Ajax-loader

A. L. Jackson könyvei a rukkolán


A. L. Jackson - Elvesznék ​benned
"Azonnal ​megtalálja az utat egyenesen a szívedbe, és többé nem ereszt." - Aestas Book Blog "Erről szól egy vakmerő szerelem." - The Coffeeholic Bookworm Emberek érkeznek az életünkbe. Egyesek maradnak, mások továbbállnak. Néhányukból építkezhetünk, de sokan le is rombolhatnak. Van, aki a barátunk lesz, van, aki az ellenségünk, a szerelmünk vagy éppen a megkínzónk. Amikor Christian Davison betoppant az életembe, tudtam, hogy már semmi sem lesz ugyanolyan, mint régen. Elizabeth Ayersnek mindig is New York volt a nagy álma. Egész fiatalkorában azért dolgozott, hogy egyszer odajusson. Christian Davisonnak - felkészülve, hogy egy napon folytassa az apja tevékenységét a jogi cégükben - egyetlen lehetősége volt: hogy jelentkezik a Columbia Egyetemre. Sosem vágyott másra egészen addig, míg tanulótársával le nem ült egy kávézó asztalához. Christian akarta a lányt, de Elizabeth jobban ismerte őt annál, hogy átadja magát ennek az erős vágyakozásnak. Mégis kevés olyan dolog volt, ami távol tarthatta őt a fiútól. A. L. Jacksonnak, a New York Time bestsellerszerzőjének első, magyarul megjelelő története az elvesztett és a visszanyert szerelemről könnyeket csal az olvasók szemébe.

A. L. Jackson - Ölelj ​meg
Tizennégy ​évvel ezelőtt az életem örökre megváltozott. A testvérem eltűnt. Aznap önző voltam, saját magamat választottam helyette. És aznap mindent el is vesztettem. Beleértve Nikki Walterst. Ő az, akit egész életemben szerettem. Csodálatos, gondoskodó lány, megtestesít mindent, amire mindig is vágytam. Nikki volt a testvérem legjobb barátnője, és már esélyem sincs rá, hogy megbocsásson. Most azonban veszélyben van, úgyhogy itt a lehetőség, hogy megmentsem, és visszaszerezzem őt, mégis... amint beköltözik hozzám, valahogy mindent rosszul csinálok. Elég a keze egyetlen gyengéd érintése, és máris elveszítem az irányítást. A kettőnk közti lángolás egyre forróbb, és a szenvedélytől nem látjuk, milyen viharfelhők közelednek. A legszörnyűbb az, hogy valószínűleg éppen Nikki Walters fog elpusztítani. A. L. Jackson New York Times bestsellerszerző legújabb sorozatának, a Szívdöglesztőknek az utolsó kötete egy izgalmas, szenvedélyes és szívet tépő regény a második esélyről.

A. L. Jackson - Érints ​meg
"El ​fogsz tőle ájulni (Dr. Bryantet hívják a sürgősségire), nevetni és sírni fogsz, majd szerelembe esel." - Schmexy Girl Book Blog "Ahogy A. L. Jackson többi könyve, úgy az Érints meg című kötet is tele van érzelmekkel és szeretetre méltó szereplőkkel." - Marieke's Books Kale Bryant. Arrogáns, sikeres, határozott orvos, aki egyenesen szerelmes a munkájába. Az egyetlen hibája, hogy képtelen az egyéjszakás kalandoknál és a rövid életű kísérleteknél többe bonyolódni. Már régen megtanulta, hogy jobb, ha nem kockáztat, és inkább kerüli a szerelmet. Harley Hope Masterson. Gyönyörű, kedves és bátor lány, egy kis kávézó tulajdonosa, aki pontosan tudja, milyen megküzdeni mindenért. Egy fájdalmas válás után retteg, hogy elveszítheti, amit felépített. Kale elfogad egy új munkát abban utcában, ahol Hope kávézója áll. Megismerkedik a lánnyal, és hamarosan kezdenek leomlani azok a falak, amelyek a szíve védelmét szolgálják. Annyira vágyik a lányra, ahogy azelőtt még soha senkire. Egyetlen érintés maga a tűz, egyetlen csóktól elveszti a fejét. De a lány megszerzése komoly következményekkel jár. Hope élete küzdelme előtt áll. Egy olyan küzdelem előtt, amelyet egyikőjük sem lát előre. Kale-nek döntenie kell: vajon megéri kockáztatni a lány szerelméért? Hope minden eszközzel harcol, de rá kell döbbennie, hogy még neki is szüksége van valakire, aki mellette áll. A. L. Jackson New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb sorozata, a Szívdöglesztők következő kötete egy különálló, csábító és felejthetetlen romantikus történet.

A. L. Jackson - Érted ​dobban
Sosem ​kellett volna találkozniuk, de a sors mégis keresztezte útjaikat. Egy értelmetlen bűntény után, ami alapjaiban forgatja fel Mia West életét, menekülnie kell. A nyarat szupersztár bátyja kastélyában vészeli át, amíg az ügy lecsendesedik. Ám nem számított arra, hogy a testvérének nem ő az egyetlen vendége, hanem egy gyönyörű, merengő tekintetű dobos is, aki a vendégházban él. Sötét csábítása csalétek. Pillantása csapda. Mia tapasztaltabb annál, mintsem belebonyolódjon valamibe, amiről tudja, hogy fájdalmat okozhat neki. Leif Godwin két dologra fókuszál az életében: a zenekarára, és hogy elégtételt kapjon azért, amit elvettek tőle. Sosem kellett volna, hogy Mia is az egyenlet része legyen. De a nő szeme rabul ejti. Teste vágyat ébreszt benne. Ám ha enged a Mia iránti érzéseinek, a szerelem könnyen romba döntheti mindkettejük életét. A. L. Jackson, New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb sorozatában a Carolina George nevű countryzenekar tagjainak szerelmeiről mesél. Szenvedélyes kapcsolatok, fülledt éjszakák, siker és a reflektorfénytől űzött sebzett lelkek.

A. L. Jackson - Csókolj ​meg
"Ebben ​a könyvben benne van minden." - Christina, Recommended Reads "Corinne és Rex egyszerűen tökéletes együtt." - Corinne Michaels, NYT bestsellerszerző "Minden szavából árad a szépség." - Karen, Bookalicious Babes Blog Rex Gunner. A megkeseredett, jóképű férfi Gingham Lakes legnagyobb tervezővállalatának a tulajdonosa. Számtalanszor megégette már magát, de a végső csapást a felesége mérte rá, amikor elhagyta őt és közös gyermeküket. Azóta a kislánya az egyetlen, aki beférkőzhet a szívébe. Rynna Dayne. A gyönyörű, de sebezhető lány tizenhét éves korában elmenekült Gingham Lakesből. Akkor megesküdött, hogy sohasem fog visszatérni. A nagymamája azonban meghalt, és ráhagyta a kis kifőzdét, amelyet egykor annyira szeretett, így mégis hazaköltözött. Amikor Rex először találkozik újdonsült szomszédjával, azonnal tudja, hogy bajban van. A lány káprázatos, édes és minden, amiben képtelen megbízni. Egyetlen csók mégis eksztázisba sodorja őket, múltjuk azonban közéjük áll. Csapdába esve a hazugságok, az árulás és a hűtlenség hálójában, Rexnek döntenie kell. Elbújik a gondosan felépített falai mögé, vagy tesz egy próbát? A. L. Jackson New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb sorozatának, a Szívdöglesztőknek első kötete egy szexi és magával ragadó történet a fájdalomról, a bizalomról és a mindent elsöprő szerelemről.

A. L. Jackson - A ​szív vallomása
Még ​egyszer nem törheted össze a szívem! Apu figyelmeztetett, hogy ne kezdjek olyan fiúval, mint Jace Jacobs. Tudtam, hogy bajban van. Az ellenállhatatlan lázadó, aki harcban áll az egész világgal. A szívem megálljt parancsolt, de nem hallgattam rá. Gyorsan és őrült szenvedéllyel szerettem belé. Azt mondta, örökké együtt leszünk, aztán összetörte a szívemet. Most, tíz évvel később itt áll az ajtómban. Szexibb, mint valaha. Provokatív és parancsoló. Sikeres és erős. Tudtam, hogy ilyen férfi válik majd belőle. De megfogadtam, többé nem hagyom, hogy elvegye az eszem. Minden erőmmel igyekszem, de a köztünk lévő kémiát lehetetlen tagadni. A pillantásától elgyengülök, az érintése térdre kényszerít. Sejtelmem sem volt, hogy Jace-nél van a kulcs mindenhez, amit elvesztettem és ami a jövőmet fenyegeti. Most rajta áll, hogy megment, vagy darabokra zúz. A New York Times és USA Today bestsellerszerző, A. L. Jackson a második esélyről szóló romantikus regények királynője. Charleston városában a szerelmek elsöprőek és romokat hagynak maguk után. De az emberek változnak, és a szív sebeit sohasem késő begyógyítani.

A. L. Jackson - A ​szív törvénye
Mindent ​feltettem egy lapra érted Nem hittem volna, hogy egy gyönyörű nő miatt veszni hagynék mindent, amit felépítettem. Az emberek érzéketlennek tartanak. Arrogánsnak. Könyörtelennek. Szerintem inkább kitartó vagyok. Charleston egyik legbefolyásosabb ügyvédjeként senki nem állhat az utamba. Mígnem egy véletlen találkozás mindent megváltoztat. Egy pillantás. Egy érintés. Egyetlen éjszaka. És még többet akarok. Pedig Grace számomra tiltott gyümölcs. Mindenki tudja, hogy egy ügyvéd nem fekhet le az ügyfelével. És még ha a szakmai hírnevem, a karrierem forog is kockán, nem biztos, hogy tudok parancsolni a vágyaimnak. A New York Times és USA Today bestsellerszerző, A. L. Jackson a második esélyről szóló romantikus regények királynője. Charleston városában a szerelmek elsöprőek és romokat hagynak maguk után. De az emberek változnak, és a szív sebeit sohasem késő begyógyítani.

A. L. Jackson - Veled ​játszom
"A ​főszereplőktől parázslanak az oldalak." - Read all about it "A legelején szerelembe estem." - Jessica Prince nemzetközi bestsellerszerző Ha megcsókol, semmivé foszlik az önuralmam. Ha van lány, akit nem lenne szabad lefektetnem, akkor az Maggie Fitzgerald. Nemsokára nagykorú lesz, és ott áll előtte az élet. Megdöbbentően vonzó, miközben olyan erővel árad belőle az ártatlanság, hogy jól tudom: semmiképpen sem lenne szabad bemocskolnom. Ehhez képest most mégis itt vagyok, és remegek a vágytól, hogy megérintsem. Közben azt érzem, már azzal is halálos bűnt követek el, ha egyszerűen csak rá gondolok! Csakhogy imádok a tűzzel játszani! Ha van valaki, akire semmiképpen sem vágyhatok, akkor az nem más, mint Rhys Manning. Szupersztár! Vicces! Vad! Szigorúan tilos még csak gondolni is rá. Mi ketten maximum csak barátok lehetünk. Tudnom kellett volna, milyen nagy hülyeséget követek el, amikor beosontam a szobájába. Főleg, mivel nyilvánvaló, hogy valamit titkol. Olyan dolgokat, amelyek mind a kettőnket sírba vihetnek. De mégis! Egyetlen éjszakáért ezzel a komor, zabolátlan pasival nem bánnám, ha meg kellene fizetnem. A New York Times és USA Today bestsellerszerző, A. L. Jackson Összhang-sorozatában a Carolina George nevű zenekar tagjainak szerelmeiről mesél. A sorozat záró kötetében az elérhetetlen rocksztárt és a legjobb barátja húgát kísérti meg a szenvedély. "Hátborzongató. Lenyűgöző! Perzselő." - Michelle Heard, USA Today és Wall Street Journal bestsellerszerző "Magával ragadó és gyönyörű!" - Molly McAdams, New York Times bestsellerszerző "A legeslegjobb szerelmes jelenettel, amit valaha is olvastam." - Lauren Rowe, USA Today bestsellerszerző

A. L. Jackson - Örökké ​veled
"A ​szavai egyenesen a szívedbe hatolnak." - Aestas Book Blog "Ez egy csodás ajándék, amit az írónő az olvasóinak adott." - Jersey Girl Book Reviews Christian Davison élete teljes. Elizabethtel, ujján a jegygyűrűvel és a kislányával az oldalán végre készen áll, hogy fejest ugorjon a közös jövőjükbe. Elizabeth Ayers sosem hitte, hogy újra megleli ezt a fajta örömöt: a család és a teljesség örömét annak a férfinak az érintésében, akit mindig is szeretett. A szerelmük heves és a szenvedélyük egyre csak nő, ahogy újra felfedezik egymást. De az élet sosem egyszerű. Váratlan fordulatok után Christiannak és Elizabethnek a legfontosabb dologért kell megküzdeniük: a családjukért. A. L. Jackson bestseller sorozatának megindító befejező részében teljessé válik Christian és Elizabeth szívfájdalommal és gyönyörrel teli története.

A. L. Jackson - Take ​This Regret
There ​are some mistakes we make that we will regret for the rest of our lives. For Christian Davison, it was the day he betrayed Elizabeth Ayers. For five years, Christian has regretted the day he walked away from his family and will do anything to win them back. Can Elizabeth forgive someone who has committed the unforgiveable? Or are there some wounds that go so deep they can never heal?

A. L. Jackson - Catch ​Me When I Fall
Sometimes ​trying to catch a star will light your whole world on fire... Emily's entire existence is wrapped up in touring with her up-and-coming country rock band Carolina George and trying to build them into a music legend. Her passionate night with a gorgeous, tattooed bad boy was the result of too much time on the road, too much tequila and combustible physical chemistry. It was never supposed to follow her into the light of day, much less threaten everything she and the band have worked so hard to create. Royce's night with the lead singer of Carolina George was the worst mistake of his life. He needs the band to sign on to his record label or his family will pay the price. But will his irresistible attraction to Emily destroy his carefully laid plans? Royce's past is littered with mistakes and heartache - will his love for Emily be just one more tragedy?

A. L. Jackson - Come ​to Me Recklessly
His ​heart was turned off… Until she turned him on… Christopher Moore gave up on the idea of love years ago. Now, his life is an endless string of parties and an even longer string of girls. Enjoying the physical perks with none of the emotional mess, hes convinced everyone that hes satisfied—everyone but himself. Samantha Schultz has moved on with her life. Finishing her student teaching and living with her boyfriend, shes deluded herself into believing shes content. But there is one boy she never forgot—her first love—and she keeps the memory of him locked up tight. She will never allow any man to break her the way Christopher did. When Christopher's sister and her family move into a new neighborhood, Christopher is completely unprepared to find Samantha living at the end of the street. Memories and unspent desires send them on collision course of sex, lies, and lust. But when guilt and fear send Samantha running, Christopher will have to fight for what has always been his.

A. L. Jackson - More ​of You
My ​daddy warned me never to fall for a boy like Jace Jacobs... The second I saw him walk through the door, I knew he was trouble. A gorgeous rebel with a bad attitude and a huge chip on his shoulder. My heart warned me. I didn’t listen. I saw something protective and good beneath the fierce, tough exterior. I fell hard and fast. He promised we’d be together forever, and then left me with a broken heart. Now, ten years later, Jace Jacobs is standing at my door. Sexier than he’s ever been. Provocative and commanding. Successful and powerful. The man I always knew he would become. But I promised myself I’d never lose my heart to him again. Even time couldn’t dim our chemistry. One glance of his intense eyes, and I become weak. One brush of his hand, and he brings me to my knees. Little do I know, Jace holds the key to everything I’ve lost and everything that threatens my future. Now he will either save me, or he will break me all over again . . .

A. L. Jackson - Stay
I’m ​Ash Evans. The life of the party. Hot. Rich. Charismatic. A tattooed rock star with the world at my feet. I burn through women faster than the strike of a match. I’ve embraced my lifestyle and live it to the fullest. Until the day my lifestyle caught up to me. Willow Langston found me at my lowest. Literally. Facedown in a puddle of my own blood. I owe her my life and I have three months to repay that debt. What I never should have done was touch her. Kiss her. Take her to my bed. Love wasn’t supposed to be a part of the equation. I gave up that nasty complication a long damned time ago. Now I want her more than my next breath. But she doesn’t know what I know. Do I leave to protect her? Or can I face my demons and ask her to Stay?

A. L. Jackson - Come ​to Me Softly
A ​second chance at life… A second chance at love… Jared Holt never thought he deserved either—until he found both in the arms of Aly Moore. Aly has loved Jared for as long as she can remember, and she’s more than ready for the future they’re making together. But Jared can’t help remembering his own family. And he’ll never forgive himself for what happened to them. How can he allow himself the very happiness he once destroyed? To live a life worthy of Aly, Jared knows he has to stop running and finally put his past to rest. But when he decides to face his demons head on, he encounters more than he bargained for: a dangerous mix of jealousy, lies, and dishonest intentions. When those intentions threaten Aly, Jared loses all control, giving into the rage that earned him his bad boy reputation years before. And he’ll fight to protect her no matter

A. L. Jackson - Rád ​hangolva
Richard ​Ramsey a világhírű zenekar, a Carolina George új gitárosa. Tehetséges, karizmatikus és pokolian szexi. Csak hallgasd, ahogy játszik, és rabul ejt. Ám az ő figyelmét senki sem kelti fel, hisz a szívét szülővárosában hagyta évekkel ezelőtt. Sosem nézett vissza, de húga esküvőjét nem hagyhatja ki. Tudhatta volna, hogy Ő is ott lesz. Violet Martin még mindig haragszik rá, amiért annak idején magára hagyta. Kisemmizve, a kapcsolatuk romjai között. Egyedül próbálta újra fölépíteni magát, és most éli az életét, amennyire tudja. De a múltbéli kötelék erős. Vonzalmuk végtelen. Csupán egy pillantás, és kettejük világa ismét összeolvad. Egy érintés, és a parázsból újra tűz lobban. Csakhogy Richard sötét titkokat őriz. Ha megértette volna a hírnév igazi árát, már rájött volna, hogy eladta a lelkét és az ár, amivel tartozik, megfizethetetlen. Képtelen elengedni Violetet, de a szerelem mindent megér? A. L. Jackson, New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb sorozatában a Carolina George nevű countryzenekar tagjainak szerelmeiről mesél. Szenvedélyes kapcsolatok, fülledt éjszakák, siker és a reflektorfénytől űzött sebzett lelkek. "Megdobogtatja a szívet és megérinti a lelket." - Modern Belle Books "Mesterien szívfacsaró regény." - Claudia Burgoa, USA Today bestsellerszerző

A. L. Jackson - If ​Forever Comes
If ​Forever Comes, the final chapter in the New York Times Bestselling The Regret Series Christian Davison’s life is complete. With a ring on Elizabeth’s finger and his daughter at his side, he’s ready to run headlong into their future. Elizabeth Ayers never believed she would again find this kind of joy—the joy of a family and the wholeness found in the touch of the man she’s always loved. Their love is intense and their passion only grows as they set out to rediscover each other. But life is never easy. Rocked by the unforeseen, Christian and Elizabeth will find themselves fighting for the one thing they hold most important—family.

A. L. Jackson - Falling ​into You
Richard ​Ramsey is the guitarist for the world’s hottest new band.Gifted. Charismatic. Hot as sin.Lend your ear, and he’ll steal your heart.Nah, you can’t have his considering he left it in his hometown years ago.He knows better than going back. But it’s his younger sister’s wedding, and there’s no way he can say no to that. He should have known she would be there, invading his senses and making him thirst and hunger for what he wants most. Violet Marin hates him for what he’s done. He left her empty-handed with their wreckage strewn all around. She’s picked up the pieces and is living her life the best way that she can.But their connection is fierce. Their attraction unending. It only takes one glance for their worlds to collide.One touch to set them on fire.But she doesn’t know the dark secrets he keeps. If he had understood the true price of fame, he would have known he’d sold his soul and this debt is something he cannot repay.Letting her go is impossible, but will loving her cost it all?

A. L. Jackson - Pulled
Melanie ​Winters and Daniel Montgomery shared a love most only dream of, a love they believed bonded them together for life. When their world is shattered by the tragic loss of their daughter, overwhelming grief and misguided guilt distorts the truth, and their relationship ends in uncertainty and unanswered questions. For nine years, they drift through life, each unable to forget the one who holds the strings to their heart. In an attempt to escape the pain of her past, Melanie finds herself trapped in a loveless marriage, while Daniel loses himself in a career that means nothing without Melanie by his side. Now, when their lives again intersect, neither can deny the connection they felt so long ago. But will the power that drew them together be enough to heal the wounds from their past, and will they have the courage to overcome the insecurities and fears that threaten to keep them apart? Pulled is a story of attraction and separation, of destiny and duty, of a love so strong it refuses to give up even when all others have.

A. L. Jackson - Show ​Me the Way
The ​first sexy, captivating, stand-alone novel in the brand-new FIGHT FOR ME series from NYT & USA Today Bestselling Author A.L. Jackson . . . Rex Gunner. As bitter as he is beautiful. The owner of the largest construction company in Gingham Lakes has been burned one too many times. His wife leaving him to raise their daughter was the last blow this single dad could take. The only woman he’ll let into his heart is his little girl. Rynna Dayne. As vulnerable as she is tempting. She ran from Gingham Lakes when she was seventeen. She swore to herself she would never return. Then her grandmother passed away and left her the deed to the diner that she once loved. When Rex meets his new neighbor, he knows he’s in trouble. She’s gorgeous and sweet and everything he can’t trust. Until she becomes the one thing he can’t resist. One kiss sends them tumbling toward ecstasy. But in a town this size, pasts are bound to collide. Caught in a web of lies, betrayal, and disloyalty, Rex must make a choice. Will he hide behind his walls or will he take the chance . . .

A. L. Jackson - Give ​Me a Reason
Eden ​Murphy came into my club looking to make some extra cash. A girl like her didn't belong in a place like this. She'd get ripped to shreds. Most likely by me. There's nothing but sweetness dripping from her sexy little body, and I'm the monster who's salivating to get a taste. Trent Lawson is the last man I should want. Dark. Dangerous. So wickedly gorgeous he makes my knees weak. He's also an arrogant jerk who happens to be my new boss. When I discover his adorable son is also in my kindergarten class, I know I have to keep my distance. But neither of us can ignore the attraction that flames. One glance, and our hearts race. One touch, and we’re aching for what we can’t have. One night, and we’re falling fast. Dragging her into my sordid world is wrong. It doesn’t matter. Eden Murphy is mine.

A. L. Jackson - Neked ​írom
Emily ​egész élete arról szól, hogy a legendák közé emelje imádott zenekarát. A mindennapjai elképesztő sebességgel pörögnek. A turnézás, a rengeteg tequila és az elfojthatatlan fizikai vonzalom egy szenvedélyes éjszakához vezetett, amelyet a tetovált rosszfiúval, Royce-szal töltött. Az egésznek feledésbe kellett volna merülnie, ám meggondolatlanságuk következményei messzire mutatnak, és kockára teszik mindazt, amiért Emily és a banda olyan keményen megdolgozott. Royce kalandja a Carolina George énekesnőjével élete legnagyobb hibája volt. Muszáj, hogy a banda szerződést kössön a lemezkiadójával, különben a saját családja fog megfizetni mindenért. De az ellenállhatatlan vágy, amit Emily iránt érez, vajon romba dönti minden tervét? Royce múltja hibákkal és fájdalommal terhelt. Lehet, hogy Emily iránt érzett szerelme újabb tragédiába torkollik? A. L. Jackson, New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb sorozatában a Carolina George nevű countryzenekar tagjainak szerelmeiről mesél. Szenvedélyes kapcsolatok, fülledt éjszakák, siker és a reflektorfénytől űzött sebzett lelkek. "Képtelen voltam letenni." - Maureen's Books "Alig várom, hogy felfalhassam a következő könyvét!" - Grownup Fangirl

A. L. Jackson - Molly McAdams - Tiffany King - Christina Lee - When ​We Met
Today’s ​premiere New Adult authors combine their talents to tell four original stories from inside one house. When four girls decide to live off campus together as juniors at a college in Michigan, they expect it to be their best year yet. Little do they know, it’s a year that will change the rest of their lives. BEHIND HER EYES by A.L. Jackson Unable to live down her ex-boyfriend’s deception, Misha is determined to avoid betrayal. When, the new guy next door, Darryn starts to get under her skin, her defenses start to crumble. But trusting Darryn seems impossible, especially if he’s not sure he can trust himself. SAVING ME by Molly McAdams On the outside, Indy is always ready for a party—but inside she’s breaking. Kier makes a weekly routine of saving the girl next door from herself on Saturday nights… but when will she be ready to remember him on Sunday morning? FOULING OUT by Tiffany King Working at a sports bar, Courtney has become a pro at sidestepping propositions from arrogant jocks—which makes her a more elusive catch for campus basketball star Dalton than he expected. But when he falls for the saucy waitress, Dalton will have to rethink his game plan to prove he’s not the jerk Courtney expects. BENEATH YOUR LAYERS by Christina Lee In order to ace her fashion internship, Chloe must team up with local college dropout and set builder, Blake—much to her chagrin. But after some "hands-on" experience, Chloe will have to ask herself if Blake factors into her carefully laid plans…

A. L. Jackson - Come ​to Me Quietly
Aleena ​Moore is haunted by Jared Holt. It’s been six years since she’s seen her brother’s best friend, the self-destructive bad boy she secretly loved in high school. As the years pass, she knows it’s time to move on. Time to decide between a practical nursing degree and her true dream as an artist. Time to get over Jared and give another guy a chance… Just when she opens her heart to her friend, Gabe, Aly returns home to find Jared sleeping on her couch. The teenage boy she loved has grown into a man she can’t resist. Covered in tattoos and lost in rage, he’s begging to be saved from his demons—the memories of the day he destroyed his family. As the two reconnect, their passion is hot enough to torch Aly’s judgment. But can she risk her future for a man who lives on the edge of destruction?

A. L. Jackson - A ​Stone in the Sea
"A ​passionate ride of secrets, surprises and steaming hot sex. Baz and Shea's story is vividly brought to life through words in A.L Jackson's signature way that is like pure music." – Penelope Ward, NYT Bestselling Author A Stone in the Sea ~ He wanted nothing at all… Until he found she had everything to give… Sunder lead singer and guitarist Sebastian Stone has everything—fans, fame, and fortune. He also has a heart full of bitterness and a reputation for a short-fused temper. But an outward reputation rarely reveals the true man inside. Facing assault charges after trying to protect his younger brother, Sebastian is sent to Savannah, Georgia to lie low until the dust settles in L.A. Shea Bentley is beautiful, kind, and hiding from the very lifestyle Sebastian has always embraced. When the mysterious, tattooed stranger begins hanging out at the bar where she works, Shea is quick to recognize he is nothing but trouble, but she's helpless to the way her body lights up every time his intense gray eyes tangle with hers. They both soon find themselves drowning in a sea of desire and passion that won’t let them up for air. Sebastian knows firsthand secrets never die, and he’s not the only one who’s hiding them. Loving someone always comes with a price. But will it be Shea’s past that costs them everything?

A. L. Jackson - Visszatérnék ​hozzád
"Ez ​egy gyönyörű, szívmelengető könyv." - Shh Mom's Reading "Végigszáguld az érzelmek teljes skáláján." - Little Read Riding Hood Léteznek olyan hibák, melyeket ha elkövetünk, egész életünkben bánunk. Christian esetében ez a hiba azon a napon történt, amikor cserben hagyta Elisabethet. Christian Davisonnak megvan a terve az egész életére. Eltökélt, hogy ügyvéd váljon belőle, és egy napon elfoglalja a partneri pozíciót az apja jogi cégénél. Semmi nem állhat az útjába, még Elizabeth Ayers és közös születendő gyermekük sem. Miután Christian kirekeszti az életéből Elisabethet, a lány a következő öt évét azzal tölti, hogy küszködve gondoskodjon a gyermekéről, miközben bármit hajlandó feláldozni, hogy egy biztonságos és kényelmes életet nyújthasson számára. Christian öt éve bánja, hogy akkor elhagyta a családját, és most mindent megtenne, hogy visszaszerezze őket. De Elisabeth is mindenre hajlandó, hogy megvédje a kislányát attól a szívfájdalomtól, amit Christian minden bizonnyal okozni fog nekik. Christiannak végül sikerül visszaküzdenie magát Elisabeth életébe. De vajon Elisabeth képes megbocsátani a megbocsáthatatlant? És lehetséges-e szerelmet találni ott, ahol az évek gyűlölete eltemette azt? Vagy ezek olyan mély sebek, amelyek sosem gyógyulnak be? Állítólag mindenki megérdemli a második esélyt. A. L. Jacksonnak, a New York Time bestsellerszerzőjének legújabb története az elvesztett és a visszanyert szerelemről könnyeket csal az olvasók szemébe.

A. L. Jackson - Something ​About a Hot Guy
Kyle ​Love is the bane of my existence. Arrogant jerk. Obscenely gorgeous. Completely out of my league. Did I mention he’s my best friend’s big brother? Oh yeah, and I’ve been in love with him my entire life. Kenna Myer drives me insane. Adorably shy. Painfully awkward. Ridiculously sexy. And my sister has made it clear on multiple occasions that she’s completely off-limits. When I show at the apartment she shares with my sister for a surprise visit to find my sister away for the weekend, I know I should walk. I don’t. It turns out my sweet Kenna has herself a secret…a blog called Something About a Hot Guy. I’m ninety-nine percent sure its top subject is me. One thing I’m certain of? Things are about to get interesting…

A. L. Jackson - Follow ​Me Back
The ​next seductive, unforgettable stand-alone romance in the FIGHT FOR ME series from NYT & USA Today Bestselling Author A.L. Jackson... Kale Bryant. Arrogant. Gorgeous. Commanding. This ER doctor is married to his job. His only vice is one-night stands and short-lived flings. He learned a long time ago loving someone isn’t worth the risk. Harley Hope Masterson. Beautiful. Brave. Sweet. The owner of a small coffee shop knows what it’s like to struggle. Embroiled in a bitter divorce, she’s threatened with losing everything. When Kale accepts a new position down the street from Hope’s shop, he begins to question every wall he’s built around his heart. He wants her in a way he hasn’t wanted anyone. One touch is fire. One kiss, and he’s spinning out of control. But taking her won’t come without consequences. Hope is in for the fight of her life. One neither of them saw coming. Now Kale must decide if loving her is worth risking it all. She will fight with everything she has. But sometimes even hope needs a hero...

A. L. Jackson - Wait
She ​is his strength and he is her weakness. And this time he won’t let her go. Edie Evans is gorgeous. Sexy. Kind. She’s also the definition of off-limits. But that didn’t stop me from sneaking into her room to comfort her at night. But guys like me? We destroy everything, so it should have been no surprise when I destroyed us, too. The night I sent her running, I thought I’d never see her again. Until I saw her standing like a vision in the crowd. Austin Stone is dangerous. Alluring. Tempting. He broke my heart and I refused to give him the chance to do it again. It’s been years since I’ve seen him, and now I can’t do anything but stare at the gorgeous, tattooed man playing onstage. I should run. I know I should. But like a fool, I run straight back to him. Our desire is overpowering. Our need unrelenting. She is my hope. He is my weakness. We should have known a passion this intense would burn us right into the ground.

A. L. Jackson - Where ​Lightning Strikes
Do ​you know what it feels like right before lightning strikes? How you can feel the current running through your veins? The trembles of warning that ripple through the air? It was a thrill Tamar King chased all her life until it became the very thing she had to escape. For the last four years, Tamar King has hidden herself in an isolated world she created. She was safe. No one could touch her. Until Lyrik West walked through her door. He’s the lead guitarist for Sunder and everything she can never have. The dark and beautiful rock star becomes everything she craves. Lyrik’s life has been devoted to his band and that success has cost him. Bitter, hard, and filled with regret, he refuses to lose himself again, but from the moment he sees her, he wants one night with Tamar King. The gorgeous bartender is more than he bargained for. Their attraction is consuming. Their desire overpowering. With one touch, they ignite. But is it worth the cost of getting burned? She’s a gorgeous nightmare and he’s a wicked dream… WHERE LIGHTNING STRIKES, a Bleeding Stars Stand-Alone Novel

A. L. Jackson - Lost ​to You
People ​come into our lives. Some stay, and many go. Some build us up, while most tear us down. They become our friends, our enemies, our lovers, our tormentors. Christian Davison came into mine, and I knew I’d never be the same. To Elizabeth Ayers, New York City had always been a dream. She’s worked her entire young life to make it here. Groomed to one day take over his father’s law firm, attending Columbia University was Christian Davison’s only option. Neither wanted anything more until they sat across from each other at a café table after being paired as study partners. Christian wants her, but Elizabeth knows better than to give into their intense attraction. Yet there is little she can do to stay away. Lost to You, the prequel to the bestselling romance, Take This Regret. A New Adult novella, recommended for readers 17+. It’s unnecessary to have read Take This Regret to enjoy Lost to You.

A. L. Jackson - Stand
A ​Bleeding Stars Standalone Novel "PURE BEAUTY IN WORDS. Stand shatters and SINGS to the SOUL, making the heart both soar and bleed." ~Karen, Bookalicious Babes Blog Zachary Kennedy has never been known as a fighter, but he’ll never regret fighting for her… I’m Zee Kennedy. Quiet. Reserved. Predictable. When my brother died, everyone thought I was just the good guy who stepped up to take his place in the band. No one knew what I was hiding. The one thing I’ve been fighting for. For seven years, I’ve never lost focus. Not until one chance encounter with Alexis Kensington. Now she’s become my greatest temptation. I knew better than to touch her, but now that I’ve had a taste, I can’t get enough. Her kiss becomes my air. Her body my salvation. She needed a savior and somehow she became mine. Taking her was a betrayal. But keeping her means risking everything. One look at Alexis Kensington, and I know she’s worth the fight. Will my past continue to keep me down or will I finally find the strength to pull myself up and Stand…

Kollekciók