Ajax-loader

Bill Gardner könyvei a rukkolán


Bill Gardner - Catharine Fishel - Logótár ​3
A ​Scolar Design-sorozat egyes kötetei a világ más tájain dolgozó grafikusok keze alól kikerülő munkák bemutatásával kitekintést nyújtanak a design aktuális nemzet­közi trendjeire, friss ötleteket, inspirácót adnak ter­vező­grafi­kusnak és megbízónak egyaránt. A Logótár-sorozat harmadik tagja A könyv a korábban megjelent Logótár és Logótár2 című kötetek folytatásaként újabb nagyszerű válogatást mutat be a LogoLounge.com weboldalra beküldött több mint 65 000 alkotás közül. Kimeríthetetlen ötletforrás A logót egy cég arculatának egyik legfontosabb elemeként tartják számon, épp ezért tervezése a legnagyobb szakmai kihívást jelentő feladatok közé tartozik. Reményeink szerint a logótár 2000 logót tartalmazó gyűjteménye segítséget nyújt e komoly feladat megoldásában, szín- és formavilága számos hazai grafikus ötlet- és ihletadó forrásává válik. A zsebkönyv formátumú kiadás az amerikai Rockport Kiadó LogoLounge című köteteinek tartalmát sűríti össze egy könyvbe. A kézikönyv a hosszas leírásokat mellőzve, kizárólag a logók bemutatására koncentrál; kompakt, épp ezért jól forgatható, hasznos ötletforrás minden logótervezés iránt érdeklődő számára.

Bill Gardner - Catharine Fishel - Logótár ​1
A ​logót egy cég arculatának egyik legfontosabb elemeként tartják számon, épp ezért nem meglepő, hogy munkájuk során a tervezők folyamatosan új ötleteket keresnek. Ez a zsebkönyv formátumú kiadás az amerikai Rockport Kiadó LogoLounge című könyveinek tartalmát sűríti össze egy kötetbe. A kézikönyv a hosszas leírásokat mellőzve, kizárólag a logók bemutatására koncentrál, jól forgatható hasznos ötletforrás minden, logótervezés iránt érdeklődő grafikus számára. Catharine Fishel vezeti a főként tervezőkkel foglalkozó és grafikai tervezéssel kapcsolatos cikkek, írások területére szakosodott Catharine & Sons szerkesztőséget. Gyakran publikál a Step Inside Design, a PRINT, az ID és egyéb szakmai kiadványokban. Többek között a Designing for Children, a Minimal Graphics és a Paper Graphics című könyvek szerzője. Bill Gardner a kansasi Gardner Design elnöke. Megrendelői között olyan neves cégek szerepelnek, mint a Bombardier Learjet, Thermos, Nissan, Pepsi, Pizza Hut, Coleman Outdoor, Excel, Cargill Corporation, és dolgozott az 2004. évi Athéni Olimpia számára is. Alkotásait a Communication Arts, a Print, a Graphis, és a Modern Művészetek Múzeuma is bemutatta be

Catharine Fishel - Bill Gardner - Logótár ​2
A ​bemutatott 2000 logó friss ötleteket nyújthat mlndazok számara, akik arculattervezéssel foglalkoznak. A 21 csoportba rendszerezett gyűjtemény gyors keresést és könnyű eligazodást tesz lehetővé. A logót egy cég arculatának egyik legfontosabb elemeként tartják számon, épp ezért nem meglepő, hogy munkájuk során a tervezők folyamatosan új őtleteket keresnek. Ehhez nyujt segitséget ez a kötet, amely nemzetközi tervezők legjobb munkáit vonultatja fel. A zsebkönyv formátumú kiadás az amerikai Rockport kiadó LogoLounge2 cimű könyvének tartalmát önti új formába: a kompakt kézikönyv kizárólag a logók bemutatására koncentrál, jól forgatható, hasznos ötletforrás minden, logótervezés iránt érdeklődő grafikus számára.

Kollekciók