Ajax-loader

Thomas Brezina könyvei a rukkolán


Thomas Brezina - Szélvész ​nem halhat meg
Inkább ​káosz, mint egyetlen nap az idegölő nagynénivel... De Pennyt, a főhőst még más gondok is aggasztják. Szélvészt, a csodálatos mént be akarják nevezni egy kegyetlen akadályversenyre, ami az életébe is kerülhet. Vajon sikerül megmenteni a paripát? A népszerű gyermekkönyvíró izgalmas regényéből minden kiderül!

Thomas Brezina - Menő ​cuccok? Jöhetnek!
Vanessa, ​Bix és Krissi, a három teljesen átlagosnak tűnő lány, egy teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos leveleik útján értekeznek róla. Az anyáknak fogalmuk sincs a divatról! Vanessa mamája is meglehetősen régimódi. Fodros blúz és rakott szoknya - ez tűrhetetlen! Ám Vanessa felfedez egy pénzkereseti lehetőséget. S ha lesz pénze, olyan cuccokat vásárolhat magának, ami neki tetszik. De hamarosan problémák sokaság tornyosul a feje fölött...

Thomas Brezina - A ​sztár amulettje
Poppi ​szemtanúja lesz annak, amint egy férfi letépi kedvenc popsztárja, Rocky Oliver nyakából az amulettjét. A testőrök egyike sem tudja elkapni a tolvajt. Egy biztos: az amulettnek mágikus titka van, amely felbecsülhetetlen értékkel bír a popsztár számára. A térdnadrágosok azonnal megkezdik a nyomozást...

Thomas Brezina - Túlvilági ​útmutató
100 ​évvel ezelőtt... Lehmgruber professzor számára csomag érkezett egy esőerdei kutatóexpedíción dolgozó kollégájától. De rögtön a küldemény megérkezése után a Bécsi Természettudományi Múzeum folyosóján el is akarta rabolni tőle egy ismeretlen támadó. Halálfélelmében elrejtette ezt, a rabló számára oly értékes kincset. A ládika tartalma egy évszázadon át a feledés homályába merült. Ám a hármas ikrek tudomást szereznek róla, és kutatni kezdenek a veszedelmes dolog után. Kalandos kincskeresés Bécsben.

Thomas Brezina - Az ​a boszorkányos szerelem!
A ​fiúk mind őrültek - Tinka és Lizi egyetértenek ebben. Ám ez egy csapásra megváltozik, amikor Márk, az új fiú az iskolába érkezik. Tinkát mintha kicserélték volna: ezentúl számára minden csak a srác körül forog. Lizi teljesen ki van akadva! Hogyan veszítheti el Tinka ennyire az eszét? Elhatározza, hogy egy egészen különleges szerelmi varázslatot eszel ki. Ennek azonban mindenféle kiszámíthatatlan következményei lesznek...

Thomas Brezina - A ​különös új lány
Vanessa, ​Bix és Krissi, a három teljesen átlagosnak tűnő lány, egy teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos levelei útján értekeznek róla. Az osztályba időnként betoppan egy új lány. Nagyon különös, ugyanis régimódi ruhát hord, a hajviselete sem mondható modernek, és szinte alig beszél. Bixet viszont furcsán mustrálgatja. Lehet, hogy valamilyen borzalmat hoz a városba? Vajon milyen titkokat rejt?

Thomas Brezina - Hogyan ​változtassuk békává a tesónkat?
Frank ​és Isti, Lizi és Tinka testvérei halálra idegesítik húgaikat. Nem múlik el nap bosszankodás nélkül: pukkanó golyókat tesznek a szőnyeg alá, vagy testápolót kevernek Tinka samponjába. Senki és semmi nem érezheti magát biztonságban tőlük. Lizi és Tinka bosszút esküsznek. Végül is boszorkányok, nem igaz? Ideje, hogy kipróbálják a varázserejüket!

Thomas Brezina - Segítség, ​megőrült a családom!
Pennyt ​rettegésben tartja egy ismeretlen, aki figyeli, és sms-eket küldözget neki. Valaki, akinek az állatok semmit sem jelentenek, a Penny mobiltelefonjára érkező üzenetekben azzal fenyegetőzik, hogy kutyákat fog elrabolni és megmérgezni. Vajon sikerül-e Pennynek időben megállítania az állatkínzót? Az már csak hab a tortán, hogy a Moosburger család férfitagjai is az őrültet játsszák. Mit fog gondolni róluk Julia az angol cserediáklány?

Thomas Brezina - Boszik ​az iskolapadban
Használati ​utasítás lányok részére:Kezdődik a suli. Nem is akármilyen, hanem a boszorkány... Rengeteg taps boszi módra, vadonatúj varázsigék, eleddig ismeretlen főzetek. Az iskolában emellett Tinka indul az osztálytitkár választáson, amiben Lizi lelkesen segíti őt. Sajnos... Otthon szokatlan helyzetek adódnak a megszokott lekötöttségű családban, amit ezúttal egy őrmester szigorú nagymama felbukkanása is megbolygat. Vajon a lányoknak sikerül helytállnia ennyi zavaró tényező mellett is?(Srácok figyelem! A könyv olvasása fiúknál pattanásokat okozhat!)

Thomas Brezina - Jótündér ​kerestetik
Vanessa, ​Bix és Krissi, a három teljesen átlagosnak tűnő lány, egy teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos leveleik útján értekeznek róla. Ez aljasság! Már megint Vanessa a konyhafelelős, míg a testvérei csak lustálkodnak. Otthon mindkettővel úgy bánnak, mintha hercegnők lennének, viszont Vanessának csak Hamupipőke szerepe jut. "Csak egy jó tündér segíthet rajtam" - gondolja Vanessa.

Thomas Brezina - Delfinkaland ​és nyelvtanulás
Pennyt ​majd szétveti a düh, mert nem így képzelte a vakációját: a szülei a megkérdezése nélkül beíratták egy szünidei nyelvtanfolyamra, Angliába. Nem csoda hát, hogy először mindent pocséknak talál: "a festői tengerparti kisváros" valójában egy unalmas porfészek, a vendéglátó család pedig ki sem látszik a káoszból. Penny legszívesebben azonnal hazaindulna, ám egy napon két delfin bukkan föl az öbölben. A delfinek sürgősen Penny segítségére szorulnak.

Thomas Brezina - Die ​verknallte Mumie
Museumsbesuche ​sind stinklangweilig? Nicht für Vanessa! Seit sie mit ihrer Klasse im Stadtmuseum war, hat sie einen gruseligen Verehrer. Er heißt Amosis, ist ein ägyptischer Magier und seit Tausenden von Jahren eine Mumie. Amosis verfolgt Vanessa auf Schritt und Tritt und hat ein großes Geheimnis …

Thomas Brezina - Mein ​Freund, der Wolf
Penny ​wünscht sich sehnlichst ein Mofa. Doch ihre Mutter ist davon nicht begeistert. Zufällig liest Penny eine Zeitungsannonce, in der ein Kindermädchen gesucht wird. Sie beschließt in den Ferien zu arbeiten und sich das Geld für das Mofa selbst zu verdienen. Penny bekommt den Job und ist überglücklich. Doch fünf Jungen ohne Mutter lassen sie kaum zur Ruhe kommen. Und es passieren unheimliche Dinge im abgelegenen Gutshof. Hat Penny tatsächlich einen Wolf im Wald gesehen? Oder bildet sie sich alles nur ein? Wird Penny das Geheimnis lüften können?

Thomas Brezina - Küsse, ​Krach, Walpurgisnacht!
Denn ​laut den Prophezeiungen der Kristallkröte soll sich ein „Maulwurf“ unter den Walpurgisnacht-Neulingen befinden, der für die dunkle Seite arbeitet und das Ritual stören will. Die Hexenschwestern müssen schnell herausfinden, um wen es sich handelt. Die Zeit drängt, und ausgerechnet einer der Verdächtigen lässt Tinkas Herz heftig klopfen … Ein neuer Auftrag für unsere Tophexen Lissi und Tinka!

Thomas Brezina - Oroszlánszívű ​barátnők
Szörnyű ​hírek jutnak Penny fülébe: mihelyt felcseperednek az állatkölykök a szafari parkban, és a látogatók már nem találják olyan helyesnek őket, a tulajdonos titokban megöleti őket. Egy oroszlánkölyöktől és egy kis krokodiltól ily módon már meg is szabadultak. Penny nem tűri tétlenül a kegyetlenségeket! Fölveszi a kesztyűt az állatpark tulajdonosa ellen, és közben nem várt segítséget kap egy oroszlánszívű barátnő személyében.

Thomas Brezina - Szörnyek ​a mélyben
Egy ​fiú és egy farkas titkos küldetése! Te is velük tarthatsz a Bahamákra, ahol horrorfilmbe illő tengeri szörnyek rejtélyét kell megoldanotok. Borzasztó nagy felháborodást és rémületet keltenek egy víz alatti filmes videofelvételei. Szörnyek, amikhez hasonló ez idáig csak vértől csöpögő fantáziafilmekben láthattak. Mark Megát hidegen hagyják az efféle ijesztgetések, ezért a szörnyek felkutatására indul. Egy merülés alkalmával azonban élethalálharcot kell vívnia. Most rajtad múlik minden! A könyv kérdéseire adott válaszaidtól függ, hogy sikeres lesz-e titkos küldetésetek. Dörzsöld meg a Top Secret-kártyát, és máris megtudod, hogy döntésed helyes volt-e.

Thomas Brezina - Un ​esqueleto en avión
Max ​está aterrado porque Adonis Chorlito, el cómplice de la malísima Karla Kätscher, se ha presentado en su casa y no prepara nada bueno para los monstruos del tren fantasma. Estos deciden pedir ayuda al esqueleto Scotti, un amigo suyo muy especial, para que les ayude a deshacerse del maleante. Pero todo se complica y lo que en principio era una ayuda, se convierte ahora en una gran molestia.

Thomas Brezina - Jagd ​auf den 100 Milliarden Dollar Schatz
Es ​geht in dem Buch um die Knickerbockerbande, dessen Mitglieder Axel, Lilo, Poppi und Dominik sind. Die vier Freunde bekommen eine geheime Information von Eugen Stinger. Dieser ist allerdings sehr hinterhältig und hält Carl Hofbauer (den eigentlichen Informationsträger) in einem sehr alten Verließ gefangen, wo keiner weiß wo es sich befindet. Die Knickerbockerbande begibt sich in große Gefahr, denn sie werden mit einer Waffe von Frau Nero, der "Komplizin" von Carl, bedroht und das ist nicht die einzige Gefahr in die sich die Freunde begeben...

Thomas Brezina - A ​piramis lánya
Ki ​ez a titokzatos lány a piramisból? Csak nem a múltból toppant elő? Axel, Poppi és Lilo elkísérik Dominikot Egyiptomba egy filmforgatásra. De ahelyett, hogy a strandon heverésznének, ahogy eredetileg tervezték, a négy barát egy roppant rejtélyes ügybe keveredik.

Thomas Brezina - A ​Fekete Herceg
Ha ​már kiheverted az első rész dinoszaurusz-kalandját, akkor gyerünk, mert újabb kihívások várnak rád: meg kell mentenetek a jelenkort! Csatlakozz a Fekete Herceghez, és irány a középkor! De figyelem, ne hagyd el társaidat, mert csak együtt élhetitek túl a viszontagságokat. Az időutazó-dekódert pedig ne hagyd otthon! Szükséged lesz rá...

Thomas Brezina - Abenteuerhandbuch
Geheimauftrag ​für dich, Mark Mega und Phantom - Abenteuerhandbuch.

Thomas Brezina - Fókabébi ​veszélyben
Végre ​itt a vakáció! Penny Norvégiába repül a nagyszüleihez, ahol igazi kikapcsolódásra vágyik. Hiú remények! Alig telik el egy kis idő, máris szükség van a segítségére: egy elárvult fókabébi szívet tépően sír az anyja után. Penny nem ért a fókákhoz, ezért kétségbeesetten töri a fejét, hogyan menthetné meg az állatot az éhen halástól...

Thomas Brezina - Állati ​jó barátok
A ​négy kerge pingvin: Titokzatos dolgok történnek. Négy pingvin igen különösen viselkedik az állatkertben, aztán hirtelen eltűnnek. Penny állati show-műsora: Itt az alkalom! Mikor az osztály lehetőséget kap egy tévéműsor készítésére, Penny mindjárt határozott tervvel áll elő: egy tévé-show majd kihúzza a bajból az eladósodott állatotthont.

Thomas Brezina - Távvezérelt ​tanerő
Ébresztő, ​skacok! Íme a legújabb találmány: a tanárirányító távirányító! E remek készülék révén tanúi lehettek a világ legundokabb földrajztanára, Geofrász tanár úr legcikisebb táncmutatványának. És ez még mind semmi, hiszen nem hiányozhat a mókából a földön kívüli nagyi, a balettruhában csörgő fiúk, és a titokzatos centrifuga sem!

Thomas Brezina - A ​kísértetrepülő
Brigi, ​Patrik és Lala - igen! Ez itt a Tigris kommandó! Valami nagyon nincs rendben Norvégiában... És vajon mindennek csak az a gyanús, zöldesen csillogó kísértetrepülő az oka? Rá se ránts! Inkább gyere és keresd fel: - egy titokzatos falucska még titokzatosabb lakóit- egy tóba pottyant repülő hébe-hóba felbukkanó szellemét - és a nem éppen kedvesnek mondható vikingeket. A Tigris kommandó újabb küldetése csakis rád vár! Szuperfontos! A dekóder mindig legyen nálad, különben elvesztél! Jelszó: Fel a fejjel srácok, Vigyázunk mi rátok, Tigrisek az ászok!

Thomas Brezina - Fékezd ​meg Dr. Medúzát!
Dr. ​Medúza egy veszedelmes bűnöző, aki gonosz terveket eszel ki. A te feladatod az lesz, hogy a Térdnadrágosok Klubjának tagjaival a tervek végrehajtását megakadályozd, és dr. Medúzát, aki állandóan változtatja a külsejét, elkapd.

Thomas Brezina - Schlechte ​Noten gehören verboten!
Schlechte ​Noten machen den drei Freundinnen Bix, Krissi und Vanessa das Leben schwer. Die Eltern drohen, das Ferienlager zu streichen. Was kann jetzt noch helfen? Allenfalls Zauberei...

Thomas Brezina - A ​kincskereső hármas ikrek
Amikor ​a Titanic jéghegynek ütközött, a hajón kitört a pánik. Renaldo, a csaló gróf egy gazdag angol hölgy elátkozott aranyát okolja a történtekért. A nő megszabadul a kincstől abban a hitben, hogy így megakadályozhatja a rettenetes katasztrófát. Így az elátkozott aranynak nyoma veszik. De a hármas ikrek nem adják fel olyan könnyen! Még a legelszántabb ellenlábas sem tudja eltántorítani őket.

Thomas Brezina - Amikor ​a farkasember üvölt
Helló! ​Szia! Hi! Jó a szimatod és ügyes detektív vagy? Akkor most aktivizáld az agytekervényeidet, és Axellel, Liloval, Dominikkal és Poppival eredj a bűnözők nyomába! Vajon kit rejt a farkasember maszkja? Vajon ki lophatta el Tarzan liánját? A Térdnadrágosok sok tippet, trükköt mutatnak neked a nyomozáshoz. Például, hogyan lehet láthatatlan tintával írni, mi olvasható ki a kézírásból, illetve hogyan készíthető fantomkép. Ha mégsem tudnád felderíteni a bűntényt, a kódkártya segít a megoldásban.

Thomas Brezina - A ​lovagi kör hét rejtélye
Évszázadokkal ​ezelőtt történt... Az Éjkék lovag rablótámadásaival rettegésben tartja az ország gazdag urait. Walter von Hakstein gróf mindent elkövet, hogy elkapja őt. De hiába. Évtizedekkel később egy kard segíthet a titok felderítésében. De csak a kard... A kincskereső hármasikrek elkezdik a nyomozást az Éjkék lovag eltűnt zsákmánya után... Thomas Brezina „a térdnadrágos detektívek kalandjai” és más, sikeres sorozatok szerzője most teljesíti olvasói egyik álmát: Régi elbeszélések és hírek nyomán kincskeresésre indul velük.

Thomas Brezina - Operación ​susto a la hermana
Hay ​mudanza... los monstruos del tren fantasma de la feria se trasladan a casa de Max ya que un duende casi ha destrozado la suya. Por otro lado, Max no aguanta más a su hermana mayor porque esta se empeña en hacerle la vida imposible durante la ausencia de sus padres. Agobiado, el chico decide organizar un pequeño susto con ayuda de sus inseparables y fieles amigos, los monstruos. Otra divertida historia en la que la acción, el humor y los líos estarán presentes desde las primeras páginas.

Thomas Brezina - Testvérek ​és más katasztrófák
Ezek ​az idióták! Penny döbbenten mered szörnyű hajára. A testvérei kiszúrtak vele és lila festéket kevertek a samponjába. Mindjárt megérkezik a legjobb srác az iskolából, hogy elvigye egy előkelő partyra. De kiteheti-e így a lábát a házból? Ám Pennyt más gondok is foglalkoztatják. Három tigriskölyköt tettek az ajtajuk elé. Honnan jöttek az apróságok és miért akartak megszabadulni tőlük?

Kollekciók