Ajax-loader

Karina Halle könyvei a rukkolán


Karina Halle - Csak ​a testemen keresztül
Kit ​érdekel a herceg, ha van fenségesebb?! Piper Evans hivatását tekintve általános iskolai tanító, egyébként pedig romantikus regényeket faló könyvmoly és anonim podcaster. Az élete csendes, eseménytelen. Mentális betegséggel küzdő édesanyját gondozza, és igyekszik elkerülni az exét, aki a helyi kocsmában dolgozik pultosként. Ám igazából elégedett az életével úgy, ahogy van, egészen addig, amíg a szomszédjába nem költöznek a brit királyi család tagjai, és a testőrük potenciális veszélyforrásnak nem minősíti őt. Piper hamar rájön, hogy amit tündérmesének képzelt, az valóságos rémálommá válhat, ahogy a médiaőrület úrrá lesz az egész szigeten, ráadásul minden egyes találkozás Harrison Cole-lal egyre hevesebbé és zavarosabbá válik. Csakhogy Harrison gyakorlatiassága mögött gyengéd szív rejlik, ami képes megingatni egy olyan nőt is, aki már rég nem hisz a fehér lovon érkező hercegekben. Ám amikor Piper az egész szigetet felrázó királyi botrány kellős közepén találja magát, rádöbben, hogy többre lesz szüksége Harrison őt védelmező karjánál; bizony neki is akad itt dolga! Amikor karrierek, szívek és barátságok forognak kockán, Pipernek és Harrisonnak el kell döntenie, meddig hajlandók elmenni azért, hogy megtalálják a saját boldogságukat. Karina Halle, New York Times bestsellerszerző regényében egy átlagos nyár felfordulásba torkollik, amikor egy herceg és hercegné költözik a szomszédba, jóképű testőrük kíséretében.

Karina Halle - Nemes ​kísértés
"Imádni ​való romantikus regény, amelyben millióféle érzelmet találunk." - Mary, Frolic "Kirobbanó, szívmelengető és nagyon vérpezsdítő." - Read More Sleep Less Minden családnak megvan a maga fekete báránya. Még a kékvérűeknek is. A dán királyi család fekete báránya én vagyok. Stella hercegnő, a botrányos életű, elvált nő, a család egyetlen olyan tagja, aki egyedül neveli a gyermekét. Nem érdekel, mit mondanak az emberek. Ha kell, szembemegyek a világgal. Csak hogy az én világom fenekestül felfordul. Ellátogat hozzánk Orlando monacói herceg, akit a média is hírhedt szoknyabolondként ismer. Ez a férfi vállalhatatlanul trágár. Úgy tűnik, élvezi, hogy az idegeimre mehet, és lassan, de biztosan az ágyamba is beférkőzik. Rövid, de buja kapcsolat a miénk. Semmi másról nem szól, csak a szexről. De egy idő után - legnagyobb meglepetésemre - valami megváltozik. Azt hittem, sikerült kizárnom ezt a féktelen pasast az életemből, de van köztünk egy olyan kötelék, amelyet egyikünk sem tud figyelmen kívül hagyni: egy kisbaba. Karina Halle New York Times bestsellerszerző legújabb, tüzes és romantikus története, a Nemes kísértés megbabonázza és fogva tartja az olvasókat.

Karina Halle - Amikor ​megláttuk egymást
"Csodálatos ​történet." - Give Me Books A szerelmük egy hazugsághoz vezetett. Az igazság a végükhöz. Brigs McGregor kezd kimászni a romok alól. Miután egy autóbalesetben elveszítette a feleségét és a fiát, aztán a munkáját is, lassan végre megpróbál talpra állni. Fontos oktatói munkát szerez a londoni egyetemen és egy új életet a városban. Lassan, de biztosan elengedheti a bűntudatot, és maga mögött hagyhatja tragikus múltját. De aztán meglátta a nőt. Natasha Trudeau egyszer annyira szeretett egy férfit, hogy azt hitte, nem is tudna nélküle élni. A szerelmük rossz volt, a kezdetektől bukásra ítélve, és amikor lángokba borult körülöttük a világ, Natasha kis híján a tűzbe veszett. Hosszú évek teltek el, mire Natasha elfelejtette a férfit, és most itt van, Londonban, hogy új életet kezdjen. De aztán meglátta a férfi. Mert van az a szerelem, ami túl veszélyes, hogy átadjuk magunkat neki. És van az a szerelem, ami túl erős ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Az ő szerelmük talán az életük és a haláluk lehet. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Az ​elérhetetlen uralkodó
"Lélegzetelállítóan ​modern, lebilincselő, pajzán és vicces." - Rentastic Reads "Vicces, elragadó, érzelmes és szexi. Mondhatni, tökéletes alkotás." - BookBabesUnite Tiltott szerelem... Amikor jelentkeztem az álláshirdetésre, azt hittem, ez is olyan munka lesz, mint a többi: egy arisztokrata családnál leszek nevelőnő. Aztán rájöttem, mekkorát tévedtem. A két kislány, akire vigyázok, történetesen két hercegkisasszony. Édesapjuk a megözvegyült dán király. Az új otthonom? Koppenhága királyi palotája. Nehéz megszokni az új életemet, de nem az a legfőbb gond, hogy a lányok még mindig az édesanyjukat gyászolják. A probléma az édesapjukkal van. Hűvös, kiszámíthatatlan, és olyan fürkésző tekintettel néz, hogy a hideg futkos a hátamon. Aksel király azért vett fel, hogy a lányaira vigyázzak, miközben kerül, ahogy csak tud. Minél tovább maradok a palotában, annál inkább vonzódni fogok hozzá. Nemcsak jóképű, de olyan kisugárzása van, aminek nehéz ellenállni. Az asztalnál folyamatosan engem néz, finoman mindig egymáshoz érünk a folyosón, és futó pillantásokat váltunk. Mindegy, mit érzek iránta, úgysem lehetünk együtt. Karina Halle regénye, Az elérhetetlen uralkodó lángra gyújtja az olvasókat túlfűtött szexualitásával és kendőzetlen párbeszédeivel. Egy újabb romantikus királyi történet, amely megdobogtatja a szíveket.

Karina Halle - Veszélyes ​trükkök
A ​szívem gyorsabban ver, a pulzusom pedig az egekben - vilmairis.com Egy veszélyes szerelem... Ellie Watt mindenáron meg akarja menteni Camden életét. Korábbi gengszter szeretője, Javier segítségét kéri, a férfi azonban gonosz játékot űz vele. Támogatásáért hatalmas áldozatot követel a lánytól. Választhat: hagyja szerelmét meghalni, vagy elkövet egy kegyetlen bűntényt. Ellie korábban vérbeli simlis volt, és most ki kell találnia valamit, mielőtt mindkettőjük élete végérvényesen tönkremegy. Camden McQueen nem tudja elfelejteni Ellie Wattot. Ég a bosszúvágytól, amiért elítélték egy olyan bűntény miatt, amelyet el sem követett. A tehetséges tetoválóművész komoly lépésre szánja el magát, hisz Ellie megmentéséért bármire képes. Vajon továbbra is szeretni fogja a lány, ha megismeri az ő sötét oldalát.

Karina Halle - A ​féktelen trónörökös
"Ez ​a LEGJOBB királyi romantikus regény, amit eddig olvastam." - Angie and Jessica's Dreamy Reads "Norvégia koronahercege rabul ejtette a szívemet." - Escapist Book Blog Egyedülálló romantikus regény. Elsőre csak egy átlagos, húszas évei vége felé járó, jóképű fickónak tűnök. Önbizalomból soha nem szenvedtem hiányt. Tetovált testem olyan, mint egy skandináv félistené, és legalább úgy szeretem a nőket, ahogy ők engem. Ha nem siklóernyőzöm vagy száguldok az autómmal, akkor az éppen aktuális nőmmel élvezem az életet. Egy átlagos szingli férfinak ez pont elég. Csak hogy én nem vagyok átlagos szingli férfi. Magnus herceg vagyok, Norvégia trónörököse. A legutóbbi botrányommal sikerült az egész királyi családot lejáratnom. Csak egyetlen módon tehetem mindezt jóvá: ha összeszedem magam, és felnövök a feladathoz. Máskülönben nem én leszek a trón várományosa. Tehát vagy lemondok a trónról, vagy... megházasodom. Feleségül veszek egy kékvérű idegent. Például a lichtensteini Izabella hercegnőt. Csendes, intelligens, és hihetetlenül szép. Neki sem tetszik a házasság gondolata, és ezt nem fél a tudtomra adni. Azt mondja, igazi nőcsábász vagyok, semmit nem veszek komolyan, és akkora az egóm, hogy nem férek be a palotába. Szerintem eltökélt szándéka, hogy megkeseríti az életemet. Annak ellenére, hogy a házasságunk maga lesz az állóháború, elhatároztam, hogy megtöröm Ella távolságtartó, prűd hozzáállását, és felszínre hozom a vad, szexi nőt, aki benne lakozik. Megmutatom, milyen az igazi királynő. Már csak az a kérdés, hogy engedi-e. Karina Halle New York Times bestsellerszerző legújabb szexi és romantikus királyi regénye egy igazi szerelembomba, amely ha robban, mindent lángba borít.

Karina Halle - Egy ​lépéssel közelebb
"Mosolyt ​csal az arcodra." - Shh Moms Reading A lány azt hiszi, a fickó csak egy öntelt szépfiú. A fickó úgy gondolja, a lány maga a megtestesült prüdéria. De most olyan ajánlatot készül tenni neki, amire biztosan nem fog nemet mondani. Nicola Price-nak mindene megvolt: remek karrier, tökéletes barát, elképesztő cipőgyűjtemény és egy szuper lakás San Francisco legjobb környékén. De amikor váratlanul teherbe esik, és az a mocsok fiúja otthagyja őt a slamasztikában egyedül, Nicola tökéletes élete egyszeriben felfordul, és úgy is marad. Néhány évvel később Nicola már egy ötéves kislány büszke, egyedülálló anyukájaként és egy hatalmas hazugságban él. Alig tudja fenntartani rossz környékbeli lakását, és minden hapsi menekülőre fogja, amint meghallja, hogy egyedül neveli a gyerekét. Küszködik és fél - és sehol sincs az életében, amiről korábban azt hitte, hogy 31 éves korában tartani fog. A mentőangyala egy magas, jóképű és gazdag skót férfi személyében jelenik meg: ő Bram McGregor, Nicola jó barátjának, Lindennek a bátyja. Bram tud egyet s mást a büszkeségről, és amikor Nicola körülményei tragikussá válnak, felajánl a nőnek egy apartmant a saját házában. Tökéletes egyezségnek tűnik a dolog egészen addig, amíg Nicola nem bánja, hogy Bram közelében éljen, aki a nagylelkűsége ellenére minden adandó alkalommal szembeszáll a nő elképzeléseivel. De az életben semmi sincs ingyen, és ahogy Nicola beteszi a lábát Bram házába, rájön, hogy a titokzatos szépfiú többe kerül majd neki, mint gondolta volna. Akár a szívét is elveszítheti. Ezekkel a McGregor testvérekkel csak a baj van. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Éjszaka ​a tiéd leszek
"Levett ​a lábamról." - Aestas Book Blog Egy nyughatatlan skót rögbijátékos, aki nem a szabályok szerint játszik. Egy nyüzsgő férfifaló, aki már feladta a szerelmet. Amikor Lachlan és Kayla találkozik, az ellentétek nem csupán vonzzák egymást, de egyenesen szét is robbannak. Kayla Moore-t sosem zavarta, hogy forróvérű férfifaló hírében állt. Legalábbis addig nem, amíg be nem töltötte a harmadik x-et és a legjobb barátnői, Stephanie és Nicola meg nem állapodtak Linden és Bram McGregor oldalán, otthagyva Kaylát kakukktojásnak. Belefáradt, hogy ő legyen a gyertyatartó, az egyéjszakás kalandjaival és a sehova nem vezető randijaival San Franciscóban, ezért megfogadja, hogy önmegtartóztató életet kezd élni, és a férfiakat a háttérbe szorítja. Egészen addig működik is a dolog, amíg meg nem pillantja Linden és Bram unokatestvérét, Lachlan McGregort. Lachlan ugyanis az erotikus képzelgései élő megtestesítője: magas, tetovált, és olyan masszív, mint egy kamion. Könyörtelen tekintetével és sikeres rögbikarrierével Edinburgh-ban Lachlan olyan fajta férfinek tűnik, aki miatt Kayla azonnal kidobná az ablakon a fogadalmát. De Lachlant csendes és komoly viselkedése miatt nehéz kiismerni, pláne közel kerülni hozzá. Aztán egy hosszú, felejthetetlen közös éjszaka után Kayla rádöbben, hogy sokkal több van ebben a merengő macsóban, mint amit csupán szemmel látni enged magából. De annak ellenére, hogy vibrál köztük a levegő, Lachlan nem maradhat Amerikában. Kaylának döntenie kell. Vajon képes lesz gyökerestül kitépni addigi életét és megváltoztatni olyasvalakiért, akit alig ismer, és kockáztatja, hogy megégeti magát újra? Néha a szerelem csak egy játék, amit játszani kell. Karina Halle, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerírója. Az egymástól függetlenül is izgalmas Nem lennék nélküled és az Egy lépéssel közelebb című kötetek után az Éjszaka a tiéd leszek című regényben ezúttal az esélyeké és a szerelemért vállalt kockáztatásé a főszerep. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - Veled ​biztonságban vagyok
"Még ​sosem olvastam hasonlót." - Love Book Triangle A nő élete egy pillanat alatt változott meg. És a férfi volt az egyetlen, aki ezt megakadályozhatta volna. Jessica Charlesnak egyáltalán nem kellett volna Londonban lennie, amikor megtörtént az elképzelhetetlen. Otthon kellett volna már lennie Edinburgh-ban, talán épp a fiújával, vagy a testvérével iszogathatott volna, vagy a barátaival kellett volna jógáznia. A normális, kiszámítható életét kellett volna élnie, ahogy mindig. De azon a végzetes augusztusi napon, amikor egy mentálisan beteg exkatona tüzet nyitott egy nyilvános helyen, Jessica élete örökre megváltozott. Most egyedülálló és mozgássérült a lövedék okozta sebesüléstől. Jessica rémült és magányos, és minden egyes gyötrelmes pillanatban, amit átél, elveszíti a hitét önmagában és az emberiességben. Mígnem egy idegen betoppan az életébe. Egy idegen, akitől újra élni kezd. Keir McGregor mindig is az a csendes és erős típusú férfi volt. Magas, sötét és jóképű, olyan igazi tökéletes skót fickó. Leszámítva, hogy Keir minden, csak nem tökéletes. Menekül a múltja és a bűnös lelkiismerete elől, amivel, úgy tűnik, nem tud elszámolni. De minél több időt tölt Jessicával, annál inkább beleszeret a lányba. És annál inkább félő, hogy a titka elszakítja őket egymástól. A férfi talán egy idegen volt Jessica számára. De Jessica sosem volt idegen Keir számára. Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Karina Halle - A ​lázadó herceg
"Humoros ​és érzelmes" - USA TODAY "Romantika, család, tragédia, szerelem, vágyakozás, vidámság. Lebilincselő mű." - The Bookish Medialite A Római vakáció című film által ihletett romantikus regény. Nem hittem a tündérmesékben. Soha nem gondoltam, hogy találkozom a szőke herceggel. Szegény családból származom. Egy kaliforniai kisvárosban nőttem fel öt testvéremmel együtt. Legidősebb gyermekként pontosan tudtam, hogy számomra nem a napfényt és a boldogságot tartogatja az élet. Ez akkor vált teljesen világossá, amikor a szüleim tragikus hirtelenséggel meghaltak. Huszonhárom évesen én lettem a családfenntartó. De a sors meglepő játékaként a szőke herceg mégiscsak kopogtatott az ajtón. Először azt hittem, Viktor csak egy átlagos üzletember. Attól eltekintve, hogy rendkívül vonzó, százkilencven centi magas, kék szemű és hihetetlenül gazdag. Ám hamarosan kiderült az igazság. A csendes, jóképű, igéző tekintetű férfi menekül a saját világa elől. Nem akarja betölteni a rá osztott szerepet. Viktor a Nordin uralkodóház tagja. Őméltósága a svéd trónörökös. Viktor titkát felfedni csak az első lépés volt. Arra nem számítottam, hogy beleszeretek. Arra végképp nem, hogy fenekestül felfordul az életem. A származásbeli szakadékot áthidalhatja a szerelem? Vagy tényleg csak a mesében élnek boldogan, míg meg nem halnak? Karina Halle New York Times bestsellerszerző remekbe szabott romantikus királyi története megmutatja, hogy a tündérmesék igenis léteznek, és a szerelmet nem érdekli a rang, a vagyon és a távolság sem.

Karina Halle - My ​Life in Shambles
When ​Valerie Stephens made the resolution to say yes to new adventures, she never thought she’d end up in the tiny town of Shambles, fake engaged to one of Ireland’s top rugby players. But there’s a first time for everything. They say bad things happen in threes. After my boyfriend broke off our engagement, I lost my apartment, and was laid off from my job, I can definitely attest to that. They also say life is what happens when you say yes to new adventures. So when my two sisters invited me to ring in the new year in Ireland, I decided to throw all caution to the wind and go for it. I was going to let “saying yes” be my new resolution. Little did I know I’d spend New Year’s Eve having a hot and dirty one-night stand with Padraig McCarthy, one hell of a sexy Irishman. I also didn’t know that the brooding and intense sex god was one of Ireland’s top rugby players. A rugby player with a proposition for me: Come with him to his tiny hometown of Shambles and pretend to be his fiancé for a few days, just so that his ailing father can have some peace of mind. It sounded simple enough. It was anything but. Not when a town gets up in your business, not when the media hunts you down, not when your past comes back in the picture, not when there are real hearts and feelings at stake. Not when there are secrets that could break you. They say life is what happens when you say yes to new adventures. This is my life in Shambles.

Karina Halle - Sins ​& Needles
Ellie ​Watt is used to starting over. The daughter of a grifting team, Ellie spent her childhood being used as a pawn in her parents' latest scam. Now she’s much older, wiser and ready to give her con artist life a rest. But returning to the dry desert town of Palm Valley, California means one more temptation than she bargained for – Camden McQueen. Once known as the high school weirdo, Camden is bigger and badder than the boy he used to be and a talented tattoo artist with his own thriving business. Ellie’s counting on Camden still being in love with her but what she’s not counting on is how easily unrequited love can turn into obsession over time. When Camden discovers Ellie’s plan to con him, he makes her a deal she doesn’t dare refuse, but her freedom comes with a price and it’s one that takes both Ellie and Camden down a dangerous road. ***The Artists Trilogy is a dark and sexy contemporary ride about three flawed individuals caught in a world where it's so easy to justify the bad things we do. This is a pure adult read (Not YA or NA). This is the 1st book in the trilogy. It is followed by the novella On Every Street (released in March 2013) and the sequel Shooting Scars (released in May 2013). The third and final book in the series will also be released in 2013.***

Karina Halle - The ​Pact - Versprich mir nichts
Wenn ​ihr Verlangen siegt, könnte ihre Freundschaft scheitern … Linden McGregor ist ein schottischer Bad Boy, der weiß, wie man Frauen erobert. Und seit einiger Zeit schon denkt er an nichts anderes als an seine beste Freundin Stephanie. Doch sie zu verführen wäre unmöglich. Stephanie Robinson ist eine erfolgreiche Geschäftsfrau und sie weiß, dass Linden tabu ist. Auch wenn sie nicht leugnen kann, dass sie ihn will. Die beiden müssen sich nun entscheiden: Wollen sie ihrem Verlangen nachgeben, auch wenn ihre Freundschaft dabei auf dem Spiel steht?

Karina Halle - Shooting ​Scars
When ​Ellie Watt offered herself to her thuggish former lover Javier to save Camden's life, she never imagined the twisted game Javier had planned for her. Trapped by him and his entourage of killers, Ellie is forced to commit a dangerous, heinous crime-or Javier will kill Camden. Now ex-con artist Ellie must find a way to stay ahead of the game . . . before it destroys her and the only man she ever loved. Camden McQueen can't forget Ellie Watt. Seeking revenge and pursued by the authorities for a crime he didn't commit, the talented tattoo artist does things he never thought himself capable of to save Ellie. As Camden straddles the line between love and retribution, he vows to do everything in his power to get her back. But if Camden unleashes his dark side, will Ellie still love him? "I knew from the moment I began chapter one that Karina and I are kindred spirits. Fans of her Artists series will not be disappointed with this second installment and will no doubt be left panting for the third." --- CJ Roberts, USA Today bestselling author on SHOOTING SCARS "I'm officially addicted to Karina Halle's writing, but I don't plan on seeking a cure for this obsession anytime soon." --- New York Times bestselling author Chelsea M. Cameron on ON EVERY STREET "Karina Halle has done it again with this violently beautiful tale of love, pain, revenge & loss that will rip you apart, piece by piece, and put you back together again." --- New York Times and USA Today Best Selling Author S.L. Jennings on SHOOTING SCARS Shooting Scars is Book 2 in Karina Halle's bestselling, Artists Trilogy.

Karina Halle - Red ​Fox
RED ​FOX is BOOK #2 in the Experiment in Terror Series In the for­got­ten town of Red Fox, a Navajo cou­ple is tor­tured by things unseen and by motives unknown. Wild ani­mals slink through their house in the dark, a bar­rage of stones pound their roof nightly, and muti­lated sheep car­casses are turn­ing up on their prop­erty. Armed with a cam­era and just enough to go on, Perry and Dex travel to the des­o­late locale, hop­ing to film the super­nat­ural occur­rences and add cred­i­bil­ity to their flail­ing web­cast. Only their show has a lot more work­ing against them than just grow­ing pains. Tested by dubi­ous ranch hands, a ghost from Dex's past, and shapeshift­ing decep­tion, the ama­teur ghost hunters must learn to trust each other in order to fight the most ancient of myths...or die trying.

Karina Halle - Heat ​Wave
They ​say when life closes one door, another one opens. This door happens to lead to paradise. And a man I can never, ever have. Still grieving the loss of her sister who died two years ago, the last thing Veronica "Ronnie" Locke needed was to lose her job at one of Chicago’s finest restaurants and have to move back in with her parents. So when a window of opportunity opens for her – running a kitchen at a small Hawaiian hotel – she’d be crazy not to take it. The only problem is, the man running the hotel drives her crazy: Logan Shephard. It doesn’t matter that he’s got dark brown eyes, a tall, muscular build that’s sculpted from daily surfing sessions, and a deep Australian accent that makes your toes curl. What does matter is that he’s a grump. Kind of an asshole, too. And gets under Ronnie’s skin like no one else. But the more time Ronnie spends on the island of Kauai, falling in love with the lush land and its carefree lifestyle, the closer she gets to Logan. And the closer she gets to Logan, the more she realizes she may have pegged him all wrong. Maybe it’s the hot, steamy jungles or the invigorating ocean air, but soon their relationship becomes utterly intoxicating. There’s just one major catch. The two of them together would incite a scandal neither Ronnie, nor her family, would ever recover from. Forbidden, Illicit, off-limits – sometimes the heat is worth surrendering to, even if you get burned.

Karina Halle - After ​All
- ​A fake relationship? √ - Lovers to enemies to lovers? √ - A steamy one-night stand turned into a wild publicity stunt? √ A hot & cocky Hollywood actor meets his match when he falls for the sassy girl next door in AFTER ALL. Light, fun and sexy as sin, it's the PERFECT SUMMER READ. From the NYT and USA Today bestselling author of The Pact and Before I Ever Met You. Emmett Hill is the perfect gentleman. At least that's what his PR team wants the world to think. Tall, handsome, and wickedly charming, Emmett is in the midst of a career comeback, having landed the role of a villain in a popular TV show. The only problem is, Emmett has come a long way from the "nice guy" characters he used to play and his old squeaky clean image is quickly being tarnished by bar fights, womanizing and bad boy behaviour. Considering he's two years shy of forty, it's an act he needs to drop. And fast. Enter Alyssa Martin. At twenty-eight, Alyssa is tired and ready for a change. Her job as office manager has grown stagnant and unfulfilling, while she's become continuously frustrated with Vancouver's lackluster dating scene, always searching for Mr. Right in a city of Mr. Wrongs. When Emmett and Alyssa's paths cross at a mutual friend's wedding, their chemistry is off-the-charts hot, culminating in a steamy one-night stand. What neither expected was for the media catch wind of their coupling - and run with it. Now Emmett has to convince Alyssa to date him for the sake of his image. Her curvy, cute and "normal" persona is just the ticket to smoothing out his reputation, while Emmett provides Alyssa with the excitement and change her life has been lacking. The only problem is, the two fight like cats and dogs outside of the bedroom. And considering their arrangement is just for show, they shouldn't be in the bedroom with each other anyway. Right? Try telling them that.

Karina Halle - The ​Play - Spiel nicht mit mir
Sie ​war immer mutig, doch das Spiel mit ihm könnte sie verbrennen … Kayla Moore war bisher immer auf der Suche nach wilden Abenteuern. Doch sie spürt, dass ihr das nicht mehr ausreicht. Sie hat genug von Bekanntschaften für eine heiße Nacht. Gerade da taucht Lachlan McGregor in ihrem Leben auf. Der unwiderstehliche schottische Rugbyspieler ist ein äußerst geheimnisvoller Bad Boy. Schweigsam und unglaublich attraktiv. Und Kayla muss sich entscheiden, will sie sich erneut auf das Spiel der Liebe einlassen oder hat sie zu viel Angst davor, sich die Finger zu verbrennen?

Karina Halle - Dirty ​Deeds
He’s ​fearless and ruthless. Soulless.” As a flight attendant, Alana Bernal has had her share of suitors. She's also had more than her fair share of tragedy within her messed-up family. But what she hasn't had is love. Real, rip-your-heart-out, tear-your-clothes-off, all-consuming love. At least that was the case until she met an American tourist, Derek Conway, a ripped ex-soldier with steely eyes and a commanding presence. What started as a chance encounter between the two in Puerto Vallarta, a weekend full of hot sex and mindless passion, has led to something more. Something deadly. Because Derek isn't the type of man to fall in love. He's not a man who sticks around. And he's definitely not in Mexico on vacation. Derek is a mercenary, a killer-for-hire, a man who does the ugly jobs for the highest bidder. Unfortunately for Alana and Derek, the highest bidder has the power to destroy whatever worlds they have created for themselves. The highest bidder can destroy everything.

Karina Halle - Bad ​at Love
She's ​bad at love, but he's even worse... Marina is hot, blonde, and wickedly smart, but when it comes to men? She's hopeless. Between her quirks and her lack of filter, there isn't a man in Los Angeles that will stick around after the third date. Her handsome, charming friend Lazarus has the opposite problem. Everyone wants to be the sexy Brit's girlfriend, but he gets bored and moves on quickly. There's only one way to figure out why neither of them has cracked this love thing-- they'll date each other. On paper, it's the perfect experiment. But in reality, things between Marina and Laz get complicated quickly. They might be bad at love, but they are even worse at being friends.

Karina Halle - Where ​Sea Meets sky
Joshua ​Miles has spent his early twenties spinning his wheels. Working dead-end jobs and living at home has left him exhausted and uninspired, with little energy to pursue his passion for graphic art. Until he meets Gemma Henare, a vivacious out-of-towner from New Zealand. What begins as a one-night stand soon becomes a turning point for Josh. He can't get Gemma out of his head, even after she has left for home, and finds himself throwing caution to the wind for the first time in his life. It's not long before Josh is headed to New Zealand with only a backpack, some cash, and Gemma's name to go on. But when he finally tracks her down, he finds his adventure is only just beginning. Equally infatuated, Gemma leads him on a whirlwind tour across the beautiful country, opening Josh up to life, lust, love, and all the messy heartache in between. Because, when love drags you somewhere, it might never let go even when you know you have to say goodbye.

Karina Halle - Before ​I Ever Met You
A ​SWEET & SEXY STANDALONE CONTEMPORARY ROMANCE that will make you believe in love again, from the New York Times bestselling author of The Pact. I first met William McAlister when I was just a teenager. He was handsome, had a beautiful wife and was on the verge of success, having just joined my father as his business partner. Mr. McAlister was full of smooth charm, but back then he was barely a blip on my radar. Just a family friend. Fast forward ten years: I'm 25 years old and a single mom trying to make things right for her seven-year old son. I've made some mistakes, grappled with my demons and now I'm back in the city of Vancouver, getting a second chance at a better life. I've started by working for my father's production company as an executive assistant. My first day on the job and I already know I could have a promising career there. That is until I see Will McAlister for the first time in a decade. Now recently divorced and as sophisticated as always, Will has gone from being my father's friend and business partner to something so much more. We're both older, for one thing, and he just oozes this worldly confidence and stark sexuality. Combined with his tall, muscular build and sharp suits, strong jaw and bedroom eyes, Will has turned into one hell of a distraction. A distraction I'm having a hard time staying away from, considering his office is right across from my desk and I work with him in such close proximity. But it's just a harmless crush, right? It's just an innocent fantasy of screwing him on his desk, right? It can't ever be more because he's my father's best friend, business partner, and my boss. Right? Wrong. NOTE: This novel is a light-hearted, swoony read. It doesn't contain any cheating but it does have ample amounts of sex and swearing.

Karina Halle - Ashes ​to Ashes
It’s ​been two months since Perry Palomino and Dex Foray’s relationship reached a new turning point, two months since Perry started a new life in Seattle, and two months since their Experiment in Terror show took on a new partner, ex-Wine Babe Rebecca Sims, and found a new level of success. But whenever there is light in their lives, the madness still has a way of coming back in. When the team is sent back to the stormy Oregon coast to investigate a haunted school, Perry wants to use the opportunity to reconnect with her family and reintroduce Dex into their lives. Only Perry’s not the only one who’s reaching out – her grandmother Pippa has started appearing to her with disturbing warnings and Perry’s presence at the school has ignited a chilling new wave of supernatural phenomenon. Once used a century ago as a sanatorium to house children dying of tuberculosis, the school’s past residents are slowly coming back to life and with one thing on their mind. They want someone to play with, someone to join them. Forever. Even when dead, some children get whatever they want. And they want Perry.

Karina Halle - Love, ​in Spanish
“She ​sat beside me on the bus – and she changed my whole life.” Successful, wealthy and absurdly handsome – Spanish ex-football player Mateo Casalles seemed like he had it all. A high-society wife, an adorable little girl, and flashy apartments in Madrid and Barcelona only sweetened the deal. But there was more to Mateo than met the eye – a life of uncertainty and regret that colored his black and white world. That was until Vera Miles came into his life like a shooting star. Tattooed, wild and young, Vera seemed like Mateo’s polar opposite at first. But you can’t choose who you fall in love with and the two lost souls did everything they could to be together, all while suffering the grave consequences. Now with Mateo divorced and living in Madrid with Vera, there is a whole new set of challenges and setbacks facing the couple and rocking the foundation of their star-crossed relationship. Unfortunately for them, the brighter the star, the faster they burn.

Karina Halle - Song ​for the Dead
My ​name is Ada Palomino. By day, I'm studying my ass off at design school in Portland, Oregon. By night, I'm slaying demons and ghosts who have dared to slip through the Veil. Or at least, that's what I should be doing. The problem is Jay, who also happened to be my immortal guardian and now ex-boyfriend, was banished from being with me. And now my new trainer is a previously dead friend of mine that I helped bring back to life. With both of us nursing broken hearts, we embark on a road trip to New Orleans to help him win back his long lost love. As if that’s not tricky enough, we’re also being hunted by a demon with a grudge, and I’m not sure if all the training in the world is going to help me. One things for sure, the more complicated our relationship gets, the scarier things become. Whoever said love is a battlefield, never had to fight demons at the same time.

Karina Halle - The ​Offer - Liebe mich nicht
Auch ​wenn sie ihm nicht traut, sie kann ihm nicht wiederstehen … Nicole ist stolze alleinerziehende Mutter einer Fünfjährigen und verlässt sich schon lange nicht mehr auf Männer. Doch als sie ihre Wohnung verliert, bleibt ihr nichts anderes übrig, als dem wohlhabenden Bram McGregor zu vertrauen und in eines seiner Apartments zu ziehen. Der Haken an der Sache: Der schottische Bad Boy wohnt gleich nebenan und macht ihr das Leben ziemlich schwer. Doch gerade seiner störrischen und mysteriösen Art kann sich Nicole nicht entziehen...

Karina Halle - The ​Forbidden Man
Starting ​over was her only option. Forty-years old and still reeling from a public and painful divorce, Thalia Blackwood is looking for a fresh start, somewhere far away from her upside down life. When she’s offered a new job as the sports therapist for a football (soccer) team, she jumps at the chance. This is just what she needs to leave the heartbreak and shame of Manchester behind, trading it in for the warmth and hopeful vibrancy of Madrid. He was her only desire. Twenty-three year old Alejo Albarado is rising up the ranks in his career. As the charming forward for the Real Madrid team, Alejo’s life revolves around women, parties, and being a tabloid darling, that is until the new sports therapist joins the team. Their passion could not be ignored. What starts out as a strictly professional relationship between Thalia and the young Spanish player, slowly evolves into something more. Much more. Their relationship was forbidden. But their combustible chemistry and simmering sexual tension can only go so far—should Thalia give into Alejo’s advances, she’s at risk of not only losing her job, but succumbing to a much younger man will drag her through the spotlight again. Alejo might be worth that risk. Unless he breaks her heart in the process.

Karina Halle - The ​Debt
Her ​life changed in an instant. And he's the only one who could have prevented it. From the New York Times bestselling author of The Pact and The Lie comes a new standalone contemporary romance about those McGregor men. Jessica Charles shouldn't have even been in London when the unthinkable happened. She should have been back at home in Edinburgh, perhaps hanging with her boyfriend, preparing the baby shower for her sister or doing yoga with her group of friends. She should have been going on in her normal, dependable life as always. But on that fateful day in August, when a mentally-ill ex-soldier opened fire in public, Jessica's world changed forever. Now single and crippled from the gunshot wounds, Jessica finds herself scared and alone, losing faith in herself and humanity with each agonizing moment that passes. That is until a stranger enters her life. A stranger who makes her live again. Keir McGregor has always been the strong, silent type. Throw in tall, dark, and handsome and you've got pretty much the perfect Scotsman. Except Keir is anything but perfect. He's got a past he's running away from and a guilty conscience he can't seem to shed. But the more time he spends with Jessica, the more he falls in love with her. And the more his secret threatens to tear them apart. He may have been a stranger to her. But she’s never been a stranger to him.

Karina Halle - Donners ​of the Dead
***A ​Standalone Horror Romance*** A note about this book: Donners of the Dead is set in 1851 – couples were often thrust into marriage together with short courtships, racism was widespread and not overly frowned upon, and women had little to no rights. What wouldn't fly in today's day and age was unfortunately the norm back then - it is worth keeping that in mind when reading this book. Jake McGraw was unlike anyone I’d ever known. He was brash, rude, unapologetic and arrogant; chauvinistic, close-minded, and terribly stubborn. He was built like a tree, tall with a hard chest and wide shoulders and hands that looked like they could wrestle a bear. He was a cigar-chomping, scruffy-faced, beast of a man. I was pretty sure I hated him. And I know he hated me. But among the flesh-eating monsters in these snow-capped mountains, he was the only thing keeping me alive The year is 1851 and pioneers in search of California gold are still afraid to travel on the same route as the tragic Donner party did years before. When the last wagon train to go into the Sierra Nevada mountains fails to arrive at their destination, Eve Smith, an 18-year old half-native girl with immense tracking skills is brought along with the search party, headed by an enigmatic former Texas Ranger, Jake McGraw. What they find deep in the dangerous snow-covered terrain is a terrifying consequence of cannibalism, giving new meaning to the term “monster.” While the search party is slowly picked off, one by one, Eve must learn to trust Jake, who harbors more than a few secrets of his own, in order to survive and prevent the monstrosities from reaching civilization. ***This is NOT New Adult***

Karina Halle - Vertraue ​mir nicht
Ihre ​Liebe ist gefährlich, doch können sie ihr widerstehen? Brig McGregor hat die schlimmste Zeit seines Lebens hinter sich. Doch seine neue Stelle am King´s College in London ermöglicht ihm vielleicht einen Neuanfang. Gäbe es da nicht ein Problem: Natasha, die Frau, die er über alles geliebt und verloren hat, taucht wieder in seinem Leben auf. Das Band zwischen ihnen ist so stark wie immer, doch das Geheimnis, das sie verbindet, könnte beide auf ewig brechen …

Karina Halle - Dust ​to Dust
The ​dramatic conclusion to the Experiment in Terror Series. Perry Palomino and Dex Foray. On their own, they’re uniquely brilliant. Together, they’re an unstoppable team. Until now. Because after everything the duo has encountered, they haven’t come across an evil quite like this. An evil that has been years in the making, an evil that will stop at nothing until they, and everyone they care for, are destroyed. Dex and Perry’s love has survived a multitude of sins. But can it survive the end?(

Karina Halle - Came ​Back Haunted
A ​lot can change in three years. For Perry and Dex Foray, it’s been a step in the right direction, a step toward living a normal life. They’re happily married, they have their own media company, they’ve done what they can to leave their sordid and scary past behind them. But something has changed recently. Perry’s biological clock is ticking. Her sister, Ada, is going down the same path she once did. And the Thin Veil between the living and the dead has weakened, letting an old friend walk back into their lives. Only he may not be who he seems, and he might not be alone. Sometimes the past won’t let you go. And it turns out those three years of peace and happiness for the Forays were just the calm before the storm.

Kollekciók