Ajax-loader

Deák Istvánné könyvei a rukkolán


Deák Istvánné - Gyöngyszemek
A ​gyöngy már régóta része életünknek. A különböző ékszerektől kezdve a lakásdíszekig szinte mindenhol megtalálhatóak. Ma már egyre több helyen találkozunk gyönggyel díszített használati tárgyakkal. Ebben a könyvben a gyöngyfűzés mellett a gyöngyszövés változataival is szeretném megismertetni azokat az olvasókat, akik szeretnek gyönggyel foglalkozni. A szövés különböző technikáival szebbnél szebb dolgok készíthetőek. Egy kis gyakorlás után a nehezebb mintáknak is bátran neki lehet kezdeni. Igyekeztem az egyes motívumokat úgy leírni, hogy könnyen követhető legyen. Jó munkát, sok sikert, kellemes időtöltést kívánok.

Deák Istvánné - Gyöngyékszerek
Kásagyöngyök, ​szalmagyöngyök... A színes gyöngyszemek kavalkádja szemet gyönyörködtető látvány. És milyen könnyedén rendeződnek kecses nyaklánccá, bájos karkötővé vagy hódító fülbevalóvá a kezeink között! Színes fotók, egyértelmű leírások várják népszerű sorozatunk Gyöngyékszerek című kötetében. Frissítse fel ékszertárát egy-két gyönyörű, egyedi darabbal! Ehhez nyújtunk segítséget barkácsfüzetünkkel. Jó munkát kívánunk!

Deák Istvánné - Kiresné Vincze Ilona - Zámbó Béláné - Nagy ​Barkácssuli Könyv
A ​gyermekek rendkívüli örömmel barkácsolnak akár egyedül, akár a szülő vagy a pedagógus segítségével. A Nagy barkácssuli könyv kedves és praktikus ötleteket kínál színes rajzokkal és fotókkal illusztrálva, melyek nagyban segítik a különböző modellek elkészítését. A könyv anyagát tapasztalt, évek óta művészeti iskolákban oktató pedagógusok, képzőművesek állították össze, s minden egyes munkát ki is próbáltak a saját csoportjaikban. Sikeres, örömteli munkálkodást kívánunk!

Deák Istvánné - Keresztszemes ​minták
Napjainkban ​egyre népszerűbbek a régi hagyományokkal rendelkező kézműves tevékenységek, mint például a keresztszemes hímzés. Ezzel a technikával a modern otthonokat is sokoldalúan dekorálhatjuk, de saját készítésű, egyedi ajándékokkal is meglepetést szerezhetünk szeretteinknek. Könyvünk 30 féle különlegesen szép mintát tartalmaz.

Kollekciók