Ajax-loader

György Edit könyvei a rukkolán


György Edit - Szerelmes ​gondolatok - A szerelem könyve
Ez ​a könyv azoknak szól, akik szerelmesek és szerelmes gondolataik vannak. Azoknak is szól, akik valaha szerelmesek voltak, így sorait olvasva ismét átélhetik az egykor mámorító érzést. Akik még nem voltak szerelmesek, azokban vágyat ébreszt: a nőben a férfi iránt, agglegényben a házasság iránt, hűtlenben a hűség iránt...

György Edit - Vidám ​elmék, elmés bölcsességek
Írók, ​művészek, különcök, filozófusok, névtelen szerzők humoros gondolatai. Derűs szívvel emlékezünk egykor elkövetett ballépéseinkre. Az idő múltával a legképtelenebb élethelyzeteken is tudunk nevetni. Így tesszük meg az első lépést mosolyogva a bölcsesség felé.

György Edit - A ​tudás kiskönyve
Mindegyikünk ​erő, amelynek öntudata van, amely ismeri általános célját, minélfogva örömmel törekszik célja felé; mindegyikünk kő, amely tudja, hová repül, s tudja, hogy nem egyéb a kőnél, amelynek egész jelentése ez a repülés.Tolsztoj szavaival bocsátjuk útjára ezt a mély, igaz és, szép gondolatgyűjteményt amely arra hivatott, hogy megismerjük az embert-önmagunkat, és rátaláljunk az útra, amely elvezet a bölcsességhez.

Kollekciók