Ajax-loader

Nagy Diána könyvei a rukkolán


Nagy Diána - Béka, ​tündér, paripa
Ismerkedés ​mesék szereplőivel. Kartonált lapozó, a legkisebbeknek.

Nagy Diána - Ritmusok
Leporelló ​a legkisebbeknek. Fekete és fehér organikus vonalak. A vonalak játéka oldalanként is nézegethető, kihajtva pedig új összefüggések jelennek meg. Így lesz a baba egyik első visszatérő olvasmánya.

Nagy Diána - A ​három kismalac
A ​klasszikus történet újszerű, művészi feldolgozása.

Nagy Diána - Előtte, ​mögötte
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy Diána - Járgányok
Ismerkedés ​járművekkel. Kartonált lapozó, a legkisebbeknek.

Nagy Diána - Formák
Kontraszt ​és ritmikus változás. Nagy Diána lapozójában ezúttal egyszerű formák átváltozásait követhetik a legkisebbek. A Babageometria két része tökéletes kiegészítője egymásnak és nélkülözhetetlen kelléke a baba könyvtárának! A fekete-fehér kontrasztja, és a vonalak ritmikus változása segíti a látás fejlődését. Előbbi a szem fókuszálásának képességét, az éleslátás kialakulását, utóbbi a szemmozgásokat, illetve a mozgó tárgyak követésének képességét fejleszti.

Nagy Diána - Vonalak
Fekete-fehér, ​vonalak, kontraszt, figurák, ritmusok. Egy lapozó Nagy Diánától, amiben minden együtt van ahhoz, hogy ez legyen a legkisebbek első kedvenc könyve.

Nagy Diána - Minták
Leporelló ​a legkisebbeknek. Fekete-fehér, kontrasztos formák. A formák játékos rajzolata oldalanként is nézegethető, kihajtva pedig új mintázatok jelennek meg. Így lesz a baba egyik első visszatérő olvasmánya.

Nagy Diána - Könnyű, ​nehéz
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók