Ajax-loader

Karina Halle könyvei a rukkolán


Karina Halle - A ​féktelen trónörökös
"Ez ​a LEGJOBB királyi romantikus regény, amit eddig olvastam." - Angie and Jessica's Dreamy Reads "Norvégia koronahercege rabul ejtette a szívemet." - Escapist Book Blog Egyedülálló romantikus regény. Elsőre csak egy átlagos, húszas évei vége felé járó, jóképű fickónak tűnök. Önbizalomból soha nem szenvedtem hiányt. Tetovált testem olyan, mint egy skandináv félistené, és legalább úgy szeretem a nőket, ahogy ők engem. Ha nem siklóernyőzöm vagy száguldok az autómmal, akkor az éppen aktuális nőmmel élvezem az életet. Egy átlagos szingli férfinak ez pont elég. Csak hogy én nem vagyok átlagos szingli férfi. Magnus herceg vagyok, Norvégia trónörököse. A legutóbbi botrányommal sikerült az egész királyi családot lejáratnom. Csak egyetlen módon tehetem mindezt jóvá: ha összeszedem magam, és felnövök a feladathoz. Máskülönben nem én leszek a trón várományosa. Tehát vagy lemondok a trónról, vagy... megházasodom. Feleségül veszek egy kékvérű idegent. Például a lichtensteini Izabella hercegnőt. Csendes, intelligens, és hihetetlenül szép. Neki sem tetszik a házasság gondolata, és ezt nem fél a tudtomra adni. Azt mondja, igazi nőcsábász vagyok, semmit nem veszek komolyan, és akkora az egóm, hogy nem férek be a palotába. Szerintem eltökélt szándéka, hogy megkeseríti az életemet. Annak ellenére, hogy a házasságunk maga lesz az állóháború, elhatároztam, hogy megtöröm Ella távolságtartó, prűd hozzáállását, és felszínre hozom a vad, szexi nőt, aki benne lakozik. Megmutatom, milyen az igazi királynő. Már csak az a kérdés, hogy engedi-e. Karina Halle New York Times bestsellerszerző legújabb szexi és romantikus királyi regénye egy igazi szerelembomba, amely ha robban, mindent lángba borít.

Karina Halle - Veled ​biztonságban vagyok
"Még ​sosem olvastam hasonlót." - Love Book Triangle A nő élete egy pillanat alatt változott meg. És a férfi volt az egyetlen, aki ezt megakadályozhatta volna. Jessica Charlesnak egyáltalán nem kellett volna Londonban lennie, amikor megtörtént az elképzelhetetlen. Otthon kellett volna már lennie Edinburgh-ban, talán épp a fiújával, vagy a testvérével iszogathatott volna, vagy a barátaival kellett volna jógáznia. A normális, kiszámítható életét kellett volna élnie, ahogy mindig. De azon a végzetes augusztusi napon, amikor egy mentálisan beteg exkatona tüzet nyitott egy nyilvános helyen, Jessica élete örökre megváltozott. Most egyedülálló és mozgássérült a lövedék okozta sebesüléstől. Jessica rémült és magányos, és minden egyes gyötrelmes pillanatban, amit átél, elveszíti a hitét önmagában és az emberiességben. Mígnem egy idegen betoppan az életébe. Egy idegen, akitől újra élni kezd. Keir McGregor mindig is az a csendes és erős típusú férfi volt. Magas, sötét és jóképű, olyan igazi tökéletes skót fickó. Leszámítva, hogy Keir minden, csak nem tökéletes. Menekül a múltja és a bűnös lelkiismerete elől, amivel, úgy tűnik, nem tud elszámolni. De minél több időt tölt Jessicával, annál inkább beleszeret a lányba. És annál inkább félő, hogy a titka elszakítja őket egymástól. A férfi talán egy idegen volt Jessica számára. De Jessica sosem volt idegen Keir számára. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Egy ​lépéssel közelebb
"Mosolyt ​csal az arcodra." - Shh Moms Reading A lány azt hiszi, a fickó csak egy öntelt szépfiú. A fickó úgy gondolja, a lány maga a megtestesült prüdéria. De most olyan ajánlatot készül tenni neki, amire biztosan nem fog nemet mondani. Nicola Price-nak mindene megvolt: remek karrier, tökéletes barát, elképesztő cipőgyűjtemény és egy szuper lakás San Francisco legjobb környékén. De amikor váratlanul teherbe esik, és az a mocsok fiúja otthagyja őt a slamasztikában egyedül, Nicola tökéletes élete egyszeriben felfordul, és úgy is marad. Néhány évvel később Nicola már egy ötéves kislány büszke, egyedülálló anyukájaként és egy hatalmas hazugságban él. Alig tudja fenntartani rossz környékbeli lakását, és minden hapsi menekülőre fogja, amint meghallja, hogy egyedül neveli a gyerekét. Küszködik és fél - és sehol sincs az életében, amiről korábban azt hitte, hogy 31 éves korában tartani fog. A mentőangyala egy magas, jóképű és gazdag skót férfi személyében jelenik meg: ő Bram McGregor, Nicola jó barátjának, Lindennek a bátyja. Bram tud egyet s mást a büszkeségről, és amikor Nicola körülményei tragikussá válnak, felajánl a nőnek egy apartmant a saját házában. Tökéletes egyezségnek tűnik a dolog egészen addig, amíg Nicola nem bánja, hogy Bram közelében éljen, aki a nagylelkűsége ellenére minden adandó alkalommal szembeszáll a nő elképzeléseivel. De az életben semmi sincs ingyen, és ahogy Nicola beteszi a lábát Bram házába, rájön, hogy a titokzatos szépfiú többe kerül majd neki, mint gondolta volna. Akár a szívét is elveszítheti. Ezekkel a McGregor testvérekkel csak a baj van. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - A ​lázadó herceg
"Humoros ​és érzelmes" - USA TODAY "Romantika, család, tragédia, szerelem, vágyakozás, vidámság. Lebilincselő mű." - The Bookish Medialite A Római vakáció című film által ihletett romantikus regény. Nem hittem a tündérmesékben. Soha nem gondoltam, hogy találkozom a szőke herceggel. Szegény családból származom. Egy kaliforniai kisvárosban nőttem fel öt testvéremmel együtt. Legidősebb gyermekként pontosan tudtam, hogy számomra nem a napfényt és a boldogságot tartogatja az élet. Ez akkor vált teljesen világossá, amikor a szüleim tragikus hirtelenséggel meghaltak. Huszonhárom évesen én lettem a családfenntartó. De a sors meglepő játékaként a szőke herceg mégiscsak kopogtatott az ajtón. Először azt hittem, Viktor csak egy átlagos üzletember. Attól eltekintve, hogy rendkívül vonzó, százkilencven centi magas, kék szemű és hihetetlenül gazdag. Ám hamarosan kiderült az igazság. A csendes, jóképű, igéző tekintetű férfi menekül a saját világa elől. Nem akarja betölteni a rá osztott szerepet. Viktor a Nordin uralkodóház tagja. Őméltósága a svéd trónörökös. Viktor titkát felfedni csak az első lépés volt. Arra nem számítottam, hogy beleszeretek. Arra végképp nem, hogy fenekestül felfordul az életem. A származásbeli szakadékot áthidalhatja a szerelem? Vagy tényleg csak a mesében élnek boldogan, míg meg nem halnak? Karina Halle New York Times bestsellerszerző remekbe szabott romantikus királyi története megmutatja, hogy a tündérmesék igenis léteznek, és a szerelmet nem érdekli a rang, a vagyon és a távolság sem.

Karina Halle - Éjszaka ​a tiéd leszek
"Levett ​a lábamról." - Aestas Book Blog Egy nyughatatlan skót rögbijátékos, aki nem a szabályok szerint játszik. Egy nyüzsgő férfifaló, aki már feladta a szerelmet. Amikor Lachlan és Kayla találkozik, az ellentétek nem csupán vonzzák egymást, de egyenesen szét is robbannak. Kayla Moore-t sosem zavarta, hogy forróvérű férfifaló hírében állt. Legalábbis addig nem, amíg be nem töltötte a harmadik x-et és a legjobb barátnői, Stephanie és Nicola meg nem állapodtak Linden és Bram McGregor oldalán, otthagyva Kaylát kakukktojásnak. Belefáradt, hogy ő legyen a gyertyatartó, az egyéjszakás kalandjaival és a sehova nem vezető randijaival San Franciscóban, ezért megfogadja, hogy önmegtartóztató életet kezd élni, és a férfiakat a háttérbe szorítja. Egészen addig működik is a dolog, amíg meg nem pillantja Linden és Bram unokatestvérét, Lachlan McGregort. Lachlan ugyanis az erotikus képzelgései élő megtestesítője: magas, tetovált, és olyan masszív, mint egy kamion. Könyörtelen tekintetével és sikeres rögbikarrierével Edinburgh-ban Lachlan olyan fajta férfinek tűnik, aki miatt Kayla azonnal kidobná az ablakon a fogadalmát. De Lachlant csendes és komoly viselkedése miatt nehéz kiismerni, pláne közel kerülni hozzá. Aztán egy hosszú, felejthetetlen közös éjszaka után Kayla rádöbben, hogy sokkal több van ebben a merengő macsóban, mint amit csupán szemmel látni enged magából. De annak ellenére, hogy vibrál köztük a levegő, Lachlan nem maradhat Amerikában. Kaylának döntenie kell. Vajon képes lesz gyökerestül kitépni addigi életét és megváltoztatni olyasvalakiért, akit alig ismer, és kockáztatja, hogy megégeti magát újra? Néha a szerelem csak egy játék, amit játszani kell. Karina Halle, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerírója. Az egymástól függetlenül is izgalmas Nem lennék nélküled és az Egy lépéssel közelebb című kötetek után az Éjszaka a tiéd leszek című regényben ezúttal az esélyeké és a szerelemért vállalt kockáztatásé a főszerep. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Veszélyes ​trükkök
A ​szívem gyorsabban ver, a pulzusom pedig az egekben - vilmairis.com Egy veszélyes szerelem... Ellie Watt mindenáron meg akarja menteni Camden életét. Korábbi gengszter szeretője, Javier segítségét kéri, a férfi azonban gonosz játékot űz vele. Támogatásáért hatalmas áldozatot követel a lánytól. Választhat: hagyja szerelmét meghalni, vagy elkövet egy kegyetlen bűntényt. Ellie korábban vérbeli simlis volt, és most ki kell találnia valamit, mielőtt mindkettőjük élete végérvényesen tönkremegy. Camden McQueen nem tudja elfelejteni Ellie Wattot. Ég a bosszúvágytól, amiért elítélték egy olyan bűntény miatt, amelyet el sem követett. A tehetséges tetoválóművész komoly lépésre szánja el magát, hisz Ellie megmentéséért bármire képes. Vajon továbbra is szeretni fogja a lány, ha megismeri az ő sötét oldalát.

Karina Halle - Nemes ​kísértés
"Imádni ​való romantikus regény, amelyben millióféle érzelmet találunk." - Mary, Frolic "Kirobbanó, szívmelengető és nagyon vérpezsdítő." - Read More Sleep Less Minden családnak megvan a maga fekete báránya. Még a kékvérűeknek is. A dán királyi család fekete báránya én vagyok. Stella hercegnő, a botrányos életű, elvált nő, a család egyetlen olyan tagja, aki egyedül neveli a gyermekét. Nem érdekel, mit mondanak az emberek. Ha kell, szembemegyek a világgal. Csak hogy az én világom fenekestül felfordul. Ellátogat hozzánk Orlando monacói herceg, akit a média is hírhedt szoknyabolondként ismer. Ez a férfi vállalhatatlanul trágár. Úgy tűnik, élvezi, hogy az idegeimre mehet, és lassan, de biztosan az ágyamba is beférkőzik. Rövid, de buja kapcsolat a miénk. Semmi másról nem szól, csak a szexről. De egy idő után - legnagyobb meglepetésemre - valami megváltozik. Azt hittem, sikerült kizárnom ezt a féktelen pasast az életemből, de van köztünk egy olyan kötelék, amelyet egyikünk sem tud figyelmen kívül hagyni: egy kisbaba. Karina Halle New York Times bestsellerszerző legújabb, tüzes és romantikus története, a Nemes kísértés megbabonázza és fogva tartja az olvasókat.

Karina Halle - Amikor ​megláttuk egymást
"Csodálatos ​történet." - Give Me Books A szerelmük egy hazugsághoz vezetett. Az igazság a végükhöz. Brigs McGregor kezd kimászni a romok alól. Miután egy autóbalesetben elveszítette a feleségét és a fiát, aztán a munkáját is, lassan végre megpróbál talpra állni. Fontos oktatói munkát szerez a londoni egyetemen és egy új életet a városban. Lassan, de biztosan elengedheti a bűntudatot, és maga mögött hagyhatja tragikus múltját. De aztán meglátta a nőt. Natasha Trudeau egyszer annyira szeretett egy férfit, hogy azt hitte, nem is tudna nélküle élni. A szerelmük rossz volt, a kezdetektől bukásra ítélve, és amikor lángokba borult körülöttük a világ, Natasha kis híján a tűzbe veszett. Hosszú évek teltek el, mire Natasha elfelejtette a férfit, és most itt van, Londonban, hogy új életet kezdjen. De aztán meglátta a férfi. Mert van az a szerelem, ami túl veszélyes, hogy átadjuk magunkat neki. És van az a szerelem, ami túl erős ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Az ő szerelmük talán az életük és a haláluk lehet. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Az ​elérhetetlen uralkodó
"Lélegzetelállítóan ​modern, lebilincselő, pajzán és vicces." - Rentastic Reads "Vicces, elragadó, érzelmes és szexi. Mondhatni, tökéletes alkotás." - BookBabesUnite Tiltott szerelem... Amikor jelentkeztem az álláshirdetésre, azt hittem, ez is olyan munka lesz, mint a többi: egy arisztokrata családnál leszek nevelőnő. Aztán rájöttem, mekkorát tévedtem. A két kislány, akire vigyázok, történetesen két hercegkisasszony. Édesapjuk a megözvegyült dán király. Az új otthonom? Koppenhága királyi palotája. Nehéz megszokni az új életemet, de nem az a legfőbb gond, hogy a lányok még mindig az édesanyjukat gyászolják. A probléma az édesapjukkal van. Hűvös, kiszámíthatatlan, és olyan fürkésző tekintettel néz, hogy a hideg futkos a hátamon. Aksel király azért vett fel, hogy a lányaira vigyázzak, miközben kerül, ahogy csak tud. Minél tovább maradok a palotában, annál inkább vonzódni fogok hozzá. Nemcsak jóképű, de olyan kisugárzása van, aminek nehéz ellenállni. Az asztalnál folyamatosan engem néz, finoman mindig egymáshoz érünk a folyosón, és futó pillantásokat váltunk. Mindegy, mit érzek iránta, úgysem lehetünk együtt. Karina Halle regénye, Az elérhetetlen uralkodó lángra gyújtja az olvasókat túlfűtött szexualitásával és kendőzetlen párbeszédeivel. Egy újabb romantikus királyi történet, amely megdobogtatja a szíveket.

Karina Halle - Love, ​in Duology
Love ​in English synopsis: He’s thirty-eight. I’m twenty-three. He speaks Spanish. I speak English. He lives in Spain. I live in Canada. He dresses in thousand-dollar suits. I’m covered in tattoos. He’s married and has a five-year old daughter. I’m single and can’t commit to anyone or anything. Until now.Because when they say you can’t choose who you fall in love with, boy ain’t that the damn truth. *** To a restless dreamer like Vera Miles, it sounded like the experience of a lifetime. Instead of spending her summer interning for her astronomy major, she would fly to Spain where she’d spend a few weeks teaching conversational English to businessmen and women, all while enjoying free room and board at an isolated resort. But while Vera expected to get a tan, meet new people and stuff herself with wine and paella, she never expected to fall in love. Mateo Casalles is unlike anyone Vera has ever known, let alone anyone she’s usually attracted to. While Vera is a pierced and tatted free spirit with a love for music and freedom, Mateo is a successful businessman from Madrid, all sharp suits and cocky Spanish charm. Yet, as the weeks go on, the two grow increasingly close and their relationship changes from purely platonic to something…more. Something that makes Vera feel alive for the first time. Something that can never, ever be. Or so she thinks. Love, in Spanish synopsis: Successful, wealthy and absurdly handsome – Spanish ex-football player Mateo Casalles seemed like he had it all. A high-society wife, an adorable little girl, and flashy apartments in Madrid and Barcelona only sweetened the deal.

Karina Halle - Red ​Fox
RED ​FOX is BOOK #2 in the Experiment in Terror Series In the for­got­ten town of Red Fox, a Navajo cou­ple is tor­tured by things unseen and by motives unknown. Wild ani­mals slink through their house in the dark, a bar­rage of stones pound their roof nightly, and muti­lated sheep car­casses are turn­ing up on their prop­erty. Armed with a cam­era and just enough to go on, Perry and Dex travel to the des­o­late locale, hop­ing to film the super­nat­ural occur­rences and add cred­i­bil­ity to their flail­ing web­cast. Only their show has a lot more work­ing against them than just grow­ing pains. Tested by dubi­ous ranch hands, a ghost from Dex's past, and shapeshift­ing decep­tion, the ama­teur ghost hunters must learn to trust each other in order to fight the most ancient of myths...or die trying.

Karina Halle - The ​One That Got Away
Ruby ​Turner was never meant to be mine. When I first met her, she was a fresh, young, American sports journalist trying to find her footing in a new life abroad. She was the one interviewing me for an article, yet I wanted to know more about her. She captivated me. But she went home with Marco that night. My agent. My brother. And I did what I could to pretend I was fine with it. After all, I’m Luciano Ribeiro. As the captain of Real Madrid, and Portugal’s National Team, it’s my job to be cool, calm, and collected, not easily rattled. Only what I felt for Ruby over time, shook me to my very core. It made me do things I never imagined I would do. It started with a stolen kiss in the middle of the night. It led to a passionate tryst. It created a burden of guilt that I had to carry, as Ruby came in and out of my life until she left for good, leaving her mark on me. Now, seven years later, she’s back. She was the one that got away. I don’t think I’ll let her go this time. But I might not have a choice. Because my heart still belongs to her. And her heart might belong to my brother.

Karina Halle - The ​Blood is Love
From ​the fog-shrouded bay of San Francisco to the dark cobblestone streets of Helsinki and all the hidden places in-between, The Blood is Love takes the reader on a sensual and twisted journey deep into Lenore and Solon's lush vampire world in this thrilling sequel to Black Sunshine. When Lenore Warwick turned twenty-one, she expected lots of bar-hopping, parties with friends, and the occasional hookup. What she got was the realization that she's both a witch and a vampire, and that there are things in this world that want her dead. Thank god she has her enigmatic vampire lover, Absolon Stavig, to help show her the ropes. But while Lenore struggles to fit into her new topsy turvy world, full of blood, sex, and magic, she also has to contend with her messy and complicated love for a vampire who isn't always what he seems. To make matters worse, her real father, Jeremias, a powerful warlock from the dark side, has professed an interest in her, while Solon's father, the depraved vampire king Skarde, is intent on destroying everything she loves. When Solon and Lenore have to travel to Finland to work alongside Solon's charming and vicious brother, Kaleid, in an attempt to defeat Skarde once and for all, the two of them enter a bloody new world that neither of them are prepared for. Even if their love survives the carnage to come, the chances of them getting out of there alive are slim. Good thing they like to take their chances.

Karina Halle - Dirty ​Souls
_From ​New York Times bestselling author Karina Halle comes DIRTY SOULS the much-anticipated, nail-biting conclusion to Black Hearts…_ Violet McQueen has always been a sensitive soul. Troubled and misunderstood, she never realized her place in the world, nor her true potential…until she met Vicente Bernal. From birth, Vicente Bernal has always known his place in the world – he’s been groomed to be a ruthless king. Yet for a man whose soul has become morally bankrupt, it’s only through Violet he’s realizing the worth of someone’s heart. But at what cost? With a deadly game set in motion taking them from the stark deserts of California to the steamy jungles of Mexico, Violet and Vicente’s forbidden relationship will be put to the test. Boundaries will be pushed, lines will be crossed and souls will get very, very dirty. Because how do you choose between blood and love when both might get you killed?

Karina Halle - Came ​Back Haunted
A ​lot can change in three years. For Perry and Dex Foray, it’s been a step in the right direction, a step toward living a normal life. They’re happily married, they have their own media company, they’ve done what they can to leave their sordid and scary past behind them. But something has changed recently. Perry’s biological clock is ticking. Her sister, Ada, is going down the same path she once did. And the Thin Veil between the living and the dead has weakened, letting an old friend walk back into their lives. Only he may not be who he seems, and he might not be alone. Sometimes the past won’t let you go. And it turns out those three years of peace and happiness for the Forays were just the calm before the storm.

Karina Halle - Before ​I Ever Met You
A ​SWEET & SEXY STANDALONE CONTEMPORARY ROMANCE that will make you believe in love again, from the New York Times bestselling author of The Pact. I first met William McAlister when I was just a teenager. He was handsome, had a beautiful wife and was on the verge of success, having just joined my father as his business partner. Mr. McAlister was full of smooth charm, but back then he was barely a blip on my radar. Just a family friend. Fast forward ten years: I'm 25 years old and a single mom trying to make things right for her seven-year old son. I've made some mistakes, grappled with my demons and now I'm back in the city of Vancouver, getting a second chance at a better life. I've started by working for my father's production company as an executive assistant. My first day on the job and I already know I could have a promising career there. That is until I see Will McAlister for the first time in a decade. Now recently divorced and as sophisticated as always, Will has gone from being my father's friend and business partner to something so much more. We're both older, for one thing, and he just oozes this worldly confidence and stark sexuality. Combined with his tall, muscular build and sharp suits, strong jaw and bedroom eyes, Will has turned into one hell of a distraction. A distraction I'm having a hard time staying away from, considering his office is right across from my desk and I work with him in such close proximity. But it's just a harmless crush, right? It's just an innocent fantasy of screwing him on his desk, right? It can't ever be more because he's my father's best friend, business partner, and my boss. Right? Wrong. NOTE: This novel is a light-hearted, swoony read. It doesn't contain any cheating but it does have ample amounts of sex and swearing.

Karina Halle - Donners ​of the Dead
***A ​Standalone Horror Romance*** A note about this book: Donners of the Dead is set in 1851 – couples were often thrust into marriage together with short courtships, racism was widespread and not overly frowned upon, and women had little to no rights. What wouldn't fly in today's day and age was unfortunately the norm back then - it is worth keeping that in mind when reading this book. Jake McGraw was unlike anyone I’d ever known. He was brash, rude, unapologetic and arrogant; chauvinistic, close-minded, and terribly stubborn. He was built like a tree, tall with a hard chest and wide shoulders and hands that looked like they could wrestle a bear. He was a cigar-chomping, scruffy-faced, beast of a man. I was pretty sure I hated him. And I know he hated me. But among the flesh-eating monsters in these snow-capped mountains, he was the only thing keeping me alive The year is 1851 and pioneers in search of California gold are still afraid to travel on the same route as the tragic Donner party did years before. When the last wagon train to go into the Sierra Nevada mountains fails to arrive at their destination, Eve Smith, an 18-year old half-native girl with immense tracking skills is brought along with the search party, headed by an enigmatic former Texas Ranger, Jake McGraw. What they find deep in the dangerous snow-covered terrain is a terrifying consequence of cannibalism, giving new meaning to the term “monster.” While the search party is slowly picked off, one by one, Eve must learn to trust Jake, who harbors more than a few secrets of his own, in order to survive and prevent the monstrosities from reaching civilization. ***This is NOT New Adult***

Karina Halle - Nothing ​Personal
** ​A new standalone romantic comedy** Nova Lane is having the worst week possible. Her latest relationship ended while on her much-needed vacation, then upon her first day back at work, she learns that her beloved boss has quit – and despite having worked so hard for it, she’s not being considered for his position. Who is being considered for the position is none other than Kessler Rocha. Her ex-coworker and ex-lover, Kessler’s the man who broke her heart five years earlier and the reason she moved thousands of miles away, switched jobs, and created numerous voodoo dolls in Kessler’s (very burly, very handsome) liking. Yup. Worst week ever. New in town and on her turf, Kessler promises he’s not the same man he was – and considering he’s now a single father to a precocious toddler, he’s telling the truth. But he’s still an arrogant and devilishly charming man who’s taking over the position Nova feels she deserves. The fact that he’s gotten even more sexy over the years doesn’t help either. Now Nova and Kessler have the choice to let bygones be bygones, or fight with each other every chance they get, with unresolved sexual tension only adding fuel to the flames, creating a fire that might just burn down the whole office. In the corporate world they say it’s just business, nothing personal. Nova and Kessler are about to show just how personal things can get

Karina Halle - Love, ​in Spanish
“She ​sat beside me on the bus – and she changed my whole life.” Successful, wealthy and absurdly handsome – Spanish ex-football player Mateo Casalles seemed like he had it all. A high-society wife, an adorable little girl, and flashy apartments in Madrid and Barcelona only sweetened the deal. But there was more to Mateo than met the eye – a life of uncertainty and regret that colored his black and white world. That was until Vera Miles came into his life like a shooting star. Tattooed, wild and young, Vera seemed like Mateo’s polar opposite at first. But you can’t choose who you fall in love with and the two lost souls did everything they could to be together, all while suffering the grave consequences. Now with Mateo divorced and living in Madrid with Vera, there is a whole new set of challenges and setbacks facing the couple and rocking the foundation of their star-crossed relationship. Unfortunately for them, the brighter the star, the faster they burn.

Karina Halle - The ​Pact - Versprich mir nichts
Wenn ​ihr Verlangen siegt, könnte ihre Freundschaft scheitern … Linden McGregor ist ein schottischer Bad Boy, der weiß, wie man Frauen erobert. Und seit einiger Zeit schon denkt er an nichts anderes als an seine beste Freundin Stephanie. Doch sie zu verführen wäre unmöglich. Stephanie Robinson ist eine erfolgreiche Geschäftsfrau und sie weiß, dass Linden tabu ist. Auch wenn sie nicht leugnen kann, dass sie ihn will. Die beiden müssen sich nun entscheiden: Wollen sie ihrem Verlangen nachgeben, auch wenn ihre Freundschaft dabei auf dem Spiel steht?

Karina Halle - Disarm
Seraphine ​Dumont seems to have it all: she’s gorgeous, brilliant, and part of one of France’s most illustrious dynasties. But underneath the facade, Seraphine struggles to hold it all together. Besides grieving her adoptive father’s suspicious and sudden death, she also shares a tenuous role in the family business with Blaise, her in-name-only cousin. As tumultuous as their history is, he may be the only member of the deceptive Dumont family she can trust. Seraphine is a temptation Blaise can’t resist. The torch he’s carried for years still burns. It’s his secret—a quiet obsession just out of reach. Until his brother demands that he spy on the increasingly cagey Seraphine, whom their father considers a dispensable Dumont outlier. But the more Blaise watches her and the closer he gets, the more he sees Seraphine may have every right to be suspicious. And she could be the next one in danger—from his own family. As blood runs hot and hearts give in, Seraphine and Blaise have only each other. But can their love survive the secrets they’re about to uncover?

Karina Halle - Winter ​Wishes
_A ​sweet and sexy holiday sequel to the bestselling romance, The Play_ Lachlan McGregor and Kayla Moore have fought hard for their happily ever after, so one would think their first Christmas together would be a piece of sugarplum cake. But even though the city of Edinburgh is absolutely magical during the holiday season and the sizzling duo has enough steam between them to make snow melt, Christmas often brings its own share of troubles. Kayla misses her mother and San Francisco while trying to adapt to life in Scotland, Lachlan struggles to stay on top of his ever-present demons (which pack more punch during the holidays) and his older brother Brigs is facing difficult memories of his own. One thing is for sure though - this will be a Christmas they'll never forget.

Karina Halle - Veiled
Death. It’s ​something that Ada Palomino has always known so well, having grown up in a house of horrors, surrounded by a family plagued by ghosts and demons and things that go bump in the night. But after the sudden and tragic death of her mother two years ago, death has never felt so personal. Or so close. Now eighteen, Ada is trying to move on with her life and the last month of summer holds nothing but sunshine and promises with her first year at a Portland design school just around the bend. That is until her increasingly violent and realistic dreams, dreams of other worlds, of portals and veils where her mother is tortured and souls bleed for mercy, start to blend into reality. Ada has to lean on her older sister, Perry, to try and make sense of it all but even then, she’s never felt more alone. Then there’s Jay. Tall, handsome and deeply mysterious, Jay would be just another stranger, a familiar face on the bus, if it wasn’t for the fact that Ada has met him before. Every night. In every single dream. And the more that Ada is drawn to him in both worlds, the more she’s in danger of losing everything. Including her heart. And her very soul. ***Veiled is a new adult paranormal romance/urban fantasy with sex, bad language and violence. It is a spinoff of the EIT series, however it can be read as a standalone. You do NOT need to have read EIT to enjoy Veiled***

Karina Halle - A ​Nordic King
A ​STANDALONE ROYAL ROMANCE When I first applied for the job I thought it would be like all the others: working as a nanny for an aristocratic family. Then I got the job and found out how wrong I was. Now I’m the new nanny for two adorable little girls who happen to be princesses. Their father is the widowed King of Denmark. And my new home? The royal palace in Copenhagen. Adjusting to my new life isn't easy but the hardest part hasn’t been the girls who still grieve over the loss of their mother. It’s their father. Cold, mysterious and moody, with an icy stare that seems to penetrate your soul, King Aksel may have hired me to take care of his daughters but he wants as little to do with me as possible. Yet the longer I share these palace walls with this man, the more that I’m drawn to him. His chiseled face and sexual swagger are only part of the package. It’s in the long, intense glances at the dinner table, the way we’ll brush up against each other in the halls, the rare glimpses of the man deep inside, like the sun passing through clouds. But no matter how I feel about him, we can never be together. You think it's bad enough being in love with your boss? Try falling in love with a king. _A Standalone Royal Romance Spin-Off_

Karina Halle - Shooting ​Scars
When ​Ellie Watt offered herself to her thuggish former lover Javier to save Camden's life, she never imagined the twisted game Javier had planned for her. Trapped by him and his entourage of killers, Ellie is forced to commit a dangerous, heinous crime-or Javier will kill Camden. Now ex-con artist Ellie must find a way to stay ahead of the game . . . before it destroys her and the only man she ever loved. Camden McQueen can't forget Ellie Watt. Seeking revenge and pursued by the authorities for a crime he didn't commit, the talented tattoo artist does things he never thought himself capable of to save Ellie. As Camden straddles the line between love and retribution, he vows to do everything in his power to get her back. But if Camden unleashes his dark side, will Ellie still love him? "I knew from the moment I began chapter one that Karina and I are kindred spirits. Fans of her Artists series will not be disappointed with this second installment and will no doubt be left panting for the third." --- CJ Roberts, USA Today bestselling author on SHOOTING SCARS "I'm officially addicted to Karina Halle's writing, but I don't plan on seeking a cure for this obsession anytime soon." --- New York Times bestselling author Chelsea M. Cameron on ON EVERY STREET "Karina Halle has done it again with this violently beautiful tale of love, pain, revenge & loss that will rip you apart, piece by piece, and put you back together again." --- New York Times and USA Today Best Selling Author S.L. Jennings on SHOOTING SCARS Shooting Scars is Book 2 in Karina Halle's bestselling, Artists Trilogy.

Karina Halle - Hot ​Shot
Delilah ​Gordon has a secret. She’s been in love with her best friend and the boy next door, Fox Nelson, since she was six years old. And while most of her friends and family know about her unrequited crush, the one person who remains oblivious is Fox himself. To Delilah, it’s better this way. She’d rather pretend that they’re just friends, even though her feelings for the moody, rugged mountain man are anything but tame. Fox Nelson has a secret too. As a wildland firefighter or “hot shot,” Fox parachutes into danger every day he’s on the job, risking all to fight wildfires that threaten ranches, forests and thousands of lives. But while Fox’s job is only for the brave, inside he feels anything but. The more he grapples with his raging demons, the more he realizes Delilah is the only one who can put out the flames. As the two friends grow closer – and more intimate – than ever before, the more complicated their relationship becomes. And Delilah has one more secret to reveal. A secret that will change both their lives… forever.

Karina Halle - The ​Play - Spiel nicht mit mir
Sie ​war immer mutig, doch das Spiel mit ihm könnte sie verbrennen … Kayla Moore war bisher immer auf der Suche nach wilden Abenteuern. Doch sie spürt, dass ihr das nicht mehr ausreicht. Sie hat genug von Bekanntschaften für eine heiße Nacht. Gerade da taucht Lachlan McGregor in ihrem Leben auf. Der unwiderstehliche schottische Rugbyspieler ist ein äußerst geheimnisvoller Bad Boy. Schweigsam und unglaublich attraktiv. Und Kayla muss sich entscheiden, will sie sich erneut auf das Spiel der Liebe einlassen oder hat sie zu viel Angst davor, sich die Finger zu verbrennen?

Karina Halle - The ​Swedish Prince
**A ​standalone romance inspired by the classic film, Roman Holiday.** I never believed in fairy-tales. Never held out for Prince Charming. Growing up poor in small-town California as the oldest of six siblings, I knew I would never ride off into the sunset with anyone. That was even more apparent when a senseless tragedy took the lives of my parents, forcing me to become the sole guardian of our dysfunctional household at the mere age of twenty-three. Then a fateful encounter literally brought Prince Charming to my doorstep. At first I thought Viktor was just your average businessman passing through, albeit obscenely handsome, six-foot-five, blue-eyed, and mysteriously rich. But soon I discovered the truth behind Viktor’s façade. Beneath his quiet, enigmatic gaze and cocky charm, is a man who is running away from who he really is. A role he’d rather not fulfill. He is Viktor of House Nordin, His Royal Highness, The Crown Prince of Sweden. Yet uncovering Viktor’s secret was only the first step. I didn’t expect to fall in love with him. I didn’t expect to have my whole life turned upside down. When you’re from two different worlds, can your hearts meet somewhere in the middle? Or do happily-ever-afters only exist in fairy-tales?

Karina Halle - Sins ​& Needles
Ellie ​Watt is used to starting over. The daughter of a grifting team, Ellie spent her childhood being used as a pawn in her parents' latest scam. Now she’s much older, wiser and ready to give her con artist life a rest. But returning to the dry desert town of Palm Valley, California means one more temptation than she bargained for – Camden McQueen. Once known as the high school weirdo, Camden is bigger and badder than the boy he used to be and a talented tattoo artist with his own thriving business. Ellie’s counting on Camden still being in love with her but what she’s not counting on is how easily unrequited love can turn into obsession over time. When Camden discovers Ellie’s plan to con him, he makes her a deal she doesn’t dare refuse, but her freedom comes with a price and it’s one that takes both Ellie and Camden down a dangerous road. ***The Artists Trilogy is a dark and sexy contemporary ride about three flawed individuals caught in a world where it's so easy to justify the bad things we do. This is a pure adult read (Not YA or NA). This is the 1st book in the trilogy. It is followed by the novella On Every Street (released in March 2013) and the sequel Shooting Scars (released in May 2013). The third and final book in the series will also be released in 2013.***

Karina Halle - Lying ​Season
Ama­teur ​ghost-hunter Perry Palomino has bat­tled ghosts, fought off skin­walk­ers and skirted the fine line between life and death. But can she sur­vive bunk­ing down in Seat­tle for a week with her partner (and man she secretly loves) Dex and his perfect girl­friend, Jennifer? And can she do so while being tor­mented by a mali­cious spirit from Dex’s increas­ingly shady past? With love and life in the bal­ance, Perry must dis­cover the truth among the lies or risk los­ing every­thing she's ever cared about.

Karina Halle - Bármi ​áron
"A ​szívem gyorsabban ver, a pulzusom pedig az egekben" - vilmairis.com Bármit a szabadságért... Ellie, Camden és Javier különös szövetséget alkotnak. Lehetséges egyáltalán, hogy az a három ember, akik korábban ellenségek voltak, együtt küzdjenek meg valamiért, mely mindhármuknak fontos? Mexikó bűntanyáin izgalmas, veszélyes kalandokon át próbálják megtalálni a szabadságukat. A szabadság azonban csak egy fogalom, a megváltást magukban kell keresniük. Karina Halle trilógiája egy igazi adrenalinbomba. Izgalmas, akciódús, bővelkedik szenvedélyes, erotikus jelenetekben, és egy pillanatra sem hagyja lankadni a figyelmet. Nem kétséges, hogy a kemény, mégis érzelmes történet, akár a tetoválótinta, nyomot hagy az Olvasóban.

Karina Halle - On ​Demon Wings
On ​Demon Wings is the 5th book in the Experiment in Terror Series... When the life you wanted has crumbled beneath your fingers, there's nothing left to do but pick up the pieces and soldier on. You've done this before. But what happens when you no longer feel like yourself anymore? When fires spontaneously start-up around you, when you hear growling coming from underneath your bed, and you no longer recognize your face in the mirror. What happens then? Ghost-hunter Perry Palomino doesn't have much time to find out. Now, the evil she used to hunt is a lot closer to home. It's inside of her, taking over her life bit-by-terrifying bit, and there's only one person who can help her. If part of her doesn't kill him first.

Kollekciók