Ajax-loader

Emma Chase könyvei a rukkolán


Emma Chase - Szenvedélyes ​tárgyalás
Amikor ​Brent Mason Kennedy Randolphra néz, nem az esetlen, édes szomszéd kislányt látja, hanem a magabiztos, lenyűgöző nőt, aki márkás magas sarkújával legszívesebben széttaposná a legintimebb - és nagyra becsült - testrészét. Brent gyerekkorában elveszítette lábát, de ez sosem akadályozta meg abban, hogy teljes életet éljen. Célokat tűz ki maga elé. Most éppen Kennedy Randolphot. Amikor Kennedy Brent Masonre néz, nem lát mást, mint az önző tinédzsert, aki a középiskolában megalázta őt, hogy a menők befogadják maguk közé. A menők, akik valódi pokollá tették azokat az éveket. Ő már nem az a szerelemre éhes kívülálló többé, hanem egy washingtoni ügyész, rengeteg megnyert üggyel a háta mögött. A következő ügyében Brenttel kerül szembe, és elhatározza, hogy most ő teszi pokollá a férfi életét. De a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy eltervezzük. Kennedy minden egyes heves szócsata után azon tűnődik, Brent vajon az ágyban is olyan tüzes-e, mint a tárgyalóteremben. Minden vita és ellenvetés után a férfi egyre jobban akarja Kennedyt. Vajon Brent és Kennedy szerelembe esnek, vagy a bíróság megsértésének bűnébe? Emma Chase, New York Times és USA Today bestsellerszerző Jogában áll!-sorozatának harmadik kötete egy szexi és humoros regény az első szerelemről, a második esélyről és a szív végső ítéletéről.

Emma Chase - Ne ​hagyj ártatlanul!
Ha ​Wahingtonban vagy védőügyvéd, az első sorból láthatod, milyen kemény az élet, és ahhoz, hogy túlélj, még keményebbnek kell lenned. Én, Jake Becker, hideg, szívtelen és félelmetes hírében állok - és ez kedvemre való. Mi több, szükségem van rá, amikor a bíróság előtt álló tanút össze akarom zavarni. Nem kedvelem a bonyolult dolgokat, az az ember vagyok, akinek mindent tudnia kell. Ha az ügyfelem vagy, egyszerű tényeket mondj. Ha randizunk, csak az érdekel, mi izgat fel. Nem vagyok terapeuta, sem a Szőke Herceg, és nem is játszom azt. Aztán jött Chelsea McQuaid és hat elárvult unokahúga és unokaöccse, akik fenekestül felforgatták hőn szeretett életemet. Most "Anyuci és Én"-órákra, One Direction-koncertre, sürgősségire járok, és az iskolaigazgató irodájában vitázom. Chelsea túl édes, túl ártatlan és túl csodálatos. Igyekszik kemény lenni, de nem az. Szüksége van valakire, aki segít neki, aki megvédi őt és a gyerekeket. És ebben én vagyok a profi. Emma Chase New York Times és USA Today bestsellerszerző Jogában áll!-sorozatának második, különálló regényként olvasható kötetében a legridegebb szívű profik is ellágyulnak.

Emma Chase - Az ​ítélet: csábítás
Stanton ​Shaw washingtoni védőügyvéd lefegyverző mosolyával és megnyerő zöld szemével az a férfi, akinek nehéz nemet mondani. A férfiak olyanok akarnak lenni, mint ő, a nők pedig hanyatt esnek néhány szavától. Stanton mindent eltervezett. És az élete egy ideig a tervek szerint haladt. Egészen addig a napig, míg meg nem kapta középiskolai szerelmének, imádott tízéves lánya anyjának esküvői meghívóját. Jenny férjhez megy. Valakihez, aki nem ő. Sofia Santos városi lány, aki azért dolgozik, hogy országosan elismert védőügyvéd legyen. Nincs ideje kapcsolatokra vagy szórakozásra. De amikor Stanton, aki kicsivel több mint a barátja, a segítségét kéri, hirtelen mint aki elveszítette a józan eszét, kilép a megszokott életéből. Elkíséri a férfit a semmi közepére, Mississippibe, és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy segítsen Stantonnak visszaszerezni a nőt, akit szeret. Az esze azt súgja, megőrült... a szíve azonban valami teljesen mást. Emma Chase, az Uralkodj magadon! sikersorozat írója a Jogában áll!-sorozat első részével tér vissza, amelyben a whiskey csak folyik, a szenvedély egyre nő, és még a legalaposabb tervet is felülírja a szívből jövő vágy.

Emma Chase - Felséged ​szolgálatában
"Szexi ​és vicces." - SMEXYBOOKS Logan St. James egy parázslóan szexi szörnyeteg. De néha eléggé mélabús - de Ellie Hammond hajlandó ezt figyelmen kívül hagyni. Mert láttátok őt? Pokolian szexi. És Ellie szertelensége elég mindkettejük számára. Ellie évek óta bele van zúgva az erős és nagyszerű királyi testőrbe - akiről a lány úgy gondolja, még csak észre sem vette őt, legalábbis nem igazán. Logan számára Ellie csak a munkája része volt - a királyi család tagja, akit a fogadalma szerint megvéd. De az egyetemről 22 évesen kikerülő lány elhatározza, hogy félreteszi erotikus ábrándozásait mindenféle testőri motozásokról meg szex közbeni csevegésekről, hogy rátaláljon a boldogan élt, amíg nem halt érzésre. Wessco királynője arra buzdítja Ellie-t, hogy lépjen a testvére nyomdokaiba és ő is állapodjon meg. Mondjuk, egy herceg oldalán. Vagy egy márkién. Esetleg egy vikomt még jó lehet. De a tündérmesébe illő végkifejlet keresése közben Ellie megtanulja, hogy a legédesebb szerelmet a legnehezebb elengedni. *** Logan St. James a pályák rossz oldalán nőtt fel, egy olyan családban, ami a törvény rossz oldalán áll. De mára már el tudja takarni a tetoválásait és a sebhelyeit egy tiszteletre méltó egyenruhával. Jóképű, hűséges, bátor, ügyes kezű... és más testrészeit is elég jól tudja használni. Bármelyik nő büszkén vállalná őt. De ő csak egyetlen nőre vágyik. Éveken keresztül figyelt rá, védelmezte, fogta a haját, amikor háborgott a gyomra, megtanította, hogyan húzzon be valakinek vagy miként ismerjen fel egy hazudozót. Még mindig róla álmodozik. Érte feláldozná akár az életét is. De a csodaszép Ellie Hammond nem az ő súlycsoportja. Mindenki ismeri a testőrök szabályait: Soha ne kalandozzon el a figyelmed! Soha ne téveszd szem elől! És soha ne ess szerelembe!

Emma Chase - A ​tested védelmében
"Vicces, ​édes és elbűvölő." - Sultry Sirens Book Blog "Szexi, érzelmes és csodásan szórakoztató." - The Escapist Book Blog Egy esztelen szerelem Abigail Haddock gyönyörű, okos, de olyan merev, mint aki karót nyelt. Erről tulajdonképpen nem tehet, hisz Wessco egyik nagy múltú, dúsgazdag, arisztokrata családjába született, akiknek "karót nyelt" a középső nevük. Viszont sikeresek. Abby is azért dolgozik, hogy olyan kiváló orvos váljon belőle, amilyet a családi hagyományok megkövetelnek. Nincs ideje esztelenségekre. Tommy Sullivan élete másról sem szól, csak esztelenségekről. A férfi halálos képességekkel bíró elit testőr és egy jómódú nemeseket védő neves cég társtulajdonosa, emellett azonban nagyhangú, szórakoztató és ellenállhatatlan sármőr. Tudja, hogy kell mulatni, és még sosem látott senkit, akinek nagyobb szüksége lett volna egy kis mulatságra, mint Abbynek. Hamar észreveszi, hogy a csinos kis doktornő azonnali beavatkozásra szorul, mégpedig hosszú, forró, tiltott csókok formájában. Rövidesen a köztük lévő vadítóan szexi, bűnösen kielégítő, kötöttségek nélküli megállapodás valami sokkal többé válik. Valami édes dologgá, amihez ragaszkodunk, ami igazi. Csak éppen mindketten túl önfejűek ennek beismeréséhez. Az ellentétek vonzzák egymást - ezt mindenki tudja. De meddig tarthat egy erre épülő kapcsolat? Emma Chase New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb regényében az Uralkodj magadon!-sorozatban megismert testőr, Tommy történetét tárja az olvasók elé. És Tommy pontosan az a vérpezsdítő fickó lesz, akire vágyunk egy pimasz és pikáns romantikus regényben.

Fejvesztve
elérhető
14

Emma Chase - Fejvesztve
Kate ​Brooks és Drew Evans története egy hamisítatlan love story. Ám amikor egy szép napon váratlanul megjelenik az életükben a titokzatos harmadik, az idillnek egy csapásra vége szakad, hőseink élete pedig fenekestül felfordul... A Behálózva folytatásában ezúttal Kate mesél nekünk arról, amivel egyszer minden szerelmes szembesül: a hosszú távú kapcsolatok édesen gyötrelmes buktatóiról. Emma Chase legújabb regénye vicces és tanulságos mese az egyre mélyülő szerelem mindent elsöprő erejéről.

Emma Chase - Royally ​Matched
Some ​men are born responsible, some men have responsibility thrust upon them. Henry Charles Albert Edgar Pembrook, Prince of Wessco, just got the motherlode of all responsibility dumped in his regal lap. He’s not handling it well. Hoping to force her grandson to rise to the occasion, Queen Lenora goes on a much-needed safari holiday—and when the Queen’s away, the Prince will play. After a chance meeting with an American television producer, Henry finally makes a decision all on his own: Welcome to Matched: Royal Edition. A reality TV dating game show featuring twenty of the world's most beautiful blue bloods gathered in the same castle. Only one will win the diamond tiara, only one will capture the handsome prince’s heart. While Henry revels in the sexy, raunchy antics of the contestants as they fight, literally, for his affection, it’s the quiet, bespectacled girl in the corner—with the voice of an angel and a body that would tempt a saint—who catches his eye. The more Henry gets to know Sarah Mirabelle Zinnia Von Titebottum, the more enamored he becomes of her simple beauty, her strength, her kind spirit…and her naughty sense of humor. But Rome wasn’t built in a day—and irresponsible royals aren’t reformed overnight. As he endeavors to right his wrongs, old words take on whole new meanings for the dashing Prince. Words like, Duty, Honor and most of all—Love.

Emma Chase - Royally ​Endowed
A ​boy from the wrong side of the tracks... But these days he covers his tattoos with a respectable suit. He’s charismatic, good looking, smart and trustworthy—any girl would be proud to bring him home to her family. But there’s only one girl he wants. She’s an angel on earth, his living, breathing fantasy. For years he’s known her, sometimes laughed with her, once shared a pint with her...he would lay down his life for her. But she doesn’t see him—not really. A girl endowed with royal relations . . . She dreams of princes and palaces, but in her quest for happily ever after, harsh truths are learned: castles are drafty, ball gowns are a nuisance, and nobility doesn’t equal noble intentions. In the end, she sees her true heart’s love may just be the handsome, loyal boy who’s been beside her all along.

Emma Chase - Royally ​Raised
“He’s ​a joy to us. They all are. When they’re not busy giving us migraines.” ~King Henry No one ever said raising children was easy...but raising a future monarch? That's another story all-together. Get a glimpse into the happily-ever-after of Wessco's irresistible royals in Royally Raised - a sweet, sexy, heartwarming short story set twenty years after Royally Matched.

Emma Chase - Am ​Weihnachtsbaum die ... Funken sprühen?!
Eigentlich ​müsste Drew Evans der glücklichste Mann der Welt sein: Er und Kate haben einen gesunden fünfjährigen Sohn (und trotzdem regelmäßig Sex!). Hin und wieder fällt Drew jedoch in alte Muster zurück und lässt den Draufgänger heraushängen, der er einst war. Blöderweise passiert ihm das ausgerechnet am Weihnachtsabend. Aber in der darauffolgenden Nacht erscheinen ihm drei Geister, und die geben ihm mehr als deutlich zu verstehen, dass kein Geschenk der Welt bezaubernder sein kann als Kate ...

Emma Chase - Royally ​Yours
Princess ​Lenora Celeste Beatrice Arabella Pembrook had an unusual childhood. She was raised to be a Queen—the first Queen of Wessco. It’s a big deal. When she’s crowned at just nineteen, the beautiful young monarch is prepared to rule. She’s charming, clever, confident and cunning. What she isn’t…is married. It’s her advising council’s first priority. It’s what Parliament is demanding, and what her people want. Lenora has no desire to tie herself to a man—particularly one who only wants her for her crown. But compromises must be made and royals must do their duty. Even Queens. Especially them. ** Years ago, Edward Langdon Richard Dorian Rourke, walked away from his title and country. Now he’s an adventurer—climbing mountains, exploring jungles, going wherever he wants, when he wants—until family devotion brings him home. And a sacred promise keeps him there. To Edward, the haughty, guarded little Queen is intriguing, infuriating…and utterly captivating. Wanting her just might drive him mad—or become his greatest adventure. ** Within the cold, stone walls of the royal palace—mistrust threatens, wills clash, and an undeniable, passionate love will change the future of the monarchy forever. Every dynasty has a beginning. Every legend starts with a story. This is theirs.

Emma Chase - Overruled
As ​a DC defense attorney, Stanton Shaw keeps his head cool, his questions sharp, and his arguments irrefutable. They don’t call him the Jury Charmer for nothing – with his southern drawl, disarming smile and captivating green eyes – he’s a hard man to say no to. Men want to be him and women want to be thoroughly cross examined by him. Stanton’s a man with a plan. And for a while, life was going according to that plan. Until the day he receives an invitation to the wedding of his high school sweetheart and mother of his beloved ten-year old daughter. Jenny is getting married — to someone who isn’t him. That's definitely not part of the plan. *** Sofia Santos is a city raised, no-nonsense litigator who plans to become the most revered criminal defense attorney in the country. She doesn’t have time for relationships or distractions. But when Stanton, her "friend with mind-blowing benefits" begs for help, she finds herself out of her element, out of her depth, and obviously out of her mind. Because she agrees to go with him – to The-Middle-Of-Nowhere, Mississippi – to do all she can to help Stanton win back the woman he loves. Her head tells her she's crazy...and her heart says something else entirely. *** What happens when you mix a one stop-light town, two professional arguers, a homecoming queen, four big brothers, some Jimmy Dean sausage and a gun-toting Nana? The Bourbon flows, passions rise and even the best laid plans get overruled by the desires of the heart.

Emma Chase - Henry
Mein ​Name ist Sarah. Ich bin zwar adelig, aber mit einer Prinzessin habe ich nicht viel gemein. Ich bin schüchtern, unsicher und vergrabe mich am liebsten in Büchern. Ich arbeite wie jeder andere Mensch auch. Zumindest bis meine Schwester mich überredet, sie zu einer Reality TV Show zu begleiten. Zwanzig Frauen, ein Prinz. Und am Ende will er einer von ihnen die Krone aufsetzen. Meine Güte. Wer hat sich bloß diesen Schwachsinn ausgedacht? Aber Prinz Henry ist nicht wie erwartet. Und, großer Gott, wenn er mich ansieht, fühle ich mich wie die einzige Frau auf der Welt

Emma Chase - It's ​a Wonderful Tangled Christmas Carol
Drew ​and Kate play a hilarious encore to New York Times and USA TODAY bestselling author Emma Chase’s “highly entertaining” (RT Book Reviews) debut Tangled in this sexy take on A Christmas Carol, in which three dream women remind Drew that no gift could be better than his life with Kate… After a blowout fight with Kate about his workaholic habits sends Drew to the office in anger on Christmas Eve, he falls asleep at his desk. There, three lovely holiday spirits magically visit him to teach him that every moment is precious and that he should never take his family for granted. But when he wakes up, will he just write it off as a dream? Originally published in the sizzling anthology Baby, It’s Cold Outside, this irresistible novella is the perfect holiday treat! And as special bonus material after the novella, Emma Chase has included a scene showing Drew’s marriage proposal to Kate!

Emma Chase - Control
Una ​comedia romántica muy actual,con mucho sentido del humor y ungrado elevado de erotismo. Una chica conoce a un mujeriego; se enamoran. El mujeriego se reforma; ¿te suena de algo?La historia es buena, pero no es nuestra historia. La nuestra es mucho más pintoresca. Desde el primer instante en que conocí a Dee, supe que era alguien especial. Y ella enseguida vio que yo era de todo menos especial. Pensó que era exactamente igual que todos los demás tíosque la habían decepcionado. Me costó un poco convencerla de que las cosas no eran así, pero puedo resultar muy convincente cuando hay sexo en juego. Tal vez ya hayas adivinado el final de esta novela, pero lo mejor de esta historia no es el final, sino todo lo que nos conduce a él.

Emma Chase - Gyógyítsd ​meg a lelkem!
Connor ​Daniels nem gondolta volna, hogy teljesen elölről kezdi a randizást. Sikeres orvosi karrierje és három fia jelentenek neki mindent. Nem éppen ideális kezdet a tüzes szerelmi élethez, de mégis megpróbálja. Az új kezdet oka: Violet Robinson, a sürgősségis nővér, aki semmiképp nem akarta, hogy Connor megtudja, mindig is bele volt zúgva. Ez a saját, piszkos kis titka. Szíve azonban megremeg, akárhányszor a közelében van, ahogy a lába is… így hát sikerül is csúnyán orra buknia egy bolt parkolójában, aminek Connor is szemtanúja, és akit rég tapasztalt érzések kezdenek hatalmába keríteni, miután gondjaiba veszi a sérült lányt. A randevúzás bonyolult lehet. Az élet pedig szép, őrült és kiszámíthatatlan. De amikor a valóság ránk köszönt, felfedezzük, mi is fontos valójában, és hogy ki az, akit életünk végéig szeretni akarunk. Emma Chase New York Times és USA Today bestsellerszerző jersey-i karakterei ismét elrabolják az olvasók szívét. A rég elfojtott vágyak és az újonnan fellobbanó érzelmek találkoznak ebben a megkapó szerelmi történetben.

Emma Chase - Wer ​wird denn gleich von Liebe sprechen
Drew ​Evans ist sexy und erfolgreich - ein Gewinnertyp. Millionendeals verhandelt er, ohne mit der Wimper zu zucken, und Frauen verführt er mit einem Lächeln allein. An die Liebe hat Drew noch nie einen Gedanken verschwendet; sich zu binden ist für ihn eine absolute Horrorvorstellung! Doch das alles ändert sich schlagartig, als Kate Brooks in seiner Firma eingestellt wird. Sie ist die erste Frau, die sich nicht so einfach von ihm um den Finger wickeln lässt. Dabei ist Drew es doch gewohnt, immer zu bekommen, was er will...

Emma Chase - Sustained
A ​knight in tarnished armor is still a knight. When you’re a defense attorney in Washington DC, you see first-hand how hard life can be and that sometimes the only way to survive is to become harder. I have a reputation for being cold, callous, intimidating – and that suits me just fine. In fact, it’s necessary when I’m breaking down a witness on the stand. Complications don’t work for me - I’m a “need-to-know” type of man. If you’re my client, tell me the basic facts. If you’re my date, stick to what will get you off. I’m not a therapist or Prince Charming – and I don’t pretend to be. Then Chelsea McQuaid and her six orphaned nieces and nephews came along and complicated the ever-loving hell out of my life. Now I’m going to Mommy & Me classes, One Direction concerts, the emergency room and am knee deep in a damn compost pit. Chelsea’s too sweet, too innocent and too gorgeous for her own good. She tries to be hard, but she’s not. She needs someone to help her, defend her…and the kids. And that – that I know how to do.

Emma Chase - Királyi ​szerető
"Tökéletes ​olvasmány." - THE BOOK DISCIPLE Vannak férfiak, akik felelősségteljesnek születnek, és vannak, akiket rákényszerítenek, hogy felelősséget vállaljanak. Henry John Edgar Thomas Pembrook, Wessco hercege megkapta a létező összes kötelezettséget, amit a királyi körökben csak lehet. De nem kezeli valami jól a helyzetet. Lenora királynő, azt remélve, hogy unokája felnő a feladathoz, teret ad neki - csakhogy ha nincs otthon a macska, cincogni kezdenek az egerek. De amikor Henry találkozik egy amerikai tévés producerrel, végre hajlandó meghozni a saját döntését: Üdv a királyi párválasztón! A pártaláló televíziós valóságshow-ban a világ húsz leggyönyörűbb kékvérű nőjét gyűjtötték össze egy palotában. De csak egyikük nyerheti meg a gyémánt fejdíszt, és csak egyikük nyerheti el a jóképű herceg szívét. Miközben Henry jól szórakozik a lányok versengésének szánalmas bohóckodásán, valaki igazán felkelti a figyelmét: egy csendes, szemüveges lány a sarokban, akinek a hangja angyali, a teste pedig egy szentet is kísértésbe vinne. Minél jobban megismeri Henry Sarah Mirabelle Zinnia Von Titebottum kisasszonyt, annál inkább elbűvöli a lány természetes szépsége, az erélyessége, a kedvessége... és a mocskos humora. De ahogy Rómát sem egy nap alatt építették, úgy a megbízhatatlan nemesek sem változnak meg egyik napról a másikra. Ahogy Henry igyekszik jóvátenni a hibáit, úgy nyernek új értelmet a régi szavak a rámenős herceg fejében. Szavak, mint amilyen a tisztelet, a becsület és a szerelem.

Emma Chase - Királyi ​szerető
"Tökéletes ​olvasmány." - THE BOOK DISCIPLE Vannak férfiak, akik felelősségteljesnek születnek, és vannak, akiket rákényszerítenek, hogy felelősséget vállaljanak. Henry John Edgar Thomas Pembrook, Wessco hercege megkapta a létező összes kötelezettséget, amit a királyi körökben csak lehet. De nem kezeli valami jól a helyzetet. Lenora királynő, azt remélve, hogy unokája felnő a feladathoz, teret ad neki - csakhogy ha nincs otthon a macska, cincogni kezdenek az egerek. De amikor Henry találkozik egy amerikai tévés producerrel, végre hajlandó meghozni a saját döntését: Üdv a királyi párválasztón! A pártaláló televíziós valóságshow-ban a világ húsz leggyönyörűbb kékvérű nőjét gyűjtötték össze egy palotában. De csak egyikük nyerheti meg a gyémánt fejdíszt, és csak egyikük nyerheti el a jóképű herceg szívét. Miközben Henry jól szórakozik a lányok versengésének szánalmas bohóckodásán, valaki igazán felkelti a figyelmét: egy csendes, szemüveges lány a sarokban, akinek a hangja angyali, a teste pedig egy szentet is kísértésbe vinne. Minél jobban megismeri Henry Sarah Mirabelle Zinnia Von Titebottum kisasszonyt, annál inkább elbűvöli a lány természetes szépsége, az erélyessége, a kedvessége... és a mocskos humora. De ahogy Rómát sem egy nap alatt építették, úgy a megbízhatatlan nemesek sem változnak meg egyik napról a másikra. Ahogy Henry igyekszik jóvátenni a hibáit, úgy nyernek új értelmet a régi szavak a rámenős herceg fejében. Szavak, mint amilyen a tisztelet, a becsület és a szerelem.

Emma Chase - Enredos
Una ​original comedia romántica repleta de lujuria y competitividad entre sus protagonistas. Drew Evans es hijo de uno de los tres dueños de una importante asesoría de inversiones de Nueva York. Su éxito laboral es superado por su éxito con las mujeres, a las que conquista con una simple sonrisa.Tras pasarse el fin de semana obsesionado con una morena que lo ha rechazado en una discoteca de moda, el lunes vuelve a verla en la empresa. Se trata de Kate Brooks, la nueva asesora contratada por su padre. Tener que competir con ella lo desconcierta, pues la atracción que siente por esa mujer lo tiene siempre distraído.Entre ellos se desatará una divertida guerra de lujuria y rivalidad que sacudirá los cimientos de su mundo.

Emma Chase - Appealed
When ​Brent Mason looks at Kennedy Randolph, he doesn’t see the awkward, sweet girl who grew up next door. He sees a self-assured, stunning woman…who wants to crush the most intimate - and prized - parts of his anatomy beneath the heels of her Christian Louboutins. Brent has never let the loss of his leg in a childhood accident affect his ability to lead a fulfilling life. He sets high goals–and then he reaches them. And now he has his sights set on Kennedy. ** When Kennedy looks at Brent Mason, all she sees is the selfish, Abercrombie & Fitch catalogue-worthy teenager who humiliated her in high school to join the popular crowd. A crowd that made those years a living hell. She’s not a lovesick social outcast anymore - she’s a DC prosecutor with a long winning streak behind her. Brent is the opposing attorney in her next case and she thinks it’s time to put him through a little hell of his own. But things aren’t exactly working out that way. Because every fiery exchange has her wondering if he’s as passionate in the bedroom as he is in the courtroom. Each argument and objection only makes him want her more. In the end, Brent and Kennedy may just find themselves in love…or in contempt of court. _APPEALED is a sexy, humorous romance about first crushes, second chances and the final verdict of the heart._

Emma Chase - Nicholas
Royal ​Romance – das ultimative Märchen. Der erste Band der Erfolgstrilogie um zwei Prinzen und ihren Bodyguard. Für alle, die mal eine Pause von der Realität brauchen … Ich heiße Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook, Kronprinz von Wessco. Meine Fans nennen mich His Royal Hotness. Meine Großmutter, die Königin, nennt mich einen störrischen Jungen. Sie will, dass ich meine Pflicht tue, heirate und Erben in die Welt setze. Und ich weiß, dass sie recht hat. Es ist das, was Prinzen tun. Aber meine Gnadenfrist von fünf Monaten will ich vorher noch voll auskosten. Und was könnte köstlicher sein als die Lippen einer selbstbewussten New Yorker Kellnerin, die nicht den geringsten Respekt vor mir oder meinem Titel hat?

Emma Chase - Királyi ​szerető
"Tökéletes ​olvasmány." - THE BOOK DISCIPLE Vannak férfiak, akik felelősségteljesnek születnek, és vannak, akiket rákényszerítenek, hogy felelősséget vállaljanak. Henry John Edgar Thomas Pembrook, Wessco hercege megkapta a létező összes kötelezettséget, amit a királyi körökben csak lehet. De nem kezeli valami jól a helyzetet. Lenora királynő, azt remélve, hogy unokája felnő a feladathoz, teret ad neki - csakhogy ha nincs otthon a macska, cincogni kezdenek az egerek. De amikor Henry találkozik egy amerikai tévés producerrel, végre hajlandó meghozni a saját döntését: Üdv a királyi párválasztón! A pártaláló televíziós valóságshow-ban a világ húsz leggyönyörűbb kékvérű nőjét gyűjtötték össze egy palotában. De csak egyikük nyerheti meg a gyémánt fejdíszt, és csak egyikük nyerheti el a jóképű herceg szívét. Miközben Henry jól szórakozik a lányok versengésének szánalmas bohóckodásán, valaki igazán felkelti a figyelmét: egy csendes, szemüveges lány a sarokban, akinek a hangja angyali, a teste pedig egy szentet is kísértésbe vinne. Minél jobban megismeri Henry Sarah Mirabelle Zinnia Von Titebottum kisasszonyt, annál inkább elbűvöli a lány természetes szépsége, az erélyessége, a kedvessége... és a mocskos humora. De ahogy Rómát sem egy nap alatt építették, úgy a megbízhatatlan nemesek sem változnak meg egyik napról a másikra. Ahogy Henry igyekszik jóvátenni a hibáit, úgy nyernek új értelmet a régi szavak a rámenős herceg fejében. Szavak, mint amilyen a tisztelet, a becsület és a szerelem.

Emma Chase - Tangled
Drew ​Evans is a winner. Handsome and arrogant, he makes multimillion-dollar business deals and seduces New York's most beautiful women with just a smile. He has loyal friends and an indulgent family. So why has he been shuttered in his apartment for seven days, miserable and depressed? He'll tell you he has the flu. But we all know that's not really true. Katherine Brooks is brilliant, beautiful, and ambitious. She refuses to let anything-or anyone-derail her path to success. When Kate is hired as the new associate at Drew's father's investment banking firm, every aspect of the dashing playboy's life is thrown into a tailspin. The professional competition she brings is unnerving, his attraction to her is distracting, and his failure to entice her into his bed is exasperating. Then, just when Drew is on the cusp of having everything he wants, his overblown confidence threatens to ruin it all. Will he be able untangle his feelings of lust and tenderness, frustration and fulfillment? Will he rise to the most important challenge of his life? Can Drew Evans win at love? Tangled is not your mother's romance novel. It is an outrageous, passionate, witty narrative about a man who knows a lot about women...just not as much as he thinks he knows. As he tells his story, Drew learns the one thing in life he never wanted is the only thing he can't live without.

Vi Keeland - Penelope Ward - Jodi Ellen Malpas - Emma Chase - Marie Force - Susan Stoker - Corinne Michaels - Naughty ​or Nice
These ​holiday short stories from New York Times Bestselling Authors. Sexy Scrooge by Vi Keeland & Penelope Ward The last thing I needed was to share an Uber with Scrooge—a cocky lawyer on a snowy Christmas Eve. It was bad enough I was on my way to court for the gift of eviction. Although maybe today wouldn’t turn out so bad after all. The Sexy Scrooge and I started to connect as we trudged our way through a storm. Our ride was about to end. But would I ever see him again? Big Baubles by Jodi Ellen Malpas Shannon’s last-minute Christmas shopping trip quickly goes from tedious to thrilling when she meets a sexy stranger in Harrods. He’s irresistibly cheeky, hot as sin, and he seems to want to play. So when he sets Shannon the challenge of completing her Christmas shopping before he completes his, she can’t help but accept. And she plans on winning. But the sexy stranger plays dirty on the shop floor. And even dirtier in the women’s changing rooms… The Naughty List by Emma Chase Evie Sanders has a secret. She’s in love with her boss, Jace Winters, the hot as hell, hardworking owner of the best bar in the snowy, ski resort town of Alpine. She thinks Jace barely knows she exists—that to him, she’s just an employee. But at this year’s Christmas party, bells get jingled, stockings get stuffed, snow—and other things—get thoroughly plowed, and Christmas wishes (even the naughty ones) just might come true. Joyous—A Quantum Christmas by Marie Force After a remarkable year that included a wedding and a big Oscar win for Quantum Productions, Hollywood superstar Flynn Godfrey wants to give his wife, Natalie, and closest friends a Christmas they will never forget. But when best-laid plans go awry, Flynn will learn that sometimes the season’s greatest gifts are those that can’t be bought or wrapped. A Holiday Lift by Corinne Michaels Holly has had enough pain around the holidays to last her lifetime. All she wants is to focus on her work. All of that becomes impossible when she’s stuck in the elevator with her co-worker Dean. She can’t avoid his intense stares, deep voice, and scent that drives her crazy. Will the holiday season bring them an unexpected lift or will they come crashing down? Best Christmas Ever by Susan Stoker When Chris and Sienna meet during an accident in Texas, the perfect strangers soon discover they’re inexplicably linked...in more ways than one. Coincidence? Perhaps. Or maybe the makings of their very own Christmas miracle.

Emma Chase - Nichts ​als Ärger mit der Liebe
Zwei ​Jahre nach ihrem "Happy End" müssen Drew und Kate feststellen, dass es gar nicht so leicht ist, glücklich bis ans Ende ihrer Tage zu leben. Drew ist Kates große Liebe, sie könnte sich keinen anderen Mann an ihrer Seite vorstellen. Doch dann verpasst ein Missverständnis ihrem Glück einen heftigen Dämpfer - und Kate muss einsehen, dass Drew für den nächsten Schritt in ihrer Beziehung vielleicht doch noch nicht so wirklich bereit ist ...

Emma Chase - Twisted
In ​this heart-pounding follow-up to Tangled by New York Times bestseller Emma Chase, Kate reveals that there is trouble in paradise, when unexpected circumstances force her and Drew to "renegotiate" their relationship. Includes a bonus short story, Holy Frigging Matrimony! There are two kinds of people in the world. The ones who look first, and the ones who leap. I’ve always been more of a looker. Cautious. A planner. That changed after I met Drew Evans. He was so persistent. So sure of himself—and of me. But not all love stories end happily ever after. Did you think Drew and I were going to ride off into the sunset? Join the club. Now I have to make a choice; the most important of my life. Drew already made his—in fact, he tried to decide for the both of us. But you know that’s just not my style. So I came back to Greenville, Ohio, alone. Well, sort of alone... What I've come to realize is that old habits die hard, and sometimes you have to go back to where you began before you can move ahead.

Emma Chase - Royally ​Screwed
Nicholas ​Arthur Frederick Edward Pembrook, Crowned Prince of Wessco, aka “His Royal Hotness,” is wickedly charming, devastatingly handsome, and unabashedly arrogant―hard not to be when people are constantly bowing down to you. Then, one snowy night in Manhattan, the prince meets a dark haired beauty who doesn’t bow down. Instead, she throws a pie in his face. Nicholas wants to find out if she tastes as good as her pie, and this heir apparent is used to getting what he wants. Dating a prince isn’t what waitress Olivia Hammond ever imagined it would be. There’s a disapproving queen, a wildly inappropriate spare heir, relentless paparazzi, and brutal public scrutiny. While they’ve traded in horse drawn carriages for Rolls Royces and haven’t chopped anyone’s head off lately―the royals are far from accepting of this commoner. But to Olivia―Nicholas is worth it. Nicholas grew up with the whole world watching, and now Marriage Watch is in full force. In the end, Nicholas has to decide who he is and, more importantly, who he wants to be: a King... or the man who gets to love Olivia forever.

Emma Chase - A ​királynő férjet keres
"Lélegzetelállítóan ​gyönyörű." - Shh Mom's Reading Lenora Celeste Beatrice Arabella Pembrook hercegnőnek nem éppen átlagos gyerekkora volt. Arra nevelték, hogy királynő legyen - Wessco első királynője. És ez nagy dolog. Amikor tizenkilenc évesen megkoronázzák a gyönyörű fiatal trónörököst, ő készen áll arra, hogy uralkodjon. Elbűvölő, okos, magabiztos és leleményes. Viszont nem házas. Márpedig a tanácsadóinak ez az elsődleges szempontja. Ez az, amit a parlament megkövetel, és amit a nép akar. Lenora nem vágyik arra, hogy hozzáláncolja magát egy férfihoz - pláne olyanhoz, aki csak a korona miatt van vele. De néha muszáj egyezséget kötni, és eleget tenni a kötelezettségeknek. Még a királynőknek is. Különösen a királynőknek. A New York Time bestsellerszerzője, Emma Chase ezúttal egy édes és szexi, különálló fenséges történettel örvendezteti meg olvasóit.

Emma Chase - Getting ​Schooled
Available ​in audio first, an extraordinary new romance by New York Times best-selling author Emma Chase! Head of the class... Garrett Daniels has this whole life thing figured out. The cocky, charismatic former high school star quarterback is an idolized football coach and "cool" teacher in the hometown where he's not just a golden boy — he's platinum. He has good friends, a great house on the lake, and the best damn sidekick a man could ask for: Snoopy, the albino beagle. Then...Callie Carpenter comes home. And knocks him right on his tight end zone. Back to school... Callie has a pretty sweet life herself...on the other side of the country. But circumstances — that she'd prefer to never speak of again — have brought her back home, helping out her parents and substitute teaching at her old high school. Now she's facing bickering, raging hormones, constant gossip, awkward weirdness, and drama galore...and that's just the teachers. Just like old times... When Garrett offers to show his former high school sweetheart the secrets of his winning teacher ways, Callie jumps at the chance - and then has to stop herself from jumping him. Good friends are all they can ever be. Or...these teachers just might end up getting schooled — by love.

Emma Chase - Logan
Mein ​Name ist Logan St. James. Ich bin in einer kriminellen Familie aufgewachsen, aber heutzutage sind meine Tattoos und meine Narben unter einem Anzug versteckt. Ich beschütze die königliche Familie von Wessco. Und durch die Heirat ihrer Schwester gehört auch Ellie Hammond zu dieser Familie. Ich bin gut in meinem Job. Wirklich, wirklich gut. Aber wenn Ellie einen Raum betritt … dann ist es plötzlich verdammt schwer, an irgendetwas anderes zu denken als daran, wie gern ich sie berühren würde. Wie gern ich mehr tun würde, als sie nur zu berühren …

Kollekciók