Ajax-loader

Karina Halle könyvei a rukkolán


Karina Halle - Éjszaka ​a tiéd leszek
"Levett ​a lábamról." - Aestas Book Blog Egy nyughatatlan skót rögbijátékos, aki nem a szabályok szerint játszik. Egy nyüzsgő férfifaló, aki már feladta a szerelmet. Amikor Lachlan és Kayla találkozik, az ellentétek nem csupán vonzzák egymást, de egyenesen szét is robbannak. Kayla Moore-t sosem zavarta, hogy forróvérű férfifaló hírében állt. Legalábbis addig nem, amíg be nem töltötte a harmadik x-et és a legjobb barátnői, Stephanie és Nicola meg nem állapodtak Linden és Bram McGregor oldalán, otthagyva Kaylát kakukktojásnak. Belefáradt, hogy ő legyen a gyertyatartó, az egyéjszakás kalandjaival és a sehova nem vezető randijaival San Franciscóban, ezért megfogadja, hogy önmegtartóztató életet kezd élni, és a férfiakat a háttérbe szorítja. Egészen addig működik is a dolog, amíg meg nem pillantja Linden és Bram unokatestvérét, Lachlan McGregort. Lachlan ugyanis az erotikus képzelgései élő megtestesítője: magas, tetovált, és olyan masszív, mint egy kamion. Könyörtelen tekintetével és sikeres rögbikarrierével Edinburgh-ban Lachlan olyan fajta férfinek tűnik, aki miatt Kayla azonnal kidobná az ablakon a fogadalmát. De Lachlant csendes és komoly viselkedése miatt nehéz kiismerni, pláne közel kerülni hozzá. Aztán egy hosszú, felejthetetlen közös éjszaka után Kayla rádöbben, hogy sokkal több van ebben a merengő macsóban, mint amit csupán szemmel látni enged magából. De annak ellenére, hogy vibrál köztük a levegő, Lachlan nem maradhat Amerikában. Kaylának döntenie kell. Vajon képes lesz gyökerestül kitépni addigi életét és megváltoztatni olyasvalakiért, akit alig ismer, és kockáztatja, hogy megégeti magát újra? Néha a szerelem csak egy játék, amit játszani kell. Karina Halle, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerírója. Az egymástól függetlenül is izgalmas Nem lennék nélküled és az Egy lépéssel közelebb című kötetek után az Éjszaka a tiéd leszek című regényben ezúttal az esélyeké és a szerelemért vállalt kockáztatásé a főszerep. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - A ​lázadó herceg
"Humoros ​és érzelmes" - USA TODAY "Romantika, család, tragédia, szerelem, vágyakozás, vidámság. Lebilincselő mű." - The Bookish Medialite A Római vakáció című film által ihletett romantikus regény. Nem hittem a tündérmesékben. Soha nem gondoltam, hogy találkozom a szőke herceggel. Szegény családból származom. Egy kaliforniai kisvárosban nőttem fel öt testvéremmel együtt. Legidősebb gyermekként pontosan tudtam, hogy számomra nem a napfényt és a boldogságot tartogatja az élet. Ez akkor vált teljesen világossá, amikor a szüleim tragikus hirtelenséggel meghaltak. Huszonhárom évesen én lettem a családfenntartó. De a sors meglepő játékaként a szőke herceg mégiscsak kopogtatott az ajtón. Először azt hittem, Viktor csak egy átlagos üzletember. Attól eltekintve, hogy rendkívül vonzó, százkilencven centi magas, kék szemű és hihetetlenül gazdag. Ám hamarosan kiderült az igazság. A csendes, jóképű, igéző tekintetű férfi menekül a saját világa elől. Nem akarja betölteni a rá osztott szerepet. Viktor a Nordin uralkodóház tagja. Őméltósága a svéd trónörökös. Viktor titkát felfedni csak az első lépés volt. Arra nem számítottam, hogy beleszeretek. Arra végképp nem, hogy fenekestül felfordul az életem. A származásbeli szakadékot áthidalhatja a szerelem? Vagy tényleg csak a mesében élnek boldogan, míg meg nem halnak? Karina Halle New York Times bestsellerszerző remekbe szabott romantikus királyi története megmutatja, hogy a tündérmesék igenis léteznek, és a szerelmet nem érdekli a rang, a vagyon és a távolság sem.

Karina Halle - Az ​elérhetetlen uralkodó
"Lélegzetelállítóan ​modern, lebilincselő, pajzán és vicces." - Rentastic Reads "Vicces, elragadó, érzelmes és szexi. Mondhatni, tökéletes alkotás." - BookBabesUnite Tiltott szerelem... Amikor jelentkeztem az álláshirdetésre, azt hittem, ez is olyan munka lesz, mint a többi: egy arisztokrata családnál leszek nevelőnő. Aztán rájöttem, mekkorát tévedtem. A két kislány, akire vigyázok, történetesen két hercegkisasszony. Édesapjuk a megözvegyült dán király. Az új otthonom? Koppenhága királyi palotája. Nehéz megszokni az új életemet, de nem az a legfőbb gond, hogy a lányok még mindig az édesanyjukat gyászolják. A probléma az édesapjukkal van. Hűvös, kiszámíthatatlan, és olyan fürkésző tekintettel néz, hogy a hideg futkos a hátamon. Aksel király azért vett fel, hogy a lányaira vigyázzak, miközben kerül, ahogy csak tud. Minél tovább maradok a palotában, annál inkább vonzódni fogok hozzá. Nemcsak jóképű, de olyan kisugárzása van, aminek nehéz ellenállni. Az asztalnál folyamatosan engem néz, finoman mindig egymáshoz érünk a folyosón, és futó pillantásokat váltunk. Mindegy, mit érzek iránta, úgysem lehetünk együtt. Karina Halle regénye, Az elérhetetlen uralkodó lángra gyújtja az olvasókat túlfűtött szexualitásával és kendőzetlen párbeszédeivel. Egy újabb romantikus királyi történet, amely megdobogtatja a szíveket.

Karina Halle - Nemes ​kísértés
"Imádni ​való romantikus regény, amelyben millióféle érzelmet találunk." - Mary, Frolic "Kirobbanó, szívmelengető és nagyon vérpezsdítő." - Read More Sleep Less Minden családnak megvan a maga fekete báránya. Még a kékvérűeknek is. A dán királyi család fekete báránya én vagyok. Stella hercegnő, a botrányos életű, elvált nő, a család egyetlen olyan tagja, aki egyedül neveli a gyermekét. Nem érdekel, mit mondanak az emberek. Ha kell, szembemegyek a világgal. Csak hogy az én világom fenekestül felfordul. Ellátogat hozzánk Orlando monacói herceg, akit a média is hírhedt szoknyabolondként ismer. Ez a férfi vállalhatatlanul trágár. Úgy tűnik, élvezi, hogy az idegeimre mehet, és lassan, de biztosan az ágyamba is beférkőzik. Rövid, de buja kapcsolat a miénk. Semmi másról nem szól, csak a szexről. De egy idő után - legnagyobb meglepetésemre - valami megváltozik. Azt hittem, sikerült kizárnom ezt a féktelen pasast az életemből, de van köztünk egy olyan kötelék, amelyet egyikünk sem tud figyelmen kívül hagyni: egy kisbaba. Karina Halle New York Times bestsellerszerző legújabb, tüzes és romantikus története, a Nemes kísértés megbabonázza és fogva tartja az olvasókat.

Karina Halle - Csak ​a testemen keresztül
Kit ​érdekel a herceg, ha van fenségesebb?! Piper Evans hivatását tekintve általános iskolai tanító, egyébként pedig romantikus regényeket faló könyvmoly és anonim podcaster. Az élete csendes, eseménytelen. Mentális betegséggel küzdő édesanyját gondozza, és igyekszik elkerülni az exét, aki a helyi kocsmában dolgozik pultosként. Ám igazából elégedett az életével úgy, ahogy van, egészen addig, amíg a szomszédjába nem költöznek a brit királyi család tagjai, és a testőrük potenciális veszélyforrásnak nem minősíti őt. Piper hamar rájön, hogy amit tündérmesének képzelt, az valóságos rémálommá válhat, ahogy a médiaőrület úrrá lesz az egész szigeten, ráadásul minden egyes találkozás Harrison Cole-lal egyre hevesebbé és zavarosabbá válik. Csakhogy Harrison gyakorlatiassága mögött gyengéd szív rejlik, ami képes megingatni egy olyan nőt is, aki már rég nem hisz a fehér lovon érkező hercegekben. Ám amikor Piper az egész szigetet felrázó királyi botrány kellős közepén találja magát, rádöbben, hogy többre lesz szüksége Harrison őt védelmező karjánál; bizony neki is akad itt dolga! Amikor karrierek, szívek és barátságok forognak kockán, Pipernek és Harrisonnak el kell döntenie, meddig hajlandók elmenni azért, hogy megtalálják a saját boldogságukat. Karina Halle, New York Times bestsellerszerző regényében egy átlagos nyár felfordulásba torkollik, amikor egy herceg és hercegné költözik a szomszédba, jóképű testőrük kíséretében.

Karina Halle - Veszélyes ​trükkök
A ​szívem gyorsabban ver, a pulzusom pedig az egekben - vilmairis.com Egy veszélyes szerelem... Ellie Watt mindenáron meg akarja menteni Camden életét. Korábbi gengszter szeretője, Javier segítségét kéri, a férfi azonban gonosz játékot űz vele. Támogatásáért hatalmas áldozatot követel a lánytól. Választhat: hagyja szerelmét meghalni, vagy elkövet egy kegyetlen bűntényt. Ellie korábban vérbeli simlis volt, és most ki kell találnia valamit, mielőtt mindkettőjük élete végérvényesen tönkremegy. Camden McQueen nem tudja elfelejteni Ellie Wattot. Ég a bosszúvágytól, amiért elítélték egy olyan bűntény miatt, amelyet el sem követett. A tehetséges tetoválóművész komoly lépésre szánja el magát, hisz Ellie megmentéséért bármire képes. Vajon továbbra is szeretni fogja a lány, ha megismeri az ő sötét oldalát.

Karina Halle - Veled ​biztonságban vagyok
"Még ​sosem olvastam hasonlót." - Love Book Triangle A nő élete egy pillanat alatt változott meg. És a férfi volt az egyetlen, aki ezt megakadályozhatta volna. Jessica Charlesnak egyáltalán nem kellett volna Londonban lennie, amikor megtörtént az elképzelhetetlen. Otthon kellett volna már lennie Edinburgh-ban, talán épp a fiújával, vagy a testvérével iszogathatott volna, vagy a barátaival kellett volna jógáznia. A normális, kiszámítható életét kellett volna élnie, ahogy mindig. De azon a végzetes augusztusi napon, amikor egy mentálisan beteg exkatona tüzet nyitott egy nyilvános helyen, Jessica élete örökre megváltozott. Most egyedülálló és mozgássérült a lövedék okozta sebesüléstől. Jessica rémült és magányos, és minden egyes gyötrelmes pillanatban, amit átél, elveszíti a hitét önmagában és az emberiességben. Mígnem egy idegen betoppan az életébe. Egy idegen, akitől újra élni kezd. Keir McGregor mindig is az a csendes és erős típusú férfi volt. Magas, sötét és jóképű, olyan igazi tökéletes skót fickó. Leszámítva, hogy Keir minden, csak nem tökéletes. Menekül a múltja és a bűnös lelkiismerete elől, amivel, úgy tűnik, nem tud elszámolni. De minél több időt tölt Jessicával, annál inkább beleszeret a lányba. És annál inkább félő, hogy a titka elszakítja őket egymástól. A férfi talán egy idegen volt Jessica számára. De Jessica sosem volt idegen Keir számára. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Amikor ​megláttuk egymást
"Csodálatos ​történet." - Give Me Books A szerelmük egy hazugsághoz vezetett. Az igazság a végükhöz. Brigs McGregor kezd kimászni a romok alól. Miután egy autóbalesetben elveszítette a feleségét és a fiát, aztán a munkáját is, lassan végre megpróbál talpra állni. Fontos oktatói munkát szerez a londoni egyetemen és egy új életet a városban. Lassan, de biztosan elengedheti a bűntudatot, és maga mögött hagyhatja tragikus múltját. De aztán meglátta a nőt. Natasha Trudeau egyszer annyira szeretett egy férfit, hogy azt hitte, nem is tudna nélküle élni. A szerelmük rossz volt, a kezdetektől bukásra ítélve, és amikor lángokba borult körülöttük a világ, Natasha kis híján a tűzbe veszett. Hosszú évek teltek el, mire Natasha elfelejtette a férfit, és most itt van, Londonban, hogy új életet kezdjen. De aztán meglátta a férfi. Mert van az a szerelem, ami túl veszélyes, hogy átadjuk magunkat neki. És van az a szerelem, ami túl erős ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Az ő szerelmük talán az életük és a haláluk lehet. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - A ​féktelen trónörökös
"Ez ​a LEGJOBB királyi romantikus regény, amit eddig olvastam." - Angie and Jessica's Dreamy Reads "Norvégia koronahercege rabul ejtette a szívemet." - Escapist Book Blog Egyedülálló romantikus regény. Elsőre csak egy átlagos, húszas évei vége felé járó, jóképű fickónak tűnök. Önbizalomból soha nem szenvedtem hiányt. Tetovált testem olyan, mint egy skandináv félistené, és legalább úgy szeretem a nőket, ahogy ők engem. Ha nem siklóernyőzöm vagy száguldok az autómmal, akkor az éppen aktuális nőmmel élvezem az életet. Egy átlagos szingli férfinak ez pont elég. Csak hogy én nem vagyok átlagos szingli férfi. Magnus herceg vagyok, Norvégia trónörököse. A legutóbbi botrányommal sikerült az egész királyi családot lejáratnom. Csak egyetlen módon tehetem mindezt jóvá: ha összeszedem magam, és felnövök a feladathoz. Máskülönben nem én leszek a trón várományosa. Tehát vagy lemondok a trónról, vagy... megházasodom. Feleségül veszek egy kékvérű idegent. Például a lichtensteini Izabella hercegnőt. Csendes, intelligens, és hihetetlenül szép. Neki sem tetszik a házasság gondolata, és ezt nem fél a tudtomra adni. Azt mondja, igazi nőcsábász vagyok, semmit nem veszek komolyan, és akkora az egóm, hogy nem férek be a palotába. Szerintem eltökélt szándéka, hogy megkeseríti az életemet. Annak ellenére, hogy a házasságunk maga lesz az állóháború, elhatároztam, hogy megtöröm Ella távolságtartó, prűd hozzáállását, és felszínre hozom a vad, szexi nőt, aki benne lakozik. Megmutatom, milyen az igazi királynő. Már csak az a kérdés, hogy engedi-e. Karina Halle New York Times bestsellerszerző legújabb szexi és romantikus királyi regénye egy igazi szerelembomba, amely ha robban, mindent lángba borít.

Karina Halle - Egy ​lépéssel közelebb
"Mosolyt ​csal az arcodra." - Shh Moms Reading A lány azt hiszi, a fickó csak egy öntelt szépfiú. A fickó úgy gondolja, a lány maga a megtestesült prüdéria. De most olyan ajánlatot készül tenni neki, amire biztosan nem fog nemet mondani. Nicola Price-nak mindene megvolt: remek karrier, tökéletes barát, elképesztő cipőgyűjtemény és egy szuper lakás San Francisco legjobb környékén. De amikor váratlanul teherbe esik, és az a mocsok fiúja otthagyja őt a slamasztikában egyedül, Nicola tökéletes élete egyszeriben felfordul, és úgy is marad. Néhány évvel később Nicola már egy ötéves kislány büszke, egyedülálló anyukájaként és egy hatalmas hazugságban él. Alig tudja fenntartani rossz környékbeli lakását, és minden hapsi menekülőre fogja, amint meghallja, hogy egyedül neveli a gyerekét. Küszködik és fél - és sehol sincs az életében, amiről korábban azt hitte, hogy 31 éves korában tartani fog. A mentőangyala egy magas, jóképű és gazdag skót férfi személyében jelenik meg: ő Bram McGregor, Nicola jó barátjának, Lindennek a bátyja. Bram tud egyet s mást a büszkeségről, és amikor Nicola körülményei tragikussá válnak, felajánl a nőnek egy apartmant a saját házában. Tökéletes egyezségnek tűnik a dolog egészen addig, amíg Nicola nem bánja, hogy Bram közelében éljen, aki a nagylelkűsége ellenére minden adandó alkalommal szembeszáll a nő elképzeléseivel. De az életben semmi sincs ingyen, és ahogy Nicola beteszi a lábát Bram házába, rájön, hogy a titokzatos szépfiú többe kerül majd neki, mint gondolta volna. Akár a szívét is elveszítheti. Ezekkel a McGregor testvérekkel csak a baj van. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - The ​Blood is Love
From ​the fog-shrouded bay of San Francisco to the dark cobblestone streets of Helsinki and all the hidden places in-between, The Blood is Love takes the reader on a sensual and twisted journey deep into Lenore and Solon's lush vampire world in this thrilling sequel to Black Sunshine. When Lenore Warwick turned twenty-one, she expected lots of bar-hopping, parties with friends, and the occasional hookup. What she got was the realization that she's both a witch and a vampire, and that there are things in this world that want her dead. Thank god she has her enigmatic vampire lover, Absolon Stavig, to help show her the ropes. But while Lenore struggles to fit into her new topsy turvy world, full of blood, sex, and magic, she also has to contend with her messy and complicated love for a vampire who isn't always what he seems. To make matters worse, her real father, Jeremias, a powerful warlock from the dark side, has professed an interest in her, while Solon's father, the depraved vampire king Skarde, is intent on destroying everything she loves. When Solon and Lenore have to travel to Finland to work alongside Solon's charming and vicious brother, Kaleid, in an attempt to defeat Skarde once and for all, the two of them enter a bloody new world that neither of them are prepared for. Even if their love survives the carnage to come, the chances of them getting out of there alive are slim. Good thing they like to take their chances.

Karina Halle - Scott MacKenzie - Rocked ​Up
Rocked ​Up is a STANDALONE rockstar romantic comedy and the sexy, fun brainchild of the husband and wife writing duo, Scott Mackenzie and New York Times bestselling author Karina Halle. I have been watching him since I was a child. He didn't notice me back then and it didn't matter. Brad Snyder, guitarist and singer for one of the world's greatest bands, was my entire life. My father, the CEO of Ramsey Records, takes credit for all of Brad's success, trying to control him in the same way he's controlled me. But I finally get an opportunity to prove myself. To be wild. To be free. Today I'm auditioning to be the replacement bass player for Brad's band. If I get the job, I'll go on tour and work with Brad every day, in very close proximity. There's only one rule: he's not allowed to touch the boss's daughter. Remember when I said that Brad never used to notice little ol' me? Well, Brad's noticing me now. In a way that's going to get us both in trouble. My name is Lael Ramsey and we all know how this will turn out.

Karina Halle - Black ​Hearts
From ​New York Times bestselling author Karina Halle comes a BRAND NEW standalone duet that will get your pulse racing. For Vicente Bernal, truth is all he’s known. The son of an infamous drug lord, Vicente was born to help run the family business, which means he’s been raised on a throne of sordid pasts and dirty laundry, violence and pride. But when Vicente stumbles across someone he’s not supposed to know about – a woman from his father’s checkered past – he sets out to California to find her behind his father’s back. What Vicente doesn’t expect to find in San Francisco is Violet McQueen, the woman’s twenty-year old daughter. Beautiful and edgy with a vulnerability he can’t resist, Violet tempts Vicente from afar and though he promised himself he’d stay away from her, curiosity and lust are powerful forces. Besides, Vicente has always gotten everything he wants – why shouldn’t he have Violet too? Soon his wants turn into an obsession, one that sweeps Violet into his games as they fall madly, deeply in love with each other, the type of first love that can drive a person mad. But it’s a love with tragic consequences. Both the truth – and the lies – not only threaten to tear them apart, but threaten their very lives. Someone has to pay for the sins of the fathers. And they’ll be paying the price with their souls.

Karina Halle - After ​All
- ​A fake relationship? √ - Lovers to enemies to lovers? √ - A steamy one-night stand turned into a wild publicity stunt? √ A hot & cocky Hollywood actor meets his match when he falls for the sassy girl next door in AFTER ALL. Light, fun and sexy as sin, it's the PERFECT SUMMER READ. From the NYT and USA Today bestselling author of The Pact and Before I Ever Met You. Emmett Hill is the perfect gentleman. At least that's what his PR team wants the world to think. Tall, handsome, and wickedly charming, Emmett is in the midst of a career comeback, having landed the role of a villain in a popular TV show. The only problem is, Emmett has come a long way from the "nice guy" characters he used to play and his old squeaky clean image is quickly being tarnished by bar fights, womanizing and bad boy behaviour. Considering he's two years shy of forty, it's an act he needs to drop. And fast. Enter Alyssa Martin. At twenty-eight, Alyssa is tired and ready for a change. Her job as office manager has grown stagnant and unfulfilling, while she's become continuously frustrated with Vancouver's lackluster dating scene, always searching for Mr. Right in a city of Mr. Wrongs. When Emmett and Alyssa's paths cross at a mutual friend's wedding, their chemistry is off-the-charts hot, culminating in a steamy one-night stand. What neither expected was for the media catch wind of their coupling - and run with it. Now Emmett has to convince Alyssa to date him for the sake of his image. Her curvy, cute and "normal" persona is just the ticket to smoothing out his reputation, while Emmett provides Alyssa with the excitement and change her life has been lacking. The only problem is, the two fight like cats and dogs outside of the bedroom. And considering their arrangement is just for show, they shouldn't be in the bedroom with each other anyway. Right? Try telling them that.

Karina Halle - Hot ​Shot
Delilah ​Gordon has a secret. She’s been in love with her best friend and the boy next door, Fox Nelson, since she was six years old. And while most of her friends and family know about her unrequited crush, the one person who remains oblivious is Fox himself. To Delilah, it’s better this way. She’d rather pretend that they’re just friends, even though her feelings for the moody, rugged mountain man are anything but tame. Fox Nelson has a secret too. As a wildland firefighter or “hot shot,” Fox parachutes into danger every day he’s on the job, risking all to fight wildfires that threaten ranches, forests and thousands of lives. But while Fox’s job is only for the brave, inside he feels anything but. The more he grapples with his raging demons, the more he realizes Delilah is the only one who can put out the flames. As the two friends grow closer – and more intimate – than ever before, the more complicated their relationship becomes. And Delilah has one more secret to reveal. A secret that will change both their lives… forever.

Karina Halle - The ​Dex-Files
Warning ​- The Dex-Files contains harsh language and graphic sexual scenes suitable for readers 18 yrs of age and older. It also contains numerous spoilers for the Experiment in Terror Series and is recommended to those who have read books all the novels in the series (including Old Blood) The truth is out there... The Dex-Files is a compilation novel that accompanies the Experiment in Terror Series. In the Dex-Files we find a variety of scenes and chapters from the enigmatic Dex Foray's POV from books #1-6 in the series. Some of these scenes have been previously published, albeit from Perry's POV, while other scenes are completely new. Dex's mind is a frightening place...I hope you enjoy the ride.

Karina Halle - The ​Devil's Reprise
Given ​a second chance, music journalist Dawn Emerson and guitarist Sage Knightly are reunited, only to have their lives threatened again by a demonic bargain. The sequel to THE DEVIL’S METAL, from USA Today bestselling author Karina Halle. When Dawn Emerson got the chance to go on tour with her favorite metal band, Hybrid, she thought she landed the writing gig of the century. But what started off as a dream for the budding music journalist quickly turned into a nightmare that she and guitarist Sage Knightly barely escaped alive. Now, months after they went their separate ways, Sage invites Dawn to accompany him on his first solo tour across Europe and write about it for Creem Magazine. But like the last tour, nothing is as easy as it seems. Sage is a broken man on the path to self-destruction and Dawn isn’t sure if she’s the right person to save him. And aside from having to pick up the pieces of their burgeoning relationship, they have to negotiate the mysterious new photographer assigned to Dawn’s story, as well as vindictive promoters and demonic groupies they thought they’d never see again. Because this time, it’s Dawn who made a deal with the devil and the only thing worse than having to uphold a bargain with the prince of darkness is not remembering how you’re supposed to pay it back. It may be with their souls.

Karina Halle - Love, ​in Spanish
“She ​sat beside me on the bus – and she changed my whole life.” Successful, wealthy and absurdly handsome – Spanish ex-football player Mateo Casalles seemed like he had it all. A high-society wife, an adorable little girl, and flashy apartments in Madrid and Barcelona only sweetened the deal. But there was more to Mateo than met the eye – a life of uncertainty and regret that colored his black and white world. That was until Vera Miles came into his life like a shooting star. Tattooed, wild and young, Vera seemed like Mateo’s polar opposite at first. But you can’t choose who you fall in love with and the two lost souls did everything they could to be together, all while suffering the grave consequences. Now with Mateo divorced and living in Madrid with Vera, there is a whole new set of challenges and setbacks facing the couple and rocking the foundation of their star-crossed relationship. Unfortunately for them, the brighter the star, the faster they burn.

Karina Halle - Ashes ​to Ashes
It’s ​been two months since Perry Palomino and Dex Foray’s relationship reached a new turning point, two months since Perry started a new life in Seattle, and two months since their Experiment in Terror show took on a new partner, ex-Wine Babe Rebecca Sims, and found a new level of success. But whenever there is light in their lives, the madness still has a way of coming back in. When the team is sent back to the stormy Oregon coast to investigate a haunted school, Perry wants to use the opportunity to reconnect with her family and reintroduce Dex into their lives. Only Perry’s not the only one who’s reaching out – her grandmother Pippa has started appearing to her with disturbing warnings and Perry’s presence at the school has ignited a chilling new wave of supernatural phenomenon. Once used a century ago as a sanatorium to house children dying of tuberculosis, the school’s past residents are slowly coming back to life and with one thing on their mind. They want someone to play with, someone to join them. Forever. Even when dead, some children get whatever they want. And they want Perry.

Karina Halle - My ​Life in Shambles
When ​Valerie Stephens made the resolution to say yes to new adventures, she never thought she’d end up in the tiny town of Shambles, fake engaged to one of Ireland’s top rugby players. But there’s a first time for everything. They say bad things happen in threes. After my boyfriend broke off our engagement, I lost my apartment, and was laid off from my job, I can definitely attest to that. They also say life is what happens when you say yes to new adventures. So when my two sisters invited me to ring in the new year in Ireland, I decided to throw all caution to the wind and go for it. I was going to let “saying yes” be my new resolution. Little did I know I’d spend New Year’s Eve having a hot and dirty one-night stand with Padraig McCarthy, one hell of a sexy Irishman. I also didn’t know that the brooding and intense sex god was one of Ireland’s top rugby players. A rugby player with a proposition for me: Come with him to his tiny hometown of Shambles and pretend to be his fiancé for a few days, just so that his ailing father can have some peace of mind. It sounded simple enough. It was anything but. Not when a town gets up in your business, not when the media hunts you down, not when your past comes back in the picture, not when there are real hearts and feelings at stake. Not when there are secrets that could break you. They say life is what happens when you say yes to new adventures. This is my life in Shambles.

Karina Halle - On ​Demon Wings
On ​Demon Wings is the 5th book in the Experiment in Terror Series... When the life you wanted has crumbled beneath your fingers, there's nothing left to do but pick up the pieces and soldier on. You've done this before. But what happens when you no longer feel like yourself anymore? When fires spontaneously start-up around you, when you hear growling coming from underneath your bed, and you no longer recognize your face in the mirror. What happens then? Ghost-hunter Perry Palomino doesn't have much time to find out. Now, the evil she used to hunt is a lot closer to home. It's inside of her, taking over her life bit-by-terrifying bit, and there's only one person who can help her. If part of her doesn't kill him first.

Karina Halle - Come ​Alive
It’s ​one thing to bring the woman you love back into your life. It’s another to try and keep her there. For Dex Foray, con­vinc­ing Perry Palomino to open her­self to their bur­geon­ing rela­tion­ship has been more chal­leng­ing than hunt­ing ghosts, bat­tling demons and stalk­ing Sasquatch com­bined. Add in the fact that the only way they can keep their Exper­i­ment in Ter­ror show run­ning is to take on a third part­ner in the form of the mys­te­ri­ous Max­imus Jacobs — all while inves­ti­gat­ing a sin­is­ter voodoo sect in New Orleans — and you’ve got the per­fect South­ern storm and a recipe for dis­as­ter. Luck­ily, Dex has never been one to back down, even when his life –and heart — are on the line. Come Alive is told from Dex’s POV

Karina Halle - One ​Hot Italian Summer
A ​writer looking for inspiration in Tuscany.
 One hot Italian single dad.
 This summer is going to be a scorcher. A NEW STANDALONE ROMANCE from the New York Times Bestselling author of A Nordic King and The Pact. After the death of her best friend and writing partner, Grace Harper is struggling both with grief, and with her next novel, the first one she’ll have to write alone. Fortunately, her new powerhouse agent, the formidable Jana Lee, has a solution for her. She can stay at her villa in Tuscany for a month, soak in the sunshine, relax, and find her confidence again. After all, Jana has a lot riding on Grace’s next book, and the last thing she wants is for her reputation as a “super-agent” to be tarnished. At first the villa is a dream come true for Grace – that is until Claudio Romano shows up one day with his ten-year old son, Vanni, in tow. Turns out, this is Claudio’s house, and Claudio happens to be her agent’s ex-husband from long ago. Thanks to their annual father and son bonding trip being cancelled, Claudio and Vanni are here to stay. So is Grace. With the three of them sharing the same house, Grace’s writing plans are thrown out the window. But even if she’s not pounding the keyboard, she’s still finding beauty and inspiration... in none other than Claudio. He's unlike any man Grace has met before. He’s smart, charming, and wickedly sexy, plus a great father to Vanni. He’d be the perfect summer fling – if only he wasn’t completely off-limits. But as the hot Italian summer wears on, Grace and Claudio are destined to succumb to the heat, no matter how hard they try to resist each other. One steamy encounter with Claudio could affect Grace’s chances of starting her career over. Or he could be exactly what she needs.

Karina Halle - Wild ​Card
What ​would you give up to have a second-chance at a once-in-a-lifetime love? Wild Card is a STANDALONE SECOND-CHANCE ROMANCE from the NYT bestselling author of The Pact and Before I Ever Met You. Rough, raw & rugged. As the man in charge at Ravenswood Ranch, Shane Nelson has never been afraid to get his hands dirty. His sculpted physique isn't the product of a gym, but of years of hard labor under a relentless sun. His straightforward, alpha tendencies come from a man who knows what he wants and goes after it. And what he wants is Rachel Waters. He's never stopped wanting her. They were childhood best friends, then teenage lovers who evolved into soulmates. But on one fateful night, Shane made a grave mistake, breaking both their hearts in the process. Now, after six years, Rachel is back in the small, wild mountain town of North Ridge, BC. Ready to face her past. Ready to face Shane. Ready to face his dark secret. But is a second-chance at a one true love in the cards? Or will their wild hearts be broken once again? WILD CARD is a complete standalone novel and the first book about the Nelson brothers of North Ridge.

Karina Halle - Dirty ​Souls
_From ​New York Times bestselling author Karina Halle comes DIRTY SOULS the much-anticipated, nail-biting conclusion to Black Hearts…_ Violet McQueen has always been a sensitive soul. Troubled and misunderstood, she never realized her place in the world, nor her true potential…until she met Vicente Bernal. From birth, Vicente Bernal has always known his place in the world – he’s been groomed to be a ruthless king. Yet for a man whose soul has become morally bankrupt, it’s only through Violet he’s realizing the worth of someone’s heart. But at what cost? With a deadly game set in motion taking them from the stark deserts of California to the steamy jungles of Mexico, Violet and Vicente’s forbidden relationship will be put to the test. Boundaries will be pushed, lines will be crossed and souls will get very, very dirty. Because how do you choose between blood and love when both might get you killed?

Karina Halle - And ​With Madness Comes the Light
The ​Man. The Mystery. The Madness. Dex Foray has never been anyone’s fool – until he missed his chance for happiness with Perry Palomino. Broken and alone, Dex has no choice but to rise from the ashes Perry left behind and find his own path to redemption. But nothing in Dex’s life has ever come easily, especially when there’s a dark madness waiting in the wings. Told from Dex’s POV, And With Madness Comes the Light is short story/novella that spans the time period from the end of Lying Season (Book #4) until the end of On Demon Wings (Book #5). If you were ever wondering what really happened to Dex while Perry was gone - his journey to Dex 2.0 - now is your chance.

Karina Halle - Nem ​lennék nélküled
***NEW ​YORK TIMES BESTSELLER*** "Felvillanyozó, vicces és perzselően romantikus" - Black Heart Reviews "Magával ragadott az első pillanattól kezdve egészen a végéig! Imádtam!" - Aestas Book Blog Egy fogadalommal kezdődött minden... Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja. Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki. A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak. Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni. Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva. Az egyezség mindent megváltoztat. Karina Halle újabb romantikus könyve bebizonyítja, hogy a férfi-női barátságot csupán egy vékony hajszál választja el a szerelemtől.

Karina Halle - The ​Royals Next Door
An ​ordinary summer goes royally awry when a prince and princess move next door, bringing their handsome bodyguard with them, from New York Times bestselling author Karina Halle. Piper Evans: elementary school teacher by day--avid romance reader and anonymous podcaster by night. She lives a quiet, reclusive life, taking care of her mother, who struggles with mental illness, avoiding her regrettable ex, who bartends in town, and trying to make inroads in the tight-knit island community that still sees her, five years in, as an outsider. And she's happy with how things are--really--until British royals rent the property next to hers and their brooding bodyguard decides she's a security threat. Piper quickly realizes that one person's fairy tale is an ordinary woman's nightmare as a media frenzy takes over the island and each run-in with Harrison Cole is hotter and more confusing than the last. But beneath Harrison's no-nonsense exterior lies a soft heart, one that could tempt a woman who's sworn off attachments into believing in white knights. But when Piper finds herself smack in the middle of a royal scandal that rocks the island she'll need more than Harrison's strong arms to shield her--she'll have to do a little rescuing herself. With careers, hearts, and friendships on the line, Piper and Harrison will have to decide what they're willing to give up for a chance at their own happily ever after.

Karina Halle - Heat ​Wave
They ​say when life closes one door, another one opens. This door happens to lead to paradise. And a man I can never, ever have. Still grieving the loss of her sister who died two years ago, the last thing Veronica "Ronnie" Locke needed was to lose her job at one of Chicago’s finest restaurants and have to move back in with her parents. So when a window of opportunity opens for her – running a kitchen at a small Hawaiian hotel – she’d be crazy not to take it. The only problem is, the man running the hotel drives her crazy: Logan Shephard. It doesn’t matter that he’s got dark brown eyes, a tall, muscular build that’s sculpted from daily surfing sessions, and a deep Australian accent that makes your toes curl. What does matter is that he’s a grump. Kind of an asshole, too. And gets under Ronnie’s skin like no one else. But the more time Ronnie spends on the island of Kauai, falling in love with the lush land and its carefree lifestyle, the closer she gets to Logan. And the closer she gets to Logan, the more she realizes she may have pegged him all wrong. Maybe it’s the hot, steamy jungles or the invigorating ocean air, but soon their relationship becomes utterly intoxicating. There’s just one major catch. The two of them together would incite a scandal neither Ronnie, nor her family, would ever recover from. Forbidden, Illicit, off-limits – sometimes the heat is worth surrendering to, even if you get burned.

Karina Halle - Bűnbe ​született
"A ​Bűnben született szépen lassan magába szippantott, lebilincselt és halálosat szúrt a szívemben" - starcrossedbookblog.com A visszautasíthatatlan ajánlat... Ellie Watt megelégeli, hogy lopással, csalással szerezzen pénzt, ezért több év távollét után hazatér Californiába, hogy új életet kezdjen. Reméli, hogy volt gimnáziumi osztálytársa, a tehetséges tetoválóművész, Camden McQueen, még mindig gondol rá, azzal azonban nem számol, hogy a fiún mély sebeket ejtett a régi, viszonzatlan szerelem. Ellie meglepetten tapasztalja, hogy McQueen megváltozott: erősebb lett, igazi rosszfiúvá vált. Amikor a fiú rájön, hogy egykori szerelme át akarja verni, váratlanul visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki. A szabadság azonban áldozatokkal jár, és komoly veszélybe sodorhatja mindkettőjüket.

Karina Halle - The ​Offer - Liebe mich nicht
Auch ​wenn sie ihm nicht traut, sie kann ihm nicht wiederstehen … Nicole ist stolze alleinerziehende Mutter einer Fünfjährigen und verlässt sich schon lange nicht mehr auf Männer. Doch als sie ihre Wohnung verliert, bleibt ihr nichts anderes übrig, als dem wohlhabenden Bram McGregor zu vertrauen und in eines seiner Apartments zu ziehen. Der Haken an der Sache: Der schottische Bad Boy wohnt gleich nebenan und macht ihr das Leben ziemlich schwer. Doch gerade seiner störrischen und mysteriösen Art kann sich Nicole nicht entziehen...

Karina Halle - Bright ​Midnight
From ​the New York Times bestselling author of Where Sea Meets Sky and Racing the Sun comes a wildly romantic STANDALONE about a young American abroad in Norway who runs into the man who broke her heart eight years ago. After years of bartending her way across Europe, Shay Lavji has seen almost everything the continent has to offer, but there's one country she hasn't crossed off her bucket list yet: Norway. It's not that she doesn't want to visit the land of the midnight sun--far from it; she's obsessed with the culture and is dying to see the majestic fjords for herself. What she's not dying to do is run into her Norwegian ex-boyfriend, Anders Johansen, who broke her heart in America eight years ago before returning to his ancestral home. The last time she saw Anders, he was a cocky, rebellious, and tortured teenager who couldn't stop himself from pushing all of her buttons--both good and bad. But Shay isn't going to let Anders stand in the way of her wanderlust, and besides, it's a big country, right? She doesn't count on Anders seeking her out the moment he learns she's on his home turf. When Shay sees him again, she's shocked at his transformation into a bearded, tattooed farmer and fisherman who values family over everything else. Is it possible that time has tamed this former bad boy? Shay wants to believe that everything can be new and bright again under the summer sun, but she knows, when it comes to Anders, the darkness is never too far behind.

Kollekciók