítására indított hadjárat élére kedvenc fiát nevezi ki hadúrnak. Vajon képes lesz-e az idealista Hórusz megvalósítani a Császár nagyszabású terveit, vagy a kinevezése csupán a viszály és eretnekség magvait hinti szét a testvérei közt?

Dan Abnett - Traitor ​General
Saviour... ​or assassin? As the fate of the Sabbat Worlds campaign balances on a knife-edge, the success of the Imperial crusade rests with one high-ranking officer, captured by the dark forces of Chaos. Colonel-Commissar Ibram Gaunt leads a hand picked strike team deep behind enemy lines to track down a captured Imperial officer who holds strategic knowledge of Warmaster Macaroth's entire battle plan. Their mission is simple: stop him from revealing his secrets to the enemy, whatever the cost. With their lives forfeit, Gaunt and his team hold the kep to a mission that will bring either death or glory!

Dan Abnett - Know ​No Fear
Unaware ​of the wider Heresy and following the Warmaster’s increasingly cryptic orders, Roboute Guilliman returns to Ultramar to muster his Legion for war against the orks massing in the Veridian system. Without warning, their supposed allies in the Word Bearers Legion launch a devastating invasion of Calth, scattering the Ultramarines fleet and slaughtering all who stand in their way. This confirms the worst scenario Guilliman can imagine – Lorgar means to settle their bitter rivalry once and for all. As the traitors summon foul daemonic hosts and all the forces of Chaos, the Ultramarines are drawn into a grim and deadly struggle in which neither side can prevail.

Dan Abnett - Hereticus
Az ​Inkvizíció évezredek óta vívja titkos háborúját az emberiség ellenségeivel – az idegenekkel, a démonokkal és az eretnekekkel. Amikor egy régi vérbosszú váratlan és gyilkos fordulatot vesz, hogy mentse a saját és társai életét, Eisenhorn olyan lépésre kényszerül ami beláthatatlan következményekkel jár. Vajon meddig harcolhat az Inkvizítor a Káosz ellen, míg maga is azzá nem válik, aminek az elpusztítására felesküdött?...

Dan Abnett - Vértestvérek
A ​túloldalon gyülekező Vértestvérek puskatussal kezdték püfölni az ajtót. Gaunt új tárat csúsztatott a sorozatvetőjébe. Még egy tartalék tára van, és vége. Még tíz lövedék. A szirénák sivítása, és a dörömbölés sem tudta elnyomni az egyre erősödő, diadalittas üvöltést. Gaunt ujjai elfehéredtek, úgy szorította a fegyvere markolatát. Rövidesen egy újabb, fehér csempés alagúthoz értek. Körülöttük mindenhol harcoltak – a felettük és mellettük nyújtózó folyosókon, s az alattuk elhelyezkedő járatokban. - Most merre? – kérdezte a fogoly. Aztán a hátuk mögött felbukkanó Vértestvérek eldöntötték a kérdést. Futásnak eredtek. Gaunt maga előtt terelte a foglyot, s közben megeresztett egy-egy lövést hátrafelé. Az egyik robbanólövedék talált, s üldözőik a földre vetették magukat... A Tanithi Elsők két éve nem harcoltak. A Balhauton várakozva lassan elveszítik minden reményüket abban, hogy visszakerülhetnek a frontra. Mindez azonban megváltozik, amikor a Vértestvérek megtámadják a helyőrséget. Gauntnak és embereinek egy foglyot kell védelmezniük. Vajon mit tudhat a fogoly, és miért akarják az eretnekek mindenáron elnémítani?

Dan Abnett - Mike Lee - Bloodstorm
In ​the savage kingdom of the dark elves, life is a constant fight for survival, and no member of this doomed race is more cruel or devious than Malus Darkblade. Possessed by a daemon, Malus is forced to seek a number of magic artefacts or his soul will be forfeit. In this tale, Darkblade must brave a magic labyrinth and defeat its fearsome guardian to recover the Idol of Kolkuth.

Dan Abnett - Triumff
2010-et ​írunk, Nagy-Britannia világbirodalmát bűbáj és babona kormányozza, s a trónon Őfelsége, XXX. Erzsébet ül. A béke csalóka látszata azonban ármányt rejt, s a kor egyik legnagyszerűbb kalandora és kardforgatója, Sir Rupert Triumff egy olyan összeesküvés nyomára bukkan, melynek célja, hogy a királynőt megfossza hatalmától… A Warhammer 40.000 könyvek siker szerzője, Dan Abnett ez alkalommal bajvívókról, mágiáról és nyomozásról mesél a tőle megszokott olvasmányos stílusban.

Dan Abnett - Kétfejű ​Sas
Hajmeresztő ​légi csata a háború dúlta Sabbat Világok egén! Amikor a Phantine XX-as elit pilótái földet érnek Enothis megtépázott világán, már tudják, kétségbeesett küzdelem vár rájuk. A Káosz erői a végső csapásra készülnek, ami a bolygó összes lakójának halálát jelentheti. Civilek ezrei menekülnek a sötétség hadai elől, Khrel Kas Obarkon, a Káosz seregeinek leghírhedtebb pilótája pedig minden nap új áldozatok után kutat… E percben minden a Phantine légivadász-regiment bátor férfijain és asszonyain múlik. Vajon képesek féken tartani a Káosz hordáit, míg megérkezik az erősítés? A légi csaták villámgyors, gyomorszorító őrületében mégis mennyi esélyük lehet a démonok által megszállt ellenséggel szemben? _"Annyira hihető, hogy szinte érzed a testedet ostromló gravitációs erőt"_ - SciFi.com

Dan Abnett - Megváltás
A ​Szellemek már több mint két éve vannak távol a frontvonaltól, amikor új lehetőséget kapnak, hogy ismét bizonyíthassák rátermettségüket. Képességeikhez illő feladattal bízzák meg őket: Jussanak el a távoli Megváltás titokzatos erődvilágára, ahol olyan titkokat őriznek, amik megfordíthatják a háború menetét. A múlt árnyaival és az elenség erőivel versenyt futva lassan kezd úgy tűnni, ez lesz a Szellemek legdicsőbb órája – vagy a legutolsó.

Dan Abnett - Double ​Eagle
When ​the elite fighter pilots of the Phantine XX arrive on the beleaguered world of Enothis, they know this is a desperate hour. The forces of Chaos are closing in and their final push could well wipe out all human life on the planet. Thousands of refugees flee the dark armies and the infamous Chaos fighter pilot Khrel Kas Obarkon is always hunting the skies for more prey... And so it falls to the brave men and women of the Phantine fighter corps. Can they hold up the Chaos advance until reinforcements arrive? In the high-speed white-knuckle terror of aerial combat, can they defeat an enemy possessed by daemons? * In the blood-soaked Sabbat Worlds crusade, Warmaster Macaroth's Imperial Crusade force is attempting to halt a massive counter attack led by the Chaos legions of the dread-lord Anakwanar Sek. Over several hard-fought weeks, the war-torn world of Enothis hangs in the balance. Sek's hosts, supported by vast squadrons of the Blood Pact's air cadre, have driven the Imperial ground forces into near rout across the vast desert continent. Only the day and night efforts of the Phantine Fighter Corp can hope to keep the enemy host at bay long enough for the Imperial ground forces to regroup for a last battle. As the desperate fight for air supremacy begins, the fate of the entire crusade hangs in the balance.

Dan Abnett - Sabbat ​Martyr
With ​the future of the Sabbat Worlds campaign balanced on a knife edge, new hope arises in the form of Saint Sabbat herself, reincarnated to lead the Imperium to victory against the dark forces of Chaos. The living saint calls for Colonel-Commissar Gaunt and the Tanith First to be her guardians. Doubting that she is who she claims, Gaunt must discover the truth while fending off enemy troops and lethal assassins. But treachery within the Ghosts will not only threaten the mission, but will rip the Tanith asunder.

Dan Abnett - Titanicus
Amikor ​Orestes kulcsfontosságú kohóvilágát ostrom alá veszik a Káosz titánjai, a bolygó kénytelen segítségért folyamodni. A küzdelemből frissen megtért Invicta Titán Légiónak bár égető szüksége lenne némi időre, hogy elvégezzék a létfontosságú javításokat, hogy feltöltsék a készleteiket, mégis válaszolnak a segélykérő hívásra, és hadba vonulnak. A háborúba induló isten-gépek lábai alatt maga a föld is megremeg, hisz a pusztítás, melyre képesek könnyen romlásba döntheti magát a világot is, melynek felszabadítására felesküdtek. Az epikus Warhammer 40,000 regény lapjain az apokaliptikus léptékű, vad küzdelem sötét politikai intrikával párosul.

Dan Abnett - A ​Tanith ágyúi
– ​Köteleket ki! Most! – üvöltötte Domor. A 2K leszállóhajó vadul megbillent, ahogy a lenti nehézfegyverek ismét eltalálták. – Most?! – kérdezte Haller őrmester elborzadva. – Fogd be, és csináld, vagy mind itt halunk meg! – A… kupolára ugrunk? – Igen. A kupolára. – De… elvétettük a landolási zónát! Vissza kellene… – Csökken a sebességünk! - kiáltott oda neki Milo. – A turbinák kezdik beadni a kulcsot! – hallatszott a pilótafülkéből. – Csökken a magasság! – Mozgás! – mondta Domor fagyosan. A lángoló csapatszállító a kupola fölött bukdácsolt, s most, hogy az építmény eltakarta előlük az ütközet fényeit, immáron teljes sötétségben voltak. Csak a saját gépüket emésztő tűz adott némi világosságot. Gyakorlatilag nem láttak semmit. Amennyire meg tudták ítélni, akár a kupola pereme fölött is járhattak. Minden csupa elmosódott árnyék, sehol egy biztos támpont… Sötét idők járnak a Sabbat világok felszabadításáért küzdő Birodalmi Gárdára. A hadjárat kifulladni látszik, az utánpótlási vonalak elvágva, a Káosz erői mindent elsöprő ellentámadásba kezdtek. Gaunt komisszár-ezredes és a Tanithi Első és Egyetlen feladata Phantine prométeumban gazdag iparvilágának visszafoglalása. Az ellenséges környezeti feltételek miatt egyedül a bizonytalan légi offenzíva látszik járható útnak, és a mérgező légkörű, ellenségtől hemzsegő planétán a Szellemek számára már csupán egy kérdés maradt: túlélhetik-e ezt a földi poklot?

Kollekciók