Ajax-loader

Hartmut Wilke könyvei a rukkolán


Hartmut Wilke - Tortoises ​and Box Turtles
This ​handsomely illustrated book presents a wealth of information on the purchase, housing, and general care of tortoises and box turtles.

Hartmut Wilke - Aquatic ​Turtles
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hartmut Wilke - Teknősök
A ​teknősök, ezek a különös testfelépítésű hüllők viszont 250 millió évvel az ember megjelenése előtt jelentek meg a Földön. Valamennyi faj a mai napig megmaradt vad, azaz nem háziasított állatnak, még azok is, amelyeket gyakran tartanak mesterséges körülmények között. A teknősök sohasem válnak hízelkedő, simogatható házi kedvencekké. Könyvünk abban nyújt segítséget, hogyan tudjuk minél jobban kielégíteni a teknősök igényeit, megteremteni számukra a legkedvezőbb körülményeket, hogy hosszú éveken át harmonikusan élhessenek együtt velünk. Könyvünkben főleg kezdőknek adunk tanácsok a felmerülő problémák megoldásához; olyan tanácsok ezek, amelyek minden esetben a teknősök biztonságát, egészségét szolgálják. Könyvünkben egyaránt foglalkozunk szárazföldi és vízi teknősökkel. Tartásuk, gondozásuk természetes életmódjuktól függ. A szárazföldi teknősöket terráriumban, a jól úszó igazi vízi teknősöket akváriumban, a kevésbé jól úszókat amelyeket mocsári teknősöknek is neveznek akvaterráriumban tartjuk. A tartalomból: Ismerjük meg őket Alapismeretek Teknősportrék Kérdések és válaszok A teknős tartása A tartás technikai feltételei A vízi teknősök elhelyezése Szárazföldi teknősök terráriuma Kérdések és válaszok A kezdeti időszak Vásárlás előtt megfontolandó A teknős szoktatása A teknős viselkedése Kérdések és válaszok Egészséges kedvencek A vízi teknősök táplálása A gondozás alapszabályai A vízi teknősök teleltetése A szárazföldi teknősök teleltetése A teknősök egészsége Kérdések és válaszok A jó közérzet garanciája 10 jó tanács a gondozáshoz

Hartmut Wilke - Turtles
This ​manual offers detailed instructions on turtle care, safe handling, feeding, health care, and terrarium construction and maintenance.

Kollekciók