Ajax-loader

Thomas Brezina könyvei a rukkolán


Thomas Brezina - A ​nagy hisztibűbáj
Egy ​abszolút normális nap az abszolút nem normális Schnabel-Meierbeer családnál: Te jószagú szent Habakuk! Lizi és Tinka cseppet sem jó fej unokatestvére, Annamari (alias Miss Hisztérika) jön látogatóba! Gréta választás elé állítja lányait: vagy megtűrik a házikójukban, vagy otthon töltik az egész hétvégét. Punktum! Pont most, amikor Tinka cuki hercegnő, Lizi pedig vérbeli Gigacsaj akar lenni?! Egyszerre minden a feje tetejére áll: Tivadar a Csókold-meg-a-békát vizsgára készül, Dávid pedig malacnak képzelve magát a sárban dagonyázik. Most már csak egy északról közeledő Fekete Csapás hiányzik… MICSODA???

Thomas Brezina - A ​különös új lány
Vanessa, ​Bix és Krissi, a három teljesen átlagosnak tűnő lány, egy teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos levelei útján értekeznek róla. Az osztályba időnként betoppan egy új lány. Nagyon különös, ugyanis régimódi ruhát hord, a hajviselete sem mondható modernek, és szinte alig beszél. Bixet viszont furcsán mustrálgatja. Lehet, hogy valamilyen borzalmat hoz a városba? Vajon milyen titkokat rejt?

Thomas Brezina - Boszik ​az iskolapadban
Használati ​utasítás lányok részére:Kezdődik a suli. Nem is akármilyen, hanem a boszorkány... Rengeteg taps boszi módra, vadonatúj varázsigék, eleddig ismeretlen főzetek. Az iskolában emellett Tinka indul az osztálytitkár választáson, amiben Lizi lelkesen segíti őt. Sajnos... Otthon szokatlan helyzetek adódnak a megszokott lekötöttségű családban, amit ezúttal egy őrmester szigorú nagymama felbukkanása is megbolygat. Vajon a lányoknak sikerül helytállnia ennyi zavaró tényező mellett is?(Srácok figyelem! A könyv olvasása fiúknál pattanásokat okozhat!)

Thomas Brezina - Menő ​cuccok? Jöhetnek!
Vanessa, ​Bix és Krissi, a három teljesen átlagosnak tűnő lány, egy teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos leveleik útján értekeznek róla. Az anyáknak fogalmuk sincs a divatról! Vanessa mamája is meglehetősen régimódi. Fodros blúz és rakott szoknya - ez tűrhetetlen! Ám Vanessa felfedez egy pénzkereseti lehetőséget. S ha lesz pénze, olyan cuccokat vásárolhat magának, ami neki tetszik. De hamarosan problémák sokaság tornyosul a feje fölött...

Thomas Brezina - Az ​a boszorkányos szerelem!
A ​fiúk mind őrültek - Tinka és Lizi egyetértenek ebben. Ám ez egy csapásra megváltozik, amikor Márk, az új fiú az iskolába érkezik. Tinkát mintha kicserélték volna: ezentúl számára minden csak a srác körül forog. Lizi teljesen ki van akadva! Hogyan veszítheti el Tinka ennyire az eszét? Elhatározza, hogy egy egészen különleges szerelmi varázslatot eszel ki. Ennek azonban mindenféle kiszámíthatatlan következményei lesznek...

Thomas Brezina - Őrület! ​Sztár lettem!
Őrület! ​Képzeld el, hogy... ...a barátnőd titokban benevez téged egy tévés kimittudra! ...éneklés közben elszakad a topod és kiesik a kezedből a mikrofon! ...az egész osztály látja ezt a tévében, és halálra röhögi magát! ...a fiú, akibe szerelmes vagy, a legnagyobb ellenségedet szereti! Elképzelted? Velem mindez megtörtént! És amikor legszívesebben kivándorolnék egy másik bolygóra... meghallom a rádióban a számomat. Őrület! Sztár lettem! Vagyis majdnem, hiszen az igazi kaland csak most kezdődik...

Thomas Brezina - Túlvilági ​útmutató
100 ​évvel ezelőtt... Lehmgruber professzor számára csomag érkezett egy esőerdei kutatóexpedíción dolgozó kollégájától. De rögtön a küldemény megérkezése után a Bécsi Természettudományi Múzeum folyosóján el is akarta rabolni tőle egy ismeretlen támadó. Halálfélelmében elrejtette ezt, a rabló számára oly értékes kincset. A ládika tartalma egy évszázadon át a feledés homályába merült. Ám a hármas ikrek tudomást szereznek róla, és kutatni kezdenek a veszedelmes dolog után. Kalandos kincskeresés Bécsben.

Thomas Brezina - Ló ​a fürdőszobában
Penny ​egy reklámfilm próbafelvételei során bekerül az utolsó körbe, s lelki szemeivel már látja magát a televízióban és a város összes plakátján. De vajon helyes döntés volt jelentkezni a válogatásra? Egy ideje névtelen telefonáló zaklatja és állatgyilkosnak titulálja, éjszakánként pedig egy ismeretlen ólálkodik a házuk körül...

Thomas Brezina - Titkos ​rémkönyv
1x13 ​rémmese - 2x13 rémtipp - 3x13 talány Max egy különleges és szörnyen rejtélyes könyvet kap születésnapjára, amelynek legtöbb oldala üres. Nem is sejti még, hogy azok a rémtörténetek, melyek rövidesen valóságosan megtörténnek vele, kerülnek majd rá titokzatos módon a könyv lapjaira. Megmenekül a múmia átkától, túléli a holtak vezette rémrepülést, kikerüli a hatalmas, emberevő fekete pók hálóját, megfejti a mindenhol megjelenő szellemarc, valamint a kísértetkastély titkát.

Thomas Brezina - Ördögi ​angyalok 2. - Végül mindig az angyalok nevetnek
Vajon ​angyalok is eshetnek szerelembe? Bárcsak Vicky tudná a választ. Amióta a régi temetőben álló angyalszobor életre kelt a csókjától, azóta már semmi sem a régi. Ráadásul Vicky ezúttal nemcsak a szerelmi nyomozóiroda fellendítésén fáradozik, hanem mellette segít barátnőjének, Gloriának a sulibuli megszervezésében is. Ezenkívül túl kell valahogy élnie a szokásos családi káoszt, sőt tetejébe még életeket is kell mentenie. Az izgalmakat csak fokozza, hogy a csábító "ellenség" éppen az ő iskolájuknál bukkan fel, és hirtelen már Vicky legjobb barátnője is veszélybe keveredik!

Thomas Brezina - Hajrá ​lányok, még egy gólt!
Fogadjunk, ​hogy a lányok jobb focisták, mint a fiúk! Krissi, Bix és Vanessa összeállítanak egy csapatot, hogy egyszer végre visszavágjanak az őket ugrató fiúknak. Vajon sikerül a fogadást megnyerniük, ha a varangyból átalakult edző, és még talán egy beszélő labda is a segítségükre lehet?

Thomas Brezina - Kísértet-orgona
Helló! ​Szia! Hi! Jó a szimatod és ügyes detektív vagy? Akkor most aktivizáld az agytekervényeidet, és Axellel, Liloval, Dominikkal és Poppival eredj a bűnözők nyomába! Vajon kit rejt a farkasember maszkja? Vajon ki lophatta el Tarzan liánját? A Térdnadrágosok sok tippet, trükköt mutatnak neked a nyomozáshoz. Például, hogyan lehet láthatatlan tintával írni, mi olvasható ki a kézírásból, illetve hogyan készíthető fantomkép. Ha mégsem tudnád felderíteni a bűntényt, a kódkártya segít a megoldásban.

Thomas Brezina - Hilfe, ​meine Familie spinnt!
Wann ​immer ihr Handy klingelt, freut sich Penny. Komplimente, Einladungen oder Witze per SMS auszutauschen, ist einfach der Hit! Das ändert sich schlagartig, als die Nachrichten einen bedrohlichen Ton annehmen. Ein anonymer Absender terrorisiert die leidenschaftliche Tierfreundin. Er droht damit, Hunde wahllos zu entführen und anschließend zu vergiften. Wird Penny seine grausamen Machenschaften stoppen können? Zu allem Übel spielen die Männer der Familie Moosburger komplett verrückt. Was soll Julia, die Austauschschülerin aus England, bloß von ihnen denken?

Thomas Brezina - Árulás ​a lóversenypályán
Pennynek ​sikerül az értékes versenylovat egy súlyos autóbalesetből sértetlenül kimentenie, Köszönetképpen meghívják a lóversenypályára. Penny hamar fölfedezi ennek a csillogó világnak az árnyoldalait: a fogadások és gátlástalan csalások szövevényében a lovak érdekei nem számítanak.

Thomas Brezina - Rettet ​den Ponyhof
Reiten, ​schwimmen, faulenzen! So hat sich Penny die Sommerferien vorgestellt. Doch daraus scheint nichts zu werden. Ungebetener Besuch macht sich bei der Tierarztfamilie breit. Der verstockte Markus scheint es faustdick hinter den Ohren zu haben, und statt acht Hundepfoten trippeln gleich zweiunddreißig durchs Haus. Das alles könnte Penny noch verkraften, wenn da nicht die Sorge um die Ponys wäre. Wer steckt hinter den gemeinen Anschlägen? Penny ist fest entschlossen, den Täter zu finden. Bisher kennt sie aber nur seine unheimliche Flüsterstimme am Telefon...

Thomas Brezina - Hot ​Dogs - A világ legdilisebb vicce
Vigyázat, ​skacok! Gyomorforgató műfogsorok, bűzlő parfüm, förtelmes porcelánfigurák, és minden, ami egy nagynénihez kell. Óvakodjatok a kukából kémlelő földönkívüli szemétől, a rátok vadászó dedós lánytesóktól és a világ leghajmeresztőbb vicckönyvétől! Sérókat belőni, gatyákat felkötni: guruljanak hát a jobbnál jobb poénok!

Thomas Brezina - Kolumbusz ​és Te - A fáraó medálja
Gyere, ​és pattanj bele kolumbuszba, a fantasztikus csodamasinába, és kísérd el Nikit, Tibit és Cikit, a patkányt egy fergeteges egyiptomi kiruccanásra. Nyisd ki jól a szemed, és máris megtudhatod, hogy 4000 éve is léteztek-e iskolák, milyen ruhába bújtak az egyiptomiak és vajon mi fán terem a papirusz?

Thomas Brezina - Delfinkaland ​és nyelvtanulás
Pennyt ​majd szétveti a düh, mert nem így képzelte a vakációját: a szülei a megkérdezése nélkül beíratták egy szünidei nyelvtanfolyamra, Angliába. Nem csoda hát, hogy először mindent pocséknak talál: "a festői tengerparti kisváros" valójában egy unalmas porfészek, a vendéglátó család pedig ki sem látszik a káoszból. Penny legszívesebben azonnal hazaindulna, ám egy napon két delfin bukkan föl az öbölben. A delfinek sürgősen Penny segítségére szorulnak.

Thomas Brezina - Küssekeks ​und Spaßspaghetti
Freut ​euch auf eine neue Geschichte mit den Zwei Junghexen! Als Extra dabei: Tolle Kochtipps für euch zum Nachmachen!

Thomas Brezina - A ​bajorvirsli-vámpírok éjszakája
Mit ​keres egy koporsó egy müncheni krumplis-pincében? Miközben Axel, Lilo, Poppi és Dominik ezen a kérdésen töri a fejét, hirtelen felfoghatatlan dolog történik... A négy junior detektív ezúttal teljesen véletlenül egy titkos szövetség nyomára bukkan. Jelszó: a bajorvirsli vámpírok éjszakája...

Thomas Brezina - Testvérek ​és más katasztrófák
Ezek ​az idióták! Penny döbbenten mered szörnyű hajára. A testvérei kiszúrtak vele és lila festéket kevertek a samponjába. Mindjárt megérkezik a legjobb srác az iskolából, hogy elvigye egy előkelő partyra. De kiteheti-e így a lábát a házból? Ám Pennyt más gondok is foglalkoztatják. Három tigriskölyköt tettek az ajtajuk elé. Honnan jöttek az apróságok és miért akartak megszabadulni tőlük?

Thomas Brezina - Tierisch ​starke Freunde
Das ​ist die Chance! Als ihre Klasse eine Fernsehsendung produzieren soll, hat Penny gleich einen Plan: Eine TV-Show soll dem verschuldeten Tierheim helfen. Wird es Penny gelingen, den Programmdirektor von ihrer Idee zu überzeugen? Mysteriöse Dinge gehen vor. Die vier Pinguine im Tiergarten verhalten sich sehr merkwürdig. Und dann sind sie plötzlich verschwunden. Penny hat einen Verdacht, wer hinter der Sache steckt. Während sie ihrer Spur nachgeht, probt sie für einen großen Auftritt...

Thomas Brezina - Pálmafa ​és cukorhó
Schnabel-Meierbeerék ​nem hisznek a szerencséjüknek: egy luxusszálló a hegyekben, lovas szán, sí, snowboard − minden, ami szem-szájnak ingere, ráadásul majdnem ingyen! Csak Tinka és Lizi tudja, hogy pontosan miért is érdemelt ki a család egy ilyen rendkívüli szuper ajánlatot. Természetesen ebben is a Boszorkányok Klubjának a seprűnyele van! A két boszitestvérnek ugyanis ezen a gyönyörű télisportokkal teli helyen kell lecsapnia a gonosz Kígyótoll nővérekre. Persze a lányoknak nemcsak a fekete mágiával kell megbirkózniuk, hanem a kisöccsükkel is, akit a karácsonyi hóesésen kívül semmi sem izgat jobban… Egy varázslatosan rejtélyes eset a két legjobb barátnőnek és boszorkánynak! Tíz ínycsiklandozó téli és karácsonyi recepttel!

Thomas Brezina - Hot ​Dogs - Lökött lufik légi háborúja
Prrrfffffff! Ez ​volt a leghangosabb durrogás, amit egy lökött lufi valaha is kiadott magából! Szabina, aki éppen akkor találkozott a parkban Alfi nevű szívszerelmével, még semmit sem sejtett, amikor közelebb ült a fiúhoz. Ekkor azonban felhangzott a hatalmas rottyantás, ami Max legnagyobb örömére pontosan olyan volt, mintha a nővére produkálta volna. Aztán a tréfa kellős közepén felgyorsulnak az események: Max nyomtalanul eltűnik, az űrlények üldözőbe veszik a Hot Dogokat, később pedig ezer lökött lufi csap le rájuk a magasból... A sorozat eddig megjelent kötetei: 1. Lánytesók és más fölön kívüliek 2. A jó jegyek veszélyesek! 3. Takarítani szigorúan tilos! 4. Tombolás a táborban

Thomas Brezina - Féktelen ​fruskák felhőtlen bulija
Lizinek ​főhet a feje: Vajon ki tud jobb bulit szervezni? Ő vagy Ulla, aki ugyan csak most érkezett az iskolába, de jaj annak, aki nem úgy táncol, ahogy ő fütyül! Tinka azonban megmakacsolja magát: Nem és nem! A boszorkányházban márpedig nem lesz buli! Akkor nem marad más hátra, a Féktelen Fruskák Felhőtlen Buliját csak a Schnabel-Meierbeer házban tarthatják. Micsoda mázli, hogy a szülők egész hétvégére elutaztak! Ám Lizi nem is sejti, mire készül közben Ulla...

Thomas Brezina - Das ​verschwundene Tagebuch
Die ​Tierpraxis Dr. Moosburger wird zum Waisenhaus. Drei Igelbabys, ein junges Eichhörnchen und ein kleiner Katzenbär brauchen dringend Ersatzeltern. Ausgerechnet in dieser Zeit bekommt Elvis, der Tierpfleger, die Grippe. Penny springt deshalb für ihn ein und übernimmt die Betreuung der Tierbabys. Aber dann jagt ein Unglück das andere. Alles scheint schief zu gehen. Außerdem verschwindet Pennys Tagebuch und kein Geheimnis ist mehr sicher. Wer ist der Dieb? Kann Penny die Tierbabys noch retten?

Thomas Brezina - Robotlovagok
Brigi, ​Patrik és Lala - igen! Ez itt a Tigris kommandó! Vigyázz, kész, öveket becsatolni! Figyelem - az úti cél London! Gyere velünk egy félelmetes kastélyba, - ahol lovagi páncélba bújt robotok leselkednek rád, - ahol veszélyes tolvajok garázdálkodnak, - és ahol még a falnak is füle van! A Tigris kommandó újabb küldetése csakis rád vár! Szuperfontos! A dekóder mindig legyen nálad, különben elvesztél! Jelige: Fel a fejjel srácok, Vigyázunk mi rátok, Tigrisek az ászok!

Thomas Brezina - A ​tiltott város titka
Évezredekkel ​ezelőtt történt... A Kínai Birodalom leghatalmasabb és leggazdagabb császára egész életében egy felbecsülhetetlen értékű kincs után kutatott. A keresést csak röviddel a halála előtt koronázta siker. Az uralkodónak mégsem adatott meg soha, hogy magáénak mondhassa a kincset. Később a ládika eltűnt, titkát soha nem fedték fel. Évszázadokkal később a kincskereső hármas ikrek a Kínai-tengerben fekvő szigetre utaznak. Az utalások szerint itt rejtőzik a nagy titok. A tulajdonos csodálatos pagodákat építtetett a szigeten. A „kis császárságba” azonban idegeneknek tilos a belépés. Ennek ellenére a „Nagy Lopegával” és gyermekeivel Mr. Sono kivételt tesz. A kincskeresés során az ikrek a palota alatt veszélyes meglepetésekre bukkannak...

Thomas Brezina - A ​varázsló tornya
Csupán ​hókuszpókusz az egész? Vagy tényleg a varázsló tért vissza a toronyba? Ötszáz évvel ezelőtt, amikor máglya általi halálra ítélték, eltűnt a föld alatti börtönből. Senki sem akadt a nyomára. A négy barát nyomozás közben hihetetlen kalandokba keveredik.

Thomas Brezina - Nini, ​egy bébiboszi!
SOS ​- munka kerestetik! Lizi kisöccse, Dávid beleejtette anyuci kabalafiguráját a víztárolóba. Tinka segít testvérének, Lizinek összegyűjteni egy kis pénzt, hogy pótolhassák az ezüstelefántot. Míg Tinka sétáltatni visz egy eszement óriásblökit, addig Lizi a bébiszitterkedéssel kísérletezik. Csakhogy a kis Annabell nem is olyan kis ártatlan, mint amilyennek látszik. Ő ugyanis nem más, mint egy bébiboszi… Egy őrületes és elképesztő boszitörténet - csakis a legjobb barátnők számára!

Thomas Brezina - A ​pokol szalamandráinak háza
Bosszúra ​szomjas szellemek? A négy barát eredetileg egy gondtalan nyaralásra indult a Karib-tengerhez. Ám a nyaralójukban már az első pillanattól kezdve furcsa jelenségek zavarták meg a pihenésüket. Imbolygó szobák, hátborzongató kalózhajó és sok más megmagyarázhatatlan jelenség. A nyomozásuk egyre sötétebb titkok feltárásához vezet.

Thomas Brezina - Abenteuerhandbuch
Geheimauftrag ​für dich, Mark Mega und Phantom - Abenteuerhandbuch.

Kollekciók