Ajax-loader

Dan Abnett könyvei a rukkolán


28
elérhető
19

Dan Abnett - Szellemgyártó
Már ​jó két órája haladtak a voltemandi erdő fekete törzsű fái között. A talajból bűzös nedvesség szivárgott, a gépek bömbölése megrekedt az összefüggő mennyezetet alkotó lombok alatt. Ekkor történt, hogy Ortiz ezredes megpillantotta a halált. A halál vörös volt, és az ösvény jobb oldalán, a fák között várakozott, mozdulatlanul nézte az elhaladó Baziliszkusz-oszlopot. Ortizt éppen ez a mozdulatlanság döbbentette meg. Kétszer is rá kellett néznie az alakra, hogy felfogja, mit is lát. Körülbelül kétszer olyan magas volt, mint egy átlagos ember, rémisztően széles. Páncéljának színe akár az alvadt véré, a fején rézagancsot viselt. Az arca akár egy sírból kihantolt hulláé. Démon volt. A Káosz harcosa. _Világzabáló._ A Warhammer 40 000 rémálomba illő, jövőbeli világában az emberiséget a pusztulás fenyegeti. A Birodalmi Gárda alkotja az első védelmi vonalat, amely elválasztja fajunkat a könyörtelen ellenségtől. A tanithi Első és Egyetlen ezred tagjait, és félelmet nem ismerő komisszár-ezredesüket, Ibram Gauntot ebben a háborúban nem csupán az életüktől foszthatják meg: a lelküket is elveszíthetik.

Dan Abnett - Anarch
Urdesh ​kohóvilágán az összevont birodalmi erők az utolsó, véres összecsapásra készülnek az Ellenség erőinek urával, az anarchhal, és a magukat Sek Fiainak nevező barbár elit csapataival. Bármelyik fél is arat győzelmet, az nem csak az Urdesh felett veszi át az irányítást, de győzelmet arat a Sabbat Világokért vívott hadjáratban is. A Macaroth hadúr jobbkezeként szolgáló Ibram Gaunt a küzdelem kellős közepébe csöppen, amikor megtudja, hogy a végső siker kulcsát épp a saját regimentje, a Tanithi Egyes, a Szellemek tartják a kezükben. Ám miközben az Impérium és a Káosz erői a végső összecsapásra készülnek, Gauntnak rá kell jönnie, hogy az ellenség talán már köztük jár.

Dan Abnett - Gilead's ​Blood
Gilead's ​Blood follows the saga of the doom laden High Elf Gilead Lothain. Along with his faithful retainer Fithvael, Gilead, shadowfast warrior and the last of the line of Tor Anok, travels the Warhammer World seeking revenge on the servants of Evil.

Dan Abnett - Prometheus: ​Élet és halál
A ​Tartaruson lezajlott öldöklés után egy maroknyi tengerészgyalogosnak sikerül megszereznie és elindítania a bolygón talált titokzatos idegen űrhajót. Még csak nem is sejtik, hogy a fedélzeten újabb, véres összeütközésbe keverednek magával a Tervezővel, aki egy különös planétára, az LV-223-ra irányítja a hajót. Hamarosan az is kiderül, hogy a hely minden szerves élet forrása, ám egyben a vérengző pusztítás és halálos veszedelmek világa is. Így amikor megjelennek a mindent elözönlő xenomorfok, kilátástalan helyzetükből csak két ember mentheti meg a katonákat, a jó ideje itt rekedt Angela Foster kapitány és társa Galgo...

John French - Aaron Dembski-Bowden - Nick Kyme - Gav Thorpe - Guy Haley - L. J. Goulding - Graham McNeill - Dan Abnett - Sons ​of the Emperor
From ​their shadowed origins to the desperate battles that ensued when half of them rebelled against their father, the Sons of the Emperor – the vaunted primarchs – were among the greatest of humanity's champions, warriors without peer and heroes whose deeds became legend. From the Angel Sanguinius, who took the sole brunt of his Legion's most brutal acts, to Vulkan, whose humanity made him unique amongst his brothers, and from dour Perturabo, architect, inventor and murderous warlord, to Horus, whose shining light was eclipsed only by the darkness that grew within his soul, this anthology covers eight of the primarchs and their greatest – or darkest – deeds.

Dan Abnett - Andy Lanning - Christos Gage - The ​Authority - Rule Brittania
The ​WildStorm Universe has been shattered by an apocalyptic event and the world is devastated. Does the Authority have a hope of rebuilding their "finer world," or is that dream dead and gone? Don't miss this beginning of an astounding new direction for the super-team. Find out what the group that was created to protect Earth from threats of a global scale must do after they fail in their mission.

Dan Abnett - Aquaman ​(vol. 7) 8. - Out of Darkness
Aquaman's ​exile may finally be resolved, but it's going to take more than a return to Atlantis for his constituency to trust him again. It's not going to be easy. Meanwhile, a lethal enemy can reach anyone through even a drop of water and is out for the kill. Dead Water seems nearly unstoppable, and Aquaman is going to need some help. But who could help with this kind of job? Sounds like a good time for Aquawoman! Collects AQUAMAN #48-53.

Dan Abnett - Dinosaurs
How ​big were the dinosaurs? Where in the world did the dinosaurs live? You'll find the answers to these and over 100 intriquing questions inside this beautifully illustrated book.

Dan Abnett - A ​Kígyó Testvérisége
A ​41. évezred komor valóságában az űrgárdisták az emberiség legfőbb védelmezői, a Császár legvégső rohamcsapatai. A Vaskígyók esküt tettek, hogy megvédik a Zátony-csillagokat a romlástól, bármibe is kerül. A Kígyó Testvérisége Priad őrmestert és a Damoklész osztagot követve harcol, hogy megoltalmazzák az emberiséget a számtalan fenyegető ellenségtől, a romlott sötét eldák, vagy akár a hatalmas ork, Waaagh ellen.

Adam Glass - Dan Abnett - Suicide ​Squad (vol. 4) 2. - Basilisk Rising
As ​the surviving Squad members attempt to recover from their disastrous Gotham City mission, we learn a dark secret that has been festering in the team since issue #1: a traitor stalks the Suicide Squad! The saboteur's mission: Assassinate Amanda Waller, expose the Squad and leave Task Force X in ruins! The Basilisk strikes!

Dan Abnett - Ravenor
A ​41. évezred háborúk tépázta jövőjében az Inkvizíció titkos háborút vív az emberi faj legsötétebb ellenségeivel – az idegenekkel, az eretnekekkel és a démonokkal –, hogy megvédje az Ember Birodalmát és az emberiség lelkét. Gideon Ravenor inkvizítor, a hírhedt Eisenhorn inkvizítor egykori tanítványa, egyike azon keveseknek, akiket ezen háború megvívására választottak ki. Miután rögtön pályafutása elején, a Thracia Primarison, a Spatia Kapunál történt atrocitás során megnyomorodott, Ravenor egy létfenntartó egységben rekedt, amely megvon tőle minden, az univerzummal létesített fizikai kapcsolatot. Terepen dolgozó ügynökei elit csapatán keresztül tevékenykedve, Ravenornak potens pszichikus képességei segítségével kell nyomozást végeznie az Angelus szubszektorban, ahol egy ismeretlen sötét erő fertőzi a gazdagok és szegények elméjét egyaránt. Csapatát a birodalmi űr határaira és azon túlra vezetve, Ravenor halálos csatát kell vívjon a túlélésért egy ugyanolyan könyörtelen és hatalmas ellenféllel, mint amilyen ő maga.

Dan Abnett - Rácsatlakozva
A ​Nyolcvanhatos épp olyan sivárnak és unalmasnak tűnt Lex Falk számára, mint bármely másik csillagközi gyarmatbolygó. De amikor egy helyi konfliktus kezd elmérgesedni, s a katonai vezetőség hírzárlatot rendel el, az már a veterán újságíró kíváncsiságát is felkelti. S mivel ő maga nem juthat a harci zóna közelébe, a legmodernebb technika segítségével egy frontra kivezényelt katona agyára csatlakozik rá. Ezzel veszi kezdetét élete legnagyobb sztorija… Dan Abnettet a Warhammer és Warhammer 40,000 regények kapcsán ismerhettük meg. Olyan sikersorozatok kapcsolódnak a nevéhez, mint a Gaunt szellemei, az Eisenhorn-trilógia vagy a Sötétpenge Malus ciklus.

Dan Abnett - Ian Eddington - Condemned ​by Fire
The ​Witch Hunters come to the fore in this graphic novel from the same team that brought you WARHAMMER: FORGE OF WAR. Tireless foes of Chaos in the Warhammer universe, Witch Hunters roam the Empire seeking to stop the spread of dark magic and witchery of all kinds. When Witch Hunter Magnus Gault hears that the nearby village of Loughville has fallen prey to the canker of Chaos, he is driven to investigate. Once there, he finds the buildings rancid and rotted and the villagers wretched and mutated- eager to prey upon any lost soul who should come their way. Can one man stand against this monstrous regiment? Warhammer 40,000 novelist Dan Abnett, multiple Eisner Award-nominee Ian Edginton, and fan-favorite artist Rahsan Ekedal return to bring you another tale from the epic, fantasy realm that is Warhammer

Dan Abnett - Predator: ​Élet és halál
Gyarmati ​tengerészgyalogosok egy csapata érkezik a Weyland-Yutani által terraformálásra kiszemelt, LV-797-es jelű Tartarus bolygóra. Feladatuk egyszerű: kivizsgálni és megakadályozni a rivális cégek által a társaság felségterületén végzett kutatásokat. A leszállást követően azonban váratlanul földönkívüli vadászokkal kerülnek szembe, akik bármi áron készek megakadályozni, hogy az emberek a bolygón talált patkó alakú, idegen űrhajókat birtokba vegyék. A Weyland-Yutani utasítása egyértelmű: a katonák mindenképpen foglalják el az ismeretlen űrhajót, de az egység parancsnokának is eltökélt szándéka, hogy megóvja emberei életét. Ám gyorsan kiderül, hogy egyik terv sem tartható, amikor a Ragadozók megindítják ellenük pusztító támadásukat...

Dan Abnett - Andy Lanning - Marvel ​Omnibus: Guardians of the Galaxy
All ​that stands in the way of universal disaster is an unlikely band of cosmic misfits: the Guardians of the Galaxy, retooled for the 21st Century! Star-Lord, Gamora, Drax the Destroyer, Rocket Raccoon, Groot, Adam Warlock, Mantis and the all-new Quasar - together with Cosmo the telepathic space dog - take on the universe's most dangerous menaces! COLLECTING: GUARDIANS OF THE GALAXY (2008) 1-25; THANOS IMPERATIVE: IGNITION 1, 1-6, DEVASTATION 1; MATERIAL FROM ANNIHILATORS 1-4; MATERIAL FROM ANNIHILATORS: EARTHFALL 1-4

Dan Abnett - Rob Williams - Aquaman/Suicide ​Squad: Sink Atlantis
After ​Aquaman’s undersea kingdom rises to become a world power of the surface, the Suicide Squad must infiltrate the city and send it back to the depths or die trying. The epic crossover event is collected here in these stories from Aquaman #39-40 and Suicide Squad #45-46.

Dan Abnett - Puszta ​acél
- ​Első és Egyetlen! – üvöltötte Corbec, és belekaszált a tömegbe. Veddekin megtorpant és oldalra lépett – valami tönkremehetett a fegyverében –, s helyet adott a háta mögül előrelépő Rervalnak. A fejük felett egy gránát repült el az ellenség irányába, majd egy vakító villanás következett, és még egy. Robbanások rázták meg az egész járatot. - Szuronyt szegezz! Előre! – próbálta Corbec túlüvölteni a robajt. Tudta, hogy nincs más választásuk. Ahogy berontottak ide, már észrevette, hogy egy másik járat is csatlakozik ahhoz, amelyikben a shadikiak voltak, s ha már azt is elfoglalta az ellenség… Az Aexe Cardinal véráztatta harcmezőin a Birodalmi Gárdát halálos harapófogóba zárják a Káosz seregei. Gaunt komisszár-ezredest és katonáit egyenest az első vonal lövészárkaiba vezénylik. Az egyetlen esélyük az életben maradásra, ha önként jelentkeznek egy olyan feladatra, amit senki más nem mert elvállalni…

Brian Michael Bendis - Dan Abnett - Andy Lanning - Guardians ​of the Galaxy: Deluxe Edition 2.
When ​an alien race discovers that Jean Grey is back on Earth, they decide to punish her for Dark Phoenix's genocidal crimes! Now, the Guardians of the Galaxy must help the All-New X-Men save Jean from twisted intergalactic justice - but can they prevail against the universe's most powerful army? Then, with Star-Lord missing and the entire galaxy gunning for the Guardians, it's time to bring in some help. But as the team recruits Venom and Captain Marvel, unexpected dangers arise that may tear them apart! What does Star-Lord's disappearance mean for Earth's safety? COLLECTING: GUARDIANS OF THE GALAXY 11-17, ALL-NEW X-MEN 22-24, FREE COMIC BOOK DAY 2014

Dan Abnett - Andy Lanning - Christos Gage - The ​Authority - World's End
The ​WildStorm Universe has been shattered by an apocalyptic event. Does the Authority have a hope of rebuilding their "finer world," or is that dream dead and gone? Don't miss this beginning of an astounding new direction for the super-team from The Authority #1-7.

Dan Abnett - Sabbat ​mártír
Új ​remény támad a Káosz-fertőzte Sabbat világokon, amikor nyilvánosságra hozzák a hírt: Szent Sabbat újjászületett. A katonai vezetés remek lehetőséget lát benne, egy eszközt, melyből új erőt meríthetnek a szükség óráján az elcsüggedt seregek. Azonban a Káosz erői is tisztában vannak a fenyegetéssel, ezért legfélelmetesebb gyilkosaikat küldik a Beati elpusztítására. Csupán Gaunt és a szellemek állíthatják meg őket...

Dan Abnett - Triumff
2010-et ​írunk, Nagy-Britannia világbirodalmát bűbáj és babona kormányozza, s a trónon Őfelsége, XXX. Erzsébet ül. A béke csalóka látszata azonban ármányt rejt, s a kor egyik legnagyszerűbb kalandora és kardforgatója, Sir Rupert Triumff egy olyan összeesküvés nyomára bukkan, melynek célja, hogy a királynőt megfossza hatalmától… A Warhammer 40.000 könyvek siker szerzője, Dan Abnett ez alkalommal bajvívókról, mágiáról és nyomozásról mesél a tőle megszokott olvasmányos stílusban.

Dan Abnett - Thunder ​and Steel
An ​omnibus of Dan Abnett fantasy novels, also including unpublished short stories and a new introduction for the author.Across the Old World, the powers of Chaos seek to bring corruption and death, poisoning the minds of men and filling them with hatred and fury. Only the bravest dare stand against them – two Empire soldiers, marching into the cold wastes of Kislev to face the barbaric Northern hordes, where one will lose his soul to the Ruinous Powers. The high elf Gilead Lothain, who seeks to strike at the servants of the Dark Gods in a quest for vengeance that can never end. The ranks of the noble White Wolves, who stand to defend the majestic city of Middenheim until the last man, never backing down in the face of their enemies. Thunder and Steel is an epic collection of Dan Abnett’s Warhammer fantasy, including the novels Riders of the Dead , Gilead’s Blood and Hammers of Ulric , plus short stories and the full graphic novel of The Warhammer .

Dan Abnett - Ravenor, ​a kívülálló
Ravenor, ​a kívülálló A 41. millennium háború tépázta jövőjében, az Inkvizíció titkos háborút vív az emberiség ellenségeivel – idegenekkel, eretnekekkel és démonokkal – hogy megvédje az Ember Birodalmát és az emberiség lelkét. Ravenor inkvizítor tovább folytatja nyomozását az eretnek Zygmunt Molotch után – ez a vadászat számára immáron megszállottsággá vált. Prédájuk fáradhatatlan üldözése közben, az Inkvizíció törvényeit áthágva, Ravenor és csapata kívülállóvá válik. Téren és időn keresztül, végtelen hatalommal és ravaszsággal felvértezett ellenségekkel harcolva, vajon mit kell még feláldoznia Ravenornak és embereinek, hogy mégis megszerezzék a győzelmet?

Dan Abnett - Pariah
In ​the city of Queen Mab, nothing is quite as it seems. Pariah, spy and Inquisitorial agent, Alizebeth Bequin is all of these things and yet none of them. An enigma, even to herself, she is caught between Inquisitors Gregor Eisenhorn and Gideon Ravenor, former allies now enemies who are playing a shadow game against a mysterious and deadly foe. Coveted by the Archenemy, pursued by the Inquisition, Bequin becomes embroiled in a dark plot of which she knows not her role or purpose. Helped by a disparate group of allies, she must unravel the secrets of her life and past if she is to survive a coming battle in which the line between friends and foes is fatally blurred.

Dan Abnett - Mike Lee - Torzkard
Sötétpenge ​Malus, miután túléli az iszonyú csatát, amelybe nővére mesterkedésének köszönhetően sodródott bele, a benne lakozó démon parancsát teljesítve továbblép, hogy megszerezze a következő mágikus tárgyat – azt a tárgyat, ami nélkül sosem szabadíthatja ki fogságban sínylődő lelkét. A legendás Torzkardról csak annyit tudni, hogy a Hóhérok Városában van, amelynek lakói kivétel nélkül a vér és a gyilkolás vakbuzgó hívei. Malus tisztában van vele, hogy egyedül sosem kerülhet a Torzkard közelébe – főleg nem úgy, hogy mágikus képességekkel rendelkező fivére is jelen van a városban, és ő is éppen ezt a fegyvert akarja megszerezni. A démont magában hordozó sötét elf számára nem marad más megoldás, mint a körmönfont álnokság. Kísérletet tesz arra, hogy még tovább fokozza a zűrzavart és a bizonytalanságot a városban. Abban reménykedik, ha a káosz már valóban őrjítővé válik, ha már tényleg senki sem tudja, ki a barát és ki az ellenség, ha a szemben álló csapatok lekötik egymás figyelmét, lehetősége nyílik rá, hogy elérje célját. A terv egyszerű, ám Malusnak szembesülnie kell azzal, hogy ezúttal sem ő legravaszabb és legügyesebb bábjátékos; hiszen a háttérben olyan, halandó elmével felfoghatatlan célokért küzdő erők munkálkodnak, amelyek puszta létezéséről is csak keveseknek van tudomása...

Dan Abnett - Nik Vincent - Tomb ​Raider: The Ten Thousand Immortals
Tomb ​Raider: The Ten Thousand Immortals broadens the world and continues the storyline that was introduced in the recent Tomb Raider video gameHaunted by what she was forced to do in order to survive her first adventure, Lara Croft wants only to put her horrifying ordeal on Yamatai island in the past. Her modest wish shatters as she's plunged into a frantic race to save her best friend Sam from a toxic overdose. Desperate for a remedy, Lara searches for anything that could help Sam. A wisp of hope arising from a myth gives Lara purpose: the story of an ancient and mysterious artefact that could heal her dying friend, and possibly help explain the supernatural events she witnessed on Yamatai. But Lara is not alone in her pursuit of the treasure. A nefarious magnate, a shadow society, and lethal henchmen will stop at nothing to exploit the powerful relic for their own ends. The hunt drives Lara across the globe, through a twisted web of conspiracy, suspicious contacts, and life-or-death intrigue, as she seeks salvation for her friend and the truth behind the legendary talisman.

Dan Abnett - Andy Lanning - James Robinson - Tony Bedard - The ​World of Flashpoint Featuring Wonder Woman
Don't ​miss this Wonder Woman volume collecting EMPEROR AQUAMAN #1- 3, OUTSIDER #1-3, LOIS LANE AND THE RESISTANCE #1-3 and WONDER WOMAN AND THE FURIES #1-3. Not a dream, not an imaginary story, not an elseworld. This is Flash Fact: When Barry Allen wakes at his desk, he discovers the world has changed. Family is alive, loved ones are strangers, and close friends are different, gone or worse. It's a world on the brink of a cataclysmic war - but where are Earth's Greatest Heroes to stop it?

Dan Abnett - Hereticus
Az ​Inkvizíció évezredek óta vívja titkos háborúját az emberiség ellenségeivel – az idegenekkel, a démonokkal és az eretnekekkel. Amikor egy régi vérbosszú váratlan és gyilkos fordulatot vesz, hogy mentse a saját és társai életét, Eisenhorn olyan lépésre kényszerül ami beláthatatlan következményekkel jár. Vajon meddig harcolhat az Inkvizítor a Káosz ellen, míg maga is azzá nem válik, aminek az elpusztítására felesküdött?...

Dan Abnett - His ​Last Command
As ​war rages in the Sabbat Worlds Crusade, Commissar Ibram Gaunt returns from a hellish mission deep behind enemy lines to find his regiment has been disbanded. The Tanith First-and-Only have been integrated into other Imperial Guard regiments, where their natural scouting skills make them first choice for the most dangerous assignments. With the horrors of his recent experiences still fresh in his mind, Gaunt faces the most difficult battle yet as he struggles to reunite his regiment and lead them to victory against the dark forces of Chaos.

Dan Abnett - Macragge's ​Honour
In ​the aftermath of the Word Bearers’ attack on Calth, the wounded Kor Phaeron flees aboard his battle-barge Infidus Imperator, intent on returning to the war that now rages across the entire galaxy. But the Ultramarines First Chapter Master Marius Gage – under orders from Roboute Guilliman himself – has taken the mighty flagship Macragge’s Honour in pursuit, and the battle to come will surely be remembered for all eternity. Cut off from their Legions and with no hope of reinforcement, the crews of the two vessels stalk one another to the very edge of reality... and beyond.

Dan Abnett - The ​Unremembered Empire
The ​unthinkable has happened – Terra has fallen to the traitor forces of Warmaster Horus! Nothing else could explain the sudden disappearance of the Astronomican's guiding light at the heart of the Imperium, or so Roboute Guilliman would believe. Ever the pragmatist, he has drawn all his forces to Ultramar and begun construction of the new empire known as Imperium Secundus. Even with many of his primarch brothers at his side, he still faces war from without and intrigue from within – with the best of intentions, were the full truth to be known it would likely damn them all as traitors for all eternity. Far out on the Eastern Fringe, the realm of Ultramar stands alone. Having weathered the Word Bearers' attack on Calth and the subsequent Shadow Crusade against the Five Hundred Worlds, the Ultramarines primarch Roboute Guilliman now draws all loyalist forces to Macragge as he contemplates a new future for mankind. With the arrival of more and more fugitives from the war that has engulfed the rest of the galaxy, all distinction between friend and foe is lost – isolated from Terra by fearsome warp storms, is Guilliman making a bid for power to rival even the renegade Warmaster Horus?

Dan Abnett - The ​Armour of Contempt
Liberation ​or Damnation? Still haunted by his lengthy mission behind enemy lines on Gereon, Commissar Ibram Gaunt heads back with the Imperial crusade army to liberate the Chaos-held planet. Having made contact with the local elite guerilla forces, Gaunt and the Tanith First-and-Only find that the brutality of the 'liberation' pitches them into opposition with their commanders, who believe victory must be achieved at any price, no matter how cruel.

Kollekciók