Ajax-loader

Karina Halle könyvei a rukkolán


Karina Halle - Veszélyes ​trükkök
A ​szívem gyorsabban ver, a pulzusom pedig az egekben - vilmairis.com Egy veszélyes szerelem... Ellie Watt mindenáron meg akarja menteni Camden életét. Korábbi gengszter szeretője, Javier segítségét kéri, a férfi azonban gonosz játékot űz vele. Támogatásáért hatalmas áldozatot követel a lánytól. Választhat: hagyja szerelmét meghalni, vagy elkövet egy kegyetlen bűntényt. Ellie korábban vérbeli simlis volt, és most ki kell találnia valamit, mielőtt mindkettőjük élete végérvényesen tönkremegy. Camden McQueen nem tudja elfelejteni Ellie Wattot. Ég a bosszúvágytól, amiért elítélték egy olyan bűntény miatt, amelyet el sem követett. A tehetséges tetoválóművész komoly lépésre szánja el magát, hisz Ellie megmentéséért bármire képes. Vajon továbbra is szeretni fogja a lány, ha megismeri az ő sötét oldalát.

Karina Halle - Egy ​lépéssel közelebb
"Mosolyt ​csal az arcodra." - Shh Moms Reading A lány azt hiszi, a fickó csak egy öntelt szépfiú. A fickó úgy gondolja, a lány maga a megtestesült prüdéria. De most olyan ajánlatot készül tenni neki, amire biztosan nem fog nemet mondani. Nicola Price-nak mindene megvolt: remek karrier, tökéletes barát, elképesztő cipőgyűjtemény és egy szuper lakás San Francisco legjobb környékén. De amikor váratlanul teherbe esik, és az a mocsok fiúja otthagyja őt a slamasztikában egyedül, Nicola tökéletes élete egyszeriben felfordul, és úgy is marad. Néhány évvel később Nicola már egy ötéves kislány büszke, egyedülálló anyukájaként és egy hatalmas hazugságban él. Alig tudja fenntartani rossz környékbeli lakását, és minden hapsi menekülőre fogja, amint meghallja, hogy egyedül neveli a gyerekét. Küszködik és fél - és sehol sincs az életében, amiről korábban azt hitte, hogy 31 éves korában tartani fog. A mentőangyala egy magas, jóképű és gazdag skót férfi személyében jelenik meg: ő Bram McGregor, Nicola jó barátjának, Lindennek a bátyja. Bram tud egyet s mást a büszkeségről, és amikor Nicola körülményei tragikussá válnak, felajánl a nőnek egy apartmant a saját házában. Tökéletes egyezségnek tűnik a dolog egészen addig, amíg Nicola nem bánja, hogy Bram közelében éljen, aki a nagylelkűsége ellenére minden adandó alkalommal szembeszáll a nő elképzeléseivel. De az életben semmi sincs ingyen, és ahogy Nicola beteszi a lábát Bram házába, rájön, hogy a titokzatos szépfiú többe kerül majd neki, mint gondolta volna. Akár a szívét is elveszítheti. Ezekkel a McGregor testvérekkel csak a baj van. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - A ​lázadó herceg
"Humoros ​és érzelmes" - USA TODAY "Romantika, család, tragédia, szerelem, vágyakozás, vidámság. Lebilincselő mű." - The Bookish Medialite A Római vakáció című film által ihletett romantikus regény. Nem hittem a tündérmesékben. Soha nem gondoltam, hogy találkozom a szőke herceggel. Szegény családból származom. Egy kaliforniai kisvárosban nőttem fel öt testvéremmel együtt. Legidősebb gyermekként pontosan tudtam, hogy számomra nem a napfényt és a boldogságot tartogatja az élet. Ez akkor vált teljesen világossá, amikor a szüleim tragikus hirtelenséggel meghaltak. Huszonhárom évesen én lettem a családfenntartó. De a sors meglepő játékaként a szőke herceg mégiscsak kopogtatott az ajtón. Először azt hittem, Viktor csak egy átlagos üzletember. Attól eltekintve, hogy rendkívül vonzó, százkilencven centi magas, kék szemű és hihetetlenül gazdag. Ám hamarosan kiderült az igazság. A csendes, jóképű, igéző tekintetű férfi menekül a saját világa elől. Nem akarja betölteni a rá osztott szerepet. Viktor a Nordin uralkodóház tagja. Őméltósága a svéd trónörökös. Viktor titkát felfedni csak az első lépés volt. Arra nem számítottam, hogy beleszeretek. Arra végképp nem, hogy fenekestül felfordul az életem. A származásbeli szakadékot áthidalhatja a szerelem? Vagy tényleg csak a mesében élnek boldogan, míg meg nem halnak? Karina Halle New York Times bestsellerszerző remekbe szabott romantikus királyi története megmutatja, hogy a tündérmesék igenis léteznek, és a szerelmet nem érdekli a rang, a vagyon és a távolság sem.

Karina Halle - Veled ​biztonságban vagyok
"Még ​sosem olvastam hasonlót." - Love Book Triangle A nő élete egy pillanat alatt változott meg. És a férfi volt az egyetlen, aki ezt megakadályozhatta volna. Jessica Charlesnak egyáltalán nem kellett volna Londonban lennie, amikor megtörtént az elképzelhetetlen. Otthon kellett volna már lennie Edinburgh-ban, talán épp a fiújával, vagy a testvérével iszogathatott volna, vagy a barátaival kellett volna jógáznia. A normális, kiszámítható életét kellett volna élnie, ahogy mindig. De azon a végzetes augusztusi napon, amikor egy mentálisan beteg exkatona tüzet nyitott egy nyilvános helyen, Jessica élete örökre megváltozott. Most egyedülálló és mozgássérült a lövedék okozta sebesüléstől. Jessica rémült és magányos, és minden egyes gyötrelmes pillanatban, amit átél, elveszíti a hitét önmagában és az emberiességben. Mígnem egy idegen betoppan az életébe. Egy idegen, akitől újra élni kezd. Keir McGregor mindig is az a csendes és erős típusú férfi volt. Magas, sötét és jóképű, olyan igazi tökéletes skót fickó. Leszámítva, hogy Keir minden, csak nem tökéletes. Menekül a múltja és a bűnös lelkiismerete elől, amivel, úgy tűnik, nem tud elszámolni. De minél több időt tölt Jessicával, annál inkább beleszeret a lányba. És annál inkább félő, hogy a titka elszakítja őket egymástól. A férfi talán egy idegen volt Jessica számára. De Jessica sosem volt idegen Keir számára. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Éjszaka ​a tiéd leszek
"Levett ​a lábamról." - Aestas Book Blog Egy nyughatatlan skót rögbijátékos, aki nem a szabályok szerint játszik. Egy nyüzsgő férfifaló, aki már feladta a szerelmet. Amikor Lachlan és Kayla találkozik, az ellentétek nem csupán vonzzák egymást, de egyenesen szét is robbannak. Kayla Moore-t sosem zavarta, hogy forróvérű férfifaló hírében állt. Legalábbis addig nem, amíg be nem töltötte a harmadik x-et és a legjobb barátnői, Stephanie és Nicola meg nem állapodtak Linden és Bram McGregor oldalán, otthagyva Kaylát kakukktojásnak. Belefáradt, hogy ő legyen a gyertyatartó, az egyéjszakás kalandjaival és a sehova nem vezető randijaival San Franciscóban, ezért megfogadja, hogy önmegtartóztató életet kezd élni, és a férfiakat a háttérbe szorítja. Egészen addig működik is a dolog, amíg meg nem pillantja Linden és Bram unokatestvérét, Lachlan McGregort. Lachlan ugyanis az erotikus képzelgései élő megtestesítője: magas, tetovált, és olyan masszív, mint egy kamion. Könyörtelen tekintetével és sikeres rögbikarrierével Edinburgh-ban Lachlan olyan fajta férfinek tűnik, aki miatt Kayla azonnal kidobná az ablakon a fogadalmát. De Lachlant csendes és komoly viselkedése miatt nehéz kiismerni, pláne közel kerülni hozzá. Aztán egy hosszú, felejthetetlen közös éjszaka után Kayla rádöbben, hogy sokkal több van ebben a merengő macsóban, mint amit csupán szemmel látni enged magából. De annak ellenére, hogy vibrál köztük a levegő, Lachlan nem maradhat Amerikában. Kaylának döntenie kell. Vajon képes lesz gyökerestül kitépni addigi életét és megváltoztatni olyasvalakiért, akit alig ismer, és kockáztatja, hogy megégeti magát újra? Néha a szerelem csak egy játék, amit játszani kell. Karina Halle, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerírója. Az egymástól függetlenül is izgalmas Nem lennék nélküled és az Egy lépéssel közelebb című kötetek után az Éjszaka a tiéd leszek című regényben ezúttal az esélyeké és a szerelemért vállalt kockáztatásé a főszerep. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Scott MacKenzie - Rocked ​Up
Rocked ​Up is a STANDALONE rockstar romantic comedy and the sexy, fun brainchild of the husband and wife writing duo, Scott Mackenzie and New York Times bestselling author Karina Halle. I have been watching him since I was a child. He didn't notice me back then and it didn't matter. Brad Snyder, guitarist and singer for one of the world's greatest bands, was my entire life. My father, the CEO of Ramsey Records, takes credit for all of Brad's success, trying to control him in the same way he's controlled me. But I finally get an opportunity to prove myself. To be wild. To be free. Today I'm auditioning to be the replacement bass player for Brad's band. If I get the job, I'll go on tour and work with Brad every day, in very close proximity. There's only one rule: he's not allowed to touch the boss's daughter. Remember when I said that Brad never used to notice little ol' me? Well, Brad's noticing me now. In a way that's going to get us both in trouble. My name is Lael Ramsey and we all know how this will turn out.

Karina Halle - Black ​Hearts
From ​New York Times bestselling author Karina Halle comes a BRAND NEW standalone duet that will get your pulse racing. For Vicente Bernal, truth is all he’s known. The son of an infamous drug lord, Vicente was born to help run the family business, which means he’s been raised on a throne of sordid pasts and dirty laundry, violence and pride. But when Vicente stumbles across someone he’s not supposed to know about – a woman from his father’s checkered past – he sets out to California to find her behind his father’s back. What Vicente doesn’t expect to find in San Francisco is Violet McQueen, the woman’s twenty-year old daughter. Beautiful and edgy with a vulnerability he can’t resist, Violet tempts Vicente from afar and though he promised himself he’d stay away from her, curiosity and lust are powerful forces. Besides, Vicente has always gotten everything he wants – why shouldn’t he have Violet too? Soon his wants turn into an obsession, one that sweeps Violet into his games as they fall madly, deeply in love with each other, the type of first love that can drive a person mad. But it’s a love with tragic consequences. Both the truth – and the lies – not only threaten to tear them apart, but threaten their very lives. Someone has to pay for the sins of the fathers. And they’ll be paying the price with their souls.

Karina Halle - Lying ​Season
Ama­teur ​ghost-hunter Perry Palomino has bat­tled ghosts, fought off skin­walk­ers and skirted the fine line between life and death. But can she sur­vive bunk­ing down in Seat­tle for a week with her partner (and man she secretly loves) Dex and his perfect girl­friend, Jennifer? And can she do so while being tor­mented by a mali­cious spirit from Dex’s increas­ingly shady past? With love and life in the bal­ance, Perry must dis­cover the truth among the lies or risk los­ing every­thing she's ever cared about.

Karina Halle - Dirty ​Deeds
He’s ​fearless and ruthless. Soulless.” As a flight attendant, Alana Bernal has had her share of suitors. She's also had more than her fair share of tragedy within her messed-up family. But what she hasn't had is love. Real, rip-your-heart-out, tear-your-clothes-off, all-consuming love. At least that was the case until she met an American tourist, Derek Conway, a ripped ex-soldier with steely eyes and a commanding presence. What started as a chance encounter between the two in Puerto Vallarta, a weekend full of hot sex and mindless passion, has led to something more. Something deadly. Because Derek isn't the type of man to fall in love. He's not a man who sticks around. And he's definitely not in Mexico on vacation. Derek is a mercenary, a killer-for-hire, a man who does the ugly jobs for the highest bidder. Unfortunately for Alana and Derek, the highest bidder has the power to destroy whatever worlds they have created for themselves. The highest bidder can destroy everything.

Karina Halle - Red ​Fox
RED ​FOX is BOOK #2 in the Experiment in Terror Series In the for­got­ten town of Red Fox, a Navajo cou­ple is tor­tured by things unseen and by motives unknown. Wild ani­mals slink through their house in the dark, a bar­rage of stones pound their roof nightly, and muti­lated sheep car­casses are turn­ing up on their prop­erty. Armed with a cam­era and just enough to go on, Perry and Dex travel to the des­o­late locale, hop­ing to film the super­nat­ural occur­rences and add cred­i­bil­ity to their flail­ing web­cast. Only their show has a lot more work­ing against them than just grow­ing pains. Tested by dubi­ous ranch hands, a ghost from Dex's past, and shapeshift­ing decep­tion, the ama­teur ghost hunters must learn to trust each other in order to fight the most ancient of myths...or die trying.

Karina Halle - The ​Play
Kayla ​Moore has always been comfortable with her feisty, maneating reputation. At least it was fine until she hit her thirties and saw her best friends Stephanie and Nicola settle down with Linden and Bram McGregor, leaving Kayla to be the odd one out. Tired of being the third wheel with nothing but one-night stands and dead-end dates in San Francisco, Kayla decides to take a vow of celibacy and put men on the backburner. That is until she lays her eyes on Linden and Bram's cousin, hot Scot Lachlan McGregor. Lachlan is her sexual fantasy come to life - tall, tatted, and built like a Mack truck. With a steely gaze and successful rugby career back in Edinburgh, he's the kind of man that makes her want to throw her vow right out the window. But Lachlan's quiet and intense demeanor makes him a hard man to get to know, let alone get close to. It isn't until the two of them are thrown together one long, unforgettable night that Kayla realizes there is so much more to this brooding macho man than what meets the eye. But even with sparks flying between the two, Lachlan can't stay in America forever. Now, Kayla has to decide whether to uproot her whole life and chance it all on someone she barely knows or risk getting burned once again. Sometimes love is a game that just needs to be played. The Play contains profanity and sexually explicit contact - reader discretion is advised. This is not new adult.**

Karina Halle - The ​Devil's Reprise
Given ​a second chance, music journalist Dawn Emerson and guitarist Sage Knightly are reunited, only to have their lives threatened again by a demonic bargain. The sequel to THE DEVIL’S METAL, from USA Today bestselling author Karina Halle. When Dawn Emerson got the chance to go on tour with her favorite metal band, Hybrid, she thought she landed the writing gig of the century. But what started off as a dream for the budding music journalist quickly turned into a nightmare that she and guitarist Sage Knightly barely escaped alive. Now, months after they went their separate ways, Sage invites Dawn to accompany him on his first solo tour across Europe and write about it for Creem Magazine. But like the last tour, nothing is as easy as it seems. Sage is a broken man on the path to self-destruction and Dawn isn’t sure if she’s the right person to save him. And aside from having to pick up the pieces of their burgeoning relationship, they have to negotiate the mysterious new photographer assigned to Dawn’s story, as well as vindictive promoters and demonic groupies they thought they’d never see again. Because this time, it’s Dawn who made a deal with the devil and the only thing worse than having to uphold a bargain with the prince of darkness is not remembering how you’re supposed to pay it back. It may be with their souls.

Karina Halle - Hot ​Shot
Delilah ​Gordon has a secret. She’s been in love with her best friend and the boy next door, Fox Nelson, since she was six years old. And while most of her friends and family know about her unrequited crush, the one person who remains oblivious is Fox himself. To Delilah, it’s better this way. She’d rather pretend that they’re just friends, even though her feelings for the moody, rugged mountain man are anything but tame. Fox Nelson has a secret too. As a wildland firefighter or “hot shot,” Fox parachutes into danger every day he’s on the job, risking all to fight wildfires that threaten ranches, forests and thousands of lives. But while Fox’s job is only for the brave, inside he feels anything but. The more he grapples with his raging demons, the more he realizes Delilah is the only one who can put out the flames. As the two friends grow closer – and more intimate – than ever before, the more complicated their relationship becomes. And Delilah has one more secret to reveal. A secret that will change both their lives… forever.

Karina Halle - Veiled
Death. It’s ​something that Ada Palomino has always known so well, having grown up in a house of horrors, surrounded by a family plagued by ghosts and demons and things that go bump in the night. But after the sudden and tragic death of her mother two years ago, death has never felt so personal. Or so close. Now eighteen, Ada is trying to move on with her life and the last month of summer holds nothing but sunshine and promises with her first year at a Portland design school just around the bend. That is until her increasingly violent and realistic dreams, dreams of other worlds, of portals and veils where her mother is tortured and souls bleed for mercy, start to blend into reality. Ada has to lean on her older sister, Perry, to try and make sense of it all but even then, she’s never felt more alone. Then there’s Jay. Tall, handsome and deeply mysterious, Jay would be just another stranger, a familiar face on the bus, if it wasn’t for the fact that Ada has met him before. Every night. In every single dream. And the more that Ada is drawn to him in both worlds, the more she’s in danger of losing everything. Including her heart. And her very soul. ***Veiled is a new adult paranormal romance/urban fantasy with sex, bad language and violence. It is a spinoff of the EIT series, however it can be read as a standalone. You do NOT need to have read EIT to enjoy Veiled***

Karina Halle - Dust ​to Dust
The ​dramatic conclusion to the Experiment in Terror Series. Perry Palomino and Dex Foray. On their own, they’re uniquely brilliant. Together, they’re an unstoppable team. Until now. Because after everything the duo has encountered, they haven’t come across an evil quite like this. An evil that has been years in the making, an evil that will stop at nothing until they, and everyone they care for, are destroyed. Dex and Perry’s love has survived a multitude of sins. But can it survive the end?(

Karina Halle - Come ​Alive
It’s ​one thing to bring the woman you love back into your life. It’s another to try and keep her there. For Dex Foray, con­vinc­ing Perry Palomino to open her­self to their bur­geon­ing rela­tion­ship has been more chal­leng­ing than hunt­ing ghosts, bat­tling demons and stalk­ing Sasquatch com­bined. Add in the fact that the only way they can keep their Exper­i­ment in Ter­ror show run­ning is to take on a third part­ner in the form of the mys­te­ri­ous Max­imus Jacobs — all while inves­ti­gat­ing a sin­is­ter voodoo sect in New Orleans — and you’ve got the per­fect South­ern storm and a recipe for dis­as­ter. Luck­ily, Dex has never been one to back down, even when his life –and heart — are on the line. Come Alive is told from Dex’s POV

Karina Halle - And ​With Madness Comes the Light
The ​Man. The Mystery. The Madness. Dex Foray has never been anyone’s fool – until he missed his chance for happiness with Perry Palomino. Broken and alone, Dex has no choice but to rise from the ashes Perry left behind and find his own path to redemption. But nothing in Dex’s life has ever come easily, especially when there’s a dark madness waiting in the wings. Told from Dex’s POV, And With Madness Comes the Light is short story/novella that spans the time period from the end of Lying Season (Book #4) until the end of On Demon Wings (Book #5). If you were ever wondering what really happened to Dex while Perry was gone - his journey to Dex 2.0 - now is your chance.

Karina Halle - The ​Wild Heir
**A ​standalone royal romance** At first glance I probably seem like any good-looking guy in their late twenties. I have an obscene amount of confidence, a tattooed body sculpted by the Nordic gods, and I love the ladies as much as they love me. If I’m not BASE jumping or car racing, I’m chasing other devious thrills with the woman of the week. And that’s fine if you’re the average single guy. But I'm not the average single guy. I’m Crown Prince Magnus of Norway and my latest scandal just landed my entire royal family in hot water. Now the only way the monarchy can save face is for me to smarten up – publicly. If I don’t, I’ll no longer be heir apparent to the throne. So it’s either I abdicate my future role as King or… I get married. To a blue-blooded stranger. Enter Princess Isabella of the tiny country of Liechtenstein. Quiet, intelligent, and uniquely beautiful, Ella doesn’t like this arrangement any more than I do and she’s not afraid to show it. She says I’m a womanizer, that I don’t take anything seriously, that my ego should be taken down a few pegs, and I think she aims to make me miserable for the rest of my life. But even as our arranged marriage becomes a war of wit and words, I’m determined to break through Ella’s prim and proper façade to find the wild, sexual and risk-taking woman underneath. I want to uncover the Queen inside her. The only question is – will she let me? **The Wild Heir is a standalone royal romance and a spinoff of The Swedish Prince but it is not necessary to read that book beforehand as The Wild Heir is about different characters**

Karina Halle - The ​Debt
Her ​life changed in an instant. And he's the only one who could have prevented it. From the New York Times bestselling author of The Pact and The Lie comes a new standalone contemporary romance about those McGregor men. Jessica Charles shouldn't have even been in London when the unthinkable happened. She should have been back at home in Edinburgh, perhaps hanging with her boyfriend, preparing the baby shower for her sister or doing yoga with her group of friends. She should have been going on in her normal, dependable life as always. But on that fateful day in August, when a mentally-ill ex-soldier opened fire in public, Jessica's world changed forever. Now single and crippled from the gunshot wounds, Jessica finds herself scared and alone, losing faith in herself and humanity with each agonizing moment that passes. That is until a stranger enters her life. A stranger who makes her live again. Keir McGregor has always been the strong, silent type. Throw in tall, dark, and handsome and you've got pretty much the perfect Scotsman. Except Keir is anything but perfect. He's got a past he's running away from and a guilty conscience he can't seem to shed. But the more time he spends with Jessica, the more he falls in love with her. And the more his secret threatens to tear them apart. He may have been a stranger to her. But she’s never been a stranger to him.

Karina Halle - Old ​Blood
A ​haunting story from the Experiment in Terror Series...it is not a stand-alone novella and it is recommended you read books #1-5 before embarking on this tale. From her harrowing introduction in Darkhouse, the spectre known as “Creepy Clown Lady” has been a constant fixture in Perry Palomino’s life. But beyond the horrid makeup and piercing stare lies Pippa, a woman just like everyone else. Well, not quite. When Perry discovered Pippa’s message to her and Dex on the EVP recordings, she thought she heard the last of the old woman’s message. She was wrong. In the novella Old Blood, Pippa relays the tale of her troubled and tortured past, revealing how an aspiring actress and loving mother fell into madness and how an unfathomable betrayal led to her untimely death. For Perry, the repercussions of her message are life-shattering. Old Blood is #5.5 in the series and occurs between books #5 On Demon Wings and #6 Into the Hollow.

Karina Halle - The ​Pact
It ​all started with a pinky swear… Linden McGregor is tall, rugged, and gunslinger handsome; a helicopter pilot with a Scottish brogue and charm to spare. He’s also one of Stephanie Robson’s best friends and has fit into that box for as long as she’s known him. Beautiful, funny and an ambitious businesswoman (with one hell of an ass), Stephanie Robson is one of Linden McGregor’s best friends and has fit into that box for as long as he’s known her. But some relationships can’t be boxed, can’t be classified, can’t be tamed. Back in their mid-twenties and tired of the competitive hit-or-miss dating scene of San Francisco, Steph and Linden made a pact to marry each other if neither one of them are in a serious relationship by the time they hit thirty. It sounds like fun and games but as the years to thirty tick past and lovers come and go out of their lives, the pact becomes larger than life. Sex is inevitable. Friendships are tested. Hearts are on the line. The pact is about to change everything.

Karina Halle - Lost ​in Wanderlust
The ​hol­i­day from hell just got ugly. As if get­ting dumped on his vaca­tion wasn’t enough, British jour­nal­ist Chris Warner finds him­self stranded on the Mediter­ranean with a des­per­ate boss push­ing dead­lines down his throat all while facing an uncer­tain future. Enter Jamie Cooper, a free spir­ited and slightly unsta­ble travel writer whose arrival only seems to make mat­ters worse. All Chris wants is to get back to Lon­don, win back his ex and start climb­ing up the cor­po­rate lad­der. Unfor­tu­nately, Jamie has dif­fer­ent plans for him and the may­hem that fol­lows turns both their lives upside down and up again. “Lost in Wanderlust” is a rowdy roman­tic com­edy about two memorable char­ac­ters who embark on a jour­ney through hell, high water and a lot of wine, in order to find them­selves, each other and a mis­placed diary that holds the key to their happiness.

Karina Halle - Shooting ​Scars
When ​Ellie Watt offered herself to her thuggish former lover Javier to save Camden's life, she never imagined the twisted game Javier had planned for her. Trapped by him and his entourage of killers, Ellie is forced to commit a dangerous, heinous crime-or Javier will kill Camden. Now ex-con artist Ellie must find a way to stay ahead of the game . . . before it destroys her and the only man she ever loved. Camden McQueen can't forget Ellie Watt. Seeking revenge and pursued by the authorities for a crime he didn't commit, the talented tattoo artist does things he never thought himself capable of to save Ellie. As Camden straddles the line between love and retribution, he vows to do everything in his power to get her back. But if Camden unleashes his dark side, will Ellie still love him? "I knew from the moment I began chapter one that Karina and I are kindred spirits. Fans of her Artists series will not be disappointed with this second installment and will no doubt be left panting for the third." --- CJ Roberts, USA Today bestselling author on SHOOTING SCARS "I'm officially addicted to Karina Halle's writing, but I don't plan on seeking a cure for this obsession anytime soon." --- New York Times bestselling author Chelsea M. Cameron on ON EVERY STREET "Karina Halle has done it again with this violently beautiful tale of love, pain, revenge & loss that will rip you apart, piece by piece, and put you back together again." --- New York Times and USA Today Best Selling Author S.L. Jennings on SHOOTING SCARS Shooting Scars is Book 2 in Karina Halle's bestselling, Artists Trilogy.

Karina Halle - Winter ​Wishes
_A ​sweet and sexy holiday sequel to the bestselling romance, The Play_ Lachlan McGregor and Kayla Moore have fought hard for their happily ever after, so one would think their first Christmas together would be a piece of sugarplum cake. But even though the city of Edinburgh is absolutely magical during the holiday season and the sizzling duo has enough steam between them to make snow melt, Christmas often brings its own share of troubles. Kayla misses her mother and San Francisco while trying to adapt to life in Scotland, Lachlan struggles to stay on top of his ever-present demons (which pack more punch during the holidays) and his older brother Brigs is facing difficult memories of his own. One thing is for sure though - this will be a Christmas they'll never forget.

Karina Halle - Smut
What ​happens when the kink between the pages leads to heat between the sheets? All Blake Crawford wants is to pass his creative writing course, get his university degree and take over his dad’s ailing family business. What Amanda Newland wants is to graduate at the top of her class, as well as finally finish her novel and prove to her family that writing is a respectful career. What Blake and Amanda don’t want is to be paired up with each other for their final project but that’s exactly what they both get when they’re forced to collaborate on a writing piece. Since Amanda thinks Blake is a pushy asshole (with a panty-melting smirk and British accent) and Blake thinks Amanda has a stick up her ass (though it’s brilliant ass), they fight tooth and nail until they discover they write well together. They also might find each other really attractive, but that’s neither here nor there. When their writing project turns out to be a success, the two of them decide to start up a secret partnership together using a pen name, infiltrating the self-publishing market in the lucrative genre of erotica. Naturally, with so much heat and passion between the pages, it’s not long before their dirty words become a dirty reality. Sure, they still fight a lot but at least there’s make-up sex now. But even as they start to fall hard for each other, will their burgeoning relationship survive if their scandalous secret is exposed or are happily-ever-afters just a work of fiction?

Karina Halle - Discretion
The ​Riviera means indulgence—if you’ve got money. For Sadie Reynolds, a down-on-her-luck student, the Riviera means dingy hostels and back streets. When a wrong turn puts her in jeopardy, the last thing she expects is to be saved by the most handsome stranger she’s ever locked eyes with. When she later wakes up in a luxury suite with a Mediterranean view, she’s in the tender care of her rescuer: Olivier Dumont, France’s most eligible bachelor, billionaire hotelier, and heir to the Dumont fashion fortune. Olivier also owns his reputation for scandal. But Sadie is unlike any woman he’s ever met. Her humble persona and wild innocence promise real passion. He’s promising Sadie something too: anything she wants. From Bordeaux to Cannes to Paris, Sadie’s past in America is swept away and replaced with a fantasy too good to be true. Pulled into Olivier’s orbit of wealth, glamour, and excess, Sadie discovers that the Dumont dynasty comes with a legacy of wicked secrets. And Olivier’s secrets may be the most damning of all…

Karina Halle - Dirty ​Souls
_From ​New York Times bestselling author Karina Halle comes DIRTY SOULS the much-anticipated, nail-biting conclusion to Black Hearts…_ Violet McQueen has always been a sensitive soul. Troubled and misunderstood, she never realized her place in the world, nor her true potential…until she met Vicente Bernal. From birth, Vicente Bernal has always known his place in the world – he’s been groomed to be a ruthless king. Yet for a man whose soul has become morally bankrupt, it’s only through Violet he’s realizing the worth of someone’s heart. But at what cost? With a deadly game set in motion taking them from the stark deserts of California to the steamy jungles of Mexico, Violet and Vicente’s forbidden relationship will be put to the test. Boundaries will be pushed, lines will be crossed and souls will get very, very dirty. Because how do you choose between blood and love when both might get you killed?

Karina Halle - Love, ​in Duology
Love ​in English synopsis: He’s thirty-eight. I’m twenty-three. He speaks Spanish. I speak English. He lives in Spain. I live in Canada. He dresses in thousand-dollar suits. I’m covered in tattoos. He’s married and has a five-year old daughter. I’m single and can’t commit to anyone or anything. Until now.Because when they say you can’t choose who you fall in love with, boy ain’t that the damn truth. *** To a restless dreamer like Vera Miles, it sounded like the experience of a lifetime. Instead of spending her summer interning for her astronomy major, she would fly to Spain where she’d spend a few weeks teaching conversational English to businessmen and women, all while enjoying free room and board at an isolated resort. But while Vera expected to get a tan, meet new people and stuff herself with wine and paella, she never expected to fall in love. Mateo Casalles is unlike anyone Vera has ever known, let alone anyone she’s usually attracted to. While Vera is a pierced and tatted free spirit with a love for music and freedom, Mateo is a successful businessman from Madrid, all sharp suits and cocky Spanish charm. Yet, as the weeks go on, the two grow increasingly close and their relationship changes from purely platonic to something…more. Something that makes Vera feel alive for the first time. Something that can never, ever be. Or so she thinks. Love, in Spanish synopsis: Successful, wealthy and absurdly handsome – Spanish ex-football player Mateo Casalles seemed like he had it all. A high-society wife, an adorable little girl, and flashy apartments in Madrid and Barcelona only sweetened the deal.

Karina Halle - My ​Life in Shambles
When ​Valerie Stephens made the resolution to say yes to new adventures, she never thought she’d end up in the tiny town of Shambles, fake engaged to one of Ireland’s top rugby players. But there’s a first time for everything. They say bad things happen in threes. After my boyfriend broke off our engagement, I lost my apartment, and was laid off from my job, I can definitely attest to that. They also say life is what happens when you say yes to new adventures. So when my two sisters invited me to ring in the new year in Ireland, I decided to throw all caution to the wind and go for it. I was going to let “saying yes” be my new resolution. Little did I know I’d spend New Year’s Eve having a hot and dirty one-night stand with Padraig McCarthy, one hell of a sexy Irishman. I also didn’t know that the brooding and intense sex god was one of Ireland’s top rugby players. A rugby player with a proposition for me: Come with him to his tiny hometown of Shambles and pretend to be his fiancé for a few days, just so that his ailing father can have some peace of mind. It sounded simple enough. It was anything but. Not when a town gets up in your business, not when the media hunts you down, not when your past comes back in the picture, not when there are real hearts and feelings at stake. Not when there are secrets that could break you. They say life is what happens when you say yes to new adventures. This is my life in Shambles.

Karina Halle - Into ​the Hollow
Perry ​Palomino has fought her demons – and won – but the battle is far from over. She’s now left broken and on her own, leaving behind her life and family in Portland to focus on giving Dex Foray – and the Experiment in Terror show – a second chance. But their past mistakes continue to tease and test their relationship, as does the wild and desolate terrain of the Canadian Rockies. The snow-covered peaks and ravenous forests hide an urban legend too unbelievably frightening to be true and the only way the duo has a chance of surviving is if Perry can let in the very man who sent her to hell and back.

Karina Halle - A ​Nordic King
A ​STANDALONE ROYAL ROMANCE When I first applied for the job I thought it would be like all the others: working as a nanny for an aristocratic family. Then I got the job and found out how wrong I was. Now I’m the new nanny for two adorable little girls who happen to be princesses. Their father is the widowed King of Denmark. And my new home? The royal palace in Copenhagen. Adjusting to my new life isn't easy but the hardest part hasn’t been the girls who still grieve over the loss of their mother. It’s their father. Cold, mysterious and moody, with an icy stare that seems to penetrate your soul, King Aksel may have hired me to take care of his daughters but he wants as little to do with me as possible. Yet the longer I share these palace walls with this man, the more that I’m drawn to him. His chiseled face and sexual swagger are only part of the package. It’s in the long, intense glances at the dinner table, the way we’ll brush up against each other in the halls, the rare glimpses of the man deep inside, like the sun passing through clouds. But no matter how I feel about him, we can never be together. You think it's bad enough being in love with your boss? Try falling in love with a king. _A Standalone Royal Romance Spin-Off_

Karina Halle - Heat ​Wave
They ​say when life closes one door, another one opens. This door happens to lead to paradise. And a man I can never, ever have. Still grieving the loss of her sister who died two years ago, the last thing Veronica "Ronnie" Locke needed was to lose her job at one of Chicago’s finest restaurants and have to move back in with her parents. So when a window of opportunity opens for her – running a kitchen at a small Hawaiian hotel – she’d be crazy not to take it. The only problem is, the man running the hotel drives her crazy: Logan Shephard. It doesn’t matter that he’s got dark brown eyes, a tall, muscular build that’s sculpted from daily surfing sessions, and a deep Australian accent that makes your toes curl. What does matter is that he’s a grump. Kind of an asshole, too. And gets under Ronnie’s skin like no one else. But the more time Ronnie spends on the island of Kauai, falling in love with the lush land and its carefree lifestyle, the closer she gets to Logan. And the closer she gets to Logan, the more she realizes she may have pegged him all wrong. Maybe it’s the hot, steamy jungles or the invigorating ocean air, but soon their relationship becomes utterly intoxicating. There’s just one major catch. The two of them together would incite a scandal neither Ronnie, nor her family, would ever recover from. Forbidden, Illicit, off-limits – sometimes the heat is worth surrendering to, even if you get burned.

Kollekciók