Ajax-loader

Thomas Brezina könyvei a rukkolán


Thomas Brezina - Ló ​a fürdőszobában
Penny ​egy reklámfilm próbafelvételei során bekerül az utolsó körbe, s lelki szemeivel már látja magát a televízióban és a város összes plakátján. De vajon helyes döntés volt jelentkezni a válogatásra? Egy ideje névtelen telefonáló zaklatja és állatgyilkosnak titulálja, éjszakánként pedig egy ismeretlen ólálkodik a házuk körül...

Thomas Brezina - Jótündér ​kerestetik
Vanessa, ​Bix és Krissi, a három teljesen átlagosnak tűnő lány, egy teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos leveleik útján értekeznek róla. Ez aljasság! Már megint Vanessa a konyhafelelős, míg a testvérei csak lustálkodnak. Otthon mindkettővel úgy bánnak, mintha hercegnők lennének, viszont Vanessának csak Hamupipőke szerepe jut. "Csak egy jó tündér segíthet rajtam" - gondolja Vanessa.

Thomas Brezina - Boszik ​az iskolapadban
Használati ​utasítás lányok részére:Kezdődik a suli. Nem is akármilyen, hanem a boszorkány... Rengeteg taps boszi módra, vadonatúj varázsigék, eleddig ismeretlen főzetek. Az iskolában emellett Tinka indul az osztálytitkár választáson, amiben Lizi lelkesen segíti őt. Sajnos... Otthon szokatlan helyzetek adódnak a megszokott lekötöttségű családban, amit ezúttal egy őrmester szigorú nagymama felbukkanása is megbolygat. Vajon a lányoknak sikerül helytállnia ennyi zavaró tényező mellett is?(Srácok figyelem! A könyv olvasása fiúknál pattanásokat okozhat!)

Thomas Brezina - Túlvilági ​útmutató
100 ​évvel ezelőtt... Lehmgruber professzor számára csomag érkezett egy esőerdei kutatóexpedíción dolgozó kollégájától. De rögtön a küldemény megérkezése után a Bécsi Természettudományi Múzeum folyosóján el is akarta rabolni tőle egy ismeretlen támadó. Halálfélelmében elrejtette ezt, a rabló számára oly értékes kincset. A ládika tartalma egy évszázadon át a feledés homályába merült. Ám a hármas ikrek tudomást szereznek róla, és kutatni kezdenek a veszedelmes dolog után. Kalandos kincskeresés Bécsben.

Thomas Brezina - A ​különös új lány
Vanessa, ​Bix és Krissi, a három teljesen átlagosnak tűnő lány, egy teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos levelei útján értekeznek róla. Az osztályba időnként betoppan egy új lány. Nagyon különös, ugyanis régimódi ruhát hord, a hajviselete sem mondható modernek, és szinte alig beszél. Bixet viszont furcsán mustrálgatja. Lehet, hogy valamilyen borzalmat hoz a városba? Vajon milyen titkokat rejt?

Thomas Brezina - Őrület! ​Sztár lettem!
Őrület! ​Képzeld el, hogy... ...a barátnőd titokban benevez téged egy tévés kimittudra! ...éneklés közben elszakad a topod és kiesik a kezedből a mikrofon! ...az egész osztály látja ezt a tévében, és halálra röhögi magát! ...a fiú, akibe szerelmes vagy, a legnagyobb ellenségedet szereti! Elképzelted? Velem mindez megtörtént! És amikor legszívesebben kivándorolnék egy másik bolygóra... meghallom a rádióban a számomat. Őrület! Sztár lettem! Vagyis majdnem, hiszen az igazi kaland csak most kezdődik...

Thomas Brezina - Menő ​cuccok? Jöhetnek!
Vanessa, ​Bix és Krissi, a három teljesen átlagosnak tűnő lány, egy teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos leveleik útján értekeznek róla. Az anyáknak fogalmuk sincs a divatról! Vanessa mamája is meglehetősen régimódi. Fodros blúz és rakott szoknya - ez tűrhetetlen! Ám Vanessa felfedez egy pénzkereseti lehetőséget. S ha lesz pénze, olyan cuccokat vásárolhat magának, ami neki tetszik. De hamarosan problémák sokaság tornyosul a feje fölött...

Thomas Brezina - Az ​a boszorkányos szerelem!
A ​fiúk mind őrültek - Tinka és Lizi egyetértenek ebben. Ám ez egy csapásra megváltozik, amikor Márk, az új fiú az iskolába érkezik. Tinkát mintha kicserélték volna: ezentúl számára minden csak a srác körül forog. Lizi teljesen ki van akadva! Hogyan veszítheti el Tinka ennyire az eszét? Elhatározza, hogy egy egészen különleges szerelmi varázslatot eszel ki. Ennek azonban mindenféle kiszámíthatatlan következményei lesznek...

Thomas Brezina - Legyen ​anyu a legmenőbb!
Biztosan ​Ti is úgy gondoljátok, mindent, de mindent meg kell tenni, hogy például egy osztálykiránduláson véletlenül se legyen ciki, ha az egyik kísérő - a mamátok. Vagyis ki kell csinosítani egy kicsit, és finoman ránevelni, hogy igazán hordhatna menőbb cuccokat is az ódivatú kosztümjei helyett. Tinka és Lizi megint összefognak, és legnagyobb bámulatukra még a fiúk segítségét is megkapják tervük megvalósításához. Ám mire összejön a dolog, meg kell küzdeniük egy gonosz boszorkánnyal, meg kell találniuk a varázsképeket és a Folfónia kulcsot, valamint el kell viselniük azt a megrázkódtatást is, hogy megjelenik a „mesebeli herceg"...

Thomas Brezina - Egy ​delfin szabadságra vágyik
Ez ​a tanév is jól kezdődik! Pennynek tulajdonképpen a biológiadolgozatra kellene koncentrálnia, de a gondolatai mindig elkalandoznak: hogyan segíthetne a Szafariparkban élő delfinen, mely már csak kedvetlenül rója a köröket? Meg tudja-e menteni az apja a beteg kis majmot? És miért nincs étvágya Millinek, a Tibetterriernek? Ám legtöbbet mégis Elvisre, a Szafaripark kedves állatgondozójára gondol. Vajon viszontlátja-e még?

Thomas Brezina - Mein ​Freund, der Wolf
Penny ​wünscht sich sehnlichst ein Mofa. Doch ihre Mutter ist davon nicht begeistert. Zufällig liest Penny eine Zeitungsannonce, in der ein Kindermädchen gesucht wird. Sie beschließt in den Ferien zu arbeiten und sich das Geld für das Mofa selbst zu verdienen. Penny bekommt den Job und ist überglücklich. Doch fünf Jungen ohne Mutter lassen sie kaum zur Ruhe kommen. Und es passieren unheimliche Dinge im abgelegenen Gutshof. Hat Penny tatsächlich einen Wolf im Wald gesehen? Oder bildet sie sich alles nur ein? Wird Penny das Geheimnis lüften können?

Thomas Brezina - A ​T. Rex vére
Az ​ősi vár pincéjének rozsdás ajtaja mögött Időkapu rejlik. Lépj be rajta, és pár másodperc alatt száz, ezer vagy akár millió éveket utazhatsz a múltba! Barátaid veled tartanak az úton. Együtt megbirkóztok a múlt rémségeivel és a jelen veszélyeivel. Két fontos szabályt azonban be kell tartanod: Soha ne hagyd el a társaid! Csak együtt élhetitek túl a kalandot. A második szabály pedig: mindig legyen nálad az időutazó dekódered! Ha elakadsz, ez majd átsegít a nehézségeken.

Thomas Brezina - A ​lovarda fantomja
Brigi, ​Patrik és Lala - igen! Ez itt a Tigris kommandó! Vigyázat, öcsisajt, ne lazázz# különben téged is elkap a lovakra vadászó, titokzatos Bermuda-háromszög! Tartsd nyitva a pislantód, és különös dolgokkal találkozhatsz a lovardában, mint például: - egy borotvált lóval - rejtelmes-sejtelmes szellemekkel- és egy pikk-pakk kámforrá vált paripával. A Tigris kommandó újabb küldetése csakis rád vár! Szuperfontos! A dekóder mindig legyen nálad, különben elvesztél! Jelszó: Fel a fejjel srácok, vigyázunk mi rátok, Tigrisek az ászok!

Thomas Brezina - A ​kincskereső hármas ikrek
Amikor ​a Titanic jéghegynek ütközött, a hajón kitört a pánik. Renaldo, a csaló gróf egy gazdag angol hölgy elátkozott aranyát okolja a történtekért. A nő megszabadul a kincstől abban a hitben, hogy így megakadályozhatja a rettenetes katasztrófát. Így az elátkozott aranynak nyoma veszik. De a hármas ikrek nem adják fel olyan könnyen! Még a legelszántabb ellenlábas sem tudja eltántorítani őket.

Thomas Brezina - Testvérek ​és más katasztrófák
Ezek ​az idióták! Penny döbbenten mered szörnyű hajára. A testvérei kiszúrtak vele és lila festéket kevertek a samponjába. Mindjárt megérkezik a legjobb srác az iskolából, hogy elvigye egy előkelő partyra. De kiteheti-e így a lábát a házból? Ám Pennyt más gondok is foglalkoztatják. Három tigriskölyköt tettek az ajtajuk elé. Honnan jöttek az apróságok és miért akartak megszabadulni tőlük?

Thomas Brezina - Ördögi ​angyalok 2. - Végül mindig az angyalok nevetnek
Vajon ​angyalok is eshetnek szerelembe? Bárcsak Vicky tudná a választ. Amióta a régi temetőben álló angyalszobor életre kelt a csókjától, azóta már semmi sem a régi. Ráadásul Vicky ezúttal nemcsak a szerelmi nyomozóiroda fellendítésén fáradozik, hanem mellette segít barátnőjének, Gloriának a sulibuli megszervezésében is. Ezenkívül túl kell valahogy élnie a szokásos családi káoszt, sőt tetejébe még életeket is kell mentenie. Az izgalmakat csak fokozza, hogy a csábító "ellenség" éppen az ő iskolájuknál bukkan fel, és hirtelen már Vicky legjobb barátnője is veszélybe keveredik!

Thomas Brezina - Das ​verschwundene Tagebuch
Die ​Tierpraxis Dr. Moosburger wird zum Waisenhaus. Drei Igelbabys, ein junges Eichhörnchen und ein kleiner Katzenbär brauchen dringend Ersatzeltern. Ausgerechnet in dieser Zeit bekommt Elvis, der Tierpfleger, die Grippe. Penny springt deshalb für ihn ein und übernimmt die Betreuung der Tierbabys. Aber dann jagt ein Unglück das andere. Alles scheint schief zu gehen. Außerdem verschwindet Pennys Tagebuch und kein Geheimnis ist mehr sicher. Wer ist der Dieb? Kann Penny die Tierbabys noch retten?

Thomas Brezina - Verknallte ​Koalas
Für ​die vierzehnjährige Tierarzttochter Penny geht ein Traum in Erfüllung: Sie darf während der Ferien in einem großen Zoo jobben. Vor allem die Koalabären haben es ihr angetan. Außerdem taucht fast täglich ein Traumboy im Tierpark auf, einer, für den Penny fast ihren Freund Elvis im Stich lassen könnte. Doch da wird der Zoo von einem Skandal erschüttert: Angeblich sollen Tiere misshandelt worden sein. Gemeinsam mit ihren Hunden Robin und Milli setzt Penny alles daran, die Wahrheit herauszufinden. Ein Roman um ein starkes Mädchen, seine chaotische Familie und zwei kuschelige Koalas.

Thomas Brezina - Legyek ​jó..., de hogyan?
Vanessa, ​Bix és Krissi a három teljesen átlagosnak tűnő lány a teljesen átlagos kisvárosban él. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos leveleik útján értekeznek róla. Krissi libabőrös lesz, ha azt hallja: "Légy jó!". Valaki a bolondját jártatja vele, és hiába tesz meg mindent azért, hogy jó legyen, folyton kínos helyzetekbe keveredik. Drámaira fordul a helyzet, hiszen a viselkedésétől függ, hogy elutazhat-e a várva várt nyári táborozásra. Sorozatunk minden könyvében titkos üzeneteket találsz. Ezek megfejtéséhez, valamint saját titkos üzeneteid elkészítéséhez használd a könyvben található titkosírásfejtő lapocskákat!

Thomas Brezina - Robotlovagok
Brigi, ​Patrik és Lala - igen! Ez itt a Tigris kommandó! Vigyázz, kész, öveket becsatolni! Figyelem - az úti cél London! Gyere velünk egy félelmetes kastélyba, - ahol lovagi páncélba bújt robotok leselkednek rád, - ahol veszélyes tolvajok garázdálkodnak, - és ahol még a falnak is füle van! A Tigris kommandó újabb küldetése csakis rád vár! Szuperfontos! A dekóder mindig legyen nálad, különben elvesztél! Jelige: Fel a fejjel srácok, Vigyázunk mi rátok, Tigrisek az ászok!

Thomas Brezina - Picknick ​mit Wildpferden
Penny ​reist zusammen mit ihrer Familie und ihrem Freund Elvis nach Frankreich in die Camargue. Als sie dort ankommt, ist jedoch alles anders als erwartet. Es regnet in Strömen, mit Elvis gibt es immer wieder Streit wegen seiner ewigen Eifersüchteleien und was am allerschlimmsten ist. Irgendjemand legt vergiftetes Futter für die Wildpferde aus. Kann Penny dem Tierquäler noch rechtzeitig das Handwerk legen?

Thomas Brezina - Az ​éjféli parti
Vanessa, ​Bix és Krissi a három teljesen átlagosnak tűnő lány a teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos leveleik útján értekeznek róla. Vanessa, Krissi és Bix az osztállyal látogatást tesznek a városi múzeumban. Az ottani események megváltoztatják az egész életüket. Fontos megbízást kapnak, ám az éjféli partin Krissi nagy bajba kerül... Sorozatunk minden könyvében titkos üzeneteket találsz. Ezek megfejtéséhez, valamint saját titkos üzeneteid elkészítéséhez használd a könyvben található titkosírásfejtő lapocskákat!

Thomas Brezina - A ​kalózok kincse
A ​népszerű gyerekkönyvíró regényében az ősi vár pincéje Időkaput rejteget. Ha belépsz rajta, akár évmilliókat utazhatsz vissza a múltba. Vigyázat, Lungati megszökött! A kalózok kincsére fája foga, és persze megint barátaidat és téged küld vissza a múltba, hogy megkaparinthassa. Vigyázzatok! Lungati gátlástalan, de a kalózok sem különbek... Mindenesetre legyen nálad az időutazó dekóder. És ne menj messze társaidtól. Csak így van esély a túlélésre!

Thomas Brezina - Ördögi ​angyalok 1. - Angyalokkal csókolózni veszélyes
Vajon ​szabad angyalokkal csókolózni? A 13 éves Vicky számára a válasz több mint kristálytiszta: naná! Vicky egy átlagos problémákkal küszködő átlagos tinédzser. Két barátnőjével, Nessával és Gloriával együtt egy szerelmi nyomozóirodát vezetnek, de ahogy ez lenni szokott: reklám nélkül nem működik semmi… Ám ekkor jön a mentőötlet − szórólapok! A legmegfelelőbb helyszín pedig egy temető, ahol Azrael, a magányosan ácsorgó angyalszobor pont kapóra jön a fotózáshoz. Vicky a fénykép kedvéért megcsókolja a márványszobrot, de egy szörnyű balesetben a szobor darabokra hullik. Azrael a szerencsétlenségnek köszönhetően átadja a lánynak a képességeit, és attól a perctől kezdve Vicky élete fenekestül felfordul…

Thomas Brezina - Abenteuerhandbuch
Geheimauftrag ​für dich, Mark Mega und Phantom - Abenteuerhandbuch.

Thomas Brezina - A ​Fekete Herceg
Ha ​már kiheverted az első rész dinoszaurusz-kalandját, akkor gyerünk, mert újabb kihívások várnak rád: meg kell mentenetek a jelenkort! Csatlakozz a Fekete Herceghez, és irány a középkor! De figyelem, ne hagyd el társaidat, mert csak együtt élhetitek túl a viszontagságokat. Az időutazó-dekódert pedig ne hagyd otthon! Szükséged lesz rá...

Thomas Brezina - A ​nagy hisztibűbáj
Egy ​abszolút normális nap az abszolút nem normális Schnabel-Meierbeer családnál: Te jószagú szent Habakuk! Lizi és Tinka cseppet sem jó fej unokatestvére, Annamari (alias Miss Hisztérika) jön látogatóba! Gréta választás elé állítja lányait: vagy megtűrik a házikójukban, vagy otthon töltik az egész hétvégét. Punktum! Pont most, amikor Tinka cuki hercegnő, Lizi pedig vérbeli Gigacsaj akar lenni?! Egyszerre minden a feje tetejére áll: Tivadar a Csókold-meg-a-békát vizsgára készül, Dávid pedig malacnak képzelve magát a sárban dagonyázik. Most már csak egy északról közeledő Fekete Csapás hiányzik… MICSODA???

Thomas Brezina - Amikor ​a farkasember üvölt
Helló! ​Szia! Hi! Jó a szimatod és ügyes detektív vagy? Akkor most aktivizáld az agytekervényeidet, és Axellel, Liloval, Dominikkal és Poppival eredj a bűnözők nyomába! Vajon kit rejt a farkasember maszkja? Vajon ki lophatta el Tarzan liánját? A Térdnadrágosok sok tippet, trükköt mutatnak neked a nyomozáshoz. Például, hogyan lehet láthatatlan tintával írni, mi olvasható ki a kézírásból, illetve hogyan készíthető fantomkép. Ha mégsem tudnád felderíteni a bűntényt, a kódkártya segít a megoldásban.

Thomas Brezina - Kalandok ​múzeuma - Ki fejti meg a Leonardo-kódot?
Gyere ​velünk a Kalandok Múzeumába! Itt titokzatos és rejtélyes események történnek. Meglepő dolgokat tudhatsz meg a híres Leonardo da Vinciről, életéről és felfedezéseiről, amelyek mély benyomást tesznek majd rád. Hogyan? Találd ki, és látogasd meg a nagy Mestert műtermében, rántsd le a leplet sötét titkáról, és éld át fantasztikus felfedezéseit. Leonardo da Vinci, aki 1452. április 15-én született, nemcsak rajzolni és festeni tudott, hanem szobrász, építész, muzsikus, természettudós és mérnök is volt egy személyben. Titkai is voltak, amelyeket megismerhetsz ebből a könyvből. Pablo október 22-én született egy üres képtartó ládában, két régi, nagyméretű festmény között, szereti a festéket és a vásznat, s a mancsával fest. Imádja az édességet és ő lesz a vezetőd ebben a kalandban.

Thomas Brezina - Totál ​bepasiztunk!
A ​fiúk idióták! Bix, Krissi és Vanessa ebben kivételesen tökéletesen egyetértenek. Soha az életben nem fogják egyetlen példányra sem fecsérelni az idejüket ebből a különleges fajból, beleszeretni pedig végképp nem fognak. Soha! De aztán elmennek az erdei iskolába...

Thomas Brezina - Mehr ​Pep für Mam!
Lissi ​und Tinka sind sich einig: Ihr Mutter ist total altmodisch. Dabei soll sie ihre Schulklasse auf einen Ausflug begleiten. Doch wenn sie ihre veralteten Klamotten anzieht und ihre uncoolen Sprüche loslässt, wird das für die Mädchen zu einer Katastrophe. Daher braucht Mama mehr Pep. Das Unternehmen „Moderne Mam“ beginnt und endet überraschend...

Thomas Brezina - Küsse, ​Krach, Walpurgisnacht!
Denn ​laut den Prophezeiungen der Kristallkröte soll sich ein „Maulwurf“ unter den Walpurgisnacht-Neulingen befinden, der für die dunkle Seite arbeitet und das Ritual stören will. Die Hexenschwestern müssen schnell herausfinden, um wen es sich handelt. Die Zeit drängt, und ausgerechnet einer der Verdächtigen lässt Tinkas Herz heftig klopfen … Ein neuer Auftrag für unsere Tophexen Lissi und Tinka!

Kollekciók