Ajax-loader

Francesca Simon könyvei a rukkolán


Francesca Simon - Pablo ​Diablo y la canguro infernal
Qué ​difícil es encontrar una canguro para Pablo. Y es que no hay quien lo resista, porque Pablo Diablo es el terror de su casa y del colegio...

Francesca Simon - La ​fabulosa Navidad de Pablo Diablo
Se ​acerca la Navidad, un tiempo de paz y alegría. Pero, con Pablo Diablo de por medio, nunca se sabe lo que va a pasar. ¿Sabrá comprender el espíritu navideño? Una novela dividida en cuatro relatos que muestran la particular visión de la Navidad de Pablo Diablo. También disponible en versión digital.

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y los vampiros zombis
En ​estas cuatro nuevas y relucientes historias, Pablo Diablo aterroriza a sus compis durante una noche muy instructiva en el museo; engaña a su hermano Roberto para que le dé todos sus ahorros; copia una redacción para entregarla en el cole; y conoce a un cocinero célebre que visita su escuela para "mejorar" la comida del comedor (¡puaj!). Lo que se dice una semana normal en la vida de Pablo Diablo, vaya. También disponible en versión digital

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y la maldición de la momia
A ​Pablo Diablo no le gustan nada los juguetes de su hermano Roberto, el niño perfecto. Sin embargo, solo uno de ellos llama poderosamente su atención: una flamante caja de "Momias". ¿Cómo logrará hacerse con ella? Cuatro divertidísimas historias en las que se pone a prueba el ingenio para lograr sus objetivos. También disponible en versión digital

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y el partidazo de fútbol
Un ​partidazo de fútbol entre el Atlético Magnético y el Megatón Fútbol Club tiene ilusionada a toda la clase de Pablo Diablo. Este no está dispuesto a perdérselo y para lograrlo hará lo que sea. ¿Cómo se las ingeniará nuestro amigo para asistir al partido?Una divertida novela que incluye cuatro historias sobre las vivencias de un niño muy, muy pícaro.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és a Királyi Ketchup
Rosszcsont ​Petin nem lehet kifogni! A sorozat legfrissebb kötetében Peti Goromba Gergővel szövetkezve vívja meg újabb csatáját a bébicsőszök legfélelmetesebbikével, síkra száll a ketchupevés jogáért, tyúkfelügyeletre kényszerül, és bombasztikus dokumentumfilmet készít a családjáról… Csak anyáék meg ne lássák!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti megmutatja, ki a főnök
Aki ​valaha is olvasott már Rosszcsont Petiről, annak nem lehetnek kétségei afelől, hogy Peti világában ki a főnök. Hát ő maga! Ahogyan ő a legnagyobb tévérajongó, a legfőbb rémregényfaló, a karácsonyi ajándékot legjobban megérdemlő, a legleleményesebb plakátátrajzoló és a zugevés mestere! Szüksége is van szerteágazó tehetségére, mert rengeteg a dolga: megnyitja szépségszalonját, pletykalapot szerkeszt, leszámol Basás Bálinttal, hősi csatában megszerzi a távirányítót, és mindeközben uralma alá hajt maga körül mindenkit. De vajon miért beszélget olyan bizalmasan Szeszélyes Szonja anyukájával? Gyanús, nagyon gyanús.

Francesca Simon - La ​venganza de Pablo Diablo
Martín ​el Figurín, el hijo del jefazo del padre de Pablo, es un niño un poquito antipático, pero Pablo Diablo le dará un escarmiento; por algo es el terror de su casa y del colegio. ¿Tú también eres un trasto? Pues te acabas de encontrar con la horma de tu zapato: ¡Pablo Diablo! Cuatro hilarantes historias en las que se muestra la importancia asumir las consecuencias de los propios actos.

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y la Supermáquina del tiempo
Pablo ​Diablo ha inventado una máquina del tiempo.Y su hermano pequeño, Roberto el niño perfecto, quiere jugar con él a viajar al futuro. ¿La curiosidad no puede ser en algunas ocasiones "peligrosa"? Una novela dividida en cuatro divertídismos relatos que demuestran la importancia de la imaginación y la creatividad. También disponible en versión digital

Francesca Simon - The ​Monstrous Child
A ​stunning, operatic, epic drama, like no other. Before you reject me, before you hate me, remember: I never asked to be Hel's queen. Meet Hel, an ordinary teenager - and goddess of the Underworld. Why is life so unfair? Hel tries to make the best of it, creating gleaming halls in her dark kingdom and welcoming the dead who she is forced to host for eternity. Until eternity itself is threatened.

Francesca Simon - Horrid ​Henry Meets the Queen
Four ​uproarious new stories in which the Queen visits Horrid Henry's school and watches the children make wattle and daub; and Horrid Henry tries to hypnotise Moody Margaret, tricks Perfect Peter into doing his household chores, and gets his own way at bathtime.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti filmet forgat
Rosszcsont ​Peti kalandjai folytatódnak! A legújabb kötetben Peti kamera mögé áll, és leforgatja minden idők legrémisztőbb rémfilmjét, eltölt egy hétvégét két főellenségével egy szobába zárva, kicselezi anyáékat és büntetlen rosszalkodási lehetőséget szerez, valamint megszervezi saját, testreszabott olimpiáját.

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y el Ratón Pérez
No ​había manera de que a Pablo Diablo se le cayera un diente. Era el único chico de la clase que tenía todos los dientes en su sitio. Hasta su hermano Roberto, el niño perfecto, había recibido ya la visita del Ratón Pérez... Ojo con las travesuras porque se pueden volver contra ti... Y si no te lo crees, ¡conoce a Pablo Diablo!

Francesca Simon - Horrid ​Henry and the Mega-Mean Time Machine
Horrid ​Henry invents a time machine and promises to send his brother, Perfect Peter, to the future (as soon as Peter puts on one of Mom's dresses). But when Peter gets there, it isn't exactly what he had in mind. In fact, everything looks kind of the same.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti legádázabb ellenségei
Sejthetitek, ​hogy Rosszcsont Petinek akad ellensége bőven. Itt van mindjárt az ellenséges banda kapitánya, Szeszélyes Szonja. Aztán... Soroljuk? Zsarnok unokatestvérek, fertelmes tanárok, undok bébiszitterek, no meg az a bosszantóan szófogadó testvérke, Rendes Ricsi. Szegény Peti akármerre megy, akármibe fog, mindenütt ezekbe a szörnyű figurákba ütközik. No de őt sem kell félteni... Reszkessen minden ellenséééég!!!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti bankot rabol
Peti ​rosszalkodása utolérhetetlen! Vigyázat! Röhögőgörcs garantálva!

Francesca Simon - Horrid ​Henry's Christmas Cracker
Four ​fabulously funny stories that will invoke every family's worst Christmas nightmares, as Horrid Henry sabotages the school play, tries to do his Christmas shopping without spending his pocket money, ambushes Father Christmas with some serious accusations, and endures Christmas dinner with the guests from hell.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és a dinoszauruszok
Te ​is imádod a dinókat? Tudtad, hogy a Tyrannosaurus rex fogai akkorák voltak, mint egy-egy banán? És azt, hogy melyik dinót tudná legyőzni Fürge Fülöp futásban? Vagy hogy melyik őshüllőnél okosabb még Dagadt Dani is? Nem? Akkor mindenképpen szükséged van Rosszcsont Peti csodásan hátborzongató és viccesen rémes dinoszauruszkalauzára!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti bosszúja
Egy ​új sorozat kezdő olvasóknak. "CSATT! - Oááááááá! CSATT! CSATT! NYIFF! -Anyaaaaaaaa! - visította Ricsi. - Peti megpofozott! - Nem is! - De igen! És belém is csípett! - Ne rosszalkodj, Peti! - mondta anya. - De Ricsi kezdte! - védekezett Peti-."

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti becsapja a fogtündért
Rosszcsont ​Peti tényleg rosszcsont. Folyton kilóg a sorból, folyton valami kópéságon jár az esze. Nem csoda, ha nemigen jön ki bátyjával Rendes Ricsivel, aki még a Mikulástól is -alami szép csellómuzsikát- kér ajándékba. A kedvesen illusztrált sorozat kezdő olvasóknak szórakoztató gyakorlás, s bizonyos, hogy a felolvasó szülők sem fognak elaludni rajta!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és a zombivámpír
Rosszcsont ​Peti élete minden, csak nem unalmas! A sorozat legújabb kötetében például megírja minden idők legcsodásabb meséjét Szörnyű Szőrmók királyról, párviadalt vív az álnok séffel, aki zöldségeket akar csempészni az iskolai menüsorba, csellel megszerzi öccse, Rendes Ricsi zsebpénzét és az éjszakai múzeumlátogatáson leleplezi a félelmetes zombivámpírt!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti karácsonya
A ​sorozat legújabb, 16. kötetében, Peti aktív - talán kicsit túl aktív - szerepet vállal az iskolai betlehemes játékban, heves harcok közepette karácsonyfát díszít, ajándékokat fabrikál, és mintegy mellékesen túszul ejti a Mikulást. A mókásan illusztrált sorozat évek óta szülők és gyerekek kedvence. Kezdő olvasóknak szórakoztató gyakorlás, s bizonyos, hogy a felolvasó szülők sem fognak elaludni rajta!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti rémálma
Vajon ​mi lehet az, amitől még a szörnyek legnagyobb haverja, Rosszcsont Peti is megijed? A sorozat legújabb részéből nem csak ezt tudhatjuk meg, de azt is, hogy hogyan képzeli Peti az anyák napját, mi a desszertfaló konyhás néni legújabb rémes furfangja, valamint hogy hogyan lehet kisállat-vetélkedőt nyerni a világ leglustább macskájával.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti, a környék réme
Rosszcsont ​Peti, a ragacságyúzás és a fagyifalás bajnoka, a tévébámulás csúcstartója, a rettegett kalóz, bárhol képes bajt keverni. Miért lenne kivétel ez alól szereplése egy tévéműsorban, undok unokanővérének, Kényes Karolának az esküvője, egy lidércnyomással felérő családi kirándulás vagy egy elegáns vacsora a város legjobb francia éttermében? Peti mindig eléri, amit akar, még ha a többiek bánják is. De vajon miért ajánlja fel olyan készségesen árulkodós öcsikéjének, hogy megmutatja neki a kertben rejtőzködő tündéreket? Gyanús, nagyon gyanús…

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és az angol királynő
Rosszcsont ​Peti kalandjai folytatódnak! A történetek során Peti hatalmas csatát vív a kádban öccsével, Rendes Ricsivel, házimunkát kell végeznie, valamint találkozik magával az angol királynővel! A kedvesen illusztrált sorozat Nagy-Britanniában évek óta szülők és gyerekek kedvence. Kezdő olvasóknak szórakoztató gyakorlás, s bizonyos, hogy a felolvasó szülők sem fognak elaludni rajta!

Francesca Simon - Un ​cole horripilante
¿Arañas ​para comer y una gorila como profesora? ¿Una clase sin mesas ni libros ni cuadernos? Está claro que el colegio de Kate no es lo que ella pensaba. Debe haber algún error. Pero... ¿dónde? Una horripilante y divertida historia de los autores de Pablo Diablo.

Francesca Simon - Horrid ​Henry Tricks and Treats
It's ​Halloween. With a bag full of tricks and the best costume in town, Henry can't wait to go trick or treating.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és az időgép
A ​sorozat legújabb kötetében Peti kénytelen kirándulni menni, majd egy elegáns étteremben megismerkedik a francia konyha rejtelmeivel, Rendes Ricsi pedig bosszút forral, mindazért, amit Peti eddig elkövetett ellene. A kedvesen illusztrált sorozat Nagy-Britanniában, s már Magyarországon is évek óta szülők és gyerekek kedvence.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti háborúzik
Rosszcsont ​Peti tényleg rosszcsont. Folyton kilóg a sorból, folyton valami kópéságon jár az esze. A kedvesen illusztrált sorozat a kezdő olvasóknak szórakoztató gyakorlást kínál, s bizonyos, hogy a felolvasó szülők sem fognak elaludni rajta!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti királysága
A ​zabpelyhes dobozt már kiolvastad? Akkor ez is menni fog! Válaszd Rosszcsont Petit színesben, a betűk között sok képpel! Négy szuper történet minden rosszcsontok királyáról, kezdő olvasóknak!

Francesca Simon - Horrid ​Henry's Bedtime
How ​did you guess - Horrid Henry hates going to bed and will do anything to put off the awful moment. This specially written new story is put together with the diary he had to write for his homework, and the story that explains just what he's got against Perfect Peter. The diary and Don't Be Horrid, Henry have previously been published in other formats but Francesca Simon has written hilarious new introductions to them and has added some of the questions children often ask her about Henry (and herself). As always, the text is matched by Tony Ross's sparky drawings.

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y los piojos
En ​casa de Pablo Diablo no paran de rascarse la cabeza. Todos sienten un picor horroroso. ¿Será que les han invadido los piojos? Cuatro divertídisimas historias que muestran la importancia del ingenio para superar las dificultades. También disponible en versión digital

Kollekciók