Ajax-loader

Judy Nayer könyvei a rukkolán


Judy Nayer - Őshüllők
Az ​'Elérhető közelségben' sorozat a természet izgalmas, színes világát a gyermeke tenyerébe helyezi! Az egyedi formájú könyvek gyönyörű illusztrációi, figyelmet lekötő tényei minden korosztályú gyermeket meghódítanak, s élvezettel fogják olvasni. Az „Őshüllők” személyes közelségbe hozza az olvasót meghökkentő őstörténeti állatokkal – óriási növényevőkkel, kegyetlen húsevőkkel és a legfurcsább lényekkel, melyek valaha is éltek...

Judy Nayer - A ​tree can be...
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Judy Nayer - A ​világűr
Az ​"Elérhető közelségben" sorozat a természet izgalmas, színes világát a gyermeke tenyerébe helyezi! Az egyedi formájú könyvek gyönyörű illusztrációi, figyelmet lekötő tényei minden korosztályú gyermeket meghódítanak, s élvezettel fogják olvasni. A "Világűr" csodálatos utazásra visz el, mely alatt közelről megtekinthetik a Földet, Holdat, Napot, Naprendszert és a csillagokat. Szerezze be az "Elérhető közelségben" sorozat mindegyik könyvét, amelyekből gyermeke megérti és értékelni fogja a természet csodálatos világát.

Judy Nayer - Rovarok
Az ​"Elérhető közelségben" sorozat a természet izgalmas, színes világát a gyermeke tenyerébe helyezi! Az egyedi formájú könyvek gyönyörű illusztrációit, figyelmet lekötő tényei minden korosztályú gyermeket meghódítanak, s élvezettel fogják olvasni. A "Rovarok" felkutatja a hatlábú élőlények hatalmas családját a szorgos méhektől és sebesen repülő szitakötőktől a zajos tücskökig és gyönyörű pillangókig.

Judy Nayer - Emlősök
Az ​'Elérhető közelségben' sorozat a természet izgalmas, színes világát a gyermeke tenyerébe helyezi! Az egyedi formájú könyvek gyönyörű illusztrációi, figyelmet lekötő tényei minden korosztályú gyermeket meghódítanak, s élvezettel fogják olvasni. Az 'Emlősök' bejárja a világ részeit, meglátogatja a gyermekek kedvenc melegvérű állatait a pandáktól és koaláktól kezdve a tigrisekig, elefántokig, zsiráfokig és bálnákig! Szerezze be az 'Elérhető közelségben' sorozat mindegyik könyvét, amelyből gyermeke megérti és értékelni fogja a természet csodálatos világát.

Kollekciók