Ajax-loader

Halász István könyvei a rukkolán


Halász István - "Principikon"
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Halász István - Kedvenc ​egytálételeim
Vannak ​olyan napok, amikor nincs kedvünk, vagy nincs időnk két-három vagy akár négyfogásos ebédet, vacsorát készíteni. Erre is van megoldás: ebben a kötetben gazdag egytálételeket találnak. Vannak köztük gyorsan elkészíthetők, és vannak kevésbé gyorsak - de annál finomabbak is. Pisti hagyományos és mai ételeket egyaránt ajánl. Hiszen be kell vallanunk őszintén: néha-néha mindannyian elővesszük a nagymama recepteskönyvét. Kicsit leporoljuk, és elkészítünk belőle egy-két ételt. Csakhogy: oda kell figyelni, mert nem lehet ma már mindenhez zsírt használni. (Persze van, amihez csak azt lehet.) Nos, Pisti ehhez is segítséget nyújt ebben a kötetben - változatos, érdekes receptek. Igazi egytálételek egy kötetbe rendezve

Halász István - Európa ​és a világ ízei magyarul
Ennek ​a könyvnek ugyanaz a célja, mint www.mitfozzunkma.hu internetes oldal Hei autentikus című rovatának, vagyis: „megnézünk egy távoli (vagy közeli) országból származó receptet úgy, ahogyan azt az ott élők készítik. Ez egy recept. A másikban megnézzük azt, hogyan készül ez nálunk. Mi azt mondjuk: Európa és a világ ízei magyarul. Ez ennek a könyvsorozatnak a címe is, de eljött az idő, hogy külön kötetben kapjanak helyet ezek a receptek. Lehet ezt úgy is nevezni, hogy fúziós konyha. Mi azt tartjuk: gyakorlati tudományról van szó, és a végeredmény a lényeg, a konyhában ugyanis semmi sem az elnevezésen múlik. Próbára fel: a tapasztalatokra pedig nagyon kíváncsiak vagyunk. Ha sikerült, akkor azért, ha, nem akkor azért. Az egyikhez gratuláció jár, a másikhoz segítség. Mert a konyhában is igaz: ismétlés a tudás anyja."

Kollekciók