Ajax-loader

Dr. Nádasi Antal könyvei a rukkolán


Dr. Nádasi Antal - Segítség! ​Közlekedünk!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Nádasi Antal - Rallye ​sport
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Mészáros Ferenc - Dr. Nádasi Antal - Biztonságosabban, ​takarékosabban Skodával
A ​gépjárművek gazdaságosabb üzemeltetésének egyik lényeges feltétele, hogy a járművek üzemeltetői fejlesszék a műszaki ismereteiket. Ennek hiánya növeli a járművel kapcsolatos bizonytalanságot, így sok gépkocsivezető - főleg a kezdők - eleve egy káros feszültség hatása alatt állnak. A Skoda típusú gépkocsikkal foglalkozó könyvben valamennyi olyan kérdésre választ kívánunk adni, amelyek a "Biztonságosabban, takarékosabban" cím jegyében, a gépjármű üzemeltetője számára nyújthatnak hasznos segítséget.

Mészáros Ferenc - Dr. Nádasi Antal - Biztonságosabban, ​takarékosabban Ladával
Hazánk ​személygépkocsiparkjában a Lada gépkocsik mintegy egyharmados mennyiséggel szerepelnek. Az elkövetkezendő években is ennek a típuscsaládnak várható a legdinamikusabb növekedése. Az ország gépjárműállományának növekedése szükségessé teszi a járművek üzemeltetői műszaki ismereteinek a fejlesztését. Ennek az ismeretnek a hiányában csökken a biztonságos közlekedés egyik lényeges feltétele, mert a járművekkel szembeni bizonytalanság nő, így sok gépkocsivezető - főleg a kezdők - eleve egy káros feszültség hatása alatt tevékenykedik. Sorozatunk Lada típusú gépkocsikkal foglalkozó részében valamennyi olyan kérdésre választ kívánunk adni, amelyek a "BIZTONSÁGOSABBAN, TAKARÉKOSABBAN" cím jegyében, a gépjármű üzemeltetője számára hasznos segítséget nyújthatnak.

Mészáros Ferenc - Dr. Nádasi Antal - Biztonságosabban, ​takarékosabban, Trabanttal
Hazánk ​személygépkocsi parkjában igen jelentős mennyiséget képviselnek a Trabantok. A közkedvelt kisautók igen megbízható üzemeltetésűek, csekély karbantartási szükségletükkel és kedvező menettulajdonságukkal vívták ki a tulajdonosaik megelégedését. E könyvecskében olyan segítséget kívánunk nyújtani a gépkocsi üzemeltetőjének, amely a "Biztonságosabban, takarékosabban" cím jegyében végezhetők el. Foglalkozunk e típus vezetéstechnikai kérdéseivel, ismertetjük a hibafelismerés és a bekövetkező hibák elhárításának módszereit, a javítások végrehajtását. Kitérünk a karbantartás, valamint a tüzelőanyag-fogyasztás csökkentésének egyes kérdéseire is. Szeretnénk e járművek tulajdonosainak olyan segítséget nyújtani, hogy a kisebb karbantartási műveleteket saját maguk is el tudják végezni. Azokat a műveleteket tárgyaljuk, amelyek a biztonságos munkavégzés keretében - az általános ismeretek mellett - elvégezhetők. Reméljük, hogy olyan hasznos segítőtárs lesz ez a könyvecske, amivel a gépkocsi vezetését, használatának örömeit növelni, az üzemeltetés költésegeit pedig csökkenteni tudjuk.

Kollekciók