Ajax-loader

Debora Geary könyvei a rukkolán


Debora Geary - A ​Celtic Witch
Cassidy ​Farrell is a world-class Celtic fiddler. And if she has her way, that's exactly who she'll stay. Except that's not what the rocks have in mind. Or a certain fetching spell. Or the truth working its way free in her own heart. Can the music, and perhaps a certain grumpy curmudgeon and his baby girl, help Cass find her life's new song? A Celtic Witch is book six of the top-rated A Modern Witch series. Light contemporary fantasy with a good dose of humor, a little romance, and characters you won't want to leave.

Debora Geary - Vakmerő ​boszorkány
Ahogy ​a boszorkányhagyomány is tartja: a nagy hatalom nagy felelősséggel jár. Van azonban egy fiatal lány, aki lemaradt erről a leckéről. Sierra Brighton gyerekként beutazta az egész világot. Delfinekkel úszott, táncolt a hurrikánok vad, tekergő hullámain - az élete maga volt a szabadon szárnyaló varázslat és a mámoros boldogság. Aztán hirtelen elveszítette az édesanyját, és nevelőszülőkhöz került. Innentől kezdve csak titokban űzhette a mágiát, a felhőtlen boldogság pedig messze elkerülte. Azonban amikor megismerkedik a boszorkányok nagy és összetartó családjával, minden megváltozik. Rengeteg segítséget kap tőlük, hogy elengedhesse a fájdalmas múltat, hogy újra bízhasson önmagában, és érezhesse, hogy szeretik és támogatják. Ráadásul a részese lehet egy igazi csodának is, méghozzá egy új, tüzes kis boszorkány személyében, aki már alig várja, hogy a világra jöhessen. Az önzetlen Nell pártfogásával többé már nem kell elhagyatott partokon gyakorolnia a varázsigéket. Azonban a mágia nem csupán játék és szórakozás, és a nagy kérdés az, hogy vajon Sierra képes lesz-e megtanulni biztonságosan használni az erejét. Ha nem sikerül, vakmerőségével az egész boszorkányvilágot veszélybe sodorhatja...

Debora Geary - A ​Nomadic Witch
Spring ​brings a traveler to Nova Scotia - a tiny babe who will turn Marcus's life upside down and reincarnate the horrifying events of his past. Can Marcus find his way through the pain to love and healing? And can the witching community finally learn to keep their astral travelers safe? A Nomadic Witch is book four of the top-rated A Modern Witch series. Light contemporary fantasy with a good dose of humor, a little romance, and characters you won't want to leave.

Debora Geary - Kóborló ​boszorkány
Marcus ​Buchanan különleges férfi: létezik egy köztes világ, amelybe különleges erők segítségével be tud lépni. Marcus egy asztrálutazó. Magányos agglegény, aki már régóta remeteéletet él fájdalmas múltja miatt. Még gyermek volt, amikor elvesztette az ikertestvérét, Evant. Egy nap különös jóslatot kap: talál majd egy csecsemőt, akit Morgannek hívnak, és neki kell majd gondját viselni. A férfi nem hisz a jóslatban, de a végzetét senki sem kerülheti el… Marcus kétségbeesetten próbálja kikerülni ezt a feladatot, de Moira és a boszorkányok mindent megtesznek, hogy a férfi újra megnyissa a szívét, és megtalálja önmagát. És miközben Marcus próbál megküzdeni a mindennapok nehézségeivel, a kis Morgan különös képességeinek kordában tartása is kihívások elé állítja, hiszen a kislány is asztrálutazó. Hatalmas és különleges energiáinak megfejtése még a tapasztalt boszorkányokat is próbára teszi. Vajon Marcus a fájdalmon át megtalálja az utat a szeretet és a gyógyulás felé? És a boszorkányközösség képes lesz kordában tartani az asztrálutazók erejét?

Debora Geary - Modern ​boszorkány
Mi ​jut eszébe mindenkinek a boszorkányokról? Seprűnyél, nagy üst és varázsfőzetek. Ám a modern boszorkányok nem ilyenek. Otthonosan mozognak a modern technológia világában, és előszeretettel használják azt. Jamie és Nell testvérek, mindketten boszorkányok. Egy programot készítenek, amelynek segítségével boszorkánytársadalmat építhetnek ki a világhálón. A program egy varázslat hatására érzékeli az átlagemberekre nem jellemző energiákat, és a weboldalra irányítja a talált boszorkányt. Egy nap Lauren, a 28 esztendős ingatlanügynök böngészés közben a chatszobában találja magát, ahol három nő megpróbálja meggyőzni, hogy ő boszorkány. A nő teljesen átlagos életet él Chicagóban, így elég cinikusan áll a beszélgetéshez, nem hisz a többieknek. A programban van a hiba, vagy ő egy edzetlen boszorkány, ami veszélyes lehet önmagára és a környezetére nézve is? A többi boszorkány dolga, hogy kiderítse az igazságot.

Debora Geary - A ​Hidden Witch
Elorie ​Shaw, steeped in the traditions of the Nova Scotia witching community, but not a witch. The fetching spell must have goofed this time... or did it? Travel to Fisher's Cove, Nova Scotia, where Moira is matriarch and the old ways are nurtured and passed to the next generation. Where a crotchety old witch makes small children cry and builds walls around the silent pain in his heart. And where Elorie - sea-glass artist, inn owner, and Moira's granddaughter - makes her home. The old magics are strong here. Which is all fine and good until the fetching spell pulls Elorie into Witches' Chat. Because she's not a witch. Or at least not any kind of witch the old ways recognize...

Debora Geary - A ​Different Witch
Twenty ​months ago, Jamie and Lauren crashed a coven meeting in Chicago - a visit they barely remember. For Beth Landler, it was the moment that fractured her circle and awakened her need for an entirely different kind of magic. The kind only found in Witch Central. If she can dig up the courage to go. A Different Witch is book five of the top-rated A Modern Witch series. Light contemporary fantasy with a good dose of humor, a little romance, and characters you won't want to leave.

Debora Geary - A ​Modern Witch
Can ​you live 28 years without discovering you're a witch? — Lauren is downtown Chicago's youngest elite realtor. She's also a witch. She must be - the fetching spell for Witches' Chat isn't supposed to make mistakes. So says the woman who coded the spell, at least. — The tall, dark, and handsome guy sent to assess her is a witch too (and no, that doesn't end the way you might think). What he finds in Lauren will change lives, mess with a perfectly good career, and require lots of ice cream therapy.

Debora Geary - Láthatatlan ​boszorkány
Elorie ​boszorkányok között nőtt fel, Nova Scotia-ban. Kislánykora óta arról a napról álmodozott, amikor testvéreihez, unokatestvéreihez hasonlóan megkapja saját varázserejét, ám ez a nap nem jött el, bár Elorie már 26 éves. Elorie így átlagos életet él, egy kis fogadót vezet férjével, Aaronnal, és minden nap besegít az ifjú boszorkánytanoncok nevelésébe. Szabadidejében hobbijának él; a tengerparton összegyűjtött, a víz által finomra csiszolt üvegdarabokból készít különleges ékszereket. Az azonban, hogy ő nem egy a boszorkányok közül, fájó pont az életében. Ám egyre többször tapasztal furcsaságokat, mikor elektromos berendezések közelében van...

Debora Geary - A ​Reckless Witch
As ​a child, Sierra Brighton traveled the world. She swam with the baby whales, danced in storm funnels, and lived in complete magical freedom. And then Momma died and Sierra ended up in foster care, an unhappy and very secret witch. Fetched by Nell's spell, she'll no longer need to do magic on lonely beaches - but can Sierra learn to use her power safely? Or will her reckless blood put Witch Central at risk?

Kollekciók