Ajax-loader

Holly Smale könyvei a rukkolán


Holly Smale - A ​lány, aki ragyogni akart
Harriet ​Manners rengeteg dolgot tud. Például ezeket: * A vécépapírt a kínaiak találták fel i. sz. 600-ban * Az üstökös csóvája mindig a Nap felé mutat * Egy egészséges emberi szív átlagosan hetvenet üt percenként. Akkor is, ha összetörték. Arról viszont semmit nem tud, hogyan szerezzen barátokat az új osztályban. Vagy hogy mi lehet az oka annak, hogy régi barátai kerülik. Arról pedig végképp fogalma sincs, hogy mit jelent ragyogó, sikeres szupermodellnek lenni. Pedig ő most már végképp azzá vált! Vajon felkészült Harriett arra, hogy végre sztárként éljen, vagy el fog szúrni mindent?

Holly Smale - A ​lány, akit soha senki sem vett észre
Harriet ​Manners tudja, hogy egy macska fülében 32 izom van, hogy az egy napi járásra lévő hely 27 750 méter messze van, és azt is, hogy egy átlagember naponta 15 alkalommal nevet. Azzal is tisztában van, hogy a denevérek mindig bal irányba repülnek, ha előjönnek az üregükből, és hogy a dinamit egyik alkotóeleme a mogyoró. Azt viszont nem tudja, hogy vajon miért nem kedveli őt senki az iskolában. Így hát, amikor Harrietet felfedezi egy modellügynökség, megragadja a lehetőséget, hogy új emberré váljon. Még akkor is, ha ez azzal jár, hogy ellopja a legjobb barátja álmát, magára vonja ősellensége, Alexa haragját, és újra meg újra hülyét csináljon magából a pofátlanul jóképű modell, Nick előtt. És még akkor is, ha hazudnia kell azoknak, akiket a legjobban szeret. Bár ott van mellette segítőtársnak a mindig lelkes és izgatott apja, meg az überstréber zaklatója, Toby is, mégis egyik divatkatasztrófa követi a másikat, és Harriet lassan rájön, hogy a divat kulisszái között ugyanúgy nem találja a helyét, mint a hétköznapi világban. Vajon sikerül-e stréberből menő csajjá változnia, miután a régi élete szinte már darabokra hullott, vagy mindent elszúr az új életében is?

Holly Smale - A ​lány, aki mindig mindent félreért
Harriet ​Manners sok mindent tud. * Az embernek általában 70 000 gondolat fordul meg a fejében naponta. * A pillangónak négyezer izma van. * Egy átlagos ember egy tonna ételt fogyaszt el egy év leforgása alatt. * Strébernek lenni + modellnek = a cuccaidon újabb és újabb graffitik jelennek meg. A fiúkról viszont egyértelmű, hogy semmit nem tud. Pedig fergeteges tokiói modellútja alatt minden eddig összegyűjtött tudását becserélné, ha csak halványan sejthetné, mit is kezdjen egy bizonyos sráccal...

Holly Smale - A ​nagy finálé
"Harriet ​Mannersnek hívnak, geek vagyok, és mindörökké az is leszek..." Harriet Manners minden létező tényt ismer. A modellkedés önmagában nem egyenes út a népszerűséghez. Az sem, ha az ember végtelen mennyiségű listát ír. Azok, akik szeretnek, nem várják el, hogy megváltozz. Ha hihetünk a statisztikáknak, akkor sokkal kisebb az esélye annak, hogy nem botlasz bele az ausztrál volt barátodba Ausztráliában, mint annak, hogy mégiscsak összefutsz vele. Harriet elmegy a messzi déli féltekére, és maga mögött hagyja a listákat, és végre Nat kerül a rivaldafénybe. Most, hogy otthon van egy már-majdnem-de-még-nem-teljesen-barátja, Jasper, Harrietet felkészületlenül éri, amikor váratlanul találkozik szupermodell volt barátjával, Nickkel. Itt az ideje, hogy Harriet a jövőre koncentráljon. Hogy végre rájöjjön, mi is a szíve vágya. És hogy megtanulja, hogy kell elengedni valakit... Megérkezett a számos elismerést nyert Geek Girl-sorozat befejező kötete.

Holly Smale - A ​lány, aki előtt nincs akadály
Harriet ​Manners rengeteg tényt ismer. Tudja, hogy egyszer tizennégy mókust elítéltek kémkedésért. Tudja, hogy a Kígyók és létrákat és a sakkot is egyazon országban találták ki. Tudja, hogy az űrhajósok szíve a világűrben kikerekedik. És életében először most végre azt is tudja, hogyan alakuljon az élete. Bárcsak a többiek is követnék a forgatókönyvet…

Holly Smale - A ​lány, aki távolról tökéletes
A ​bestsellerlisták csúcstartója, a díjnyertes GEEK GIRL-sorozat harmadik kötete végre megérkezett! Kattanj rá a lehengerlő humorú stréber-sorozatra! Harriet Manners több tényt ismer, mint az átlag. Tudja, hogy New York a legnépesebb város az Egyesült Államokban. Azt is, hogy a hivatalos mottója a "Még feljebb". Tudja, hogy az amerikaiak 27%-a szerint sosem landolt ember a Holdon. De arról fogalma sincs, milyen a modellek élete a Nagy Almában, és hogy a családja hogyan birkózik meg az új, amerikai élettel. Ahogy azt sem tudja, hogyan "válhat branddé" a New York-i modellekhez hasonlóan. De ami a legfontosabb, azt sem, mi a teendő, ha a nagy romantikus gesztusokat nem a pasijától kapja... Vajon a stréber lány ezúttal túl messzire megy? A szupervicces Geek Girls-sorozat új része garantáltan ugyanúgy megnevettet, mint az előző két könyv!

Holly Smale - Happy ​Girl Lucky
Introducing ​The Valentines. Fame – It Runs in the Family! Sisters Hope, Faith and Mercy have everything: fame, success, money and beauty. But what Hope wants most of all is love, and it doesn’t matter how far she has to go to find it. Except real-life isn't like the movies. Even if you're a Valentine . . . Happy Girl Lucky is the first hilarious, heart-warming book in The Valentines series. From the internationally bestselling author of Geek Girl, Holly Smale.

Holly Smale - All ​That Glitters
“My ​name is Harriet Manners, and I am still a geek.” The fourth book in the award-winning GEEK GIRL series. Harriet Manners has high hopes for the new school year: she’s a Sixth Former now, and things are going to be different. But with Nat busy falling in love at college and Toby preoccupied with a Top Secret project, Harriet soon discovers that’s not necessarily a good thing…

Holly Smale - All ​Wrapped Up
All ​I want for Christmas is… a new GEEK GIRL story! Harriet Manners knows a lot about Christmas. She knows that every year Santa climbs down 91.8 million chimneys. She knows that Rudolph the red-nosed reindeer was almost definitely a girl. She knows that the first artificial Christmas trees were made out of goose feathers. But this Christmas is extra special for Harriet, because four days ago she had her First Ever Kiss. Now she just needs to work out what's supposed to happen next… A romantic festive treat from the internationally bestselling award-winning author of the GEEK GIRL series. Also includes a BONUS previously unpublished GEEK GIRL short story TEAM GEEK!

Holly Smale - Geek ​Drama
“My ​name is Harriet Manners and I am a geek.” Harriet Manners knows that the hottest observed place on earth is Furnace Creek in Death Valley. She knows that dolphins shed the top layer of their skin every two hours. And she knows just how badly auditions can go, especially when you’re a model. But she has no idea what to do when her arch-nemesis decides the school play is the perfect opportunity to humiliate her… Can GEEK GIRL survive the bright lights of the stage?

Holly Smale - Sunny ​Side Up
“My ​name is Harriet Manners, and I am a geek.” A brand new summer story from the no. 1 bestselling and award-winning GEEK GIRL series! Harriet Manners knows many facts. And she knows everything there is to know about Paris… except what to do when you’re the hottest new model at Fashion Week. Can Harriet find her je ne sais quoi or will it be sacré bleu! on the runway? Find out in this hilarious summer special GEEK GIRL novella from the no. 1 bestselling author Holly Smale.

Holly Smale - Picture ​Perfect
"My ​name is Harriet Manners, and I'll always be a geek." It's the hilarious third book in the No.1 bestselling, award winning GEEK GIRL series! Harriet Manners knows more facts that most. She knows that New York is the most populous city in the United States. She knows that its official motto is "Ever Upward". She knows that 28% of Americans believe we never landed on the moon. But she knows nothing about modelling in the Big Apple, and how her family will cope with life stateside. Or how to "become a brand", as the models in New York put it. And, even more importantly, what to do when the big romantic gestures aren't coming from your boyfriend... Does geek girl go too far this time? The laugh out loud follow-up to award winning GEEK GIRL and MODEL MISFIT will have you in stitches.

Holly Smale - Head ​Over Heels
“My ​name is Harriet Manners, and I will always be a geek.” The fifth book in the bestselling, award-winning GEEK GIRL series. Harriet Manners knows almost every fact there is. She knows duck-billed platypuses don’t have stomachs. She knows that fourteen squirrels were once detained as spies. She knows only one flag in the world features a building. And for once, Harriet knows exactly how her life should go. She’s got it ALL planned out. So when love is in the air, Harriet is determined to Make Things Happen! If only everyone else would stick to the script… Has GEEK GIRL overstepped the mark, and is following the rules going to break hearts all over again?

Holly Smale - Geek ​Girl
Harriet ​Manners knows a lot of things. She knows that a cat has 32 muscles in each ear, a "jiffy" lasts 1/100th of a second, and the average person laughs 15 times per day. What she isn't quite so sure about is why nobody at school seems to like her very much. So when she's spotted by a top model agent, Harriet grabs the chance to reinvent herself. Even if it means stealing her Best Friend's dream, incurring the wrath of her arch enemy Alexa, and repeatedly humiliating herself in front of the impossibly handsome supermodel Nick. Even if it means lying to the people she loves. As Harriet veers from one couture disaster to the next with the help of her overly enthusiastic father and her uber-geeky stalker, Toby, she begins to realise that the world of fashion doesn't seem to like her any more than the real world did. And as her old life starts to fall apart, the question is: will Harriet be able to transform herself before she ruins everything?

Holly Smale - Forever ​Geek
My ​name is Harriet Manners and I’ll be a geek forever… Harriet Manners knows almost every fact there is. Modelling isn’t a sure-fire route to popularity. Neither is making endless lists. The people you love don’t expect you to transform into someone else. Statistically, you are more likely to not meet your Australian ex-boyfriend in Australia than bump into him there. So on the trip of a lifetime Down Under Harriet’s to-do lists are gone and it’s Nat’s time to shine! Yet with nearly-not-quite-boyfriend Jasper back home, Harriet’s completely unprepared to see supermodel ex Nick. Is the fashion world about to turn ugly for GEEK GIRL? It’s time for Harriet to face the future. Time to work out where her heart lies. To learn how to let go…

Holly Smale - Model ​Misfit
“My ​name is Harriet Manners, and I am still a geek.” Harriet knows that modelling won’t transform you. She knows that being as uniquely odd as a polar bear isn’t necessarily a bad thing (even in a rainforest). And that the average person eats a ton of food a year, though her pregnant stepmother is doing her best to beat this. What Harriet doesn’t know is where she’s going to fit in once the new baby arrives. With summer plans ruined, modelling in Japan seems the perfect chance to get as far away from home as possible. But nothing can prepare Harriet for the craziness of Tokyo, her competitive model flatmates and her errant grandmother’s ‘chaperoning’. Or seeing gorgeous Nick everywhere she goes. Because, this time, Harriet knows what a broken heart feels like. Can geek girl find her place on the other side of the world or is Harriet lost for good?

Kollekciók