Ajax-loader

Kate Hewitt könyvei a rukkolán


Kate Hewitt - Bárcsak ​visszajönnél
Mennyire ​lehet önző az anyai szeretet? Beth teljes szívéből szereti hétéves kisfiát, Dylant. Ő a mindene. Azonban az élet egy viselkedészavaros, érzelmileg labilis kisgyerekkel nem könnyű, főleg egyedülálló szülőként. Egy rettenetes félreértés odáig vezet, hogy Dylant a gyámügy nevelőszülőkhöz adja, Beth pedig eltökélten küzd, hogy tisztázza magát, és visszakaphassa a gyermekét. Ally két gyermek édesanyja, és mindig is tudta, hogy nevelőszülő szeretne lenni. Azért, hogy átadhassa másoknak mindazt a jót, amit ő kapott az élettől. Ám amikor Dylan csatlakozik a családhoz, Ally kivételesen ideális életére is komoly hatással van, hogy a kisfiú szükségleteit össze tudja egyeztetni a családja igényeivel. Beth a láthatásokon szembesül Ally odaadó gondoskodásával, és elbizonytalanodik: biztos, hogy egy gyermek ott van jó helyen, ahová született? Talán az lenne a legjobb Dylan számára, ha esélyt kapna egy szép családban egy jobb életre? A USA Today bestsellerszerző, Kate Hewitt az anyai lélek kiváló ismerője. Története nagyon súlyos kérdéseket feszeget, és gondolkodásra ösztönöz az anyaságról, a felelősségről, amivel egy szülő a saját gyermekéért tartozik. Jodi Picoult és Jojo Moyes rajongóinak!

Kate Hewitt - Szerelem ​a múltból
Ki ​kellett mennie a házból, és a holdfény felé tartania a papírt, hogy el tudja olvasni, de amint kivette a szavakat, úgy érezte, mintha a szíve lezuhanna a melléből. A levelet németül írták. London, 1944 Mikor Lily megismeri Matthew-t, a titokzatos katonát a háború sújtotta Londonban, nem számít rá, hogy beleszeret. A húga egy másik katonával jár, miközben Lily próbálja titkolni, mit érez Matthew iránt. De Matthew sötét titkot rejteget. Olyat, ami örökre megváltoztatja az életüket. Amerika, napjainkban Abby csendesen éldegél egy wisconsini almaültetvényen. A túlélők bűntudata kínozza anyja és fivére tragikus halála óta. A lehető legkevesebbet mozdul ki az ültetvényről, az élete biztonságos, nagy eseményektől mentes, békés... Ekkor keresi fel az angol Simon Elliot, aki saját szívfájdalmát gyógyítani jött ide, és egy második világháborús kitüntetést hoz magával, amiről azt állítja, Abby nagyapjáé volt. Együtt elkezdik összerakni felmenőik szívszaggató háborús történetét. De ahogy Abby és Simon egyre közelebb kerül egymáshoz - lassanként, egymásra támaszkodva a gyógyulás útjára lépnek -, kiderítenek egy sötét múltbéli titkot. És mint Lily és Matthew majd nyolcvan évvel korábban, Abby és Simon is megkérdőjelezi, bízhat-e az ember egyáltalán bárkiben, még ha neki is ajándékozta a szívét. Szívbe markolóan erőteljes, inspiráló történet bátorságról, barátságról és megtört bizalomról. Felejthetetlen regény, amelyet Nora Roberts, Kristin Hannah és a Szerelmünk lapjai rajongóinak ajánljuk.

Kate Hewitt - Éltető ​remény
Soha ​nem mondok le rólad! Attól a pillanattól fogva, hogy Emily megszületett, az egész világot jelentette Rachel számára. De a nő legszörnyűbb rémálma válik valóra, amikor egy ritka autoimmun betegség miatt négyéves kislánya kómába esik. Az orvosok nem bíznak a felépülésében. Rachelnek meg kell hoznia egy szívszaggató döntést, amellyel a volt férje, Emily édesapja nem ért egyet. A kétségbeesett Rachel mindent megtesz, hogy életben tartsa a reményt a kislánya számára, de csak egyetlen emberhez fordulhat, hogy segítsen meggyőzni Jamest - a férfi új feleségéhez, Evához. Valószerűtlen, mégis erős barátság szövődik a két nő között, akiknek fel kell tenniük a kérdést: valójában mi a megfelelő döntés a törékeny kislány számára? A USA Today bestsellerszerző, Kate Hewitt többször bizonyította, hogy az anyai lélek kiváló ismerője. Gyönyörű története a szülőség fájdalmas oldaláról szól, amely megmutatja, hogy a szeretet olyan hatalmas erő, amellyel számolni kell.

Kate Hewitt - Búcsú, ​amely nem tart örökké
Ha ​megmenthetnéd a rég elveszett lányodat, akkor megtennéd, ugye? Egy meleg nyári estén valaki becsenget Miához. Ajtót nyit, és egy tinédzser lány áll odakint. Azonnal tudja, hogy ő Daisy, a lánya, akiről még csecsemőkorában lemondott. Tizenhét évvel korábban Mia meghozta élete legnehezebb döntését. És Suzanne tökéletes örökbefogadónak tűnt: nyugodt volt, kiegyensúlyozott, tele szeretettel a gyermek iránt, akiről mindig is álmodott. A két anya megállapodott, hogy kapcsolatban maradnak, de ahogy teltek az évek, Mia elköltözött, és a látogatások egyre ritkultak. Daisy mára idegen lett Miának, gyermeke most mégis ott áll az ajtajában, és azt mondja, van egy rémes titka, amit sosem mondhat el Suzanne-nek, és úgy véli, csupán egyvalaki segíthet csak rajta: Mia, a biológiai anyja. Azonban Miának is megvannak a maga titkai, amiket nem mer elmondani sem Daisynek, sem másnak. Míg Suzanne kétségbeesetten próbálja visszakapni a gyermekét, vajon Mia képes túllépni a múlton, hogy segítsen Daisynek? Tud-e segíteni a legsötétebb órában, mielőtt még túl késő lenne? A USA Today bestsellerszerző, Kate Hewitt egy magával ragadó regénnyel tér vissza a magyar olvasókhoz, amely az anyaság legnehezebb kérdéseit járja körül egy izgalmas és elgondolkodtató történet mentén.

Kate Hewitt - A ​lányomért bármit
"Szívfacsaró ​és magával ragadó... Jodi Picoult és Diane Chamberlain írásaival vetekszik... lehengerlő." - Bookish Jottings ,,Te jó ég! Ez a könyv szomorú, izgalmas, elragadó, és mélységesen megérint. Tele szívfájdalommal, nehéz döntésekkel, dilemmákkal, drámával és mindennapi életünk küzdelmeivel... két szóban: egyszerűen csodálatos!" - Books on the Bookshelf Milly, aki maga örökbe fogadott gyerek volt, mindig arról álmodozott, hogy egyszer anya lesz. Úgy képzelte, erős és bensőséges kapcsolat fűzi majd a gyermekéhez. De az álmai összetörnek, amikor kiderül, hogy férjével, Matt-tel nem lehet gyermekük. Ám ezek után csodálatos ajándékot kapnak azoktól, akik igazán szeretik őket: Milly legjobb barátnője, Anna, és Matt bátyja, Jack vállalják a donor szerepét, hogy egy megtermékenyített petesejt beültetésével Milly esélyt kapjon az anyaságra. Milly biztos benne, hogy minden rendben megy majd. Arra azonban egyikük sincs felkészülve, hogy milyen érzések sodorják majd veszélybe legféltettebb kapcsolataikat, amikor régóta áhított kislányuk, Alice fölött megsemmisítő diagnózist mondanak az orvosok. Rá kell jönniük, mit jelent a szülőség fogalma számukra, és messzemenő és elsöprő erejű döntéseket kell meghozniuk Alice-szel és saját magukkal kapcsolatban is. Kate Hewitt, az USA Today bestsellerszerző csodálatos, fájdalommal és nehéz döntésekkel teli szívfacsaró története a szeretetről, veszteségről és a reményről.

Kate Hewitt - Jennifer Faye - Sophie Pembroke - Cindy Dees - Váratlan ​véletlen / Szerelem az étlapon / Tanúból vőlegény? / Elkönyvelt csók
Kate ​Hewitt: Váratlan véletlen Aznap, amikor Angelo luxuslakosztálya magányában készül megünnepelni győzelmét a Corretti család fölött, döbbenten megtorpan. Lucia is mozdulatlanná dermed a félmeztelen férfi láttán. Pedig mindig is tudta, hogy egy napon újra találkozni fognak… Jennifer Faye: Szerelem az étlapon Lizzie-t utoléri a végzete: az olasz Dante DeFiore mesterszakáccsal dolgozhat együtt, aki amellett hogy nagyon gazdag, hírhedt nőcsábász is. A lány nem is képes neki ellenállni, pedig jól tudja, hogy a férfi az egyéjszakás kalandok híve… Sophie Pembroke: Tanúból vőlegény? Az ifjú Zeke Ashton, a család fekete báránya van olyan arcátlan, hogy hazatérjen a bátyja esküvőjére tanúnak, holott a menyasszony éppen az ő régi kedvese, Thea. Vagy talán pont azért érkezett, hogy visszahódítsa a lányt? Cindy Dees: Elkönyvelt csók A könyvelő Miának hatalmában áll romba dönteni Zeke cégét. De aztán megpillantja a legvonzóbb férfit, akit valaha látott, és egyik pillanatról a másikra a rutin üzleti ügy érzelmi hullámvasúttá válik…

Kate Hewitt - Emlékedből ​élek
"Kate ​Hewitt a világ egyik legkiválóbb mesélője, méltó arra, hogy Jodi Picoult és Nicholas Sparks neve mellett említsék." - Sinfully Wicked Book Reviews "Miután befejeztem, extrán nagy ölelést kapott tőlem a családom." - Stardust Book Reviews Nathan West teljes szívéből szerette a feleségét, Laurát. De most elvesztette őt. Laura - látszólag - véletlenül bűncselekmény áldozata lett. Pedig ő volt a kapocs, amely összetartotta a családot. Nathan számára az élet elképzelhetetlennek, értelmetlennek tűnik a felesége nélkül. A férfi próbálja maga mögött hagyni a hívogató sötétséget, miközben lányai mind-mind a saját módjukon élik meg a gyászukat, már-már az önpusztítás határát súrolva. Mindez veszélybe sodorja a család jövőjét. Nathannak segítségre van szüksége a történtek feldolgozásához, ezért olyan embereket keres fel, akik közel álltak Laurához. Így kerül a képbe Maria, aki fény az éjszakában. Vagyis pontosan az, amire a családnak szüksége van. Maria rövid idő alatt mindannyiuk pótolhatatlan lelki támaszává válik. De a történetek, amelyeket Maria Lauráról megoszt velük, korántsem nyerik el Nathan tetszését. A feleség, aki elhanyagolva érezte magát, az anya, aki túl volt terhelve... Nathannak nehezére esik ezeket a képeket összeegyeztetni azokkal az emlékekkel, érzésekkel, melyeket szeretett feleségéről őriz szívében. Elképzelhető, hogy valójában nem is ismerte a kedvesét? Egyáltalán megbízhat-e Mariában? Nem tud szabadulni a gondolattól, hogy a nő valamit titkol. És Maria valóban egy olyan titok birtokosa, amely alapjaiban tudná megrengetni Nathan családját. Azzal a nappal kapcsolatos, amikor Laura meghalt... Egy bensőséges és erőteljes regény, amely belemarkol a szívedbe, és jó ideig el sem engedi. Rávilágít arra, hogy az, amire korábban nem gondoltunk, hogyan képes új szemszögből megmutatni számunkra a világot. Jodi Picoult és Diane Chamberlain rajongói imádni fogják.

Kate Hewitt - Romana: Parányi varázslat
Ez a nő lesz a felesége! Vittorio Ralfino úgy érzi, megtalálta a tökéletes menyasszonyt. Ana szerény, dolgos, megbízható és családszerető. Talán nem egy szépség, de a férfi nem sokat törődik ezzel. Ám megrökönyödve tapasztalja, hogy a rút kiskacsából egyik napról a másikra gyönyörű hattyú válik. Ráadásul a lánynak határozott elképzelései vannak a házasságról; gyengédséget, hűséget és feltétlen szerelmet követel, ami Vittorio szívét egyre növekvő nyugtalansággal tölti el…

Kate Hewitt - Romana: Hitvesem az ismeretlen
Alyse hat éve jár jegyben Leo herceggel – és hat éve szenved, mert a fiatalember nem viszonozza az érzelmeit. Vajon remélhet-e változást a romantikus esküvőtől, melyet az alattvalók és a sajtó örömére rendez a királyi család? Vagy egy olyan emberhez köti az életét, aki képtelen a szerelemre? Alyse bízik benne, hogy a kapcsolatukból több is lehet, mint szokványos érdekházasság…

Kate Hewitt - Romana: Felséges szívügyek
Feleséget keres Alessandro Diomedi, az ifjú uralkodó. Liana megfelelő választásnak tűnik, s a jó házból való lány szülei is támogatják a házasságot. Ám Alessandro elbizonytalanodik, amikor személyesen is megismeri Lianát. Kell neki ilyen gőgös és érzéketlen nő? Ám ahogy múlik az idő, és egyre jobban megismerik egymást, Sandro kezdi sejteni, hogy Liana egészen más, mint amilyennek mutatja magát…

Kate Hewitt - Romana: Szicíliai szerelem gyerek
Larenzo, a jómódú üzletember kedvenc szicíliai villájában akarja tölteni utolsó szabad éjszakáját, mielőtt letartóztatnák. Váratlanul összemelegednek Emmával, az amerikai házvezetőnővel, s végül az ágyban kötnek ki. Reggel a rendőrség elviszi Larenzót. Emma visszaköltözik Amerikába, a nővérénél húzza meg magát – terhesen. Egy nap becsönget hozzá Larenzo, akiről pedig úgy tudta, életfogytiglant kapott…

Kate Hewitt - Szicíliai szerelemgyerek
Larenzo, a jómódú üzletember kedvenc szicíliai villájában akarja tölteni utolsó szabad éjszakáját, mielőtt letartóztatnák. Váratlanul összemelegednek Emmával, az amerikai házvezetőnővel, s végül az ágyban kötnek ki. Reggel a rendőrség elviszi Larenzót. Emma visszaköltözik Amerikába, a nővérénél húzza meg magát – terhesen. Egy nap becsönget hozzá Larenzo, akiről pedig úgy tudta, életfogytiglant kapott…

Kate Hewitt - Cara Colter - Leah Ashton - Bájos ellenség - Borsó meg a héja - Barát a múltból
Kate Hewitt: Bájos ellenség Rafael Vitalit csak a bosszú vezérli, miután hamis váddal öngyilkosságba kergették az apját, és tönkretették a családját. Gyűlölt ellensége halotti torán találkozik egy bájos és kedves lánnyal, akit még aznap este felvisz a szállodai szobájába. Csak reggel tudja meg, hogy kivel töltötte az éjszakát… Cara Colter: Borsó meg a héja Túl egy nagy csalódáson Becky még mindig az igaz szerelemről álmodozik. De addig is, amíg nem találkozik a nagy Ő-vel, mások számára szervez gyönyörű esküvőket. Egy szép nap megismerkedik Drew-val, és úgy érzi, tökéletesen összeillenek, akár a borsó meg a héja. Ám következik a keserű kiábrándulás… Leah Ashton: Barát a múltból Hárman voltak barátok, és mind a két lány szerelmes volt Sebastianbe, aki végül Stephanie-t vette el feleségül. A férfi az asszony tragikus halála után visszatér gyerekkorának színhelyére, Perthbe. És egy szép nap felkeresi Milát, a régi jó barátot…

Kate Hewitt - Now ​And Then Friends
The ​USA Today bestselling author of Rainy Day Sisters returns to Hartley-by-the-Sea... Childhood best friends Rachel Campbell and Claire West have not only grown up, but after fifteen years, they've also grown apart... After her father left, Rachel had to dedicate her life to managing her household: her two younger sisters, her disabled mother, and her three-year-old nephew. When Rachel’s not struggling to look after all of them, she makes her living cleaning the houses of wealthy families—inclulding the Wests, where a surprise now awaits her. . . . A lifetime of drifting in other people's currents has finally left Claire high and dry. First it was her parents, then the popular crowd in school, and finally her fiancé. Now she’s returned to Hartley-by-the-Sea to recover. But running into Rachel brings back memories of past mistakes, and Claire wonders if she now has the courage to make them right. Soon Claire’s brother, Andrew, asks Rachel to keep an eye on Claire, which is the last thing either woman wants. But as their lives threaten to fall apart, both Claire and Rachel begin to realize what they need most is a friend. The kind of friend they once were to each other, and perhaps can be again. .

Kate Hewitt - Christmas ​at Willoughby Close
Welcome ​back to Willoughby Close, with four new residents and happy endings to deliver… Belinda ‘Lindy’ Jamison has moved to the Cotswolds for a fresh start and to open a dancing school—her lifelong dream. Pushing forty and still looking for Mr. Right, Lindy is determined to no longer wait for happiness but to reach for it with both hands. So she packs up her life and heads south to Wychwood-on-Lea to start up her school. Soon Lindy has a motley crew of would-be dancers. But her most intriguing pupil is Roger Wentworth, a fortysomething bachelor with a shy and awkward manner, but a heart of blazing gold. When Lindy decides to showcase her pupils in a Christmas show, Roger is deeply reluctant but finally agrees. Lindy longs to bring Roger out of his shell—but she didn't expect to fall in love with him in the process. Soon it is Roger teaching her how two lonely hearts might be able to embrace a second chance this Christmas...if they can just believe they're both worthy of love.

Kate Hewitt - Athéni ​éjszakák
Csellengő ​utcagyerekből lett sikeres jachttervező Demos Atrikes. Althea ezzel szemben mindent készen kapott az élettől, mégsem élt a lehetőségeivel. Bulizással, vásárolgatással tölti napjait. Az apja megelégeli a helyzetet, és úgy dönt, férjhez adja. Demosnak kapóra jön a jó házból való, remek kapcsolatokkal rendelkező lány, ezért megkéri a kezét. Lassan kiderül, hogy egyikük sem olyan, mint amilyennek mutatja magát…

Kate Hewitt - Szicíliai ​szerelemgyerek
Larenzo, ​a jómódú üzletember kedvenc szicíliai villájában akarja tölteni utolsó szabad éjszakáját, mielőtt letartóztatnák. Váratlanul összemelegednek Emmával, az amerikai házvezetőnővel, s végül az ágyban kötnek ki. Reggel a rendőrség elviszi Larenzót. Emma visszaköltözik Amerikába, a nővérénél húzza meg magát – terhesen. Egy nap becsönget hozzá Larenzo, akiről pedig úgy tudta, életfogytiglant kapott…

Kate Hewitt - In ​the Heat of the Spotlight
Ambitious ​CEO Luke Bryant needs a big-name star to help launch his luxury department stores—everything hangs on its success. What he doesn't need is washed-up pop princess and tabloid joke Aurelie Schmidt.Faced with the sexiest, angriest man she's ever met, Aurelie's first comeback gig isn't exactly going as planned. But Aurelie's tougher than that, and she won't let any guy, no matter how gorgeous, get beneath her skin, even if he does get between her sheets….

Kate Hewitt - A ​Hope For Emily
Looking ​back, I wish I could find my way back to that moment. I’d snatch it and hold onto it and live in it for the rest of my life, if I could. When Emily could still throw her arms around me. Oh God, just give me that moment, or one like it again. That’s all I want. From the moment Emily was born, reaching out with her tiny little star-shaped hand towards her mother, blinking with long eyelashes over soft blue eyes, she became Rachel’s whole world. But Rachel’s worst nightmare comes true when a rare auto-immune illness leaves five-year-old Emily in a coma the doctors say she may never come out of. And Rachel has to make a heartbreaking decision—one that her ex-husband, Emily’s dad James, doesn’t agree with. Terrified she’s going to lose her daughter for good, Rachel knows she must find a way to keep the hope alive for Emily. But there is only one person she can turn to for help to convince James—his new wife, Eva. As an unlikely but powerful friendship develops between the two women, both Rachel and Eva will have to ask themselves—what is truly the right choice for the tiny, fragile little girl who lies between them? A beautiful story that will break your heart into a million pieces, perfect for fans of Jodi Picoult, Diane Chamberlain and Susan Lewis.

Kate Hewitt - Cara Colter - Leah Ashton - Bájos ​ellenség / Borsó meg a héja / Barát a múltból
Romana ​Gold 19. Kate Hewitt: Bájos ellenség Rafael Vitalit csak a bosszú vezérli, miután hamis váddal öngyilkosságba kergették az apját, és tönkretették a családját. Gyűlölt ellensége halotti torán találkozik egy bájos és kedves lánnyal, akit még aznap este felvisz a szállodai szobájába. Csak reggel tudja meg, hogy kivel töltötte az éjszakát… Cara Colter: Borsó meg a héja Túl egy nagy csalódáson Becky még mindig az igaz szerelemről álmodozik. De addig is, amíg nem találkozik a nagy Ő-vel, mások számára szervez gyönyörű esküvőket. Egy szép nap megismerkedik Drew-val, és úgy érzi, tökéletesen összeillenek, akár a borsó meg a héja. Ám következik a keserű kiábrándulás… Leah Ashton: Barát a múltból Hárman voltak barátok, és mind a két lány szerelmes volt Sebastianbe, aki végül Stephanie-t vette el feleségül. A férfi az asszony tragikus halála után visszatér gyerekkorának színhelyére, Perthbe. És egy szép nap felkeresi Milát, a régi jó barátot…

Kate Hewitt - No ​Time to Say Goodbye
It ​hit me, the reality of it, in a way it hadn’t before like a sledgehammer straight to the chest. Laura was gone. She was never coming back. I’d never see her again; she’d never hum in the kitchen, she’d never pull Ruby onto her lap and tickle her tummy as she buried her face in the sweet curve of our daughter’s shoulder. Nathan West loved his wife Laura with all his heart. But now she’s gone, taken from him in a seemingly random act of violence. Laura was the glue that held their family together. And for Nathan, life without her feels almost meaningless. As he tries to find hope in the darkness, his three young daughters express their grief in different and challenging ways – with one set on a path of self-destruction that could devastate their family all over again. Desperate to understand his own heartbreak better, he reaches out to others who had known Laura. Including her new friend Maria, whose light and warmth are exactly what their grieving family needs, and who is soon helping out and providing emotional support for them all. But the picture Maria paints of Laura is unfamiliar to Nathan – of a wife who felt ignored, a mother who felt she couldn’t do enough – and he struggles to reconcile it with his own memories of the woman he loved. Is it possible he didn’t know his wife after all? And can he trust Maria? He can’t escape the feeling that she’s keeping something from him. Maria is hiding a secret with the power to rock Nathan’s family to its core. Because it is about what happened the day that Laura died… An insightful and powerful novel guaranteed to break your heart, about how the unthinkable can sometimes help us see the world in a powerful new way. Perfect for fans of Jodi Picoult, Diane Chamberlain, and Susan Lewis.

Kate Hewitt - This ​Fragile Heart
“Isobel, ​you are not thinking clearly. You are not considering all you would be sacrificing, all you would endure! And to be the wife of a stranger…” 1838, Boston: Once upon a time Isobel Moore was thought to be one of Boston’s most eligible young women. But, after a marriage proposal gone wrong, she is now at threat of being labelled a spinster. And, though her work at a small school for impoverished immigrants brings her great joy, she can’t help but wish for more in life. When her dream of finding love fails to come true, she knows—if she’s to have the family she dreams of—it will take desperate measures. Her parents wish for nothing more than Isobel to find happiness too. But when she announces she’s traveling to Burma to meet and marry a missionary she’s never met, they think she must have taken leave of her senses. Isobel believes fate will guide her to a man she could one day love. But the paths we take do not always lead us where we expect… And Isobel’s dream of true love may be more fragile than she had ever imagined. An incredible story about bravery, broken hearts and the powerful forces of fate, perfect for fans of Colleen McCullough, Laura Frantz and Colleen Coble.

Kate Hewitt - Elda Minger - Éjszakák ​és nappalok / Kosztüm nélkül
Kate ​Hewitt: Éjszakák és nappalok Éjjel-nappal rémképek gyötrik Laurelt, ha arra gondol, miként támadt rá anyja visszataszító, hatvanéves barátja, miután felcsalta a római szállodai szobájába. A lánynak sikerült ugyan elmenekülnie, de nem jutott messzire: most itt ül Cristiano Ferrero luxuslakosztályában, és el kell döntenie, mi a kisebbik rossz: ha megkockáztatja a menekülést támadója elől, vagy ha hagyja, hogy Cristiano kezében legyen az irányítás… Elda Minger: Kosztüm nélkül Amikor Jennifer Los Angelesbe utazik, szenvedő alanya lesz egy benzinkúti rablásnak. Cody, a hajdani színész menti meg az életét. A sokktól kábultan szállnak meg egy út menti motelban, ahol egymás karjában keresnek vigaszt. A lány csak később tudja meg, hogy kedvese régebben filmsztár volt, és ettől elbizonytalanodik…

Kate Hewitt - Az ​esőerdő illata
Aurelie, ​az egykori popsztár egy fellépésen megismerkedik az áruházlánc-tulajdonos Luke Bryanttel. Már első alkalommal izzik köztük a levegő, de az esőerdei kirándulás során végképp elveszítik a fejüket. Pedig Aurelie-nak sokkal óvatosabbnak kellene lennie. Még egy nap a trópusi paradicsomban, és veszélybe kerülhet a titok, amit oly régen őrizget…

Kate Hewitt - Vonakodó ​szerelem
Kényszerszabadságra ​küldik Millie-t, a munkamániás New York-i üzletasszonyt. Az egzotikus üdülőhelyen megismerkedik Chase-zel, a jóképű építésszel. Mindketten szomorú titkot őriznek, melyet nem kívánnak megosztani a másikkal. Inkább úgy döntenek, néhány napot együtt töltenek minden kötelezettség nélkül. Felhőtlen, érzelemmentes szórakozásra vágynak. Ám a vakáció váratlanul félbeszakad, és hazatérve egyikük sem tud túllépni a történteken…

Kate Hewitt - Felséges ​szívügyek
Feleséget ​keres Alessandro Diomedi, az ifjú uralkodó. Liana megfelelő választásnak tűnik, s a jó házból való lány szülei is támogatják a házasságot. Ám Alessandro elbizonytalanodik, amikor személyesen is találkozik Lianával. Kell neki ilyen gőgös és érzéketlen nő? De ahogy múlik az idő, és egyre jobban megismerik egymást, Sandro kezdi sejteni, hogy Liana egészen más, mint amilyennek mutatja magát…

Kate Hewitt - Rainy ​Day Sisters
The ​USA Today bestselling author presents a heartfelt novel about two sisters struggling toward new lives and loves. Welcome to Hartley-by-the-Sea in England’s beautiful Lake District, where two sisters who meet as strangers find small miracles tucked into the corners of every day.... When Lucy Bagshaw’s life in Boston falls apart, thanks to a scathing editorial written by her famous artist mother, she accepts her half sister Juliet’s invitation to stay with her in a charming seaside village in northern England. Lucy is expecting quaint cottages and cream teas, but instead finds that her sister is an aloof host, the weather is wet, windy, and cold, and her new boss, Alex Kincaid, is a disapproving widower who only hired her as a favor to Juliet. Despite the invitation she offered, Juliet is startled by the way Lucy catapults into her orderly life. As Juliet faces her own struggles with both her distant mother and her desire for a child, her sister’s irrepressible optimism begins to take hold. With the help of quirky villagers, these hesitant rainy day sisters begin to forge a new understanding…and find in each other the love of family that makes all the difference. Includes a Preview of Kate Hewitt’s Next Novel

Kate Hewitt - The ​Greek Tycoon's Reluctant Bride
Darkly ​handsome Demos Atrikes wants a wife to provide heirs to his fortune. No emotions, no complications...Catching sight of stunning, intriguing Althea Paranoussis, he has to have her. She may be a society party girl, but he believes she's perfect wife material--and their wedding is arranged. The chemistry between them is all-consuming. But once married, Demos discovers the painful truth of Althea's childhood. She needs more from him than he'd ever planned to give...

Kate Hewitt - Remember ​Me at Willoughby Close
Welcome ​back to Willoughby Close, with four new residents and happy endings to deliver… Laura Neale is determined to make a fresh start. A year after her husband’s death, she’s still left with too many questions and struggles with feelings of guilt, anger and grief. Hoping to rebuild her family’s life, she moves to Wychwood-on-Lea with her children, Sam and Maggie, all of them struggling in different ways to fit in and find happiness. The warm community of women in Willoughby Close welcomes Laura with open arms, and, although wary, she finds their friendship helps her to take those crucial and challenging first steps. But then a sudden, intense attraction to her son’s teacher smacks her in the face. James Hill is funny, charming, and incredibly gorgeous—but he’s ten years younger than her and completely unsuitable. Laura’s not ready to start dating again, never mind actually falling in love. But what if her heart has other ideas? As revelations about everything she once held dear surface, Laura wonders if she’s reckless or maybe just brave enough to try for love a second time. And if she is, can James be as well?

Kate Hewitt - The ​Orphan's Island
1904: ​When plucky, red-haired, eleven-year-old Ellen Copley crosses the Atlantic Ocean with her father, it is with a head full of dreams for what the New World will hold for her. Yet within weeks of their arrival in America, her father has abandoned her—leaving Ellen with hateful relatives, alone and terrified for her future. But then her kind Aunt Rose brings Ellen to stay with her, in their rambling family farmhouse on beautiful Amherst Island, which nestles like a jewel in the blue waters of Lake Ontario. There Ellen finally begins to find love and acceptance, both from Aunt Rose’s boisterous family, and—as she grows into a beautiful young woman—from the boys next door, Jed and Lucas Lyman. But it’s Jed she’s drawn to… the one with the twinkling eyes, who teases her, and laughs with her, and soon steals her heart… But does Jed love her back? Because—even though Amherst Island feels like home—Ellen knows she can’t stay there with a broken heart… This is the first book in the unmissable 'Amherst Island Trilogy' that follows the life and love of Ellen Copley from the magic of Lake Ontario to the bloody battlefields of the First World War and beyond. Perfect for fans of The Oceans Between Us, The Orphan Sisters, and My Name is Eva. Previously published as Down Jasper Lane.

Kate Hewitt - A ​telefontolvaj
Ő ​csak azért lopta el a pasas telefonját, mert nem bírta elviselni, hogy még az esküvőn is SMS-eket pötyög. Ki gondolta volna, hogy aznap este az ágyában fog kikötni? Zoe nem ismer magára: sose volt könnyen kapható fajta, most meg fejest ugrott ebbe az egyéjszakás kalandba, méghozzá egy olyan férfival, aki még csak nem is igazán rokonszenves neki. Könnyelműsége sorsfordítónak bizonyul…

Kate Hewitt - Törékeny ​életek
"Szívszorító ​és magával ragadó... olyan jó, mint bármelyik Jodi Picoult- vagy Diane Chamberlain-könyv." - Bookish Jottings "Egy erőteljes, érzelmes és magával ragadó könyv... egy fantasztikus történet." - MoMo's Book Diary Vajon tényleg olyan könnyű és egyszerű az élete, amilyennek kívülről látszik? Vagy valójában magányos abban a hatalmas házban egyedül, és az esti pihenés épp azt jelenti neki is, mint nekem? Amikor Tessa megérkezik a kis házba a tó mellé a két gyerekével, Bennel és Katherine-nel, ez egy menekülés. Mindhármuk számára. Nem számít, hogy a bérelt ház egy kicsit kicsi - a nyárra az övék. Egy hely, ahol elrejtőzhetnek. Az elszigeteltségük azonban véget ér, amikor találkoznak a családdal a szomszédos, hatalmas házból. Három gyerek - Charlotte, Zoe és Max - és az ő elbűvölő anyukájuk, Rebecca, aki határozottan úgy fest, be akarja vonni Tessát az életükbe. De Rebecca egy sötét titkot rejteget magáról. Olyat, ami nemcsak az ő családját veszélyezteti, de Tessáét is. És amikor rádöbben, hogy nincs más választása, mint néhány hétre otthagyni a gyerekeit, Tessa tűnik az egyetlen embernek, akiben megbízhat. Hirtelen Tessa ott találja magát egy olyan életben, amiről mindig is csak álmodott. Gazdagság, egy nagy rakás gyerek és Rebecca jóképű férje, aki hétvégente érkezik. És bár erős kötelék kezd alakulni közöttük, a titkok megtalálják a módját, hogy utolérjék az embert. Ahogy közeledik a nyár vége, vajon ki fog megtanulni újra szeretni, és ki kockáztatja, hogy mindent elveszít? Kate Hewitt, USA Today bestsellerszerző legújabb regénye egy elragadó, fordulatos és érzelmes történet egy szívszorító csavarral Jodi Picoult, Emily Bleeker és Diane Chamberlain rajongóinak.

Kollekciók