Ajax-loader

Cathy Hopkins könyvei a rukkolán


Cathy Hopkins - Lányok, ​randik, trendi cuccok
"Ott ​hevertem a babzsákon Iz mellett, és boldog voltam. Iz és én. Kettesben beszélgetünk mindenféléről, és Iz megjósolja a jövőmet. - Mit mond a kártya, Madame Rose? - Ó, érdekes - mormogta Iz. - Nagyon érdekes. Az a kártya, amely keresztez téged, a Szerencsekerék. Új fejezetet jelent. Fordulópontot." Lucy azonban mindenre vágyik, csak arra nem, hogy fordulópont következzen be az életében. Ugyanis váratlanul minden megváltozik körülötte, és számtalan fontos döntés meghozatalára kényszerül. Mindenki más tudja, mi akar lenni, csak épp ő nem. Izzy mostanában Nestával barátkozik, és Lucy egyáltalán nem lelkes ezért az újsütetű "háromszögért"...

Cathy Hopkins - Férfivadászat
A ​férfivadászat ősidők óta a nők kedvenc sportja. A dolog úgy kezdődött, hogy Éva rájött, milyen remek csalétek az alma... Nos, Kedves Olvasó, íme a régóta várt, hiánypótló mű. Kezdő és tapasztalt férfivadászok egyaránt haszonnal forgathatják Cathy Hopkins kincset érő könyvét, mely összefoglaló igénnyel tárgyalja a közkedvelt játék minden apró részletét, a zsákmány becserkészésétől a flörtölésen át a csapdába csalt hímpéldány háziasításáig, illetve szabadon bocsátásáig. A Nővadászat című nemzetközi sikerű mű szerzője ismét egy szórakoztató kézikönyvvel lepi meg a hölgyeket és azokat a férfiakat, akik szeretnék megtudni, mi vár rájuk...

Cathy Hopkins - Hős ​kerestetik
India ​Jane frusztrált. Úgy érezte, Joe volt a lelki társa, de úgy tűnik, a dolgok nem nagyon jutnak előre vele. Talán amit iránta érzett, az nem is igazi szerelem volt - bármit is jelentsen ez a szó. Maga köré gyűjti a barátait, és elhatározza: karácsonyig mindenképpen megtalálja álmai fiúját. A keresés eléggé katasztrofális, de amikor már felhagyna a reménnyel, egyszerre két fantasztikus fiú is előbukkan. A szerelmet megtalálni sokkal bonyolultabbnak tűnik, mint azt India Jane gondolta. "- Nem tudom - válaszoltam. - Nem tudom, lehet-e erőltetni a szerelmet, vagy határidőt szabni neki. Szerintem vagy bekövetkezik, vagy nem. - Nem szerelemről van szó - jegyezte meg Leela. - Csak járásról. - Azt mondtad, valódi járásról - feleltem. - Igen. És egyébként is, milyen a valódi járás? Definiáld. - Aha - csatlakozott Brook. - Az neked randizást jelent, vagy nyelves csókot? - Mindkettőt - válaszolta Leela. - Hát...olyasvalakit, aki visszahív, ha telefonálsz neki, és akit eleve lazán fel tudsz hívni, és aki eljön, ha randitok van. – És ha nem sikerül? - kérdeztem."

Cathy Hopkins - Paparazzi ​Princess
It's ​the holidays and Jess is excited about all the new faces due to arrive at Number 1, Porchester Park. Outside the apartment block, the usual paparazzi lie in wait. Jess knows she should avoid them, and when new resident Riko arrives, they enjoy dodgin the cameras together. But is Riko all she appears to be - or is this million dollar mate a fake? Distracted by two boys - handsome JJ and babe-magnet Tom - Jess is finding it really hard to know who to trust right now. And getting it wrong could prove to be a costly mistake...

Cathy Hopkins - Million ​Dollar Mates
Jess ​Hall is going upmarket! Her dad's got a new job at Number 1, Porchester Park - the luxury city apartment block - and he's moving Jess, her brother, and her pet cat, Dave, in with him. Jess isn't too sure about moving away from her school friends - or her beloved Gran - until she learns the apartments are strictly A-list only and soon to be populated by actors, musicians, models and millionaires. A life of glitz and glamour surely beckons... but will her new million dollar mates be all they're cracked up to be?

Cathy Hopkins - Golden ​Girl
Jess ​and Pia are stuck at home revising, while all their friends from Porchester Park jet off on glamorous holidays. They're feeling pretty miserable, until Jess's new boyfriend, JJ, asks them to join him and his family on a 7 star, all-expenses paid trip to India! It's a dream come true for Jess - until she arrives and realises she's not the only golden girl with her heart set on JJ…

Cathy Hopkins - Ehrlich ​liebt am längsten
Wahrheit ​oder Pflicht? - Der Teenie-Spaß ist folgenschwer, wenn die falschen Wahrheiten ans Licht kommen! Enthält die Bände "Notlügen und andere Wahrheiten" und "Lampenfieber und andere Gefühle" aus der "Wahrheit oder Pflicht"-Serie. - Unsere erfolgreichsten Mädchen-Romane im Doppelpack! - Je zwei Liebesromane in einem Band - Einmalige Sonderedition

Cathy Hopkins - Lányok, ​randik, kozmikus csókok
Szerda ​este nem hív föl. Csütörtök este nem hív föl. Péntek reggen NEM HÍV FÖL! "Megőrülök, elmegy az eszem! Talán elveszítette a telefonszámomat? Talán a farmerzsebébe tette a névjegyemet, és amikor a mamája a farmerrel együtt kimosta, szétázott? Talán csak azért mondta, hogy föl fog hívni, hogy megszabaduljon tőlem? Talán, talán, talán... Itt az ideje, hogy tanácsot kérjek a csillagjóstól!" Izzie okos, józan, megfontolt és jól felvágták a nyelvét. Aztán amikor találkozik a csodálatos Markkal, valóban a mennyekben érzi magát. Mark fantasztikus! És Izzie tetszik neki. De akkor miért nem telefonál, ha egyszer megígéri? Izzie kétségbeesésében azzal tölti az idejét, hogy a horoszkópját vizsgálja, így próbálja megérteni a dolgokat. És otthon ül, csak azért, ha Mark esetleg mégis felhívná. Amikor Izzie végleg elkeseredik, legjobb barátnői, Lucy és Nesta megpróbálják szembesíteni a valósággal. De vannak dolgok, amiket az ember nem akar meghallani... A Lányok, randik, trendi cuccok írójának új könyvéről: "Ragyogóan megírt kamasz regény."

Cathy Hopkins - Újrakezdés
Új ​év, új iskola - India Jane viszont egyáltalán nem örül annak, hogy ő lesz az új lány az osztályban. Mindenki másnak már megvan a saját baráti köre és India Jane úgy érzi, hogy ő lesz a kívülálló. De legalább ugyanabba a suliba fog járni, ahová Joe is - a fiú, akivel a görögországi nyaralása alatt találkozott - , és azt reméli, hogy kettőjük között több is lehet barátságnál. De az igaz szerelem útjai mindig is szövevényesek. "Új lány - biccentett felém, miközben elhaladt mellettem. Hátrapillantottam. Hogy nem máshoz beszél-e, de nem, csak én voltam a közelben. Már tizenöt vagyok - feleltem. Szóval annyira azért nem új. A fiú felnevetett, és a szeme mellett szimpatikus ráncok szaladtak szét. Úgy értettem, új az iskolában - magyarázta. Nekem új. Amikor ezt mondta, egyenesen rám nézett, és éreztem, hogy megbizsergek. Ooh-la-la, gondoltam, kezd jó irányt venni a nap."

Cathy Hopkins - Két ​szerelem között
Ez ​a könyv hozzásegít, hogy ne gondolj ARRA! Keserű az édes kettes? Savanyú a szőlő? Zavar a fürdőszobában száradó férfizokni/női harisnya? A két szerelem között minden gondodat megoldja! Cathy Hopkins 69 jobbnál jobb tippel szolgál a volt, a leendő és a gyakorló szabadoknak. A szexpótlékok széles skáláját felvonultató kézikönyvben mindenki megtalálja az egyéniségének megfelelő elfoglaltságot, vagy ha mégsem, hát jót kacaghat a tréfás-bölcs tanácsokon és Gray Jolliffe szellemes illusztrációin.

Cathy Hopkins - Playlist ​for a Broken Heart
When ​Paige finds an old mix CD in a local charity shop, she can't help but wonder about the boy who made it and the girl he was thinking of when he chose the songs. The tracks tell the story of a boy looking for his perfect girl, a girl to understand him, a story of being alone, being let down, misunderstood and not knowing where to turn. Following the clues of the music, Paige sets out to find the mysterious boy, going from gig to gig and band to band, hoping to track him down. But will who she finds at the end of the trail, be the boy she's imagined? Another perfect girly read from Queen of Teen nominee Cathy Hopkins!

Cathy Hopkins - Lányok, ​randik és Portobello hercegnői
A ​Lányok, randik, kozmikus csókok és a Lányok, randik, trendi cuccok című sikeres könyvek folytatása a három jó barátnő egyik (jelen esetben Nesta) és az általa tökéletesnek tekintett Simon kapcsolatáról szól. Kettejük életmódja és életvitele azonban gyökeresen más. Vajon áthidalhatóak-e az ebből adódó problémák?… Humoros történeteink szereplői: Lucy, Izzy és Nesta, a három jó barátnő. A harmadik kötet Nesta és az általa tökéletesnek tekintett Simon kapcsolatáról szól. Kettejük életmódja és életvitele azonban gyökeresen más. Vajon áthidalhatóak-e az ebből adódó problémák?

Cathy Hopkins - Út ​a Paradicsomba
India ​Jane. Bronzvörös haj és borostyán színű szemek. A barátai és hatalmas, zűrzavaros családja azonban Cinnamon Girlként ismeri őt. Indiában született, és a világon mindenhol élt már. Legfőbb vágya azonban, hogy ne kelljen többet utaznia, és legyen végre egy igazi otthona. Éppen, mikor már úgy tűnik, valóra válik álma, a szülők egy új munka miatt megint útra kelnek. Ennek „köszönhetően” India Jane a nagynénje görögországi üdülőközpontjába kerül a nyárra. Ez maga a Paradicsom lehetne számára – de India Jane magányos és feldúlt. Mihez kezdjen a szigeten? Bulizzon a lázadó unokanővérével, Kate-tel? Vagy keresse a belső békéjét a meditációs társasággal? És vajon a titokzatos Joe segít-e megtalálni, hol lakik a boldogság igazából?

Cathy Hopkins - Catwalk ​Queen
Pop ​diva Tanisha comes to live at Porchester Park, where she's mentoring a modelling competition. Jess is encouraged to enter. It is her chance to stand out from the crowd and get the attention of the boys in her life. But competing on the catwalk brings out all her worst insecurities. Has she really got what it takes to be a Catwalk Queen?

Cathy Hopkins - Kay Burley - Hurrá, ​terhes vagyok!
Itt ​az idő, hogy lerántsuk a leplet az anyaság idealizált szobráról. A nemzetközi sikerkönyv szerzőpárosa, Cathy Hopkins és Kay Burley olyan művel lepte meg a nők társadalmát, amelyből megtudható, milyen sors vár a leendő édesanyákra a fogantatás álmatlan estéjétől addig az - ugyancsak ébren átvirrasztott - éjszakáig, amikor jön a kis trónörökös első foga. Az Alison Everitt mulatságos rajzaival illusztrált Hurrá, terhes vagyok! számos - könnyfakasztóan szórakoztató - anekdotát és tanácsot ad közre harcedzett édesanyáktól (és édesapáktól). Tanulságos, optimista és szerfelett élvezetes olvasmány minden leendő anyuka és apuka számára.

Cathy Hopkins - Szerelem ​életfogytig
Hová ​tűntek a virágcsokrok, a szerelmi játékok, a gyertyafényes vacsorák? Ha a kapcsolat már nem boldog napokról és szerelmes éjszakákról szól (csak arról, hogy ki vigye le a szemetet és mosogasson) - akkor ideje elolvasni ezt a könyvet. Elég a száraz tanulmányokból, a vaskos szakkönyvekből! Hogyan kössünk kompromisszumot? Hogyan tanuljunk meg együtt nevetni? Hogyan birkózzunk meg a hűtlenséggel? Cathy Hopkins, a nagysikerű Férfivadászat és Nővadászat szerzőjének új, tréfásan bölcs könyve minden fontos kérdésre megadja a választ.

Cathy Hopkins - Nővadászat
Figyelem, ​figyelem! A nemek és a könyvkiadás történetében először! Teljes kalauz a hölgyek megértéséhez, elbűvöléséhez - és: meghódításához! Cathy Hopkins, aki történetesen hölgy és elsőrendű szakértője a bonyolult és sokszor titokzatos női léleknek, szórakoztató és átfogó kézikönyvet írt azon férfiak számára, akik be kívánnak szállni a szoknyavadászat nevű játékba. Hogy csak néhány témáját említsük a hézagpótló szakmunkának: hogyan kell randizni, milyen flörtre fogékonyak a hölgyek, hogyan fejtsük meg a testbeszédüket, hogyan vetkőzzünk s ha úgy adódik, hogyan teheti túl magát a férfi ember az elutasításon. Ez a könyv nélkülözhetetlen minden gyakorló és leendő szoknyavadász számára, mi több: a szoknyák viselői is kileshetnek belőle néhány izgalmas játékot...

Cathy Hopkins - Repülésre ​készen
India ​Jane-nek döntenie kell. Ki kellene választania a vizsgatárgyait, de hogyan tegye, ha még azt sem tudja, mihez akar kezdeni az életben? És jól teszi-e, ha komolyan elkötelezi magát Joe mellett, amikor annyi fiú van még a környéken? Néha úgy érzi, minden lehetséges, és alig várja, hogy az álmai beteljesüljenek. Néha viszont úgy tűnik, hogy még nem áll készen arra, hogy meghozza azokat a döntéseket, amelyek az egész életét befolyásolni fogják... "Lepillantottam a papíromra. 1) Rendesen összejönni Joe-val. 2) Többet tornázni. 3) Nem enni ennyi csokit, hogy beleférjek a farmerbe, amit karácsonyra kaptam. 4) Megbeszélni Tylerrel, hogy csak barátkozni szeretnék vele, nem a barátnője lenni. Haboztam. Ez egy kicsit felszínes Zahrah-éhoz képest, gondoltam. Bár nemsokára nyakunkon a komolyabb vizsgák, eszembe sem jutott bármi tanulással kapcsolatos fogadalmat tenni. Letakartam a listámat a kezemmel, hogy a többiek ne lássák, mit írtam. – Izé. Boldog akarok lenni. Szerintem ez az én újévi fogadalmam."

Cathy Hopkins - Mates, ​Dates, and Sole Survivors
Lucy ​seems to be out on a limb. Everybody has a boyfriend except her, and since she put Tony on the back burner he’s found someone else. Then on a spa weekend with Izzie, Lucy meets someone who seems just right. And he feels the same way about her. But after a while, she starts to feel smothered. Can someone love you too much? Maybe the life of a singleton isn’t so bad after all.

Cathy Hopkins - Jenny Valentine - Mates, ​Dates: The Secret Story / Ten Stations
Two ​books in one! Flip-sided book pairing two authors – our own award-winning Jenny Valentine, with Piccadilly’s teen sensation Cathy Hopkins. MATES DATES: THE SECRET STORY Tony has no idea that he is about to fall for the lively, elfin Lucy. But the course of true love never did run smooth – and reading his side of the story as well as hers is an irresistible treat. At last - what the MATES DATES fans have been waiting for! A sneak peek at the into the full story of Tony and Lucy’s romance – told from both sides! TEN STATIONS Lucas and his sister Mercy have good intentions when they take their little brother Jed and forgetful grandad Norman on a day out in London. It’s only ten stations - what could possibly go wrong? A real gem that will make you laugh and cry, featuring favourite characters from the award-winning novel FINDING VIOLET PARK.

Cathy Hopkins - Aromaterápia
"Ez ​az ismertető elmagyarázza: – mi az az aromaterápia, – honnan ered, – hogyan használjuk az olajokat egészségünk, szépségünk érdekében, valamint a relaxálás elősegítésére, – hogyan találjunk az aromaterápiában járatos szakértőt."

Cathy Hopkins - Love ​at Second Sight
Unlucky ​in love Jo is dragged along to see a clairvoyant by her two coupled-up best friends, and is told that there's only one boy for her. The trouble is, the last time she saw him was in a past life, when she worked as a governess to his younger brother. The clairvoyant tells her that as she is back in this life, so is he, and she must find him if she is ever to know true happiness and love. Jo doesn't believe a word of it - but then a series of events begin to change her mind. Could her one true love really be out there? In her quest to find the One, she visits psychics and cemeteries - but will she even be able to recognize her soul-mate when she finds him? Or is she destined to continue looking for love for all of time?

Kollekciók