Ajax-loader

Lisa Miles könyvei a rukkolán


Carol Varley - Lisa Miles - Földrajzi ​kisenciklopédia
Otthonunk ​a földgolyó átfogó bemutatását kínálja minden érdeklődő diáknak ez a könyv­. Áttekinti a Föld fejlődéstörténetét, kőzeteit és ásványait, hegyeit és vizeit, az időjárás és az éghajlat összefüggéseit. A legtávolabbi földrészeket is közel hozza olvasójához állat- és növényvilágukkal, lakosságukkal, gazdasági életükkel együtt. Naprakész világatlasz, bőséges adattár, kislexikon és könnyen kezelhető mutatórendszer teszi teljessé a földrajzi ismeretek e kincsestárát.

Jane Bingham - Fiona Chandler - Philip Clarke - Anna Claybourne - Susanna Davidson - Gillian Doherty - Emma Helbrough - Corinne Henderson - Laura Howell - Lisa Miles - Kirsteen Rogers - Alastair Smith - Sam Taplin - A ​tudás könyve
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fiona Watt - Lisa Miles - Hajfonás
Legyen ​hosszú vagy rövid, egyenes, hullámos vagy göndör a hajad, a könyvben található ötleteink segítségével ügyesen befonhatod. Felfedezheted, hogy olyan látványos viseleteket, mint a kalácsfonás, hippi tincsek vagy a szalagos fonás, közel sem olyan nehéz elkészíteni, mint amilyennek látszik. A modellek közül néhányat magadnak is megcsinálhatsz, de vannak, amikhez jobb, ha kéred egy barátod segítségét. Jó buli kipróbálni a különböző fonásokat, és az eredmény megéri a fáradtságot.

Kollekciók