Ajax-loader

Karina Halle könyvei a rukkolán


Karina Halle - Veszélyes ​trükkök
A ​szívem gyorsabban ver, a pulzusom pedig az egekben - vilmairis.com Egy veszélyes szerelem... Ellie Watt mindenáron meg akarja menteni Camden életét. Korábbi gengszter szeretője, Javier segítségét kéri, a férfi azonban gonosz játékot űz vele. Támogatásáért hatalmas áldozatot követel a lánytól. Választhat: hagyja szerelmét meghalni, vagy elkövet egy kegyetlen bűntényt. Ellie korábban vérbeli simlis volt, és most ki kell találnia valamit, mielőtt mindkettőjük élete végérvényesen tönkremegy. Camden McQueen nem tudja elfelejteni Ellie Wattot. Ég a bosszúvágytól, amiért elítélték egy olyan bűntény miatt, amelyet el sem követett. A tehetséges tetoválóművész komoly lépésre szánja el magát, hisz Ellie megmentéséért bármire képes. Vajon továbbra is szeretni fogja a lány, ha megismeri az ő sötét oldalát.

Karina Halle - Veled ​biztonságban vagyok
"Még ​sosem olvastam hasonlót." - Love Book Triangle A nő élete egy pillanat alatt változott meg. És a férfi volt az egyetlen, aki ezt megakadályozhatta volna. Jessica Charlesnak egyáltalán nem kellett volna Londonban lennie, amikor megtörtént az elképzelhetetlen. Otthon kellett volna már lennie Edinburgh-ban, talán épp a fiújával, vagy a testvérével iszogathatott volna, vagy a barátaival kellett volna jógáznia. A normális, kiszámítható életét kellett volna élnie, ahogy mindig. De azon a végzetes augusztusi napon, amikor egy mentálisan beteg exkatona tüzet nyitott egy nyilvános helyen, Jessica élete örökre megváltozott. Most egyedülálló és mozgássérült a lövedék okozta sebesüléstől. Jessica rémült és magányos, és minden egyes gyötrelmes pillanatban, amit átél, elveszíti a hitét önmagában és az emberiességben. Mígnem egy idegen betoppan az életébe. Egy idegen, akitől újra élni kezd. Keir McGregor mindig is az a csendes és erős típusú férfi volt. Magas, sötét és jóképű, olyan igazi tökéletes skót fickó. Leszámítva, hogy Keir minden, csak nem tökéletes. Menekül a múltja és a bűnös lelkiismerete elől, amivel, úgy tűnik, nem tud elszámolni. De minél több időt tölt Jessicával, annál inkább beleszeret a lányba. És annál inkább félő, hogy a titka elszakítja őket egymástól. A férfi talán egy idegen volt Jessica számára. De Jessica sosem volt idegen Keir számára. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Egy ​lépéssel közelebb
"Mosolyt ​csal az arcodra." - Shh Moms Reading A lány azt hiszi, a fickó csak egy öntelt szépfiú. A fickó úgy gondolja, a lány maga a megtestesült prüdéria. De most olyan ajánlatot készül tenni neki, amire biztosan nem fog nemet mondani. Nicola Price-nak mindene megvolt: remek karrier, tökéletes barát, elképesztő cipőgyűjtemény és egy szuper lakás San Francisco legjobb környékén. De amikor váratlanul teherbe esik, és az a mocsok fiúja otthagyja őt a slamasztikában egyedül, Nicola tökéletes élete egyszeriben felfordul, és úgy is marad. Néhány évvel később Nicola már egy ötéves kislány büszke, egyedülálló anyukájaként és egy hatalmas hazugságban él. Alig tudja fenntartani rossz környékbeli lakását, és minden hapsi menekülőre fogja, amint meghallja, hogy egyedül neveli a gyerekét. Küszködik és fél - és sehol sincs az életében, amiről korábban azt hitte, hogy 31 éves korában tartani fog. A mentőangyala egy magas, jóképű és gazdag skót férfi személyében jelenik meg: ő Bram McGregor, Nicola jó barátjának, Lindennek a bátyja. Bram tud egyet s mást a büszkeségről, és amikor Nicola körülményei tragikussá válnak, felajánl a nőnek egy apartmant a saját házában. Tökéletes egyezségnek tűnik a dolog egészen addig, amíg Nicola nem bánja, hogy Bram közelében éljen, aki a nagylelkűsége ellenére minden adandó alkalommal szembeszáll a nő elképzeléseivel. De az életben semmi sincs ingyen, és ahogy Nicola beteszi a lábát Bram házába, rájön, hogy a titokzatos szépfiú többe kerül majd neki, mint gondolta volna. Akár a szívét is elveszítheti. Ezekkel a McGregor testvérekkel csak a baj van. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Éjszaka ​a tiéd leszek
"Levett ​a lábamról." - Aestas Book Blog Egy nyughatatlan skót rögbijátékos, aki nem a szabályok szerint játszik. Egy nyüzsgő férfifaló, aki már feladta a szerelmet. Amikor Lachlan és Kayla találkozik, az ellentétek nem csupán vonzzák egymást, de egyenesen szét is robbannak. Kayla Moore-t sosem zavarta, hogy forróvérű férfifaló hírében állt. Legalábbis addig nem, amíg be nem töltötte a harmadik x-et és a legjobb barátnői, Stephanie és Nicola meg nem állapodtak Linden és Bram McGregor oldalán, otthagyva Kaylát kakukktojásnak. Belefáradt, hogy ő legyen a gyertyatartó, az egyéjszakás kalandjaival és a sehova nem vezető randijaival San Franciscóban, ezért megfogadja, hogy önmegtartóztató életet kezd élni, és a férfiakat a háttérbe szorítja. Egészen addig működik is a dolog, amíg meg nem pillantja Linden és Bram unokatestvérét, Lachlan McGregort. Lachlan ugyanis az erotikus képzelgései élő megtestesítője: magas, tetovált, és olyan masszív, mint egy kamion. Könyörtelen tekintetével és sikeres rögbikarrierével Edinburgh-ban Lachlan olyan fajta férfinek tűnik, aki miatt Kayla azonnal kidobná az ablakon a fogadalmát. De Lachlant csendes és komoly viselkedése miatt nehéz kiismerni, pláne közel kerülni hozzá. Aztán egy hosszú, felejthetetlen közös éjszaka után Kayla rádöbben, hogy sokkal több van ebben a merengő macsóban, mint amit csupán szemmel látni enged magából. De annak ellenére, hogy vibrál köztük a levegő, Lachlan nem maradhat Amerikában. Kaylának döntenie kell. Vajon képes lesz gyökerestül kitépni addigi életét és megváltoztatni olyasvalakiért, akit alig ismer, és kockáztatja, hogy megégeti magát újra? Néha a szerelem csak egy játék, amit játszani kell. Karina Halle, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerírója. Az egymástól függetlenül is izgalmas Nem lennék nélküled és az Egy lépéssel közelebb című kötetek után az Éjszaka a tiéd leszek című regényben ezúttal az esélyeké és a szerelemért vállalt kockáztatásé a főszerep. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Nem ​lennék nélküled
***NEW ​YORK TIMES BESTSELLER*** "Felvillanyozó, vicces és perzselően romantikus" - Black Heart Reviews "Magával ragadott az első pillanattól kezdve egészen a végéig! Imádtam!" - Aestas Book Blog Egy fogadalommal kezdődött minden... Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja. Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki. A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak. Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni. Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva. Az egyezség mindent megváltoztat. Karina Halle újabb romantikus könyve bebizonyítja, hogy a férfi-női barátságot csupán egy vékony hajszál választja el a szerelemtől.

Karina Halle - Bad ​at Love
She's ​bad at love, but he's even worse... Marina is hot, blonde, and wickedly smart, but when it comes to men? She's hopeless. Between her quirks and her lack of filter, there isn't a man in Los Angeles that will stick around after the third date. Her handsome, charming friend Lazarus has the opposite problem. Everyone wants to be the sexy Brit's girlfriend, but he gets bored and moves on quickly. There's only one way to figure out why neither of them has cracked this love thing-- they'll date each other. On paper, it's the perfect experiment. But in reality, things between Marina and Laz get complicated quickly. They might be bad at love, but they are even worse at being friends.

Karina Halle - The ​Swedish Prince
**A ​standalone romance inspired by the classic film, Roman Holiday.** I never believed in fairy-tales. Never held out for Prince Charming. Growing up poor in small-town California as the oldest of six siblings, I knew I would never ride off into the sunset with anyone. That was even more apparent when a senseless tragedy took the lives of my parents, forcing me to become the sole guardian of our dysfunctional household at the mere age of twenty-three. Then a fateful encounter literally brought Prince Charming to my doorstep. At first I thought Viktor was just your average businessman passing through, albeit obscenely handsome, six-foot-five, blue-eyed, and mysteriously rich. But soon I discovered the truth behind Viktor’s façade. Beneath his quiet, enigmatic gaze and cocky charm, is a man who is running away from who he really is. A role he’d rather not fulfill. He is Viktor of House Nordin, His Royal Highness, The Crown Prince of Sweden. Yet uncovering Viktor’s secret was only the first step. I didn’t expect to fall in love with him. I didn’t expect to have my whole life turned upside down. When you’re from two different worlds, can your hearts meet somewhere in the middle? Or do happily-ever-afters only exist in fairy-tales?

Karina Halle - Dirty ​Promises
Dirty ​Promises is the final book in The Dirty Angels Trilogy. While the first two books can be read as standalones, Dirty Promises can not. Reading Dirty Angels and Dirty Deeds beforehand is HIGHLY recommended. Also, people sensitive to violence and immoral characters who make questionable decisions should refrain from reading this book. The real cartel life is not pretty, not easy and certainly NOT romantic and that is more than reflected in Dirty Promises. Blood. Sex. Revenge. It ain't easy being king. Drug lord Javier Bernal has sliced and diced his way to the top of the Mexican drug trade, presiding over the country's largest cartel. But his rise to power comes at a brutal price: the death of his sister, Alana. Devastated and wracked with guilt, he turns away from his new wife, Luisa, forcing their marriage into a steady decline. But it isn't until she's pushed into the waiting arms of Esteban Mendoza, his right-hand man, that Javier realizes everything he's lost. And it isn't until he learns the truth about Alana, that he realizes everything there is to gain. Blood will spill. Cities will burn. Heads will roll. Because Javier will stop at nothing until he gets what he wants. And what he wants is raw, ruthless revenge. The most dangerous man is the one with nothing left to lose.

Karina Halle - Maverick
Maverick ​is a complete standalone novel and the second book about the rough and rugged Nelson brothers. Get ready for one wild alpha mountain man - Canada's never felt so hot! Forget playing it safe. John “Maverick” Nelson likes to live his life on the edge – literally. A crucial member of the search and rescue team in the mountainous British Columbian town of North Ridge, Maverick’s brash and bold attitude means he’s the first one to ascend into danger, no matter the risk. When it comes to women, though, Maverick errs on the side of caution. For all his cocky charm, rugged good looks and sexual swagger, he remains as unreachable as the surrounding peaks. Hot, wild sex? He’ll tell you there’s no better way to spend a cold, wintry night. Relationships? He’d rather freeze. That is until he lays his eyes on American Riley Clarke. Trading in the crippling expenses of Aspen for BC, Riley is North Ridge’s newest member of their search and rescue team and the only woman on the job, which means spending a lot of time with Mav in adrenaline-pumping situations. With the chemistry between them hot enough to melt snow, keeping their hands off each other is detriment to the success of their team. Besides, Maverick’s her boss and she didn’t work her ass off in Colorado just to throw it all away for some mind-blowing sex. But when the worst winter in years sweeps in, Riley and Maverick will have to battle the elements along with their attraction for each other. And if either of them slip up, both of them will be in for a deep freeze.

Karina Halle - The ​Devil's Reprise
Given ​a second chance, music journalist Dawn Emerson and guitarist Sage Knightly are reunited, only to have their lives threatened again by a demonic bargain. The sequel to THE DEVIL’S METAL, from USA Today bestselling author Karina Halle. When Dawn Emerson got the chance to go on tour with her favorite metal band, Hybrid, she thought she landed the writing gig of the century. But what started off as a dream for the budding music journalist quickly turned into a nightmare that she and guitarist Sage Knightly barely escaped alive. Now, months after they went their separate ways, Sage invites Dawn to accompany him on his first solo tour across Europe and write about it for Creem Magazine. But like the last tour, nothing is as easy as it seems. Sage is a broken man on the path to self-destruction and Dawn isn’t sure if she’s the right person to save him. And aside from having to pick up the pieces of their burgeoning relationship, they have to negotiate the mysterious new photographer assigned to Dawn’s story, as well as vindictive promoters and demonic groupies they thought they’d never see again. Because this time, it’s Dawn who made a deal with the devil and the only thing worse than having to uphold a bargain with the prince of darkness is not remembering how you’re supposed to pay it back. It may be with their souls.

Karina Halle - The ​Wild Heir
**A ​standalone royal romance** At first glance I probably seem like any good-looking guy in their late twenties. I have an obscene amount of confidence, a tattooed body sculpted by the Nordic gods, and I love the ladies as much as they love me. If I’m not BASE jumping or car racing, I’m chasing other devious thrills with the woman of the week. And that’s fine if you’re the average single guy. But I'm not the average single guy. I’m Crown Prince Magnus of Norway and my latest scandal just landed my entire royal family in hot water. Now the only way the monarchy can save face is for me to smarten up – publicly. If I don’t, I’ll no longer be heir apparent to the throne. So it’s either I abdicate my future role as King or… I get married. To a blue-blooded stranger. Enter Princess Isabella of the tiny country of Liechtenstein. Quiet, intelligent, and uniquely beautiful, Ella doesn’t like this arrangement any more than I do and she’s not afraid to show it. She says I’m a womanizer, that I don’t take anything seriously, that my ego should be taken down a few pegs, and I think she aims to make me miserable for the rest of my life. But even as our arranged marriage becomes a war of wit and words, I’m determined to break through Ella’s prim and proper façade to find the wild, sexual and risk-taking woman underneath. I want to uncover the Queen inside her. The only question is – will she let me? **The Wild Heir is a standalone royal romance and a spinoff of The Swedish Prince but it is not necessary to read that book beforehand as The Wild Heir is about different characters**

Karina Halle - Nothing ​Personal
** ​A new standalone romantic comedy** Nova Lane is having the worst week possible. Her latest relationship ended while on her much-needed vacation, then upon her first day back at work, she learns that her beloved boss has quit – and despite having worked so hard for it, she’s not being considered for his position. Who is being considered for the position is none other than Kessler Rocha. Her ex-coworker and ex-lover, Kessler’s the man who broke her heart five years earlier and the reason she moved thousands of miles away, switched jobs, and created numerous voodoo dolls in Kessler’s (very burly, very handsome) liking. Yup. Worst week ever. New in town and on her turf, Kessler promises he’s not the same man he was – and considering he’s now a single father to a precocious toddler, he’s telling the truth. But he’s still an arrogant and devilishly charming man who’s taking over the position Nova feels she deserves. The fact that he’s gotten even more sexy over the years doesn’t help either. Now Nova and Kessler have the choice to let bygones be bygones, or fight with each other every chance they get, with unresolved sexual tension only adding fuel to the flames, creating a fire that might just burn down the whole office. In the corporate world they say it’s just business, nothing personal. Nova and Kessler are about to show just how personal things can get

Karina Halle - Before ​I Ever Met You
A ​SWEET & SEXY STANDALONE CONTEMPORARY ROMANCE that will make you believe in love again, from the New York Times bestselling author of The Pact. I first met William McAlister when I was just a teenager. He was handsome, had a beautiful wife and was on the verge of success, having just joined my father as his business partner. Mr. McAlister was full of smooth charm, but back then he was barely a blip on my radar. Just a family friend. Fast forward ten years: I'm 25 years old and a single mom trying to make things right for her seven-year old son. I've made some mistakes, grappled with my demons and now I'm back in the city of Vancouver, getting a second chance at a better life. I've started by working for my father's production company as an executive assistant. My first day on the job and I already know I could have a promising career there. That is until I see Will McAlister for the first time in a decade. Now recently divorced and as sophisticated as always, Will has gone from being my father's friend and business partner to something so much more. We're both older, for one thing, and he just oozes this worldly confidence and stark sexuality. Combined with his tall, muscular build and sharp suits, strong jaw and bedroom eyes, Will has turned into one hell of a distraction. A distraction I'm having a hard time staying away from, considering his office is right across from my desk and I work with him in such close proximity. But it's just a harmless crush, right? It's just an innocent fantasy of screwing him on his desk, right? It can't ever be more because he's my father's best friend, business partner, and my boss. Right? Wrong. NOTE: This novel is a light-hearted, swoony read. It doesn't contain any cheating but it does have ample amounts of sex and swearing.

Karina Halle - After ​All
- ​A fake relationship? √ - Lovers to enemies to lovers? √ - A steamy one-night stand turned into a wild publicity stunt? √ A hot & cocky Hollywood actor meets his match when he falls for the sassy girl next door in AFTER ALL. Light, fun and sexy as sin, it's the PERFECT SUMMER READ. From the NYT and USA Today bestselling author of The Pact and Before I Ever Met You. Emmett Hill is the perfect gentleman. At least that's what his PR team wants the world to think. Tall, handsome, and wickedly charming, Emmett is in the midst of a career comeback, having landed the role of a villain in a popular TV show. The only problem is, Emmett has come a long way from the "nice guy" characters he used to play and his old squeaky clean image is quickly being tarnished by bar fights, womanizing and bad boy behaviour. Considering he's two years shy of forty, it's an act he needs to drop. And fast. Enter Alyssa Martin. At twenty-eight, Alyssa is tired and ready for a change. Her job as office manager has grown stagnant and unfulfilling, while she's become continuously frustrated with Vancouver's lackluster dating scene, always searching for Mr. Right in a city of Mr. Wrongs. When Emmett and Alyssa's paths cross at a mutual friend's wedding, their chemistry is off-the-charts hot, culminating in a steamy one-night stand. What neither expected was for the media catch wind of their coupling - and run with it. Now Emmett has to convince Alyssa to date him for the sake of his image. Her curvy, cute and "normal" persona is just the ticket to smoothing out his reputation, while Emmett provides Alyssa with the excitement and change her life has been lacking. The only problem is, the two fight like cats and dogs outside of the bedroom. And considering their arrangement is just for show, they shouldn't be in the bedroom with each other anyway. Right? Try telling them that.

Karina Halle - Heat ​Wave
They ​say when life closes one door, another one opens. This door happens to lead to paradise. And a man I can never, ever have. Still grieving the loss of her sister who died two years ago, the last thing Veronica "Ronnie" Locke needed was to lose her job at one of Chicago’s finest restaurants and have to move back in with her parents. So when a window of opportunity opens for her – running a kitchen at a small Hawaiian hotel – she’d be crazy not to take it. The only problem is, the man running the hotel drives her crazy: Logan Shephard. It doesn’t matter that he’s got dark brown eyes, a tall, muscular build that’s sculpted from daily surfing sessions, and a deep Australian accent that makes your toes curl. What does matter is that he’s a grump. Kind of an asshole, too. And gets under Ronnie’s skin like no one else. But the more time Ronnie spends on the island of Kauai, falling in love with the lush land and its carefree lifestyle, the closer she gets to Logan. And the closer she gets to Logan, the more she realizes she may have pegged him all wrong. Maybe it’s the hot, steamy jungles or the invigorating ocean air, but soon their relationship becomes utterly intoxicating. There’s just one major catch. The two of them together would incite a scandal neither Ronnie, nor her family, would ever recover from. Forbidden, Illicit, off-limits – sometimes the heat is worth surrendering to, even if you get burned.

Karina Halle - Into ​the Hollow
Perry ​Palomino has fought her demons – and won – but the battle is far from over. She’s now left broken and on her own, leaving behind her life and family in Portland to focus on giving Dex Foray – and the Experiment in Terror show – a second chance. But their past mistakes continue to tease and test their relationship, as does the wild and desolate terrain of the Canadian Rockies. The snow-covered peaks and ravenous forests hide an urban legend too unbelievably frightening to be true and the only way the duo has a chance of surviving is if Perry can let in the very man who sent her to hell and back.

Karina Halle - Hot ​Shot
Delilah ​Gordon has a secret. She’s been in love with her best friend and the boy next door, Fox Nelson, since she was six years old. And while most of her friends and family know about her unrequited crush, the one person who remains oblivious is Fox himself. To Delilah, it’s better this way. She’d rather pretend that they’re just friends, even though her feelings for the moody, rugged mountain man are anything but tame. Fox Nelson has a secret too. As a wildland firefighter or “hot shot,” Fox parachutes into danger every day he’s on the job, risking all to fight wildfires that threaten ranches, forests and thousands of lives. But while Fox’s job is only for the brave, inside he feels anything but. The more he grapples with his raging demons, the more he realizes Delilah is the only one who can put out the flames. As the two friends grow closer – and more intimate – than ever before, the more complicated their relationship becomes. And Delilah has one more secret to reveal. A secret that will change both their lives… forever.

Karina Halle - The ​Play
Kayla ​Moore has always been comfortable with her feisty, maneating reputation. At least it was fine until she hit her thirties and saw her best friends Stephanie and Nicola settle down with Linden and Bram McGregor, leaving Kayla to be the odd one out. Tired of being the third wheel with nothing but one-night stands and dead-end dates in San Francisco, Kayla decides to take a vow of celibacy and put men on the backburner. That is until she lays her eyes on Linden and Bram's cousin, hot Scot Lachlan McGregor. Lachlan is her sexual fantasy come to life - tall, tatted, and built like a Mack truck. With a steely gaze and successful rugby career back in Edinburgh, he's the kind of man that makes her want to throw her vow right out the window. But Lachlan's quiet and intense demeanor makes him a hard man to get to know, let alone get close to. It isn't until the two of them are thrown together one long, unforgettable night that Kayla realizes there is so much more to this brooding macho man than what meets the eye. But even with sparks flying between the two, Lachlan can't stay in America forever. Now, Kayla has to decide whether to uproot her whole life and chance it all on someone she barely knows or risk getting burned once again. Sometimes love is a game that just needs to be played. The Play contains profanity and sexually explicit contact - reader discretion is advised. This is not new adult.**

Karina Halle - Veiled
Death. It’s ​something that Ada Palomino has always known so well, having grown up in a house of horrors, surrounded by a family plagued by ghosts and demons and things that go bump in the night. But after the sudden and tragic death of her mother two years ago, death has never felt so personal. Or so close. Now eighteen, Ada is trying to move on with her life and the last month of summer holds nothing but sunshine and promises with her first year at a Portland design school just around the bend. That is until her increasingly violent and realistic dreams, dreams of other worlds, of portals and veils where her mother is tortured and souls bleed for mercy, start to blend into reality. Ada has to lean on her older sister, Perry, to try and make sense of it all but even then, she’s never felt more alone. Then there’s Jay. Tall, handsome and deeply mysterious, Jay would be just another stranger, a familiar face on the bus, if it wasn’t for the fact that Ada has met him before. Every night. In every single dream. And the more that Ada is drawn to him in both worlds, the more she’s in danger of losing everything. Including her heart. And her very soul. ***Veiled is a new adult paranormal romance/urban fantasy with sex, bad language and violence. It is a spinoff of the EIT series, however it can be read as a standalone. You do NOT need to have read EIT to enjoy Veiled***

Karina Halle - The ​Debt
Her ​life changed in an instant. And he's the only one who could have prevented it. From the New York Times bestselling author of The Pact and The Lie comes a new standalone contemporary romance about those McGregor men. Jessica Charles shouldn't have even been in London when the unthinkable happened. She should have been back at home in Edinburgh, perhaps hanging with her boyfriend, preparing the baby shower for her sister or doing yoga with her group of friends. She should have been going on in her normal, dependable life as always. But on that fateful day in August, when a mentally-ill ex-soldier opened fire in public, Jessica's world changed forever. Now single and crippled from the gunshot wounds, Jessica finds herself scared and alone, losing faith in herself and humanity with each agonizing moment that passes. That is until a stranger enters her life. A stranger who makes her live again. Keir McGregor has always been the strong, silent type. Throw in tall, dark, and handsome and you've got pretty much the perfect Scotsman. Except Keir is anything but perfect. He's got a past he's running away from and a guilty conscience he can't seem to shed. But the more time he spends with Jessica, the more he falls in love with her. And the more his secret threatens to tear them apart. He may have been a stranger to her. But she’s never been a stranger to him.

Karina Halle - Dirty ​Souls
_From ​New York Times bestselling author Karina Halle comes DIRTY SOULS the much-anticipated, nail-biting conclusion to Black Hearts…_ Violet McQueen has always been a sensitive soul. Troubled and misunderstood, she never realized her place in the world, nor her true potential…until she met Vicente Bernal. From birth, Vicente Bernal has always known his place in the world – he’s been groomed to be a ruthless king. Yet for a man whose soul has become morally bankrupt, it’s only through Violet he’s realizing the worth of someone’s heart. But at what cost? With a deadly game set in motion taking them from the stark deserts of California to the steamy jungles of Mexico, Violet and Vicente’s forbidden relationship will be put to the test. Boundaries will be pushed, lines will be crossed and souls will get very, very dirty. Because how do you choose between blood and love when both might get you killed?

Karina Halle - Come ​Alive
It’s ​one thing to bring the woman you love back into your life. It’s another to try and keep her there. For Dex Foray, con­vinc­ing Perry Palomino to open her­self to their bur­geon­ing rela­tion­ship has been more chal­leng­ing than hunt­ing ghosts, bat­tling demons and stalk­ing Sasquatch com­bined. Add in the fact that the only way they can keep their Exper­i­ment in Ter­ror show run­ning is to take on a third part­ner in the form of the mys­te­ri­ous Max­imus Jacobs — all while inves­ti­gat­ing a sin­is­ter voodoo sect in New Orleans — and you’ve got the per­fect South­ern storm and a recipe for dis­as­ter. Luck­ily, Dex has never been one to back down, even when his life –and heart — are on the line. Come Alive is told from Dex’s POV

Karina Halle - Ashes ​to Ashes
It’s ​been two months since Perry Palomino and Dex Foray’s relationship reached a new turning point, two months since Perry started a new life in Seattle, and two months since their Experiment in Terror show took on a new partner, ex-Wine Babe Rebecca Sims, and found a new level of success. But whenever there is light in their lives, the madness still has a way of coming back in. When the team is sent back to the stormy Oregon coast to investigate a haunted school, Perry wants to use the opportunity to reconnect with her family and reintroduce Dex into their lives. Only Perry’s not the only one who’s reaching out – her grandmother Pippa has started appearing to her with disturbing warnings and Perry’s presence at the school has ignited a chilling new wave of supernatural phenomenon. Once used a century ago as a sanatorium to house children dying of tuberculosis, the school’s past residents are slowly coming back to life and with one thing on their mind. They want someone to play with, someone to join them. Forever. Even when dead, some children get whatever they want. And they want Perry.

Karina Halle - A ​Nordic King
A ​STANDALONE ROYAL ROMANCE When I first applied for the job I thought it would be like all the others: working as a nanny for an aristocratic family. Then I got the job and found out how wrong I was. Now I’m the new nanny for two adorable little girls who happen to be princesses. Their father is the widowed King of Denmark. And my new home? The royal palace in Copenhagen. Adjusting to my new life isn't easy but the hardest part hasn’t been the girls who still grieve over the loss of their mother. It’s their father. Cold, mysterious and moody, with an icy stare that seems to penetrate your soul, King Aksel may have hired me to take care of his daughters but he wants as little to do with me as possible. Yet the longer I share these palace walls with this man, the more that I’m drawn to him. His chiseled face and sexual swagger are only part of the package. It’s in the long, intense glances at the dinner table, the way we’ll brush up against each other in the halls, the rare glimpses of the man deep inside, like the sun passing through clouds. But no matter how I feel about him, we can never be together. You think it's bad enough being in love with your boss? Try falling in love with a king. _A Standalone Royal Romance Spin-Off_

Karina Halle - On ​Demon Wings
On ​Demon Wings is the 5th book in the Experiment in Terror Series... When the life you wanted has crumbled beneath your fingers, there's nothing left to do but pick up the pieces and soldier on. You've done this before. But what happens when you no longer feel like yourself anymore? When fires spontaneously start-up around you, when you hear growling coming from underneath your bed, and you no longer recognize your face in the mirror. What happens then? Ghost-hunter Perry Palomino doesn't have much time to find out. Now, the evil she used to hunt is a lot closer to home. It's inside of her, taking over her life bit-by-terrifying bit, and there's only one person who can help her. If part of her doesn't kill him first.

Karina Halle - Dirty ​Deeds
He’s ​fearless and ruthless. Soulless.” As a flight attendant, Alana Bernal has had her share of suitors. She's also had more than her fair share of tragedy within her messed-up family. But what she hasn't had is love. Real, rip-your-heart-out, tear-your-clothes-off, all-consuming love. At least that was the case until she met an American tourist, Derek Conway, a ripped ex-soldier with steely eyes and a commanding presence. What started as a chance encounter between the two in Puerto Vallarta, a weekend full of hot sex and mindless passion, has led to something more. Something deadly. Because Derek isn't the type of man to fall in love. He's not a man who sticks around. And he's definitely not in Mexico on vacation. Derek is a mercenary, a killer-for-hire, a man who does the ugly jobs for the highest bidder. Unfortunately for Alana and Derek, the highest bidder has the power to destroy whatever worlds they have created for themselves. The highest bidder can destroy everything.

Karina Halle - The ​Forbidden Man
Starting ​over was her only option. Forty-years old and still reeling from a public and painful divorce, Thalia Blackwood is looking for a fresh start, somewhere far away from her upside down life. When she’s offered a new job as the sports therapist for a football (soccer) team, she jumps at the chance. This is just what she needs to leave the heartbreak and shame of Manchester behind, trading it in for the warmth and hopeful vibrancy of Madrid. He was her only desire. Twenty-three year old Alejo Albarado is rising up the ranks in his career. As the charming forward for the Real Madrid team, Alejo’s life revolves around women, parties, and being a tabloid darling, that is until the new sports therapist joins the team. Their passion could not be ignored. What starts out as a strictly professional relationship between Thalia and the young Spanish player, slowly evolves into something more. Much more. Their relationship was forbidden. But their combustible chemistry and simmering sexual tension can only go so far—should Thalia give into Alejo’s advances, she’s at risk of not only losing her job, but succumbing to a much younger man will drag her through the spotlight again. Alejo might be worth that risk. Unless he breaks her heart in the process.

Karina Halle - Wild ​Card
What ​would you give up to have a second-chance at a once-in-a-lifetime love? Wild Card is a STANDALONE SECOND-CHANCE ROMANCE from the NYT bestselling author of The Pact and Before I Ever Met You. Rough, raw & rugged. As the man in charge at Ravenswood Ranch, Shane Nelson has never been afraid to get his hands dirty. His sculpted physique isn't the product of a gym, but of years of hard labor under a relentless sun. His straightforward, alpha tendencies come from a man who knows what he wants and goes after it. And what he wants is Rachel Waters. He's never stopped wanting her. They were childhood best friends, then teenage lovers who evolved into soulmates. But on one fateful night, Shane made a grave mistake, breaking both their hearts in the process. Now, after six years, Rachel is back in the small, wild mountain town of North Ridge, BC. Ready to face her past. Ready to face Shane. Ready to face his dark secret. But is a second-chance at a one true love in the cards? Or will their wild hearts be broken once again? WILD CARD is a complete standalone novel and the first book about the Nelson brothers of North Ridge.

Karina Halle - Love, ​in Duology
Love ​in English synopsis: He’s thirty-eight. I’m twenty-three. He speaks Spanish. I speak English. He lives in Spain. I live in Canada. He dresses in thousand-dollar suits. I’m covered in tattoos. He’s married and has a five-year old daughter. I’m single and can’t commit to anyone or anything. Until now.Because when they say you can’t choose who you fall in love with, boy ain’t that the damn truth. *** To a restless dreamer like Vera Miles, it sounded like the experience of a lifetime. Instead of spending her summer interning for her astronomy major, she would fly to Spain where she’d spend a few weeks teaching conversational English to businessmen and women, all while enjoying free room and board at an isolated resort. But while Vera expected to get a tan, meet new people and stuff herself with wine and paella, she never expected to fall in love. Mateo Casalles is unlike anyone Vera has ever known, let alone anyone she’s usually attracted to. While Vera is a pierced and tatted free spirit with a love for music and freedom, Mateo is a successful businessman from Madrid, all sharp suits and cocky Spanish charm. Yet, as the weeks go on, the two grow increasingly close and their relationship changes from purely platonic to something…more. Something that makes Vera feel alive for the first time. Something that can never, ever be. Or so she thinks. Love, in Spanish synopsis: Successful, wealthy and absurdly handsome – Spanish ex-football player Mateo Casalles seemed like he had it all. A high-society wife, an adorable little girl, and flashy apartments in Madrid and Barcelona only sweetened the deal.

Karina Halle - Dead ​Sky Morning
With ​the Experiment in Terror show finding some success, amateur ghost hunters Perry Palomino and Dex Foray embark on their most terrifying investigation yet. A tiny, fog-shrouded island in the rough strait between British Columbia and Washington State has held a dark secret for decades: It was a former leper colony where over forty souls were left to rot, die and bury each other. Now a functioning campground, Perry and Dex spend an isolated weekend there to investigate potential hauntings but as the duo quickly find out, there is more to fear on D’Arcy Island than just ghosts. The island quickly pits partner against partner, spiraling the pair into madness that serves to destroy their sanity, their relationship and their very lives.

Karina Halle - The ​Benson
A ​short, sexy and scary read. The Benson hotel in Portland, Oregon might look like your ordinary, swanky turn-of-the century hotel, but deep in the heart of this historic icon, lie a few restless souls with secrets that won't stay buried. Amateur ghost hunters (and your favorite "will they or won't they" pair) Perry Palomino and Dex Foray spend an evening exploring the hotel for their Internet show "Experiment in Terror" - but this is no ordinary hotel and this is no ordinary episode. There's someone here in the Benson, someone dead, who will push the boundaries of what the duo know about ghosts and challenge Perry's very notion of the truth. The Benson is a short novella in the Experiment in Terror Series. It occurs between books #2 (Red Fox) and #3 (Dead Sky Morning) but can also be read as a standalone and is the perfect primer for anyone interested in the best-selling series.

Karina Halle - Black ​Hearts
From ​New York Times bestselling author Karina Halle comes a BRAND NEW standalone duet that will get your pulse racing. For Vicente Bernal, truth is all he’s known. The son of an infamous drug lord, Vicente was born to help run the family business, which means he’s been raised on a throne of sordid pasts and dirty laundry, violence and pride. But when Vicente stumbles across someone he’s not supposed to know about – a woman from his father’s checkered past – he sets out to California to find her behind his father’s back. What Vicente doesn’t expect to find in San Francisco is Violet McQueen, the woman’s twenty-year old daughter. Beautiful and edgy with a vulnerability he can’t resist, Violet tempts Vicente from afar and though he promised himself he’d stay away from her, curiosity and lust are powerful forces. Besides, Vicente has always gotten everything he wants – why shouldn’t he have Violet too? Soon his wants turn into an obsession, one that sweeps Violet into his games as they fall madly, deeply in love with each other, the type of first love that can drive a person mad. But it’s a love with tragic consequences. Both the truth – and the lies – not only threaten to tear them apart, but threaten their very lives. Someone has to pay for the sins of the fathers. And they’ll be paying the price with their souls.

Kollekciók