Ajax-loader

Horváth Ildikó könyvei a rukkolán


Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Szabadtűzön ​1
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Szabó Sándorné - Horváth Ildikó - Házi ​sütemények
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Saláták
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Szabó Sándorné - Horváth Ildikó - Kedvenc ​receptjeink mikrohullámon
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szabó Sándorné - Horváth Ildikó - Kedvenc ​receptjeink
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Zöldséges ​ételek
Változatlan ​tartalommal, új külsővel jelent meg 2007-ben Receptvarázs sorozatunk. Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Szabó Sándorné - Horváth Ildikó - Vendégváró ​falatok
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére.Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Koktélok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Wokban ​készült ételek
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és a hétköznapok ételeinek választékát.

Horváth Ildikó - Bevezetés ​a tolmácsolás pszichológiájába
A ​Bevezetés a tolmácsolás pszichológiájába a tolmácsok szemszögéből vizsgálja a tolmácsolási folyamatot. A könyv célja az, hogy a tolmácsot mint komplex nyelvi és kognitív feladatot végrehajtó személyt, és ne mint fekete dobozt vagy mint személytelen lényt vizsgálja. Ennek értelmében a könyv tá- gabb képet fest a tolmácsolásról mint szakmáról, és a tolmácsokról mint hivatásos nyelvi közvetítőkről, valamint leírja a viselkedésükre ható tényezőket. A Bevezetés a tolmácsolás pszichológiájába hat fejezetből áll, és olyan témá- kat tárgyal mint a tolmácsok kommunikációs és beszédviselkedése, a hivatá- sos kétnyelvűség, a tolmácsolás és kreativitás, a stresszkezelés és a kognitív rugalmasság. Mindegyik fejezet ugyanazon elv mentén szerveződik. Elsőként áttekintést nyújt a fejezet tárgyához tartozó kutatásokról, majd a legkiemelkedőbb tolmácsolástudománnyal foglalkozó tanulmányokat ismerteti és értékeli, végül új megvilágításba helyezi őket. A kötet hasznos olvasmány lehet olyan gyakorló tolmácsok, oktatók és kutatók, valamint tolmácsolni vágyók számára, akik érdeklődnek a tolmácsolás elmélete és gyakorlata iránt.

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Rizses ​ételek
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Szabó Sándorné - Horváth Ildikó - Muffinok
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Szabó Sándorné - Horváth Ildikó - Túrós ​ételek
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - 500 ​kedvenc recept
Mindazok ​számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem vetik meg. A könyvben összeállított ételekhez felhasznált nyersanyagok, fűszerek nagy része ismert, és a konyhatechnikai eljárások is egyszerűek. Az ételek úgy lettek összeválogatva, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót, a kezdő háziasszonytól a gyakorlott nagymamáig.

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Levesek
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerinti összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Szabó Sándorné - Horváth Ildikó - Halételek
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Horváth Ildikó - Szabó Zsuzsanna - Torták
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére.

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Muffinok ​2
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Szabó Sándorné - Horváth Ildikó - Tészták
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet, süthet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére.

Horváth Ildikó - Látványos ​bögrés sütemények
Édes, ​sós és különleges sütemények receptgyűjteménye. Érthető leírások segítik a finomságok elkészítését. A sorozat tagjai között jó étvágyúak, édesszájúak, fogyni vágyók egyaránt találnak kedvükre valót.

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Ünnepi ​sütemények
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Horváth Ildikó - Varjúnátha
Hallottad-e ​már a náthás varjú esetét? Azt beszélik, túl sokáig ácsorgott a pocsolyában, ezért aztán jól megfázott. De, hogy miért is kell fogyókúráznia egy városi verébnek, ez tényleg rejtély. Talán nem bírt ellenállni a cukrászdai finomságoknak? Elképzelhető… Téged hív a füstölgő kis mozdony is, akinek vidáman telnek napjai a hegyek-völgyek között és Zsófi zsiráfnak is elkelne egy-két vigasztaló szó. Láttál-e már lopakodó lopótököt? Ha még nem, itt az idő! Találkára hívnak az éjszaka leple alatt megszökött mesehősök, a fondorlatos méhecske és Egérfalvi Elek is, aki állítólag a macskák legádázabb ellensége. Jártál-e már a tenger mélyének varázslatos világában? Kémlelted-e az alattunk elterülő tájat a fellegekből? S hogy állsz a szellemekkel? Talán te is félsz tőlük, ha beesteledik? Ne aggódj, hamarosan minden kérdésre választ kapsz és rengeteg kalandban lesz részed, móka vár és kacagás! Felkészültél? Akkor: „Elkészülni, vigyázz, sajt!”

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - 500 ​kedvenc házisüti
Mindazok ​számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem vetik meg. Az általunk összeállított ételekhez felhasznált nyersanyagok, fűszerek nagy része ismert, és a konyhatechnikai eljárások is egyszerűek. Igyekeztünk úgy összeválogatni az ételeket, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót, a kezdő háziasszonytól a gyakorlott nagymamáig.

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Befőzés
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az életcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Kenyérsütés
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Kollekciók