Ajax-loader

Howard Roughan könyvei a rukkolán


James Patterson - Howard Roughan - Second ​Honeymoon
A ​walk down the aisle, a resort hotel, a drink on the beach...for these unlucky couples, the honeymoon's over. A newlywed couple steps into the sauna in their deluxe honeymoon suite--and never steps out again. When another couple is killed while boarding their honeymoon flight to Rome, it becomes clear that someone is targeting honeymooners, and it's anyone's guess which happy couple is next on the list. FBI Agent John O'Hara is deep into solving the case, while Special Agent Sarah Brubaker is hunting another ingenious serial killer, whose victims all have one chilling thing in common. As wedding hysteria rises to a frightening new level, John and Sarah work ever more closely together in a frantic attempt to decipher the logic behind two rampages. SECOND HONEYMOON is James Patterson's most mesmerizing, most exciting, and most surprising thriller ever.

James Patterson - Howard Roughan - Murder ​Games
The ​life Dr. Dylan Reinhart saves may be his own Dr. Dylan Reinhart wrote the book on criminal behavior. Literally--he's a renowned, bestselling Ivy League expert on the subject. When a copy of his book turns up at a gruesome murder scene--along with a threatening message from the killer--it looks like someone has been taking notes. Elizabeth Needham is the headstrong and brilliant NYPD Detective in charge of the case who recruits Dylan to help investigate another souvenir left at the scene--a playing card. Another murder, another card--and now Dylan suspects that the cards aren't a signature, they're a deadly hint--pointing directly toward the next victim. As tabloid headlines about the killer known as "The Dealer" scream from newstands, New York City descends into panic. With the cops at a loss, it's up to Dylan to hunt down a serial killer unlike any the city has ever seen. Only someone with Dylan's expertise can hope to go inside the mind of a criminal and convince The Dealer to lay down his cards. But after thinking like a criminal--could Dylan become one? A heart-pounding novel of suspense more shocking than any tabloid true crime story, Murder Games introduces the next unforgettable character from the imagination of James Patterson, the world's #1 bestselling author.

Ken Follett - Ronald Anthony - Howard Roughan - Karen Robards - Az ​ördög műve / Mindörökre / Hazug ígéret / Tengerparti rém
Ken ​Follett: Az ördög műve Toni Gallónak, a Skóciában lévő Oxenford Laboratórium biztonsági vezetőjének legszörnyűbb rémálma válik valósággá, amikor karácsony este mindenre elszánt bűnözők ellopnak a laborból egy tucat halálos vírusmintát. Súlyosbítja a helyzetet, hogy a hóvihar miatt megáll az élet az egész országban... A vidéki ház féltékenység és árulás helyszínévé válik. A világhírű szerző új regényében a fordulatos cselekmény izgalmas családi drámához kapcsolódik. Ronald Anthony: Mindörökre Jesse Siena nem hisz a szerelemben. Miért is tenné, amikor úgyis véget ér egyszer? Tökéletesnek vélt kapcsolatát barátnőjével, Marinával ezért sem terhelik "örök ígéretek". A kifejezés azonban teljesen új értelmet nyer Jesse özvegy édesapja szívhez szóló történetével, amely a múltról mesél, és amely meglepő módon teremt kapcsolatot apa és fia között. Bölcs és kedves humora miatt hamar a szívükbe zárták az olvasók az amerikai szerző bemutatkozó regényét. Howard Roughan: Hazug ígéret David Remler pszichológust teljesen felkészületlenül éri az a megdöbbentő telefonhívás, amelyet titokzatos új betegétől, a figyelemre méltó Samantha Kenttől kap. A segítőkész dr. Remler mindenáron meg akarja akadályozni, hogy egy erőszakos bűncselekmény lavinát indítson el. Csakhogy fogalma sincs róla, mi vár rá, és nem is sejti, hogy teljesen kiszolgáltatott bábu lett egy olyan véres játszmában, amelynek nincsenek írott szabályai. Karen Robards: Tengerparti rém A kisváros a tengerparton fekszik, Christy Petrino azonban nem nyaralni jött ide. A vőlegényéről időközben kiderült, hogy ő a helyi maffiafőnök, a szomszéd szépfiú érdeklődésének pedig rejtélyesebb oka van, mint a macskák szeretete, és minden jel szerint sorozatgyilkos ólálkodik a környéken. Ha egyszer véget ér a lidércnyomás, Christyre csakugyan ráfér majd a nyaralás. Sodró lendületű, szórakoztató olvasmány a romantikus krimik egyik legnépszerűbb szerzőjétől.

Howard Roughan - Vakjátszma
"Gondoljon ​arra a nőre, aki meggyilkolta a saját gyerekeit, ráadásul ugyanabban a hónapban, amikor megkapta "Az év tanára" díjat. Vagy ott van a jóravaló családapa, aki több millió dollárt szedett össze jótékony célokra, egy nap viszont kirángatott egy fickót az autójából, és halálra rugdosta – csupán azért, mert a fickó vakmerő módon rá merészelt dudálni, amikor a lámpa zöldre váltott. (…) Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a maga barátságos, törvénytisztelő szomszédja holnap feldarabolja egy fejszével az egész családját. Csak azt, hogy valahol, valakinek a barátságos, törvénytisztelő szomszédja meg fogja tenni. És ebben a pillanatban az illető ezt még nem is sejti. A helyzet aggasztónak tűnik, de lehet rosszabb is. Maga is lehet az a szomszéd." David Remlernek, a sikeres és tehetséges pszichológusnak új páciense akad. Egy jól menő üzletember gyönyörű felesége, Samantha Kent, akit különböző félelmek és szorongások gyötörnek. Remler egyre többet tud meg a nő életéről, és egyre jobban a hatása alá kerül, míg aztán egy éjjel sokkoló telefonhívást kap tőle. A megadott címre siet, ahol három döbbenetes ténnyel kell szembesülnie. Egy: Samantha Kent férjét meggyilkolták. Kettő: Samantha Kent nem az, akinek mondta magát. Három: ő az első számú gyanúsított. Howard Roughan elképesztő krimije egy zseniális összeesküvés regénye. Ahogy halad előre a történet, úgy szorul a hurok egyre jobban a főszereplő nyaka körül, akinek rá kell döbbennie, hogy ő csak egy gyalog ebben az ördögi sakkjátszmában…

James Patterson - Howard Roughan - Nászút
Hogyan ​érzi magát az ember, ha minden férfi kívánja, és minden nő irigyli? Csodálatosan. Nora Sinclair ilyen életről álmodott, ezért dolgozott nagyon keményen, s ezt az életformát most már semmi pénzért nem adja fel. Vajon miért ered John O'Hara FBI ügynök Nora Sinclair nyomába? Azért mert különös dolgok történnek a nő közelében forgolódó emberekkel, mindenekelőtt a férfiakkal... Jame Patterson legújabb könyve Hitchcock borzongató műveinek ellenállhatatlan varázsával hat, s képes a krimi műfajának határait fokról fokra tágítani. 2004-ben, az "Év krimije" díjjal jutalmazták.

James Patterson - Howard Roughan - Honeymoon
Don't ​give away the ending... Don't give away the beginning. How does it feel to be desired by every man and envied by every woman? Wonderful. This is the life Nora Sinclair has worked hard for, the life she will never give up. She doesn't just attract men, she enthralls them. So why is FBI agent John O'Hara interested in Nora Sinclair? Mysterious things happen to people around her, especially the men. And there is something dangerous about Nora, something that lures O'Hara at the same time that it fills him with fear. Is something dark hidden in the gaps in her past? As O'Hara spends more and more time getting to know her, is he pursuing justice? Or his own fatal obsession?.

Kollekciók