Ajax-loader

Sam Llewellyn könyvei a rukkolán


Sam Llewellyn - Vakhajózás
A ​festői dél-angliai halászfalucskában a gazdagok yachtparadicsomában, ahol Charlie Agutter, a zseniális hajótervező és vitorlásversenyző él, gyilkosságokba torkolló sötét csalások felhőzik be a fehér vitorlák világát. Charlie öccse meghal - a bátyja építette új hajóban. A gyanú a tehetséges tervezőre terelődik, aki jól tudta, fívére a hajó elleni merénylet áldozata, és ha nem tisztázza magát, szépen ívelő karrierjének is vége. Charlie-nak gyorsan kell cselekednie, hogy - miközben védi saját életét - kiderítse, ki áll a gyilkosságok mögött - s mellesleg, ha lehet, megnyerje a versenyt.

Sam Llewellyn - Little Darlings
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

John Grisham - Stuart Harrison - Sam Llewellyn - Sue Grafton - Válogatott könyvek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sam Llewellyn - Három ​kis aranyos
A ​három kis Aranyos Téged is meghív egy tüneményesen elvetemült kalandra a Kleptománia fedélzetére, bűbájos banditák (és egy roppant fontos Mackóhátsó) társaságában! Légy ott időben!

Sam Llewellyn - Death ​Roll
Sinister ​accidents have been happening at South Creek boatyard in Martin Devereux's absence. Accidents not unrelated to the one taht caused Martin's abrupt dismissal from the America's Cup trials. Accidents that might explain why Martin's elderly business partner has suddenly disappeared to Spain... Invited to race in the Marbella Cup, Martin himself ends up in Spain. But so do some East End hoodlums, smuggled jewels, and some very dodgy members of the racing fraternity. And as Martin quickly discovers, the sunny waters of Spain are infested with vicious killer sharks. Human ones ...

Sam Llewellyn - Navarone ​elitcsapata
Minden ​idők két legnagyobb kalandregényének - Alistair MacLean: Navarone ágyúi és Csapda - folytatása. A cselekmény elindítója: egy Liberator repülőgép a biszkájai-öböl felett cirkálva a szokásosnál sokkal gyorsabb német tengeralattjárókat fedez fel, amelyek veszélyeztetik az 1944-ben tervezett amerikai-brit partraszállást. Megszületik a döntés: a tengeralattjárókat el kell pusztítani! Jensen kapitány a már jól ismert különleges osztag életben maradt három emberét - Malloryt, Millert és Andreát - bízza meg ezzel a feladattal. A sziklaszilárd, rendíthetetlen hősök újra vívják harcukat a Pireneusokon át. Kevesebb, mint hat napja van az elitcsapatnak, hogy veszélyes feladatát végrehajtsa. El vannak zárva a külvilágtól, nem számít a mód, nincs helye a kérdéseknek és kifogásoknak, a cél szentesíti az eszközt. Tele cselekménnyel, cselszövéssel, árulással - a korábbi művek méltó folytatása.

Sam Llewellyn - Rém ​Aranyosok
Kicsik, ​de végzetesek. Már megint egy nagyon jó könyv nagyon rossz gyerekekről

John Grisham - Stuart Harrison - Sam Llewellyn - Sue Grafton - A ​végrendelet / A fehér sólyom / Vashotel / H mint hurok
John ​Grisham: A végrendelet Amikor az egyik leggazdagabb amerikai milliomos a vagyonát egy olyan nőre hagyja, akiről senki sem hallott, ügyvédet küldenek az örökös felkutatására. A választás a több elvonókúrával sikertelenül próbálkozó Nate O'Rileyre esik, aki kénytelen elindulni a brazíliai őserdőbe. Nate először csupán túlélőkalandnak tekinti a küldetést, amikor azonban rábukkan a titokzatos asszonyra, gyökeresen megváltozik életszemlélete és az élete is. Stuart Harrison: A fehér sólyom A csodálatos ragadozó madár jeges sziklák fölött körözött, amikor egy orvvadász lövése szétroncsolta a szárnyát. A sólyomnak kevés esélye volt az életben maradáshoz, de a véletlenül felbukkanó Michael Somers elhatározta, hogy meggyógyítja a sérült madarat. Michael, akinek zavaros a múltja, ráadásul még a börtönt és az elmegyógyintézetet is megjárta, saját lelki sebeit szeretné gyógyítani, közben teljesen váratlanul szerelmes lesz. Sam Llewellyn: Vashotel David Jenkins kapitány pályáját már zátonyra futtatta azzal, hogy a felsőbb utasítások helyett saját lelkiismeretét követte. Most a Saipan Dicsősége fedélzetére zsúfolt háromszázhetven menekültet vezeti a bizonytalan jövő felé. És minél inkább megismeri a hajót, annak legénységét és rejtélyes tulajdonosát, annál bizonytalanabbá válik ez a jövő. Csak akkor segíthet utasain, ha ismét szembeszegül a parancsnokkal - de ezúttal a munkaviszonyánál több forog kockán. Sue Grafton: H, mint hurok Grafton legújabb regényének hősnője ismét a népszerű magánnyomozó, Kinsey Millhone. A csinos és okos detektívet azzal a feladattal bízzák meg, hogy derítse ki, milyen sötét titkokról tudott az idős rendőr, akivel néhány héttel korábban szívroham végzett. A kisvárosban megkezdett nyomozás során Kinsey hamarosan rádöbben, hogy ki kellene szállnia az ügyből, amíg van rá lehetősége - és mielőtt a helyzet túlságosan veszélyessé válna.

Kollekciók