Ajax-loader

Thomas Brezina könyvei a rukkolán


Thomas Brezina - Hogyan ​változtassuk békává a tesónkat?
Frank ​és Isti, Lizi és Tinka testvérei halálra idegesítik húgaikat. Nem múlik el nap bosszankodás nélkül: pukkanó golyókat tesznek a szőnyeg alá, vagy testápolót kevernek Tinka samponjába. Senki és semmi nem érezheti magát biztonságban tőlük. Lizi és Tinka bosszút esküsznek. Végül is boszorkányok, nem igaz? Ideje, hogy kipróbálják a varázserejüket!

Thomas Brezina - Az ​a boszorkányos szerelem!
A ​fiúk mind őrültek - Tinka és Lizi egyetértenek ebben. Ám ez egy csapásra megváltozik, amikor Márk, az új fiú az iskolába érkezik. Tinkát mintha kicserélték volna: ezentúl számára minden csak a srác körül forog. Lizi teljesen ki van akadva! Hogyan veszítheti el Tinka ennyire az eszét? Elhatározza, hogy egy egészen különleges szerelmi varázslatot eszel ki. Ennek azonban mindenféle kiszámíthatatlan következményei lesznek...

Thomas Brezina - Angyalokkal ​csókolózni veszélyes
Vajon ​szabad angyalokkal csókolózni? A 13 éves Vicky számára a válasz több mint kristálytiszta: naná! Vicky egy átlagos problémákkal küszködő átlagos tinédzser. Két barátnőjével, Nessával és Gloriával együtt egy szerelmi nyomozóirodát vezetnek, de ahogy ez lenni szokott: reklám nélkül nem működik semmi… Ám ekkor jön a mentőötlet − szórólapok! A legmegfelelőbb helyszín pedig egy temető, ahol Azrael, a magányosan ácsorgó angyalszobor pont kapóra jön a fotózáshoz. Vicky a fénykép kedvéért megcsókolja a márványszobrot, de egy szörnyű balesetben a szobor darabokra hullik. Azrael a szerencsétlenségnek köszönhetően átadja a lánynak a képességeit, és attól a perctől kezdve Vicky élete fenekestül felfordul…

Thomas Brezina - Boszik ​az iskolapadban
Használati ​utasítás lányok részére:Kezdődik a suli. Nem is akármilyen, hanem a boszorkány... Rengeteg taps boszi módra, vadonatúj varázsigék, eleddig ismeretlen főzetek. Az iskolában emellett Tinka indul az osztálytitkár választáson, amiben Lizi lelkesen segíti őt. Sajnos... Otthon szokatlan helyzetek adódnak a megszokott lekötöttségű családban, amit ezúttal egy őrmester szigorú nagymama felbukkanása is megbolygat. Vajon a lányoknak sikerül helytállnia ennyi zavaró tényező mellett is?(Srácok figyelem! A könyv olvasása fiúknál pattanásokat okozhat!)

Thomas Brezina - Segítség, ​megőrült a családom!
Pennyt ​rettegésben tartja egy ismeretlen, aki figyeli, és sms-eket küldözget neki. Valaki, akinek az állatok semmit sem jelentenek, a Penny mobiltelefonjára érkező üzenetekben azzal fenyegetőzik, hogy kutyákat fog elrabolni és megmérgezni. Vajon sikerül-e Pennynek időben megállítania az állatkínzót? Az már csak hab a tortán, hogy a Moosburger család férfitagjai is az őrültet játsszák. Mit fog gondolni róluk Julia az angol cserediáklány?

Thomas Brezina - Jótündér ​kerestetik
Vanessa, ​Bix és Krissi, a három teljesen átlagosnak tűnő lány, egy teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos leveleik útján értekeznek róla. Ez aljasság! Már megint Vanessa a konyhafelelős, míg a testvérei csak lustálkodnak. Otthon mindkettővel úgy bánnak, mintha hercegnők lennének, viszont Vanessának csak Hamupipőke szerepe jut. "Csak egy jó tündér segíthet rajtam" - gondolja Vanessa.

Thomas Brezina - A ​sztár amulettje
Poppi ​szemtanúja lesz annak, amint egy férfi letépi kedvenc popsztárja, Rocky Oliver nyakából az amulettjét. A testőrök egyike sem tudja elkapni a tolvajt. Egy biztos: az amulettnek mágikus titka van, amely felbecsülhetetlen értékkel bír a popsztár számára. A térdnadrágosok azonnal megkezdik a nyomozást...

Thomas Brezina - Delfinkaland ​és nyelvtanulás
Pennyt ​majd szétveti a düh, mert nem így képzelte a vakációját: a szülei a megkérdezése nélkül beíratták egy szünidei nyelvtanfolyamra, Angliába. Nem csoda hát, hogy először mindent pocséknak talál: "a festői tengerparti kisváros" valójában egy unalmas porfészek, a vendéglátó család pedig ki sem látszik a káoszból. Penny legszívesebben azonnal hazaindulna, ám egy napon két delfin bukkan föl az öbölben. A delfinek sürgősen Penny segítségére szorulnak.

Thomas Brezina - Szélvész ​nem halhat meg
Inkább ​káosz, mint egyetlen nap az idegölő nagynénivel... De Pennyt, a főhőst még más gondok is aggasztják. Szélvészt, a csodálatos mént be akarják nevezni egy kegyetlen akadályversenyre, ami az életébe is kerülhet. Vajon sikerül megmenteni a paripát? A népszerű gyermekkönyvíró izgalmas regényéből minden kiderül!

Thomas Brezina - A ​T. Rex vére
Az ​ősi vár pincéjének rozsdás ajtaja mögött Időkapu rejlik. Lépj be rajta, és pár másodperc alatt száz, ezer vagy akár millió éveket utazhatsz a múltba! Barátaid veled tartanak az úton. Együtt megbirkóztok a múlt rémségeivel és a jelen veszélyeivel. Két fontos szabályt azonban be kell tartanod: Soha ne hagyd el a társaid! Csak együtt élhetitek túl a kalandot. A második szabály pedig: mindig legyen nálad az időutazó dekódered! Ha elakadsz, ez majd átsegít a nehézségeken.

Thomas Brezina - Barátom, ​a farkas
Egy ​félreeső birtokra bébiszittert keresnek. Penny elvállalja a nyári munkát, mert így teljesülhet álma: egy motorkerékpár. Ám az új feladat a vártnál nehezebbnek bizonyul: öt fiú meglehetősen fárasztó tud lenni. És akkor még ott vannak a farkasok is, melyeket Penny az erdőben látott. Vajon veszélyesek lehetnek?

Thomas Brezina - Die ​Austauschhexe
Tinka ​und Lissi steht eine Austauschschülerin ins Haus. Aber keine gewöhnliche! Löchrige schwarze Strümpfe, ein Mini-Minirock im Schottenkaro, ein breites Halsband mit Stacheln und keinerlei Respekt vor Regeln: Das ist Alexandra, die Austauschhexe! Wie ein Hurrikan bricht sie in das Leben der Familie Schnabel-Meierbeer ein. Sie hext, was das Zeug hält, und trägt ein Geheimnis mit sich herum ...

Thomas Brezina - Túlvilági ​útmutató
100 ​évvel ezelőtt... Lehmgruber professzor számára csomag érkezett egy esőerdei kutatóexpedíción dolgozó kollégájától. De rögtön a küldemény megérkezése után a Bécsi Természettudományi Múzeum folyosóján el is akarta rabolni tőle egy ismeretlen támadó. Halálfélelmében elrejtette ezt, a rabló számára oly értékes kincset. A ládika tartalma egy évszázadon át a feledés homályába merült. Ám a hármas ikrek tudomást szereznek róla, és kutatni kezdenek a veszedelmes dolog után. Kalandos kincskeresés Bécsben.

Thomas Brezina - Az ​iskola fantomja
Léteznek ​még kísértetek? Dominik iskolájában egy titokzatos fantom garázdálkodik. Ki rejtőzködhet a fekete-zöld köpeny és a fehér maszk alatt? Az igazság felderítése közben a négy barát jó párszor komoly veszélybe kerül.

Thomas Brezina - Boszorkányok ​kutyaszorítóban
Használati ​utasítás lányok részére: Lizi teljesen ki van akadva. Testvérének és boszorkánybarátnőjének, Tinkának van egy titka előtte. Ez a titok minden határon túllép! FIÚK KIZÁRVA! - szólt eddig a két lány jelmondata, de úgy látszik, Tinka ezt már nem gondolja annyira komolyan. És ráadásul hirtelen rájött, hogy nagyon szeretne egy kutyát! Lizi gondoskodik arról, hogy a kutya megérkezzen. Szegény négylábú úgy néz ki, mint egy borjú, aki beleesett a hajnövesztő szerbe. És ez csak a kezdet...

Thomas Brezina - A ​lovarda fantomja
Brigi, ​Patrik és Lala - igen! Ez itt a Tigris kommandó! Vigyázat, öcsisajt, ne lazázz# különben téged is elkap a lovakra vadászó, titokzatos Bermuda-háromszög! Tartsd nyitva a pislantód, és különös dolgokkal találkozhatsz a lovardában, mint például: - egy borotvált lóval - rejtelmes-sejtelmes szellemekkel- és egy pikk-pakk kámforrá vált paripával. A Tigris kommandó újabb küldetése csakis rád vár! Szuperfontos! A dekóder mindig legyen nálad, különben elvesztél! Jelszó: Fel a fejjel srácok, vigyázunk mi rátok, Tigrisek az ászok!

Thomas Brezina - Takarítani ​szigorúan tilos!
A ​Hot Dogok legújabb feladata: kosz, ricsaj és rendetlenség. Takarítani szigorúan tilos! Kell ennél jobb megbízatás? Csakhogy a küldetés célja az életveszélyes űrlény, Tripla X csapdába ejtése! Most majd kiderül, ki a legény ...a disznóólban! A sorozat eddig megjelent kötetei: 1. Lánytesók és más fölön kívüliek 2. A jó jegyek veszélyesek!

Thomas Brezina - Az ​arc nélküli ember
Ajánljuk ​neked ezt a könyvet, ha - nem szeretsz olvasni; - szeretsz olvasni; - elmúltál 9 éves, és kinőttél a mesék világából; - szereted az izgalmakat; - kedveled a fordulatos történeteket; - kíváncsi vagy azokra a kalandokra és veszélyekre, amelyek ránk várnak Amszterdamban, miközben az arc nélküli ember titkát kutatjuk. Thomas Brezina nevét minden német és osztrák gyermek ismeri. Egyedülállóan fordulatos történetszövése még a felnőtt olvasó számára is sok izgalmat tartogat. Könyveit több nyelvre lefordították. Most a magyar gyerekek is megismerkedhetnek az ifjú detektívek kalandjaival.

Thomas Brezina - Távvezérelt ​tanerő
Ébresztő, ​skacok! Íme a legújabb találmány: a tanárirányító távirányító! E remek készülék révén tanúi lehettek a világ legundokabb földrajztanára, Geofrász tanár úr legcikisebb táncmutatványának. És ez még mind semmi, hiszen nem hiányozhat a mókából a földön kívüli nagyi, a balettruhában csörgő fiúk, és a titokzatos centrifuga sem!

Thomas Brezina - A ​titokzatos hódoló
Vanessa, ​Bix és Krissi a három teljesen átlagosnak tűnő lány a teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos leveleik útján értekeznek róla. Bix gondokkal küzd. Kuhtreiber úr a jelek szerint szemet vetett a mamájára. Csak nem ő lesz az új papája? Bix erre még csak gondolni sem mer. Hamarosan sikerül kiderítenie, hogy kicsoda is Kuhtreiber úr valójában, és mik a szándékai. Vajon meg tudja-e akadályozni a házasságkötést? A sorozat minden könyvében titkos üzeneteket találsz. Ezek megfejtéséhez, valamint saját titkos üzeneteid elkészítéséhez használd a könyvben található titkosírásfejtő lapocskákat!

Thomas Brezina - A ​vörös múmia bosszúja
„– ​Ne! Engedjen el! – üvöltötte a lány, amikor csupasz lábszárán megérezte a múmia jéghideg, száraz kezét. Ekkor vette észre azt is, hogy az ereszkedő fal alja már egy kicsit hozzáér a hátához. A lányt elhagyta minden ereje. Úgy érezte, mintha valaki kieresztette volna belőle a levegőt. Most vagy a múmia fogja megölni, vagy a többtonnás sziklafal nyomja össze. Miss Agytröszt szemére vérvörös fátyol ereszkedett. Fülei bedugultak, és úgy érezte, mintha a szíve a torkában dobogna.” Az utazás Egyiptomba, a csodálatos és titokzatos Nílus menti országba, nyomban a megérkezésük után véget is ért? A térdnadrágos detektívek Egyiptomban a saját bőrükön tapasztalják meg a vörös múmia kísértését. De vajon miért bukkan fel mindig a kis csapat körül? Nyomozz te is a térdnadrágosokkal, izgulj velük, oldjátok meg együtt a vörös múmia rejtélyét!

Thomas Brezina - Schlechte ​Noten gehören verboten!
Schlechte ​Noten machen den drei Freundinnen Bix, Krissi und Vanessa das Leben schwer. Die Eltern drohen, das Ferienlager zu streichen. Was kann jetzt noch helfen? Allenfalls Zauberei...

Thomas Brezina - Szellemcsók ​az osztálykiránduláson
Emanuel ​von Salenstein herceg - így hívják Vanessa új levelezőpartnerét, akinek híre hallatán az osztálytársnői belesápadtak az irigységbe. A baj csak az, hogy a herceg valójában nem létezik, és az osztálykirándulás helyszíne épp a kitalált herceg lakhelyének közelébe esik. Most mi lesz?

Thomas Brezina - Jungs ​und andere Esel
Penny ​kann es nicht glauben: Sie bekommt bei einem Schulprojekt statt ihrer Freundinnen drei Jungs zugeteilt, von denen sich einer dümmer als der andere anstellt. Doch nicht nur ihre Klassenkameraden geben Penny Rätsel auf, auch ein zugelaufener Esel, in den sich ihr Hund Robin verliebt, bereitet ihr Kopfzerbrechen.

Thomas Brezina - Ami ​tilos, az roppant szórakoztató!
Kara ​partija az év legkiemelkedőbb eseménye. Bix, Krissi és Vanessa számára becsületbeli ügy lesz a partira való bejutás. a próbálkozásuk, hogy megszerezzék Vanessa nővérének belépőjét, kudarcba fullad. Rajtuk csak egy igazi jótündér segíthet.

Thomas Brezina - Rettet ​den Ponyhof
Reiten, ​schwimmen, faulenzen! So hat sich Penny die Sommerferien vorgestellt. Doch daraus scheint nichts zu werden. Ungebetener Besuch macht sich bei der Tierarztfamilie breit. Der verstockte Markus scheint es faustdick hinter den Ohren zu haben, und statt acht Hundepfoten trippeln gleich zweiunddreißig durchs Haus. Das alles könnte Penny noch verkraften, wenn da nicht die Sorge um die Ponys wäre. Wer steckt hinter den gemeinen Anschlägen? Penny ist fest entschlossen, den Täter zu finden. Bisher kennt sie aber nur seine unheimliche Flüsterstimme am Telefon...

Thomas Brezina - Amadeus, ​az ufo
Axel ​nagymamáját salzburgi házában egy szörnyűséges zöld színű lény tartja rettegésben. Talán egy földönkívüli? Az utóbbi időben több ízben láttak ufókat a város fölött. A Knickerbocker-bandát egy forró nyom a lerobbant kriptába vezeti...

Thomas Brezina - A ​bajorvirsli-vámpírok éjszakája
Mit ​keres egy koporsó egy müncheni krumplis-pincében? Miközben Axel, Lilo, Poppi és Dominik ezen a kérdésen töri a fejét, hirtelen felfoghatatlan dolog történik... A négy junior detektív ezúttal teljesen véletlenül egy titkos szövetség nyomára bukkan. Jelszó: a bajorvirsli vámpírok éjszakája...

Thomas Brezina - Szerelmeslevelek ​Kengurutól
Penny ​családjában ismét összekuszálódnak a dolgok. Mindennek a szerelem az oka: Ivan, a punk házvezető unalmas külsejű nyárspolgárrá változik, Penny szerelmesleveleket kap egy titokzatos ismeretlentől, Romeo pedig gondoskodik a családi szaporulatról. Ehhez jön még egy sürgős eset is: egy kis kengurubébit kitaszít az anyja. Pennyre új szerep vár: kengurumama lesz!

Thomas Brezina - Un ​esqueleto en avión
Max ​está aterrado porque Adonis Chorlito, el cómplice de la malísima Karla Kätscher, se ha presentado en su casa y no prepara nada bueno para los monstruos del tren fantasma. Estos deciden pedir ayuda al esqueleto Scotti, un amigo suyo muy especial, para que les ayude a deshacerse del maleante. Pero todo se complica y lo que en principio era una ayuda, se convierte ahora en una gran molestia.

Thomas Brezina - Zongoranyúzó
Az ​iszonyat neve: Vanessa! Amióta zongorázni tanul, Bixnek és Krissinek nem könnyű az élete. Kibírhatatlan a klimpírozása, a játékában felfedezhetetlen a dallam! Mindemellett még sárkányveszély is fenyeget...

Thomas Brezina - Mentsük ​meg a pónikat!
Lovaglás, ​úszás, lustálkodás - Penny valahogy így képzeli a nyári szünidőt! Úgy tűnik, semmi sem lesz belőle: először öt édes kutyakölyök a feje tetejére állítja a Moosburger házat, majd beállít Penny beképzelt unokatestvére, Mirella a szüleivel együtt. Ezt még mind ki lehetne bírni, ha nem lennének ezek a szörnyű támadások a póniudvar ellen. Ki próbálja megmérgezni a védtelen pónikat?

Kollekciók