Ajax-loader

Karina Halle könyvei a rukkolán


Karina Halle - Egy ​lépéssel közelebb
"Mosolyt ​csal az arcodra." - Shh Moms Reading A lány azt hiszi, a fickó csak egy öntelt szépfiú. A fickó úgy gondolja, a lány maga a megtestesült prüdéria. De most olyan ajánlatot készül tenni neki, amire biztosan nem fog nemet mondani. Nicola Price-nak mindene megvolt: remek karrier, tökéletes barát, elképesztő cipőgyűjtemény és egy szuper lakás San Francisco legjobb környékén. De amikor váratlanul teherbe esik, és az a mocsok fiúja otthagyja őt a slamasztikában egyedül, Nicola tökéletes élete egyszeriben felfordul, és úgy is marad. Néhány évvel később Nicola már egy ötéves kislány büszke, egyedülálló anyukájaként és egy hatalmas hazugságban él. Alig tudja fenntartani rossz környékbeli lakását, és minden hapsi menekülőre fogja, amint meghallja, hogy egyedül neveli a gyerekét. Küszködik és fél - és sehol sincs az életében, amiről korábban azt hitte, hogy 31 éves korában tartani fog. A mentőangyala egy magas, jóképű és gazdag skót férfi személyében jelenik meg: ő Bram McGregor, Nicola jó barátjának, Lindennek a bátyja. Bram tud egyet s mást a büszkeségről, és amikor Nicola körülményei tragikussá válnak, felajánl a nőnek egy apartmant a saját házában. Tökéletes egyezségnek tűnik a dolog egészen addig, amíg Nicola nem bánja, hogy Bram közelében éljen, aki a nagylelkűsége ellenére minden adandó alkalommal szembeszáll a nő elképzeléseivel. De az életben semmi sincs ingyen, és ahogy Nicola beteszi a lábát Bram házába, rájön, hogy a titokzatos szépfiú többe kerül majd neki, mint gondolta volna. Akár a szívét is elveszítheti. Ezekkel a McGregor testvérekkel csak a baj van. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Éjszaka ​a tiéd leszek
"Levett ​a lábamról." - Aestas Book Blog Egy nyughatatlan skót rögbijátékos, aki nem a szabályok szerint játszik. Egy nyüzsgő férfifaló, aki már feladta a szerelmet. Amikor Lachlan és Kayla találkozik, az ellentétek nem csupán vonzzák egymást, de egyenesen szét is robbannak. Kayla Moore-t sosem zavarta, hogy forróvérű férfifaló hírében állt. Legalábbis addig nem, amíg be nem töltötte a harmadik x-et és a legjobb barátnői, Stephanie és Nicola meg nem állapodtak Linden és Bram McGregor oldalán, otthagyva Kaylát kakukktojásnak. Belefáradt, hogy ő legyen a gyertyatartó, az egyéjszakás kalandjaival és a sehova nem vezető randijaival San Franciscóban, ezért megfogadja, hogy önmegtartóztató életet kezd élni, és a férfiakat a háttérbe szorítja. Egészen addig működik is a dolog, amíg meg nem pillantja Linden és Bram unokatestvérét, Lachlan McGregort. Lachlan ugyanis az erotikus képzelgései élő megtestesítője: magas, tetovált, és olyan masszív, mint egy kamion. Könyörtelen tekintetével és sikeres rögbikarrierével Edinburgh-ban Lachlan olyan fajta férfinek tűnik, aki miatt Kayla azonnal kidobná az ablakon a fogadalmát. De Lachlant csendes és komoly viselkedése miatt nehéz kiismerni, pláne közel kerülni hozzá. Aztán egy hosszú, felejthetetlen közös éjszaka után Kayla rádöbben, hogy sokkal több van ebben a merengő macsóban, mint amit csupán szemmel látni enged magából. De annak ellenére, hogy vibrál köztük a levegő, Lachlan nem maradhat Amerikában. Kaylának döntenie kell. Vajon képes lesz gyökerestül kitépni addigi életét és megváltoztatni olyasvalakiért, akit alig ismer, és kockáztatja, hogy megégeti magát újra? Néha a szerelem csak egy játék, amit játszani kell. Karina Halle, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerírója. Az egymástól függetlenül is izgalmas Nem lennék nélküled és az Egy lépéssel közelebb című kötetek után az Éjszaka a tiéd leszek című regényben ezúttal az esélyeké és a szerelemért vállalt kockáztatásé a főszerep. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Veled ​biztonságban vagyok
"Még ​sosem olvastam hasonlót." - Love Book Triangle A nő élete egy pillanat alatt változott meg. És a férfi volt az egyetlen, aki ezt megakadályozhatta volna. Jessica Charlesnak egyáltalán nem kellett volna Londonban lennie, amikor megtörtént az elképzelhetetlen. Otthon kellett volna már lennie Edinburgh-ban, talán épp a fiújával, vagy a testvérével iszogathatott volna, vagy a barátaival kellett volna jógáznia. A normális, kiszámítható életét kellett volna élnie, ahogy mindig. De azon a végzetes augusztusi napon, amikor egy mentálisan beteg exkatona tüzet nyitott egy nyilvános helyen, Jessica élete örökre megváltozott. Most egyedülálló és mozgássérült a lövedék okozta sebesüléstől. Jessica rémült és magányos, és minden egyes gyötrelmes pillanatban, amit átél, elveszíti a hitét önmagában és az emberiességben. Mígnem egy idegen betoppan az életébe. Egy idegen, akitől újra élni kezd. Keir McGregor mindig is az a csendes és erős típusú férfi volt. Magas, sötét és jóképű, olyan igazi tökéletes skót fickó. Leszámítva, hogy Keir minden, csak nem tökéletes. Menekül a múltja és a bűnös lelkiismerete elől, amivel, úgy tűnik, nem tud elszámolni. De minél több időt tölt Jessicával, annál inkább beleszeret a lányba. És annál inkább félő, hogy a titka elszakítja őket egymástól. A férfi talán egy idegen volt Jessica számára. De Jessica sosem volt idegen Keir számára. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Veszélyes ​trükkök
A ​szívem gyorsabban ver, a pulzusom pedig az egekben - vilmairis.com Egy veszélyes szerelem... Ellie Watt mindenáron meg akarja menteni Camden életét. Korábbi gengszter szeretője, Javier segítségét kéri, a férfi azonban gonosz játékot űz vele. Támogatásáért hatalmas áldozatot követel a lánytól. Választhat: hagyja szerelmét meghalni, vagy elkövet egy kegyetlen bűntényt. Ellie korábban vérbeli simlis volt, és most ki kell találnia valamit, mielőtt mindkettőjük élete végérvényesen tönkremegy. Camden McQueen nem tudja elfelejteni Ellie Wattot. Ég a bosszúvágytól, amiért elítélték egy olyan bűntény miatt, amelyet el sem követett. A tehetséges tetoválóművész komoly lépésre szánja el magát, hisz Ellie megmentéséért bármire képes. Vajon továbbra is szeretni fogja a lány, ha megismeri az ő sötét oldalát.

Karina Halle - The ​Offer - Liebe mich nicht
Auch ​wenn sie ihm nicht traut, sie kann ihm nicht wiederstehen … Nicole ist stolze alleinerziehende Mutter einer Fünfjährigen und verlässt sich schon lange nicht mehr auf Männer. Doch als sie ihre Wohnung verliert, bleibt ihr nichts anderes übrig, als dem wohlhabenden Bram McGregor zu vertrauen und in eines seiner Apartments zu ziehen. Der Haken an der Sache: Der schottische Bad Boy wohnt gleich nebenan und macht ihr das Leben ziemlich schwer. Doch gerade seiner störrischen und mysteriösen Art kann sich Nicole nicht entziehen...

Karina Halle - My ​Life in Shambles
When ​Valerie Stephens made the resolution to say yes to new adventures, she never thought she’d end up in the tiny town of Shambles, fake engaged to one of Ireland’s top rugby players. But there’s a first time for everything. They say bad things happen in threes. After my boyfriend broke off our engagement, I lost my apartment, and was laid off from my job, I can definitely attest to that. They also say life is what happens when you say yes to new adventures. So when my two sisters invited me to ring in the new year in Ireland, I decided to throw all caution to the wind and go for it. I was going to let “saying yes” be my new resolution. Little did I know I’d spend New Year’s Eve having a hot and dirty one-night stand with Padraig McCarthy, one hell of a sexy Irishman. I also didn’t know that the brooding and intense sex god was one of Ireland’s top rugby players. A rugby player with a proposition for me: Come with him to his tiny hometown of Shambles and pretend to be his fiancé for a few days, just so that his ailing father can have some peace of mind. It sounded simple enough. It was anything but. Not when a town gets up in your business, not when the media hunts you down, not when your past comes back in the picture, not when there are real hearts and feelings at stake. Not when there are secrets that could break you. They say life is what happens when you say yes to new adventures. This is my life in Shambles.

Karina Halle - Nothing ​Personal
** ​A new standalone romantic comedy** Nova Lane is having the worst week possible. Her latest relationship ended while on her much-needed vacation, then upon her first day back at work, she learns that her beloved boss has quit – and despite having worked so hard for it, she’s not being considered for his position. Who is being considered for the position is none other than Kessler Rocha. Her ex-coworker and ex-lover, Kessler’s the man who broke her heart five years earlier and the reason she moved thousands of miles away, switched jobs, and created numerous voodoo dolls in Kessler’s (very burly, very handsome) liking. Yup. Worst week ever. New in town and on her turf, Kessler promises he’s not the same man he was – and considering he’s now a single father to a precocious toddler, he’s telling the truth. But he’s still an arrogant and devilishly charming man who’s taking over the position Nova feels she deserves. The fact that he’s gotten even more sexy over the years doesn’t help either. Now Nova and Kessler have the choice to let bygones be bygones, or fight with each other every chance they get, with unresolved sexual tension only adding fuel to the flames, creating a fire that might just burn down the whole office. In the corporate world they say it’s just business, nothing personal. Nova and Kessler are about to show just how personal things can get

Karina Halle - And ​With Madness Comes the Light
The ​Man. The Mystery. The Madness. Dex Foray has never been anyone’s fool – until he missed his chance for happiness with Perry Palomino. Broken and alone, Dex has no choice but to rise from the ashes Perry left behind and find his own path to redemption. But nothing in Dex’s life has ever come easily, especially when there’s a dark madness waiting in the wings. Told from Dex’s POV, And With Madness Comes the Light is short story/novella that spans the time period from the end of Lying Season (Book #4) until the end of On Demon Wings (Book #5). If you were ever wondering what really happened to Dex while Perry was gone - his journey to Dex 2.0 - now is your chance.

Karina Halle - Dead ​Sky Morning
With ​the Experiment in Terror show finding some success, amateur ghost hunters Perry Palomino and Dex Foray embark on their most terrifying investigation yet. A tiny, fog-shrouded island in the rough strait between British Columbia and Washington State has held a dark secret for decades: It was a former leper colony where over forty souls were left to rot, die and bury each other. Now a functioning campground, Perry and Dex spend an isolated weekend there to investigate potential hauntings but as the duo quickly find out, there is more to fear on D’Arcy Island than just ghosts. The island quickly pits partner against partner, spiraling the pair into madness that serves to destroy their sanity, their relationship and their very lives.

Karina Halle - Love, ​in Spanish
“She ​sat beside me on the bus – and she changed my whole life.” Successful, wealthy and absurdly handsome – Spanish ex-football player Mateo Casalles seemed like he had it all. A high-society wife, an adorable little girl, and flashy apartments in Madrid and Barcelona only sweetened the deal. But there was more to Mateo than met the eye – a life of uncertainty and regret that colored his black and white world. That was until Vera Miles came into his life like a shooting star. Tattooed, wild and young, Vera seemed like Mateo’s polar opposite at first. But you can’t choose who you fall in love with and the two lost souls did everything they could to be together, all while suffering the grave consequences. Now with Mateo divorced and living in Madrid with Vera, there is a whole new set of challenges and setbacks facing the couple and rocking the foundation of their star-crossed relationship. Unfortunately for them, the brighter the star, the faster they burn.

Karina Halle - Veiled
Death. It’s ​something that Ada Palomino has always known so well, having grown up in a house of horrors, surrounded by a family plagued by ghosts and demons and things that go bump in the night. But after the sudden and tragic death of her mother two years ago, death has never felt so personal. Or so close. Now eighteen, Ada is trying to move on with her life and the last month of summer holds nothing but sunshine and promises with her first year at a Portland design school just around the bend. That is until her increasingly violent and realistic dreams, dreams of other worlds, of portals and veils where her mother is tortured and souls bleed for mercy, start to blend into reality. Ada has to lean on her older sister, Perry, to try and make sense of it all but even then, she’s never felt more alone. Then there’s Jay. Tall, handsome and deeply mysterious, Jay would be just another stranger, a familiar face on the bus, if it wasn’t for the fact that Ada has met him before. Every night. In every single dream. And the more that Ada is drawn to him in both worlds, the more she’s in danger of losing everything. Including her heart. And her very soul. ***Veiled is a new adult paranormal romance/urban fantasy with sex, bad language and violence. It is a spinoff of the EIT series, however it can be read as a standalone. You do NOT need to have read EIT to enjoy Veiled***

Karina Halle - Dust ​to Dust
The ​dramatic conclusion to the Experiment in Terror Series. Perry Palomino and Dex Foray. On their own, they’re uniquely brilliant. Together, they’re an unstoppable team. Until now. Because after everything the duo has encountered, they haven’t come across an evil quite like this. An evil that has been years in the making, an evil that will stop at nothing until they, and everyone they care for, are destroyed. Dex and Perry’s love has survived a multitude of sins. But can it survive the end?(

Karina Halle - The ​Forbidden Man
Starting ​over was her only option. Forty-years old and still reeling from a public and painful divorce, Thalia Blackwood is looking for a fresh start, somewhere far away from her upside down life. When she’s offered a new job as the sports therapist for a football (soccer) team, she jumps at the chance. This is just what she needs to leave the heartbreak and shame of Manchester behind, trading it in for the warmth and hopeful vibrancy of Madrid. He was her only desire. Twenty-three year old Alejo Albarado is rising up the ranks in his career. As the charming forward for the Real Madrid team, Alejo’s life revolves around women, parties, and being a tabloid darling, that is until the new sports therapist joins the team. Their passion could not be ignored. What starts out as a strictly professional relationship between Thalia and the young Spanish player, slowly evolves into something more. Much more. Their relationship was forbidden. But their combustible chemistry and simmering sexual tension can only go so far—should Thalia give into Alejo’s advances, she’s at risk of not only losing her job, but succumbing to a much younger man will drag her through the spotlight again. Alejo might be worth that risk. Unless he breaks her heart in the process.

Karina Halle - The ​Swedish Prince
**A ​standalone romance inspired by the classic film, Roman Holiday.** I never believed in fairy-tales. Never held out for Prince Charming. Growing up poor in small-town California as the oldest of six siblings, I knew I would never ride off into the sunset with anyone. That was even more apparent when a senseless tragedy took the lives of my parents, forcing me to become the sole guardian of our dysfunctional household at the mere age of twenty-three. Then a fateful encounter literally brought Prince Charming to my doorstep. At first I thought Viktor was just your average businessman passing through, albeit obscenely handsome, six-foot-five, blue-eyed, and mysteriously rich. But soon I discovered the truth behind Viktor’s façade. Beneath his quiet, enigmatic gaze and cocky charm, is a man who is running away from who he really is. A role he’d rather not fulfill. He is Viktor of House Nordin, His Royal Highness, The Crown Prince of Sweden. Yet uncovering Viktor’s secret was only the first step. I didn’t expect to fall in love with him. I didn’t expect to have my whole life turned upside down. When you’re from two different worlds, can your hearts meet somewhere in the middle? Or do happily-ever-afters only exist in fairy-tales?

Karina Halle - Come ​Alive
It’s ​one thing to bring the woman you love back into your life. It’s another to try and keep her there. For Dex Foray, con­vinc­ing Perry Palomino to open her­self to their bur­geon­ing rela­tion­ship has been more chal­leng­ing than hunt­ing ghosts, bat­tling demons and stalk­ing Sasquatch com­bined. Add in the fact that the only way they can keep their Exper­i­ment in Ter­ror show run­ning is to take on a third part­ner in the form of the mys­te­ri­ous Max­imus Jacobs — all while inves­ti­gat­ing a sin­is­ter voodoo sect in New Orleans — and you’ve got the per­fect South­ern storm and a recipe for dis­as­ter. Luck­ily, Dex has never been one to back down, even when his life –and heart — are on the line. Come Alive is told from Dex’s POV

Karina Halle - Hot ​Shot
Delilah ​Gordon has a secret. She’s been in love with her best friend and the boy next door, Fox Nelson, since she was six years old. And while most of her friends and family know about her unrequited crush, the one person who remains oblivious is Fox himself. To Delilah, it’s better this way. She’d rather pretend that they’re just friends, even though her feelings for the moody, rugged mountain man are anything but tame. Fox Nelson has a secret too. As a wildland firefighter or “hot shot,” Fox parachutes into danger every day he’s on the job, risking all to fight wildfires that threaten ranches, forests and thousands of lives. But while Fox’s job is only for the brave, inside he feels anything but. The more he grapples with his raging demons, the more he realizes Delilah is the only one who can put out the flames. As the two friends grow closer – and more intimate – than ever before, the more complicated their relationship becomes. And Delilah has one more secret to reveal. A secret that will change both their lives… forever.

Karina Halle - Smut
What ​happens when the kink between the pages leads to heat between the sheets? All Blake Crawford wants is to pass his creative writing course, get his university degree and take over his dad’s ailing family business. What Amanda Newland wants is to graduate at the top of her class, as well as finally finish her novel and prove to her family that writing is a respectful career. What Blake and Amanda don’t want is to be paired up with each other for their final project but that’s exactly what they both get when they’re forced to collaborate on a writing piece. Since Amanda thinks Blake is a pushy asshole (with a panty-melting smirk and British accent) and Blake thinks Amanda has a stick up her ass (though it’s brilliant ass), they fight tooth and nail until they discover they write well together. They also might find each other really attractive, but that’s neither here nor there. When their writing project turns out to be a success, the two of them decide to start up a secret partnership together using a pen name, infiltrating the self-publishing market in the lucrative genre of erotica. Naturally, with so much heat and passion between the pages, it’s not long before their dirty words become a dirty reality. Sure, they still fight a lot but at least there’s make-up sex now. But even as they start to fall hard for each other, will their burgeoning relationship survive if their scandalous secret is exposed or are happily-ever-afters just a work of fiction?

Karina Halle - Wild ​Card
What ​would you give up to have a second-chance at a once-in-a-lifetime love? Wild Card is a STANDALONE SECOND-CHANCE ROMANCE from the NYT bestselling author of The Pact and Before I Ever Met You. Rough, raw & rugged. As the man in charge at Ravenswood Ranch, Shane Nelson has never been afraid to get his hands dirty. His sculpted physique isn't the product of a gym, but of years of hard labor under a relentless sun. His straightforward, alpha tendencies come from a man who knows what he wants and goes after it. And what he wants is Rachel Waters. He's never stopped wanting her. They were childhood best friends, then teenage lovers who evolved into soulmates. But on one fateful night, Shane made a grave mistake, breaking both their hearts in the process. Now, after six years, Rachel is back in the small, wild mountain town of North Ridge, BC. Ready to face her past. Ready to face Shane. Ready to face his dark secret. But is a second-chance at a one true love in the cards? Or will their wild hearts be broken once again? WILD CARD is a complete standalone novel and the first book about the Nelson brothers of North Ridge.

Karina Halle - Shooting ​Scars
When ​Ellie Watt offered herself to her thuggish former lover Javier to save Camden's life, she never imagined the twisted game Javier had planned for her. Trapped by him and his entourage of killers, Ellie is forced to commit a dangerous, heinous crime-or Javier will kill Camden. Now ex-con artist Ellie must find a way to stay ahead of the game . . . before it destroys her and the only man she ever loved. Camden McQueen can't forget Ellie Watt. Seeking revenge and pursued by the authorities for a crime he didn't commit, the talented tattoo artist does things he never thought himself capable of to save Ellie. As Camden straddles the line between love and retribution, he vows to do everything in his power to get her back. But if Camden unleashes his dark side, will Ellie still love him? "I knew from the moment I began chapter one that Karina and I are kindred spirits. Fans of her Artists series will not be disappointed with this second installment and will no doubt be left panting for the third." --- CJ Roberts, USA Today bestselling author on SHOOTING SCARS "I'm officially addicted to Karina Halle's writing, but I don't plan on seeking a cure for this obsession anytime soon." --- New York Times bestselling author Chelsea M. Cameron on ON EVERY STREET "Karina Halle has done it again with this violently beautiful tale of love, pain, revenge & loss that will rip you apart, piece by piece, and put you back together again." --- New York Times and USA Today Best Selling Author S.L. Jennings on SHOOTING SCARS Shooting Scars is Book 2 in Karina Halle's bestselling, Artists Trilogy.

Karina Halle - Heat ​Wave
They ​say when life closes one door, another one opens. This door happens to lead to paradise. And a man I can never, ever have. Still grieving the loss of her sister who died two years ago, the last thing Veronica "Ronnie" Locke needed was to lose her job at one of Chicago’s finest restaurants and have to move back in with her parents. So when a window of opportunity opens for her – running a kitchen at a small Hawaiian hotel – she’d be crazy not to take it. The only problem is, the man running the hotel drives her crazy: Logan Shephard. It doesn’t matter that he’s got dark brown eyes, a tall, muscular build that’s sculpted from daily surfing sessions, and a deep Australian accent that makes your toes curl. What does matter is that he’s a grump. Kind of an asshole, too. And gets under Ronnie’s skin like no one else. But the more time Ronnie spends on the island of Kauai, falling in love with the lush land and its carefree lifestyle, the closer she gets to Logan. And the closer she gets to Logan, the more she realizes she may have pegged him all wrong. Maybe it’s the hot, steamy jungles or the invigorating ocean air, but soon their relationship becomes utterly intoxicating. There’s just one major catch. The two of them together would incite a scandal neither Ronnie, nor her family, would ever recover from. Forbidden, Illicit, off-limits – sometimes the heat is worth surrendering to, even if you get burned.

Karina Halle - Into ​the Hollow
Perry ​Palomino has fought her demons – and won – but the battle is far from over. She’s now left broken and on her own, leaving behind her life and family in Portland to focus on giving Dex Foray – and the Experiment in Terror show – a second chance. But their past mistakes continue to tease and test their relationship, as does the wild and desolate terrain of the Canadian Rockies. The snow-covered peaks and ravenous forests hide an urban legend too unbelievably frightening to be true and the only way the duo has a chance of surviving is if Perry can let in the very man who sent her to hell and back.

Karina Halle - Dirty ​Souls
_From ​New York Times bestselling author Karina Halle comes DIRTY SOULS the much-anticipated, nail-biting conclusion to Black Hearts…_ Violet McQueen has always been a sensitive soul. Troubled and misunderstood, she never realized her place in the world, nor her true potential…until she met Vicente Bernal. From birth, Vicente Bernal has always known his place in the world – he’s been groomed to be a ruthless king. Yet for a man whose soul has become morally bankrupt, it’s only through Violet he’s realizing the worth of someone’s heart. But at what cost? With a deadly game set in motion taking them from the stark deserts of California to the steamy jungles of Mexico, Violet and Vicente’s forbidden relationship will be put to the test. Boundaries will be pushed, lines will be crossed and souls will get very, very dirty. Because how do you choose between blood and love when both might get you killed?

Karina Halle - A ​Nordic King
A ​STANDALONE ROYAL ROMANCE When I first applied for the job I thought it would be like all the others: working as a nanny for an aristocratic family. Then I got the job and found out how wrong I was. Now I’m the new nanny for two adorable little girls who happen to be princesses. Their father is the widowed King of Denmark. And my new home? The royal palace in Copenhagen. Adjusting to my new life isn't easy but the hardest part hasn’t been the girls who still grieve over the loss of their mother. It’s their father. Cold, mysterious and moody, with an icy stare that seems to penetrate your soul, King Aksel may have hired me to take care of his daughters but he wants as little to do with me as possible. Yet the longer I share these palace walls with this man, the more that I’m drawn to him. His chiseled face and sexual swagger are only part of the package. It’s in the long, intense glances at the dinner table, the way we’ll brush up against each other in the halls, the rare glimpses of the man deep inside, like the sun passing through clouds. But no matter how I feel about him, we can never be together. You think it's bad enough being in love with your boss? Try falling in love with a king. _A Standalone Royal Romance Spin-Off_

Karina Halle - The ​Benson
A ​short, sexy and scary read. The Benson hotel in Portland, Oregon might look like your ordinary, swanky turn-of-the century hotel, but deep in the heart of this historic icon, lie a few restless souls with secrets that won't stay buried. Amateur ghost hunters (and your favorite "will they or won't they" pair) Perry Palomino and Dex Foray spend an evening exploring the hotel for their Internet show "Experiment in Terror" - but this is no ordinary hotel and this is no ordinary episode. There's someone here in the Benson, someone dead, who will push the boundaries of what the duo know about ghosts and challenge Perry's very notion of the truth. The Benson is a short novella in the Experiment in Terror Series. It occurs between books #2 (Red Fox) and #3 (Dead Sky Morning) but can also be read as a standalone and is the perfect primer for anyone interested in the best-selling series.

Karina Halle - Love, ​in Duology
Love ​in English synopsis: He’s thirty-eight. I’m twenty-three. He speaks Spanish. I speak English. He lives in Spain. I live in Canada. He dresses in thousand-dollar suits. I’m covered in tattoos. He’s married and has a five-year old daughter. I’m single and can’t commit to anyone or anything. Until now.Because when they say you can’t choose who you fall in love with, boy ain’t that the damn truth. *** To a restless dreamer like Vera Miles, it sounded like the experience of a lifetime. Instead of spending her summer interning for her astronomy major, she would fly to Spain where she’d spend a few weeks teaching conversational English to businessmen and women, all while enjoying free room and board at an isolated resort. But while Vera expected to get a tan, meet new people and stuff herself with wine and paella, she never expected to fall in love. Mateo Casalles is unlike anyone Vera has ever known, let alone anyone she’s usually attracted to. While Vera is a pierced and tatted free spirit with a love for music and freedom, Mateo is a successful businessman from Madrid, all sharp suits and cocky Spanish charm. Yet, as the weeks go on, the two grow increasingly close and their relationship changes from purely platonic to something…more. Something that makes Vera feel alive for the first time. Something that can never, ever be. Or so she thinks. Love, in Spanish synopsis: Successful, wealthy and absurdly handsome – Spanish ex-football player Mateo Casalles seemed like he had it all. A high-society wife, an adorable little girl, and flashy apartments in Madrid and Barcelona only sweetened the deal.

Karina Halle - Old ​Blood
A ​haunting story from the Experiment in Terror Series...it is not a stand-alone novella and it is recommended you read books #1-5 before embarking on this tale. From her harrowing introduction in Darkhouse, the spectre known as “Creepy Clown Lady” has been a constant fixture in Perry Palomino’s life. But beyond the horrid makeup and piercing stare lies Pippa, a woman just like everyone else. Well, not quite. When Perry discovered Pippa’s message to her and Dex on the EVP recordings, she thought she heard the last of the old woman’s message. She was wrong. In the novella Old Blood, Pippa relays the tale of her troubled and tortured past, revealing how an aspiring actress and loving mother fell into madness and how an unfathomable betrayal led to her untimely death. For Perry, the repercussions of her message are life-shattering. Old Blood is #5.5 in the series and occurs between books #5 On Demon Wings and #6 Into the Hollow.

Karina Halle - The ​Dex-Files
Warning ​- The Dex-Files contains harsh language and graphic sexual scenes suitable for readers 18 yrs of age and older. It also contains numerous spoilers for the Experiment in Terror Series and is recommended to those who have read books all the novels in the series (including Old Blood) The truth is out there... The Dex-Files is a compilation novel that accompanies the Experiment in Terror Series. In the Dex-Files we find a variety of scenes and chapters from the enigmatic Dex Foray's POV from books #1-6 in the series. Some of these scenes have been previously published, albeit from Perry's POV, while other scenes are completely new. Dex's mind is a frightening place...I hope you enjoy the ride.

Karina Halle - The ​Pact
It ​all started with a pinky swear… Linden McGregor is tall, rugged, and gunslinger handsome; a helicopter pilot with a Scottish brogue and charm to spare. He’s also one of Stephanie Robson’s best friends and has fit into that box for as long as she’s known him. Beautiful, funny and an ambitious businesswoman (with one hell of an ass), Stephanie Robson is one of Linden McGregor’s best friends and has fit into that box for as long as he’s known her. But some relationships can’t be boxed, can’t be classified, can’t be tamed. Back in their mid-twenties and tired of the competitive hit-or-miss dating scene of San Francisco, Steph and Linden made a pact to marry each other if neither one of them are in a serious relationship by the time they hit thirty. It sounds like fun and games but as the years to thirty tick past and lovers come and go out of their lives, the pact becomes larger than life. Sex is inevitable. Friendships are tested. Hearts are on the line. The pact is about to change everything.

Karina Halle - The ​Offer
She ​thinks he's an arrogant playboy. He thinks she's an uptight prude. But he's about to make her an offer she can't refuse. Nicola Price used to have it all – a great career, the perfect boyfriend, an excessive shoe collection and an apartment in one of San Francisco’s best neighborhoods. But when she gets knocked up and her a**hat boyfriend leaves her high and dry, Nicola’s perfectly crafted world comes tumbling down. And stays that way. Now, Nicola is the proud single mom to a five-year old daughter and living a giant lie. She can barely afford their ghetto apartment and all the men she dates run when they hear she comes with a child. She’s struggling and scared – and nowhere near where she thought she’d be at age thirty-one. Her saving grace comes in the form of a tall, handsome and wealthy Scotsman Bram McGregor, the older brother of her friend Linden. Bram understands a thing or two about pride, so when tragic circumstances place Nicola at rock bottom, he offers them a place to live in the apartment complex he owns. It’s pretty much the perfect deal, so as long as she doesn’t mind living beside Bram, a man that, despite his generosity, seems to antagonize her at every turn. But nothing in life is free and as Nicola gets her feet back on the ground, she discovers that the enigmatic playboy may end up costing her more than she thought. She might just lose her heart. Those McGregor brothers are nothing but trouble…

Karina Halle - Maverick
Maverick ​is a complete standalone novel and the second book about the rough and rugged Nelson brothers. Get ready for one wild alpha mountain man - Canada's never felt so hot! Forget playing it safe. John “Maverick” Nelson likes to live his life on the edge – literally. A crucial member of the search and rescue team in the mountainous British Columbian town of North Ridge, Maverick’s brash and bold attitude means he’s the first one to ascend into danger, no matter the risk. When it comes to women, though, Maverick errs on the side of caution. For all his cocky charm, rugged good looks and sexual swagger, he remains as unreachable as the surrounding peaks. Hot, wild sex? He’ll tell you there’s no better way to spend a cold, wintry night. Relationships? He’d rather freeze. That is until he lays his eyes on American Riley Clarke. Trading in the crippling expenses of Aspen for BC, Riley is North Ridge’s newest member of their search and rescue team and the only woman on the job, which means spending a lot of time with Mav in adrenaline-pumping situations. With the chemistry between them hot enough to melt snow, keeping their hands off each other is detriment to the success of their team. Besides, Maverick’s her boss and she didn’t work her ass off in Colorado just to throw it all away for some mind-blowing sex. But when the worst winter in years sweeps in, Riley and Maverick will have to battle the elements along with their attraction for each other. And if either of them slip up, both of them will be in for a deep freeze.

Karina Halle - Dirty ​Promises
Dirty ​Promises is the final book in The Dirty Angels Trilogy. While the first two books can be read as standalones, Dirty Promises can not. Reading Dirty Angels and Dirty Deeds beforehand is HIGHLY recommended. Also, people sensitive to violence and immoral characters who make questionable decisions should refrain from reading this book. The real cartel life is not pretty, not easy and certainly NOT romantic and that is more than reflected in Dirty Promises. Blood. Sex. Revenge. It ain't easy being king. Drug lord Javier Bernal has sliced and diced his way to the top of the Mexican drug trade, presiding over the country's largest cartel. But his rise to power comes at a brutal price: the death of his sister, Alana. Devastated and wracked with guilt, he turns away from his new wife, Luisa, forcing their marriage into a steady decline. But it isn't until she's pushed into the waiting arms of Esteban Mendoza, his right-hand man, that Javier realizes everything he's lost. And it isn't until he learns the truth about Alana, that he realizes everything there is to gain. Blood will spill. Cities will burn. Heads will roll. Because Javier will stop at nothing until he gets what he wants. And what he wants is raw, ruthless revenge. The most dangerous man is the one with nothing left to lose.

Karina Halle - The ​Devil's Reprise
Given ​a second chance, music journalist Dawn Emerson and guitarist Sage Knightly are reunited, only to have their lives threatened again by a demonic bargain. The sequel to THE DEVIL’S METAL, from USA Today bestselling author Karina Halle. When Dawn Emerson got the chance to go on tour with her favorite metal band, Hybrid, she thought she landed the writing gig of the century. But what started off as a dream for the budding music journalist quickly turned into a nightmare that she and guitarist Sage Knightly barely escaped alive. Now, months after they went their separate ways, Sage invites Dawn to accompany him on his first solo tour across Europe and write about it for Creem Magazine. But like the last tour, nothing is as easy as it seems. Sage is a broken man on the path to self-destruction and Dawn isn’t sure if she’s the right person to save him. And aside from having to pick up the pieces of their burgeoning relationship, they have to negotiate the mysterious new photographer assigned to Dawn’s story, as well as vindictive promoters and demonic groupies they thought they’d never see again. Because this time, it’s Dawn who made a deal with the devil and the only thing worse than having to uphold a bargain with the prince of darkness is not remembering how you’re supposed to pay it back. It may be with their souls.

Kollekciók