Ajax-loader

J. Randy Taraborrelli könyvei a rukkolán


J. Randy Taraborrelli - Madonna ​hiteles története
Sokféleképpen ​jellemezték már. Mondták róla, hogy elragadó és felháborító. Komoly és önző. Pökhendi és vérlázító. Szemtelen és agresszív. Vonzó és provokatív. Abban azonban mindenki egyetért, hogy tehetséges, hogy figyelemre méltó, hogy megdolgozott a sikerért. De hiába áll már huszonöt éve az elragadtatott rajongók és az ellentábor figyelmének kereszttüzében, Madonna ma is csupa rejtély. Több mint tíz év eredménye ez a hiteles életrajz, amely nem korábban megjelent írásokból, kritikákból és riportokból áll össze, hanem a családtagokkal, barátokkal, munkatársakkal és magával a sztárral folytatott hosszú és alapos interjúkból. A magánélet legérdekesebb mozzanataiban bővelkedő, fotókkal illusztrált, nem mindennapi karriertörténetben az olvasó egy egészen új Madonnát fedezhet fel.

J. Randy Taraborrelli - Becoming ​Beyoncé
She's ​adored by her millions of fans, writes and performs songs that move and inspire, but Beyoncé is truly known by very few. Now highly acclaimed biographer J. Randy Taraborrelli reveals the woman behind the star. He takes us from a childhood spent performing in talent shows to finding worldwide success with her group, Destiny's Child, managed by her father Matthew. Beyoncé's first solo album, Dangerously in Love, went straight to number one and she has to date released a total of five albums which have sold 75 million copies. Beyoncé prefers to keep her personal life with husband Jay Z and daughter Blue Ivy carefully under lock and key. She may be a top performer, fashion idol and business mogul in her own right, but fame has come at personal sacrifice and with private heartbreak. Based on exhaustive research, including exclusive interviews with those who have played pivotal roles in her life and career, the book reveals the hard-earned lessons 'Queen Bey' has learned about love, life, loyalty and family. Insightful and entertaining, this is the first authoritative biography of the most famous woman in the world today and a must-have for the 'Bey Hive'.

J. Randy Taraborrelli - The ​Secret Life of Marilyn Monroe
From ​"New York Times" bestselling author J. Randy Taraborrelli comes the definitive biography of the most enduring icon in popular American culture. When Marilyn Monroe became famous in the 1950s, the world was told that her mother was either dead or simply not a part of her life. However, that was not true. In fact, her mentally ill mother was very much present in Marilyn's world and the complex family dynamic that unfolded behind the scenes is a story that has never before been told...until now. In this groundbreaking book, Taraborrelli draws complex and sympathetic portraits of the women so influential in the actress' life, including her mother, her foster mother, and her legal guardian. He also reveals, for the first time, the shocking scope of Marilyn's own mental illness, the identity of Marilyn's father and the half-brother she never knew, and new information about her relationship with the Kennedy's-Bobby, Jack, and Pat Kennedy Lawford. Explosive, revelatory, and surprisingly moving, this is the final word on the life of one of the most fascinating and elusive icons of the 20th Century.

J. Randy Taraborrelli - Michael ​Jackson (angol)
A ​number 1 bestseller, this definitive biography of Michael Jackson is now completely updated to include the events leading to the untimely death of the star. J. Randy Taraborrelli is the expert on Michael Jackson, having known him since they were both teenagers and having interviewed the singer and his family many times. So much has been written about the life and career of Michael Jackson that it has become almost impossible to disentangle the man from the myth. J. Randy Taraborrelli cuts through the tabloid rumours and innuendo, the conflicting stories and lurid accusations, to reveal the real man. From his drilling as a child star through the blooming of his talent, from his ever-changing personal appearance to his marriages, from his addictions to his love for his children, we see what motivated one of the greatest performers of all time. Objective and revealing, this book combines impeccable research, brilliant story-telling and a clear-sighted understanding of the forces that shaped Michael's life and his death. 'The most authoritative book ever written about Michael Jackson' - "Daily Mail". 'A superbly researched investigation' - "heat".

J. Randy Taraborrelli - Madonna ​titkos története
Sokféleképpen ​jellemezték már. Mondták róla, hogy elragadó és felháborító. Komoly és önző. Pökhendi és vérlázító. Szemtelen és agresszív. Vonzó és provokatív. Abban azonban mindenki egyetért, hogy tehetséges, hogy figyelemre méltó, hogy megdolgozik a sikerért. De hiába áll már tizenöt éve az elragadtatott rajongók és az ellentábor figyelmének kereszttüzében. Madonna ma is csupa rejtély. Kötetünk szerzője arra vállalkozott, hogy fölfedje az énekesnő igazi arcát, hogy rátaláljon a popvilág egyik legismertebb, legünnepeltebb és legtöbbet vitatott női hírességének a népszerűség hókuszpókuszai mögé rejtőző valódi személyiségére. Tíz év eredménye ez a hiteles életrajz, amely nem korábban megjelent írásokból, kritikákból és riportokból állt össze, hanem a családtagokkal, barátokkal, munkatársakkal és magával a sztárral folytatott hosszú és alapos interjúkból. A legszemélyesebb élményektől áthatott beszélgetésekből született életrajz nem csupán a szenzációra éhes olvasók kíváncsiságát elégíti ki, hanem hétköznapian emberi valóságában, félelmeivel és gyengeségeivel együtt hitelesen, árnyaltan mutatja be a szórakoztató zene egyik legmeghatározóbb egyéniségét. A magánélet legérdekesebb mozzanataiban bővelkedő, fotókkal illusztrált, nem mindennapi karriertörténetben az olvasó egy egészen új Madonnát fedezhet fel.

J. Randy Taraborrelli - Grace ​Kelly, a monacói hercegnő
Egyszer ​volt, hol nem volt... volt egyszer egy gyönyörű színésznő, akit minden n?őirigyelt. Egy milliomos klasszikus szépségű, Oscar-díjas lánya, aki egy nap találkozik a monacói herceggel és a felesége lesz. A herceg elviszi a palotájába, majd születik három gyönyörű gyermekük. Álom vagy valóság Ez a könyv betekintést nyújt Rainier herceg és Grace hercegnő világába, és talán a mese végét is megismerhetjük. Vajon valóban boldogan éltek, míg meg nem haltak.

J. Randy Taraborrelli - Elizabeth
Mindenki ​ismeri Elizabeth Taylort, a mozibálványt, a gyermekkora óta híres-hírhedt filmsztárt, a végzet asszonyát. J. Randy Taraborrelli azonban nem éri be a bulvársajtóból ismert élettörténettel, messzebb megy és magát az embert mutatja be, aki nemcsak pazar luxuséletet élt, nemcsak szenvedélyesen szerette az ékszereket és a férfiakat, hanem sokat szenvedett is - és érett korában sokat tett a szenvedőkért. Ez a könyv elsősorban kapcsolatainak lelki mozgatóit és érzelmi mélységeit vizsgálja, beleértve természetesen élete lángolón botrányos Nagy Szerelmét, amely évtizedeken át elválaszthatatlanul összekötötte a sorsát Richard Burtonével. Mindeközben, mintegy mellesleg, az aranykorát élő Hollywood legendás világába is bepillantást nyerünk.

J. Randy Taraborrelli - Michael ​Jackson
Michael ​Jackson minden idők egyik legnagyobb előadóművésze volt; kivételes tehetség, ugyanakkor ellentmondásos személyiség, akit sokan próbáltak megismerni és megérteni - vajmi kevés sikerrel. Rendkívüli elismeréssel fogadott életrajzi művében J. Randy Taraborrelli mellőzi a bulvársajtó terjesztette szóbeszédeket, a rosszindulatú célozgatásokat és feltételezéseket, és elmeséli olvasóinak a Pop Királyának igaz történetét.

J. Randy Taraborrelli - A ​Beyoncé-titok
A ​New York Times bestseller életrajzírójának, J. Randy Taraborrellinek minden részletet felvillantó, briliánsan megírt kötete nem egyszerűen a legsikeresebb popsztárok egyikének, Beyoncénak az életrajza. Bepillantás egy olyan világba, ahová szinte mindenki vágyik, de csak nagyon kevesen juthatnak el; az amerikai show-business világába. A végtelenül tehetséges Beyoncé Knowles már nyolcéves korában ebben a világban él, gyerek szépségversenyek és tehetségkutató vetélkedők résztvevője. Egy pillanatra sem szakad el a színpadtól, és tizenhat évesen a Destiny's Child énekeseként már világsztár. Ontja a slágereket, 2014-ben a Forbes magazin szerint a világ leggazdagabb és legkeresettebb sztárja, az ő fényképével jelenik meg a híres Time magazin. Ez a könyv megmutatja a sikereket, de az emberfeletti erőfeszítést is, az örökös harcot az érvényesülésért, az áskálódásokat, pletykákat; beszámol viharos és vad szerelméről a híres rapperrel, Jay-Z-vel, a csalódásokról és a meghatározó pillanatokról. És miközben olvassuk ezt a nyílt, olykor szívszorító, olykor felemelő beszámolót, örökre megváltozik a véleményünk Beyoncéról és a távoli és csillogó show-businessről.

Kollekciók