Ajax-loader

Wendy Wax könyvei a rukkolán


Wendy Wax - Alice Spring - Rachel Elliot - Tini ​Lady Könyvmagazin
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Wendy Wax - Magnolia ​Wednesdays
From ​the author of The Accidental Bestseller comes a wonderfully entertaining book about what to do when life comes at you full swing. At forty-one, Vivian Armstrong Gray's life as an investigative journalist is crumbling. Humiliated after taking a bullet in her backside during an exposé, Vivi learns that she's pregnant, jobless, and very hormonal. This explains why she says 'yes' to a dreadful job covering suburban living back home in Georgia, a column she must write incognito. Down South, it's her sister's ballroom dance studio that becomes her undercover spot where she learns about the local life-and where unexpected friendships develop. As she digs up her long buried roots, she starts to wonder if life inside the picket fence is really so bad after all.

Wendy Wax - The ​House on Mermaid Point
In ​this new novel from the author of Ten Beach Road and Ocean Beach, three unlikely friends who were thrown together by disaster get a do-over on life, love, and happiness . . . Maddie, Avery, and Nikki first got to know one another—perhaps all too well—while desperately restoring a beachfront mansion to its former grandeur. Now they’re putting that experience to professional use. But their latest project has presented some challenges they couldn’t have dreamed up in their wildest fantasies—although the house does belong to a man who actually was Maddie’s wildest fantasy once . . . Rock-and-roll legend “William the Wild” Hightower may be past his prime, estranged from his family, and creatively blocked, but he’s still worshiped by fans—which is why he guards his privacy on his own island in the Florida Keys. He’s not thrilled about letting this crew turn his piece of paradise into a bed-and-breakfast for a reality show . . . though he is intrigued by Maddie. Hard as that is for her to believe as a newly single woman who can barely manage a dog paddle in the dating pool. But whether it’s an unexpected flirtation with a bona fide rock star, a strained mother-daughter relationship, or a sudden tragedy, these women are in it together. The only thing that might drive them apart is being trapped on a houseboat with one bathroom . . .

Wendy Wax - Bombasiker
Mi ​nagyobb tragédia egy nő életében: ha egy fiatalabbért elhagyja a férje, vagy ha lejtőre kerül az ígéretesen indult írói karrierje? Kendal Aims hirtelen maga sem tudja eldönteni, olyan váratlanul érte mindkettő. És ha még nem volna elég a csalfa férj, az eladási számai esése, az undok új szerkesztő és a kilátásba helyezett szerződésbontás, rátör az írói válság is. Pedig szorítja a határidő, hogy leadja a búcsúkönyvet a kiadójának. Ám hiába húzódik vissza hegyi házikója magányába, csak az üres lappal és a még üresebb jövőjével néz farkasszemet. Ám azért vannak a barátnők, hogy a bajban segítsenek. És ők négyen mindig számíthatnak egymásra, amióta tíz éve reménybeli szerzőként összebarátkoztak egy írókonferencián. Együtt írják meg a regényt, saját életüket használva alapanyagként, abban bízva, hogy senki sem ismer majd rá szavaik mögött a valóságra. Mert mindannyian titkot őriznek. A munkamániás Mallory St. James a könyveiből finanszírozza fényűző életét. De vajon kicsoda ő valójában? Tanya Mason két munkahely, két gyerek és egy nehéz természetű anya között egyensúlyoz. De vajon miért nem hisz a szerelemben? Faye Truett egy híres televíziós lelkipásztor felesége és vallásos bestseller író. De vajon mit nem árul el még a családjának sem? A barátnőket lepi meg a legjobban, amikor a könyv bombasiker lesz. És óriási botrány. Ráadásul rájönnek, hogy valójában milyen keveset is tudnak egymásról.

Kollekciók