Ajax-loader

Frédéric Delavier könyvei a rukkolán


Frédéric Delavier - Strength ​Training Anatomy
Discover ​for yourself the magic of Strength Training Anatomy, one of the best-selling strength training books ever published! Get an intricate look at strength training from the inside out. Strength Training Anatomy, with over 850,000 copies already sold, brings anatomy to life with more than 400 full-color illustrations. This detailed artwork showcases the muscles used during each exercise and delineates how these muscles interact with surrounding joints and skeletal structures. Like having an X-ray for each exercise, the information gives you a multilateral view of strength training not seen in any other resource. This bestseller also contains new information on common strength training injuries and preventive measures to help you exercise safely. Chapters are devoted to each major muscle group, with 115 total exercises for arms, shoulders, chest, back, legs, buttocks, and abdomen.

Frédéric Delavier - Sportanatómia
Delavier ​könyve a sporttudomány területén hézagpótló könyv, amely útmutatót nyújt az edzésekhez és részletes anatómiai tájékoztatót ad az izmok mozgásáról. A legfőbb előnye az, hogy a tudomány oldaláról, az anatómiai ismeretek alapján bizonyítékot sorakoztat fel, hogy miképp lehet az izmokat, az izomerőt, az ízületi mozgásokat úgy fejleszteni, hogy ne használjunk doppingszereket. Az anatómiai feliratokkal ellátott képek bemutatják, hogy erősítés közben mely izmokat mozgatjuk meg. Akárcsak egy röntgenfelvétel, a színes illusztrációk bemutatják, hogyan viselkednek az izmok és a körülötte lévő csontok, ínszalagok, inak és a kötőszövet a különböző erősítő gyakorlatok végzése közben. Számos útmutatást találunk különböző sportolók (nemcsak az erősportok) edzéseinél követendő gyakorlatokra a sportolók és az edzők szempontjainak figyelembevételével. Edzési tanácsokat is nyújt a helytelen mozgáskinetika bemutatásával a sportsérülések okainak feltárása érdekében, és javaslatokat tesz azok elkerüléséhez.

Frédéric Delavier - Sportanatómia ​nőknek
Az ​író a sportanatómia általános alapismereteit összefoglaló SPORTANATÓMIA c. kötetét a női sajátosságokkal bővítette ki. A nők edzéséhez igazodó gyakorlati variációkat a nő egyedülálló anatómiai jellemzőit figyelembe véve állította össze a szerző. Ebben a kötetben a bemutatott gyakorlatok a has, a hát, a fartájék és az alsó végtagok erősítésére koncentrálnak. Érdekessége - amit alig lehet más hasonló jellegű könyvekben megtalálni - a női szervezet élettani változásaikor követendő edzések leírása.

Kollekciók