Ajax-loader

Tom Skythe könyvei a rukkolán


Tom Skythe - Kiválasztottak
Az űrháborúk kiemelnek néhány embert a tömegből. Naggyá teszik őket. Fontosakká. A tankönyvekben róluk tanulhatunk. Úgy tudjuk, minden rajtuk múlott. Pedig ez csak részben igaz. A viharok hátterében rég elfelejtett kevesek állnak, kiknek tettei homályba vesznek. Ők nem válnak híressé. Őket nem ünnepli senki. Mégis ők voltak azok, akik a jövőt teremtették. Az űrháborúk gyermekei. Az elfelejtett kevesek. A kiválasztottak.

Eugene Nordern - Tom Skythe - Fontossági ​sorrend
2050. ​- A Világkormány megalakítja a Béke Őrzőjét, az INTERNAT-et. 2103. - A japán jakuzák a Vörös Tűz nevű gengszterháborúban leszámolnak az olasz és amerikai maffiával. Sokáig úgy tűnik, hogy a végső harc e két szervezet között fog eldőlni. DE MINDIG AKAD VALAKI, AKI BELEKÖP A LEVESBE! 2298. - Az orosz tudós, Viktor Miroszláv, új találmányával az agymanipulátorral az USA-ba szökik, és az a terve, hogy gyökeresen átalakítja a világ politikai helyzetét. A KOCKA EL VAN VETVE! És megkezdődik a kegyetlen hajsza a tervekért, ebbe pedig beleveti magát, aki él és mozog. Többek között Jack Bay, a KÜLSŐ GYŰRŰ elit katonája, és Jevgenyij, a mindenre elszánt orosz ügynök. Ha ők ketten összefognak, lenne esélyük. Csakhogy a két férfi között súlyos ellentét feszül. Amit talán csak kiontott vérrel lehet lemosni. Ha pedig a dolgok nem lennének még eléggé összekavarva, megjelenik a színen a két bombázó, a fekete bőrű Prish, és a szőke Natasa. És ettől kezdve: kaland, humor, izgalom, erotika... Nagyjából ebben a sorrendben.

Tom Skythe - Kiválasztottak
Az ​űrháborúk kiemelnek néhány embert a tömegből. Naggyá teszik őket. Fontosakká. A tankönyvekben róluk tanulhatunk. Úgy tudjuk, minden rajtuk múlott. Pedig ez csak részben igaz. A viharok hátterében rég elfelejtett kevesek állnak, kiknek tettei homályba vesznek. Ők nem váltak híressé. Őket nem ünnepli senki. Mégis ők voltak azok, akik a jövőt teremtették. Az űrháborúk gyermekei. Az elfelejtett kevesek. A kiválasztottak.

Kollekciók