Ajax-loader

Francesca Simon könyvei a rukkolán


Francesca Simon - Horrid ​Henry's Underpants
Four ​hilarious stories, in which Horrid Henry hits on a brilliant way to write thank you letters, negotiates over vegetables, competes with Perfect Peter over which of them is sickest, and finds himself wearing the wrong underpants, with dreadful consequences.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és a sport
Szerinted ​milyen sport a cu-csü? Pedig tuti, hogy te is nagy rajongója vagy… És azt tudod, hogy hol rendezik a csótányfuttató világbajnokságot? Vagy hogy mit jelent a kötény szó a focipályán? Meg hogy az ókorban a birkózásban lehetett rúgni, karmolni és harapni is? Nem? Akkor azonnal olvasd el Peti mindentudó, rekordizgalmas és világbajnok sportkalauzát!

Francesca Simon - La ​venganza de Pablo Diablo
Martín ​el Figurín, el hijo del jefazo del padre de Pablo, es un niño un poquito antipático, pero Pablo Diablo le dará un escarmiento; por algo es el terror de su casa y del colegio. ¿Tú también eres un trasto? Pues te acabas de encontrar con la horma de tu zapato: ¡Pablo Diablo! Cuatro hilarantes historias en las que se muestra la importancia asumir las consecuencias de los propios actos.

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y la maldición de la momia
A ​Pablo Diablo no le gustan nada los juguetes de su hermano Roberto, el niño perfecto. Sin embargo, solo uno de ellos llama poderosamente su atención: una flamante caja de "Momias". ¿Cómo logrará hacerse con ella? Cuatro divertidísimas historias en las que se pone a prueba el ingenio para lograr sus objetivos. También disponible en versión digital

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és a Királyi Ketchup
Rosszcsont ​Petin nem lehet kifogni! A sorozat legfrissebb kötetében Peti Goromba Gergővel szövetkezve vívja meg újabb csatáját a bébicsőszök legfélelmetesebbikével, síkra száll a ketchupevés jogáért, tyúkfelügyeletre kényszerül, és bombasztikus dokumentumfilmet készít a családjáról… Csak anyáék meg ne lássák!

Francesca Simon - Un ​cole horripilante
¿Arañas ​para comer y una gorila como profesora? ¿Una clase sin mesas ni libros ni cuadernos? Está claro que el colegio de Kate no es lo que ella pensaba. Debe haber algún error. Pero... ¿dónde? Una horripilante y divertida historia de los autores de Pablo Diablo.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti bankot rabol
Peti ​rosszalkodása utolérhetetlen! Vigyázat! Röhögőgörcs garantálva!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti gazdag lesz
Egy ​új sorozat kezdő olvasóknak. Rosszcsont Peti imádta a pénzt. Imádta számolni, imádta fogdosni, és imádta költeni. A dologgal csak egy baj volt: Petinek sosem volt pénze.

Francesca Simon - Ne ​légy Rosszcsont, Peti!
Peti ​nem született rosszcsontnak, áá dehogy.. De amit a kisöccse Rendes Ricsi művel, az mégiscsak tűrhetetlen! Így kezdődtek a csínytevések!

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y el partidazo de fútbol
Un ​partidazo de fútbol entre el Atlético Magnético y el Megatón Fútbol Club tiene ilusionada a toda la clase de Pablo Diablo. Este no está dispuesto a perdérselo y para lograrlo hará lo que sea. ¿Cómo se las ingeniará nuestro amigo para asistir al partido?Una divertida novela que incluye cuatro historias sobre las vivencias de un niño muy, muy pícaro.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és a dinoszauruszok
Te ​is imádod a dinókat? Tudtad, hogy a Tyrannosaurus rex fogai akkorák voltak, mint egy-egy banán? És azt, hogy melyik dinót tudná legyőzni Fürge Fülöp futásban? Vagy hogy melyik őshüllőnél okosabb még Dagadt Dani is? Nem? Akkor mindenképpen szükséged van Rosszcsont Peti csodásan hátborzongató és viccesen rémes dinoszauruszkalauzára!

Francesca Simon - La ​fabulosa Navidad de Pablo Diablo
Se ​acerca la Navidad, un tiempo de paz y alegría. Pero, con Pablo Diablo de por medio, nunca se sabe lo que va a pasar. ¿Sabrá comprender el espíritu navideño? Una novela dividida en cuatro relatos que muestran la particular visión de la Navidad de Pablo Diablo. También disponible en versión digital.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és a vérfagyasztó hóember
Peti ​a rosszalkodásban utolérhetetlen. Vigyázat! Röhögőgörcs garantálva!

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y la bomba fétida
Tirar ​una bomba fétida en el club secreto es una idea realmente excepcional. Por eso se le ocurre a Pablo Diablo, el terror de su casa y del colegio.

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y la Supermáquina del tiempo
Pablo ​Diablo ha inventado una máquina del tiempo.Y su hermano pequeño, Roberto el niño perfecto, quiere jugar con él a viajar al futuro. ¿La curiosidad no puede ser en algunas ocasiones "peligrosa"? Una novela dividida en cuatro divertídismos relatos que demuestran la importancia de la imaginación y la creatividad. También disponible en versión digital

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y el Ratón Pérez
No ​había manera de que a Pablo Diablo se le cayera un diente. Era el único chico de la clase que tenía todos los dientes en su sitio. Hasta su hermano Roberto, el niño perfecto, había recibido ya la visita del Ratón Pérez... Ojo con las travesuras porque se pueden volver contra ti... Y si no te lo crees, ¡conoce a Pablo Diablo!

Francesca Simon - Horrid ​Henry and the Mega-Mean Time Machine
Horrid ​Henry invents a time machine and promises to send his brother, Perfect Peter, to the future (as soon as Peter puts on one of Mom's dresses). But when Peter gets there, it isn't exactly what he had in mind. In fact, everything looks kind of the same.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és a titkos klub
Egy ​új sorozat kezdő olvasóknak.- Állj! Ki vagy?- Én.- Ki az az én? - kérdezte Szeszélyes Szonja.- Hát ÉN! - felelte Savanyú Sára.-Mond a jelszót!- Öööö... - Savanyú Sára törte a fejét. Mi is volt a jelszó?- Krumpli?Szonja hangosan sóhajtott. Miért kell neki ilyen buta lánnyal barátkozni.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és a zombivámpír
Rosszcsont ​Peti élete minden, csak nem unalmas! A sorozat legújabb kötetében például megírja minden idők legcsodásabb meséjét Szörnyű Szőrmók királyról, párviadalt vív az álnok séffel, aki zöldségeket akar csempészni az iskolai menüsorba, csellel megszerzi öccse, Rendes Ricsi zsebpénzét és az éjszakai múzeumlátogatáson leleplezi a félelmetes zombivámpírt!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti bosszúja
Egy ​új sorozat kezdő olvasóknak. "CSATT! - Oááááááá! CSATT! CSATT! NYIFF! -Anyaaaaaaaa! - visította Ricsi. - Peti megpofozott! - Nem is! - De igen! És belém is csípett! - Ne rosszalkodj, Peti! - mondta anya. - De Ricsi kezdte! - védekezett Peti-."

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y el dinero
Pablo ​Diablo, ha tomado una decisión drástica: si sus padres no reconocen lo que vale, él se irá de casa. Pero, ¿acaso sabe Pablo lo que le espera tras las paredes de su hogar? Una divertida historia que muestra la importancia del cariño y la comunicación en las relaciones familiares. También disponible en versión digital

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti háborúzik
Rosszcsont ​Peti tényleg rosszcsont. Folyton kilóg a sorból, folyton valami kópéságon jár az esze. A kedvesen illusztrált sorozat a kezdő olvasóknak szórakoztató gyakorlást kínál, s bizonyos, hogy a felolvasó szülők sem fognak elaludni rajta!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti és a foci
Rosszcsont ​Peti kalandjai folytatódnak! A történetek során Peti gozerovel beleveti magát az iskolai focibajnokságba, szembekerül egyik osellenségével, valamint szörnyu kínokat áll ki ruhavásárlás közben.A kedvesen illusztrált sorozat Nagy-Britanniában évek óta szülok és gyerekek kedvence. Kezdo olvasóknak szórakoztató gyakorlás, s bizonyos, hogy a felolvasó szülok sem fognak elaludni rajta!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti filmet forgat
Rosszcsont ​Peti kalandjai folytatódnak! A legújabb kötetben Peti kamera mögé áll, és leforgatja minden idők legrémisztőbb rémfilmjét, eltölt egy hétvégét két főellenségével egy szobába zárva, kicselezi anyáékat és büntetlen rosszalkodási lehetőséget szerez, valamint megszervezi saját, testreszabott olimpiáját.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti rémálma
Vajon ​mi lehet az, amitől még a szörnyek legnagyobb haverja, Rosszcsont Peti is megijed? A sorozat legújabb részéből nem csak ezt tudhatjuk meg, de azt is, hogy hogyan képzeli Peti az anyák napját, mi a desszertfaló konyhás néni legújabb rémes furfangja, valamint hogy hogyan lehet kisállat-vetélkedőt nyerni a világ leglustább macskájával.

Francesca Simon - Los ​enemigos de Pablo Diablo
Le ​mandan pronto a la cama. Le ponen inyecciones. Le tiran bombas fétidas dentro de su guarida secreta. Le prohíben ver la tele. Le mandan deberes. Le castigan…son los enemigos de Pablo Diablo y en este libro, ¡les va a dar su merecido!

Francesca Simon - Pablo ​Diablo ve a la Reina
La ​Reina va a hacer una visita al colegio de Pablo Diablo. Sorprendentemente no le han encargado a él que le de la bienvenida, sino a su hermano Roberto, el niño perfecto. ¿Cómo podrá entonces averiguar lo que quiere saber sobre la Reina? Cuatro historias en las que la ironía y el humor enmarcan las asechanzas de un travieso recalcitrante. También disponible en versión digital

Francesca Simon - Pablo ​Diablo y los fantasmas
Pablo ​Diablo va a pasar un fin de semana a casa de su primo Clemente el Repelente. Clemente prepara una buena sorpresa a Pablo y por la noche se oyen ruidos extraños. Pero Pablo no se asusta... ¡Y es que Pablo Diablo es el terror de su casa y del colegio! Pablo Diablo es único, ¡por suerte! Hasta los fantasmas se alían con él en sus travesuras.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti a rocksztár
Rosszcsont ​Peti újra kavar. Rémes, miket művel. És király a szövege. Négy vadiúj történet. Vigyázat! Fájni fog az oldalad a röhögéstől. Nem ér Petit utánozni!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti karácsonya
A ​sorozat legújabb, 16. kötetében, Peti aktív - talán kicsit túl aktív - szerepet vállal az iskolai betlehemes játékban, heves harcok közepette karácsonyfát díszít, ajándékokat fabrikál, és mintegy mellékesen túszul ejti a Mikulást. A mókásan illusztrált sorozat évek óta szülők és gyerekek kedvence. Kezdő olvasóknak szórakoztató gyakorlás, s bizonyos, hogy a felolvasó szülők sem fognak elaludni rajta!

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti iskolai rémtettei
Az ​iskolai élet jobbnál jobb rosszalkodási alkalmakat kínál. Peti pedig egyet sem hagy kihasználatlanul. Nem úgy mint bátyja, Rendes Ricsi, aki imádja a spenótot, minden nap hajat mos, és kedvenc könyve A boldog bari. Peti édességhegyeket tüntet el, cápák elől menekül az uszodában, tanárok idegein táncol, s még az alsónadrágján is harcoló kannibálok vannak. De vajon miért akar minden áron megnyerni egy olvasási versenyt? Gyanús. Fölöttébb gyanús.

Francesca Simon - Rosszcsont ​Peti otthoni rémtettei
El ​tudod képzelni, milyen lehet egy fedél alatt élni Rosszcsont Petivel? Nos, az szinte elképzelhetetlen. Peti művésze a házimunka kerülésnek, átejtésnek, harácsolásnak, tévébámulásnak. Csipszevésben azonban bajnokságot is nyerhetne! No és persze bátor! Kiáll a rémséges agyarmarcanggal, és arcizma sem rezdül, ha múmiát lát. Nem úgy, mint bátyjának Rendes Ricsinek, aki olyan tökéletes, hogy nemrég bekerült a suliban a Kis Angyalok Könyvébe. De mi üthetett Petibe, hogy a legszuperebb, legijesztőbb halloweeni jelmezét, amire annyira vágyott, Ricsinek akarja adni? Peti már megint nagyon-nagyon gyanús...

Kollekciók