Ajax-loader

Titania Woods könyvei a rukkolán


Titania Woods - Szelek ​szárnyán!
Csilli ​nagyon izgatott, hiszen most kezdi első tanévét a híres Csillámszárny Akadémián. És persze izgul is egy kicsit. Vajon lesznek barátai? El tud majd igazodni a hatalmas, szédítő tölgyfa, a Csillámszárny Akadémia belsejében? És ami a legfontosabb: sikerül végül megtanulnia repülni?

Titania Woods - Örök ​barátok
Csilli ​és társai egy új táncot tanulnak, amelynek segítségével fellelhetik a bajba jutott élőlényeket. Hiszen minden tündér kötelessége, hogy vigyázzon és gondot viseljen a természetre. Csilli egy sebesült kis darázsra bukkan, akinek segítségre volna szüksége, ám a kislányt figyelmeztetik, hogy a darazsak nem állnak barátságban a tündérekkel. Segítsen hát a kicsiny állatnak vagy sem? A kis tündér döntés előtt áll...

Titania Woods - Éjféli ​tündérzsúr
Hogy ​tehetett velünk Bimi ilyen szörnyűséget? - gondolta elkeseredetten. - Hogy volt rá képes? Csillit honvágy gyötri, amikor kezdetét veszi a második félév a Csillámszárny Akadémián. Milyen nagy szerencse, hogy most is mellette áll barátnője, Bimi, aki igyekszik őt felvidítani! Csilli és barátai azonban szörnyű bajba kerülnek, amikor az éjszaka közepén rajtakapják őket az iskolán kívül - tüneményes éjféli tündérzsúrjuk után. És minden jel arra mutat, hogy Bimi szándékosan zárta ki őket. Tényleg igaz volt? Ugyan miért tenne Bimi ilyen szörnyűséget?

Titania Woods - Glitterwings ​Academy 1. - Flying High
Glitterwings ​Academy is the fairy school to go to, and Twink is so excited to be starting her first term. But she is also a little nervous. Will she make friends? Will she be able to find her way round the dizzying, huge oak tree that is Glitterwings Academy? And will she be able to pass the all-important test for new students - that of learning to fly? Glitterwings Academy is a lovingly created series by acclaimed author Lee Weatherly, writing as Titania Woods. Readers of the series can be assured of accomplished narrative, as well as stylish and exciting illustration.

Titania Woods - Karácsonyi ​tündér
Hirtelen ​éles hang hasított a levegőbe, akárcsak a távoli ostorcsattogtatás. A két tündér jéggé dermedt. Csilli és Bimi, a két erdei tündér alig mer hinni a szemének: egy ember bukkan fel az erdejükben, és épp egy fiatal fát készül kivágni a helyéről! Csilli és Bimi oly nagy haragra gerjed, hogy odaröppennek az emberhez, és megpróbálják megakadályozni a szándékában. Ám Csilli reménytelenül belegabalyodik a fa ágaiba, és képtelen elmenekülni. Teljesen halálra rémül. Vajon hová hurcolják a fát? És hogyan fog onnan hazajutni? E fergeteges ünnepi kaland során Csilli, a tündérlány megtanulja, miben is áll valójában a karácsony igaz varázsa.

Titania Woods - Christmas ​Fairy
It ​is the Christmas holidays and fairy Twink has her friend Bimi to stay. To their horror they see a human walk into the forest where Twink's parents live and start to cut a tree down! Twink is horrified and as she desperately tries to stop the man cutting the down the tree she gets entangled in the branches and is taken away with the tree in the man's car. Twink is desperately afraid. Where is she being taken to? How will she get home? Twink evenutally makes friends with the man's daughter, Lindsay, who does all she can to help Twink get home. And in the meantime both Twink and Lindsay learn much from each other about the spirit of Christmas Glitterwings Academy is a lovingly created series by acclaimed author Lee Weatherly, writing as Titania Woods. Readers of the whole series can be assured of accomplished narrative, as well as stylish and exciting illustration.

Kollekciók