Ajax-loader

Eőry Ajándok könyvei a rukkolán


Eőry Ajándok - Akupresszúra
A ​kezeken, éppen az ujjak végén nagyon sok érző idegvégződés van, és sok akupresszúrás vezeték itt végződik vagy kezdődik. Ujjainkkal tulajdonképpen - az akupresszúra során - a saját vezetékrendszerünket kapcsoljuk rá a betegre. A beteg nemcsak nyomást érez, hanem bőrfeltöltődésünkön keresztül megkapja azt a töltéstöbbletet, amivel rendelkezünk, vagy leadhatja nekünk azt a töltésfelesleget, amivel rendelkezik (tudniillik jang és jin vezetékek egyformán találhatók az ujjakon). A szerző ebben az új kiadásban ismerteti az iskoláskorban végzett iskoláskori rövidlátás megelőzésére alkalmas masszázstechnikát és az ezzel a módszerrel kapott 3 éves kísérlet eredményét. Az akupresszúrás pontos -a betegségnek megfelelően- nyomásra fájdalmat jelezhetnek. Ezen alapszik az ún. "rákpont" diagnózis. Ezek a pontok éles, késszúrásszerű fájdalma, nyomásérzékenysége a rákos folyamat korai jelzésének fogható fel. Ismeretében az akupresszúra nem gyógyítja a rákbetegeket, csak időben jelzi az onkológiai vizsgálat szükségességét.

Eőry Ajándok - Hőkamerával az akupunktúra nyomában
Talán a leglátványosabb a hőmérsékletváltozással szemléltetni az akupunktúrás kezelések hatékonyságát. Ebben a könyvben 35 ábrán, több mint száz hőtérképen mutatja be a szerző az általa végzett tűszúrások eredményét a hőmérsékletváltozásokkal. A könyvben a kínai 3-1-2 meridiántorna hatását is végigkövetheti az olvasó a vonatkozó hőtérképek...

Eőry Ajándok - Itt ​még a Jóisten is magyar
Eőry ​Ajándok, a hagyományos kínai módszerekkel gyógyító orvos összegyűjtött írásainak második részét adjuk most közre. Szeretnénk, ha mindazon tanok és gyógyítások, amelyeket Eőry Ajándok lélektől lélekig terjeszt, sokkal több emberhez eljussanak, hogy általuk az ember is közeledni kezdjen az emberhez. Talán ennek hatására minden korábbinál értelmesebbé, érzelmesebbé válhat az életünk, olyanná, amilyen Eőry Ajándoké, a tollforgató gyógyítóé.

Eőry Ajándok - Új ​utak az akupunktúrás gyógyításban
Szeretném, ​ha a pontösszekötésen alapuló akupunktúrás gyógymód hozzájárulhatna az akupunktúrás orvoslás sikereihez és azt is, hogy a módszer jó kezekbe kerüljön. Megfelelően képzett szakorvosok sikerrel alkalmazhatják saját praxisukban is. A módszer nemzetközi szinten is érdeklődésre tart számot. Szeretném azonban még szélesebb körben terjeszteni e gyógyítási módszert. Külön öröm számomra, hogy a módszerem nem igényel nagy pénzbefektetést, tehát eljuthat mindenkihez.

Eőry Ajándok - A ​jellemmegtartó erő
A ​kínai orvoslás művelőjéhez – aki „mellesleg” a magyar orvosi egyetemet is elvégezte – spirituális üzenet érkezett, amely így szól:„az Isten ezt az évet adta nektek választóvízként, a jó és a rossz harcának végére”. A doktor felteszi a kérdést: tudunk-e úgy összefogni, hogy a harc a jó oldalra dőljön? Ugyanis valóban nagy a tét: mehet-e hazánk a most megkezdett úton tovább, vagy a visszahúzó erők kerekednek fölül, mint ahogy az már egyszer megtörtént. Mi lehet az az erő, amely segíthet bennünket ezen az úton. A szilárd jellem, amelynek titkát szerzőnk székely vendéglátói között tapasztalta meg: mély istenhit, emberszeretet, az együttdolgozás képessége a bajba jutott barátokkal. Szerzőnk e központi gondolatra fűzi fel már megélt orvosi tapasztalatait, a visszajelzéseket és ajánlásait egészségünk megőrzése érdekében. S nekünk magyaroknak egy meghökkentő tényt: a kínai orvoslás szerint a jellemessé tevő gyógyászat is létezik. Igen, de hogyan? Ezt árulja el ez a könyv.

Zhou Yong - Eőry Ajándok - Orosz Miklós - Kínai ​gyógytorna
Olyan ​témáról tájékozódhat ebből a könyvből az olvasó, amely Magyarországon széles körben eddig még nem vált ismertté. Külföldön is csak az utóbbi években kezdett érdeklődni a nagyobb nyilvánosság az ősi kínai gyakorlatrendszer, a Qi Gong (Csi Kung) iránt. A Qi Gong rokon vonásokat mutat az európai gyógytornával, légzőgyakorlatokkal, a jógával, de önálló, külön rendszer. Az emberi szervezet belső energiáit növeli, védi az egészséget, gyógyítja a betegségeket. A Qi Gongot felhasználja a hagyományos kínai gyógyászat (akupunktúra, masszázs) és a már ismertebb Tai Ji (Tai Csi) gyakorlatrendszer is. A Qi Gong gyakorlatok alapfokon egyszerűen elsajátíthatók, bárhol és bármikor végezhetők. Már napi néhány perc is hatásos, de több gyakorlás jobb eredményt ad.

Eőry Ajándok - Ne ​ítélj, itt élj!
A ​könyv hátsó borítójáról idézve: "Dr. Eőry Ajándok genetikailag, szellemileg magyar ember a szó legtisztább értelmében. Testi-lelki beteg embereket gyógyít. Rendelőjébe tömegek járnak reggeltől estig. Amikor este bezár a rendelő, a máltaiak kisbuszába ül és forgalmi csomópontokon hajléktalanokat, koldusokat gyógyít. Módszere egy több, mint 5000 éves gyógyítási módszer, mely szerint az ér- és idegrendszer hálóján kívül az emberi testet meridián háló fonja be, mely az "élettest" szférájában élteti és irányítja a test-lélek-szellem hármasságát. A rontás elérte hazánkat. Ebben a helyzetben életünk folytatásához szükségünk van Eőry Ajándokokra, azokra, akiknek törekvése, hogy a megújuló életet képviseljék, közvetítsék. Ha beszélünk magyar népszellemről, tudnunk kell, hogy itt él közöttünk és bennünk. Valódi megjelenítése maga Dr. Eőry Ajándok. Áldja meg az Isten!" (Makovecz Imre) A Magyar Máltai Szeretetszolgálat háziorvosa, Ajándék-doktor amellett, hogy a főváros elesettjeinek támogatója és a hagyományos kínai orvoslás magyarországi terjesztője, szellemi munícióról is gondoskodik mindazok számára, akiket saját boldogulásukon kívül a közösségük sorsa is érdekel. A természetgyógyász-orvos élénk érdeklődéssel követi a közélet eseményeit is, sőt saját maga is publikál az Új Idők című folyóiratban. Az itt megjelent publikációinak gyűjteménye ez a könyv.

Bogár László - Egely György - Eőry Ajándok - Égi ​Magyarország
- ​Meg tudjuk-e egyértelműen fogalmazni azt a Magyarországot, ahova el szeretnénk jutni? - Van-e kép a lelkünkben erről az ún. Égi Magyarországról? Azért neveztük el „Égi Magyarországnak”, mert jelenleg a valóságban nem létezik, de ha a lelkünkben sem létezik, akkor elképzelésünk sem lehet arról, hogy oda hogyan tudunk eljutni. Az előadók a maguk területén próbálták megfogalmazni, hogy ez az „Égi Magyarország” hogyan működik. A könyvből megtudható, hogy mire jutottak. Néhány név a 14 előadó közül: Bogár László, Egely György, Eőry Ajándok, Hetesi Zsolt, Karácsony Ferenc, Mireisz László, Molnár V. József. * Az „ÉGI MAGYARORSZÁG” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik a 14 előadót végigolvasva képet szeretnének kapni arról, hogy az „Égi Magyarország” - amely a lelkünkben létezik - HOGYAN MŰKÖDIK.

Eőry Ajándok - Az ​isteni szív végartériáin
Az ​emberi szívnél talán semmi sem csodálatosabb. Saját maga ingerli saját magát, olyan ez, mintha senki se hajtana dolgozni, mégis állandóan korbácsolná magát az ember a munkára. A kipumpált vérnek mindössze öt százalékát tartja meg magának, a többi kilencvenöt százalékot önzetlenül eljuttatja a többi szervhez, szövethez, sejthez. Ezt az odaadást is érdemes lenne tovább boncolgatni, de még egy csodával foglalkoznom kell. A koszorúserekkel. Ezek a szív saját izomzatát tápláló erek úgynevezett végartériákban végződnek. Más szóval: nem csinálnak hurkot, nem biztosítják eléggé magukat és az ellátási területet arra az esetre, ha valahol elzáródás következne be. Olyan ez, mintha a Természet itt biztosra menne, elzáródás soha nem következhet be. Ha mégis: elhal a szívizom, bekövetkezik a szívinfarktus, az elzáródott koszorúérnek megfelelő területen fellépő oxigénhiány következtében. A továbbélés esélye drámaian csökken. Furcsa markoló, szorító érzés előzi meg általában. A hagyományos kínai orvoslásban a Szív a Lélek székhelye. Talán maga a Lélek, aminek döntő köze van az infarktus, a szívizomelhalás létrejöttében. A beteg Lélektől sérül ez az önzetlen Szívpumpa. Nincs ez másként Isten Szívével sem. Tételezzük fel, hogy nem Isten költözik szívünkbe, hanem mi vagyunk benn egy hatalmas isteni Szívben. Annak valamennyi végartériája egy-egy emberhez vezet. Igen, mindannyiunkhoz elvezet. Mindannyian egyazon cél, szándék szerint részesei vagyunk az isteni akaratnak, tetteink, cselekedeteink együttesen részei az isteni munkának. Úgy is mondhatnám, hogy együtt dobog a szívünk Isten Szívével.

Kollekciók