Ajax-loader

Dave Lowe könyvei a rukkolán


Dave Lowe - A ​hörcsögöm egy detektív
Nyomozz ​együtt Büdivel és Bennel! Először eltűnik a szomszéd barátságtalan macskája, ami jó hír. Aztán nyoma vész Delilah-nak, a kiscicának, aki Ben húgáé ez már sokkal aggasztóbb. Itt az idő, hogy Büdöspopsi, a pengeeszű hörcsög és Ben, a gazdája kiderítse, mi folyik a környéken. A Sheffield-díjas könyvsorozat a 7-12 évesek önálló olvasását segíti elő egyszerű mondatokkal, rövid fejezetekkel, nagyméretű betűkkel és rengeteg poénnal.

Dave Lowe - A ​hörcsögöm egy kém
Büdi ​és Beni újra akcióban! A környéket kifosztó banda leleplezése nagy feladat. A nyomozáshoz csak néhány rajzszög, egy bébifigyelő monitor és egy pingvinjelmez áll a rendelkezésükre. Vajon sikerrel jár-e a zseniális hörcsög, Büdöspopsi és elszánt gazdája, Ben? A Sheffield-díjas könyvsorozat a 7-12 évesek önálló olvasását segíti elő egyszerű mondatokkal, rövid fejezetekkel, nagyméretű betűkkel és rengeteg poénnal.

Dave Lowe - A ​hörcsögöm egy gigasztár
- ​Mi a csuda ez?! Keréken guruló dominó? - érdeklődött Ben. - Ha nem látnád, ez egy hörcsöggördeszka - válaszolta Büdi. Aztán magyarázni kezdett: - Tuti, hogy gördeszkázó hörcsög látványosabb produkció, mint a tornászbajnok egerek. Büdi és Ben új kalandja! Ben benevezi Büdit a kisállatok tehetségkutató versenyére. Ám hamar kiderül, rögös út vezet a dobogó tetejéig. Pedig a zseniális hörcsög a győzelem kedvéért még gördeszkázni is megtanul. Túléli-e Büdi a nagyra törő terveket?

Dave Lowe - A ​hörcsögöm egy zseni
„Anyu ​fura büntetéseket tud kieszelni… a sajnálatos ragtapaszos akció után kijelentette: vesz nekem egy hörcsögöt” Ismerkedj meg a kilencéves Benjaminnal és sziporkázóan okos hörcsögével, Jasper Büdöspopsival! Benjamin teljesen hétköznapi srác. Utál matekozni, leckét írni, rendet rakni. Büdi viszont beszélni tud, és kitűnően számol. Ketten együtt tökéletes párost alkotnak. Vajon megnyerik-e a fogadást, amit Ben apukája kötött Nagyszakáll-lal, a szigorú tanárral? Sikerül-e Ben felmérője?

Kollekciók