Ajax-loader

Jonathan Cahn könyvei a rukkolán


Jonathan Cahn - The ​Harbinger
Before ​its end as a nation, there appeared in ancient Israel nine specific warnings and omens of national destruction – These same nine Harbingers are now manifesting in America with profound ramifications for America’s future and end-time prophecy. Hidden in an ancient biblical prophecy from Isaiah, the mysteries revealed in The Harbinger are so precise that they foretell recent American events down to the exact days… the 3,000-year-old mystery that revealed the exact date of the stock market collapse of 2008… the ancient prophecy that was proclaimed from the floor of the US Senate and then came true…and more. The revelations are so specific that even the most hardened skeptic will find it hard to put down. Though it sounds like the plot of a Hollywood thriller – IT’S REAL. The prophetic mysteries are factual but revealed through a riveting narrative the reader will find hard to put down. The Harbinger opens with the appearance of a man burdened with a message he has received from a mysterious figure called The Prophet. The Prophet has given him nine seals, each containing a message about America s future. As he tells of his encounters with the Prophet, from a skyscraper in New York City, to a rural mountaintop, to Capitol Hill, to Ground Zero, the mystery behind each seal is revealed. As the story unfolds, each revelation becomes another piece in a larger and larger puzzle, the ramifications of which are, even now, altering the course of America and the world.

Jonathan Cahn - A ​Semita rejtélye
A ​világszerte erőteljes hatásokat kiváltó A hírnök (The Harbinger) szerzője egy újabb megdöbbentő üzenettel találta meg a hatalmassá nőtt olvasótáborát. A 3000 éves rejtély, amely magában rejti Amerika jövőjét, a világ jövőjét... és az ön jövőjét is! Elképzelhető, hogy... - Meghatározta az élete alakulását anélkül, hogy tudott volna róla? - Megjósolta előre a jelen eseményeit? - Kinyilatkoztatta a Wall Street történetének legnagyobb krachjait napra, sőt órára pontosan, mielőtt bekövetkeztek volna? - Ez határozta meg 9/11 időzítését? - Ez mozgatta a háttérből Amerikának, mint globális szuperhatalomnak a felemelkedését... és bukását? - Előre jelezte a világ tőzsdéinek modernkori emelkedéseit és zuhanásait? - Ez húzódik meg a világháborúk, valamint a nemzetek, világhatalmak és birodalmak összeomlása mögött? - Ez a nyitja annak, hogy mi vár a világra és önre személyesen?

Jonathan Cahn - A ​Hírnök
Lehetséges... ...hogy ​egy ősi titok magában rejti Amerika - és az egész világ - jövőjét? ...hogy ez a rejtély áll minden mögött, a 9/11-es terrortámadástól kezdve a világgazdaság összeomlásáig? ...hogy Isten most egy prófétikus üzenetet küld, és hogy ettől függ Amerika - és az egész világ - jövője? Mielőtt, mint nemzet megszűnt volna létezni, az ókori Izraelben megjelent egy sor pusztulásra figyelmeztető előjel - és most ugyanez a Kilenc Hírnök bukkan fel Amerikában, márpedig ez komoly következményekkel jár Amerika jövőjére és az utolsó időkkel kapcsolatos próféciákra nézve. Az Ézsaiás könyvében szereplő ősi igeversnek A Hírnökben kibontakozó rejtélyei napra pontosan megjövendölik a közelmúlt eseményeit... a háromezer éves titok kijelenti a tőzsde 2008-as összeomlásának pontos dátumát... az USA szenátusának termében elhangzott ókori prófécia valóra vált... hogy csak néhányat említsünk. Az egészen konkrét kinyilatkoztatások letehetetlenné teszik a könyvet még a legmegátalkodottabb szkeptikusok számára is. Bár mindez leginkább egy hollywoodi thriller cselekményére hasonlít - mégis ez a valóság! A lebilincselő elbeszélés egy férfi megjelenésével indul, akit egy kilenc pecsét formájában kapott üzenetsorozat terhe nyomaszt. A pecsétek egy-egy prófétikus rejtélyt fednek fel Amerikával és az ország jövőjével kapcsolatban; együtt pedig egy elképesztő utazásra ragadnak magukkal, amely örökre megváltoztatja azt, ahogyan a világot látjuk. Jonathan Cahn a Hope of the World szolgálat és a New Jersey állambeli Wayne-ben található Jerusalem Center/Beth Israel imaház vezetője, ahol különféle hátterű emberek, zsidók és nem-zsidók együtt imádják Istent. Cahn prófétikus jelentőségű és Isten Igéjének mély titkait feltáró tanításai televízión és rádión keresztül is elérhetőek szerte az USA-ban.

Kollekciók