Ajax-loader

Antal Imre könyvei a rukkolán


Covers_90254
elérhető
2

Antal Imre - Pami
Hittem ​a Jézuskában. 1945 karácsonyán a fenyőfa alatt egy levelet találtam, nekem címezve. Kinyitottam. Nagyon az apáméhoz hasonló kézírással arról értesített a Jézuska, hogy ő többé nem jön el hozzám, mivel én már tízéves nagyfiú lettem. De azért továbbra is higgyek benne. Csak ezután ne úgy hívjam, hogy Jézuska, hanem így: szeretet. Sokszor kényszerül az ember olyan utakra, amit humor és szeretet nélkül képtelen lenne túlélni. Antal Imre

Antal Imre - Hát ​azt hallotta már...?
Köszöntelek ​nyájas olvasó! Köszönöm, hogy kevés pénzeden megvásároltad ezt a kis könyvecskét. Remélem megtalálod benne mindazt a humort, szórakozást, mely néhány óra önfeledt kacagást ígér. Erre ebben a felgyorsult és elridegült világban egyre jobban vágyik a szív, a lélek és a szellem. Felfrissülésnek szánom e néha csacska, de néha bölcsebb poénokat, melyek kivétel nélkül az életből merítettek és rólunk szólnak. Ha a viccek között egy-egy ismerősebb is akad, az csupán annyit jelent, hogy Ön nem újszülött! Mint tudjuk, nincsenek régi viccek, csak Öreg emberek vannak! A viccek egyike-másika bizonnyal ismerős lesz, hiszen a vicc mint a népdal is, kortalan. Része a népi kultúrkincsnek. Nincs szerzője, csak gyűjtője, és nem magántulajdon, hanem közkincs. Mint a népdal szájról szájra terjed, és mindig átalakul. Talán e kötet is hozzájárul ahhoz, hogy az általam hallott legjobb viccek egy része összegyűjtve egy ideig fennmaradjon. Jó szórakozást és derűs perceket.

Antal Imre - Gyimesi ​krónika
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Antal Imre - Özönvicc
Hogy ​mi a humor? Túlélés! Mindent túl kell élni, mert az élet gyönyörű! Csak keresni kell a szépet, a jót, a kellemest és a szórakoztatót. Ennek egyik válfaja a humor. Nincs még egy olyan rész a földön, mint Pest, ahol a vicc szinte magától terem. Sajnos egyre kevesebb, de én azon vagyok, hogy életben tartsam. Engem ilyen fából faragtak. (Antal Imre)

Antal Imre - Gaál László - Nagy Pál - Latin ​olvasó- és gyakorlókönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók