Ajax-loader

Hugh Laurie könyvei a rukkolán


Abalek
elérhető
94

Hugh Laurie - A ​balek
A ​kiszuperált gárdistakapitányról, Thomas Langról sok mindent el lehet mondani - például lusta, trehány és megbízhatatlan -, azt azonban nem, hogy hidegvérű gyilkos lenne. Miután felbérelik egy amerikai iparmágnás megölésére, úgy dönt, hogy figyelmezteti a kiszemelt célpontot, és mint tudjuk, jó tett helyébe rosszat várj. Igazi balekként nemsokára Buddha-szobrokkal töri be mások fejét, gonosz milliárdosok eszén próbál túljárni, és egy elszabadult CIA-ügynökökkel és reménybeli terroristákkal teli nemzetközi összeesküvés közepén találja magát, miközben egyetlen célja, hogy megmentse a hosszú lábú lányt, akibe beleesett... no és az se lenne rossz, ha bónuszként megakadályozna egy nemzetközi vérfürdőt. Fordulatokkal és fergeteges humorral teli regényében Hugh Laurie, minden idők egyik legjobb komikusa bizonyítja, hogy nemcsak színészként, hanem íróként is ellenállhatatlanul vicces.

Stephen Fry - Hugh Laurie - A ​Bit More Fry and Laurie
A ​compilation of some of the best sketches from the second series of "A Bit of Fry and Laurie".

Stephen Fry - Hugh Laurie - Three ​Bits of Fry and Laurie
18 ​hours of television trapped in a prose net and bludgeoned to death in direct contravention of EC regulations.

Stephen Fry - Hugh Laurie - Egy ​kis Fry és Laurie
Stephen ​Fry és Hugh Laurie világszerte elismert kultusz-szerzők, humoristák és színészek. Hugh Laurie-t dr. House-ként ismerte meg a világ. Stephen Fry az Oscar Wilde szerelmei című film főszereplőjeként hódította meg a filmvásznat. Az Egy kis Fry és Laurie-t hazánkban is nagy sikerrel vetíti a Comedy Central. Az első évad briliáns szövegeit tartja kezében a kedves olvasó.

Stephen Fry - Hugh Laurie - A ​Bit of Fry and Laurie
A ​selection of sketches from the BBC2 comedy series starring Stephen Fry and Hugh Laurie.

Stephen Fry - Hugh Laurie - Fry ​and Laurie Bit No. 4
Following ​on from the first one, the second one, the third one and the all-in-one, this is the book of the fourth series of "A Bit of Fry & Laurie". It offers a mixture of scripts, vox-pops and stills from the show.

Hugh Laurie - The ​Gun Seller
Thomas ​Lang is a James Bond for the 1990s, with the same ingredients, but brought bang up-to-date, and with much better jokes. Cold-blooded murder just isn't Thomas Lang's cup of tea. Offered a tidy sum to assassinate an American industrialist, he opts to warn the intended victim instead - a good deed that soon takes a bad turn. Quicker than he can down a shot of his favourite whiskey, Lang is bashing heads with a Buddha statue, matching wits with evil billionaires, and putting his life (among other things) in the hands of a bevy of femmes fatales. Up against rogue CIA agents, wanna-be terrorists, and an arms dealer looking to make a high-tech killing, Lang's out to save the leggy lady he has come to love - and prevent an international bloodbath to boot.

Hugh Laurie - Una ​Noche De Perros
Thomas ​Lang es un ex policía, y ahora pistolero a sueldo, una suerte de mezcla entre antihéroe policiaco y filósofo trasnochado. Un día recibe la visita de un tal McClusky, quien le ofrece cien mil dólares por asesinar a Alexander Woolf, un empresario americano. Indignado, Lang rechaza el encargo, y decide en cambio advertir a la víctima del peligro que corre: una buena acción que no quedará impune. A partir de ese momento el protagonista se verá inmerso en un torbellino de mentiras, corrupción y violencia, que lo obligará a machacar unas cuantas cabezas con la estatuilla de un Buda, medir su ingenio con multimillonarios malvados y dejar su vida (entre otras cosas) en manos de un grupo de femmes fatales; todo esto mientras intenta salvar a una bella dama y evitar un baño de sangre a escala mundial.

Kollekciók