Ajax-loader

Gordon Korman könyvei a rukkolán


Gordon Korman - Merülés! ​- A felfedezés
Négy ​búvár. Hatalmas kincs. Egy hihetetlen felfedezés. Kaz, Dante, Adriana és Star valószínűleg nem a világ legjobb búvárai. Nagy szerencséjükre azonban egy egész nyarat tölthetnek el a tengermély felderítésével. Viszont akad néhány probléma. Például a cápák. Gyilkos cápák. Arról nem is beszélve, hogy a program vezetői valami nagyon komoly...és titokzatos...dolgot próbálnak eltussolni. A négy kamasz nem is sejti, hogy sorsfordító felfedezés előtt állnak - és ezért az életük hamarosan rendkívül veszélyes fordulatot vesz.

Gordon Korman - A ​csúcson
Veszély. ​Versengés. A világ legmagasabb hegycsúcsa. Négy kamasz élete nagy lehetősége előtt áll: talán ők lesznek a világ legfiatalabb hegymászói, akik meghódítják az Everestet. Azokra a kihívásokra azonban, amelyek a zord, magaslati körülmények között várnak rájuk, képtelenség felkészülni. Közelebb és közelebb jutnak ugyan a csúcshoz, de ritkul a levegő, fogyatkoznak a készletek, egyikük pedig szabotázsra készül. Nem sokkal később pedig lecsap a vihar...

Gordon Korman - Aki ​bújt, aki nem
A ​csapdában az a legrosszabb, hogy csak akkor ismered fel, amikor már késő. Az FBI pénzjutalmat tűzött ki Aiden és Meg nyomra vezetéséért. Van, aki ezért kész az árulásra, van, aki ezért sem. Nincs vége a hajszának, és nem adhatják fel, mert nem az igazságot keresik. Mindig is tudták, mi az igazság. Az összekötőt kell megtalálniuk. Mert ő a kulcs.

Gordon Korman - Survival
6 ​kids. 1 shipwreck. 1 desert island. Stranded. Separated. Six kids are stuck on a desert island. They have no food. No shelter. Nobody knows they are lost. They must take from the island in order to survive. But what if they're not alone?

Gordon Korman - MacDonald ​Hall Goes Hollywood
Macdonald ​Hall has been chosen as the setting for a new Hollywood movie. The film crew is on its way and is planning to use students as extras. Bruno and Boots are ready for Hollywood . . . but is Hollywood ready for them?

Gordon Korman - Go ​Jump in the Pool!
Bruno ​Walton and Boots O'Neal try to think of ways to raise money for a school swimming pool like the one their archrivals have at York Academy.

Gordon Korman - Shipwreck
6 ​Kids. 1 Shipwreck. 1 Desert Island. Luke, J.J., Will, Lyssa, Charla, and Ian. They didn't want to be on the boat in the first place. They didn't want to be stuck at sea with a bunch of strangers. But when you're in the middle of the Pacific Ocean, there's no easy way out. And when a terrifying storm hits, there's no way to fully prepare. It's all about survival.

Gordon Korman - Merülés! ​- Veszélyben
1665-ben ​a Griff nevű brit hajót elnyelte a tenger - felbecsülhetetlen értékű vagyonnal a fedélzetén. Most, több száz évvel később négy kamasz megpróbálja felhozni az óceán mélyéről a kincset. Kaz, Dante, Adriana és Star élete legkockázatosabb kalandjára készül... de rá kell jönniük, hogy nem bízhatnak senkiben - még saját magukban sem.

Gordon Korman - Hajtóvadászat
Két ​kölyök menekül. Minden rendőr őket üldözi. Az FBI a nyomukban van. Egy hidegvérű gyilkos az életükre tör. És nincs hová rejtőzni: az emberek ismerik az arcukat, a nevüket – és gyűlölik őket, pedig nem tettek semmi rosszat. Csak a fejükbe vették: be fogják bizonyítani, hogy a szüleik ártatlanok. Ha találnak bizonyítékot. Ha túlélik a hajtóvadászatot… Új, izgalmas sorozat Gordon Kormantól, a Sziget! az Everest! és a Merülés! című regénysorozatok szerzőjétől.

Gordon Korman - Sziget! ​1. - Hajótöröttek
Hat ​kamasz, egy tengeri katasztrófa egy lakatlan sziget... Egyikük sem önként szállt fel a hajóra. Semmi kedvük nem volt hat vadidegennel kifutni a tengerre. De a Csendes-óceán közepéről nem lehet csak úgy hazamenni. Egyikük sem készült fel a rettenetes viharra. És onnantól kezdve minden a túlélésről szól...

Gordon Korman - A ​császár hagyatéka
A ​39 kulcs utáni hajszában csak egy dolog tartotta a lelket a tizennégy éves Amyben és öccsében, Danben: az, hogy a jó oldalon küzdenek. De amikor rádöbbennek szüleik titkára, minden összeomlik, amiben eddig hittek, és az összetartó testvérek életükben először különválnak… Amikor Dan eltűnik az egybilliós népességű országban, Amynek nehéz döntést kell hoznia: a kulcsot keresse meg… vagy az öccsét, Dant?

Gordon Korman - Sziget! ​2. - A vadon
Hat ​kamasz, egy tengeri katasztrófa, egy lakatlan sziget... Hat kamasz egy lakatlan szigeten. Nincsen ennivalójuk. Nincsen menedékük. Senki sem tudja, mi történt velük. A túlélés záloga maga a sziget. De mi van akkor, ha nincsenek egyedül?

Gordon Korman - The ​Zucchini Warriors
Roommates ​Bruno and Boots find obstacles in their way as they attempt to lead the Macdonald Hall Zucchini Warriors to a victorious football season and earn the reward of a new recreation center.

Gordon Korman - Jake, ​Reinvented
There ​is a mysterious new student at Fitzgerald High, Jake Garret. He seems to have it all figured out. He looks like he just stepped off the cover of the J. Crew catalog, he is the best kicker the football team has ever had, and best of all, he hosts the party to go to every Friday night. All the guys want to be like him and all the girls want to date him, but Jake only has eyes for Didi, the girlfriend of alpha male and quarterback, Todd Buckley . As Jake's friend Rick gets to know him, he at first admires him, then starts to like him, but soon grows to fear for him as he learns Jake's dangerous secret. From beloved young adult author Gordon Korman, comes a new look at age-old themes about popularity, acceptance, and human nature.

Gordon Korman - Beware ​the Fish!
More ​hilarious misadventures of Boots and Bruno at Macdonald Hall.

Gordon Korman - The ​Medusa Plot
Are ​you ready to save the world? The bestselling series returns with an adventure spanning 6 explosive books, 2 secret-filled card packs, and a website that places readers right in the action. Thirteen-year-old Dan Cahill and his older sister, Amy, thought they belonged to the world's most powerful family. They thought the hunt for 39 Clues leading to the source of that power was over. They even thought they'd won. But Amy and Dan were wrong. One by one, distress calls start coming in from around the globe. Cahills are being kidnapped by a shadowy group known only as the Vespers. Now Amy and Dan have only days to fulfill a bizarre ransom request or their captured friends will start dying. Amy and Dan don't know what the Vespers want or how to stop them. Only one thing is clear. The Vespers are playing to win, and if they get their hands on the Clues . . . the world will be their next hostage.

Gordon Korman - Menekülés
Aiden ​és Meg Falconer a szüleik ártatlanságát bizonyító tanú után kutatnak. De először el kell tűnniük üldözőik elől, hiszen a nyomukban az FBI és egy különös gyilkos, akiről semmit sem tudnak. A szökésük híre azonban országszerte hatalma port kavar és hirtelen mindenki őket keresi. A család régi barátjánál keresnének menedéket, csak Meg bajba kerül...

Gordon Korman - Escape
6 ​Kids. 1 Shipwreck. 1 Desert Island. Things were bad enough when Luke, Lyssa, Will, J.J., Ian, and Charla were stuck alone on the island. But now they have company - really bad company. Plus, Will is seriously injured and needs help immediately. Before, escape was something the kids could only hope for. Now it's a matter of life and death.

Gordon Korman - Versengés
Világcsúcs ​megdöntésére készül egy kis csapat. Cél, hogy a legfiatalabb hegymászóként egy 14 éves kiskamasz eljuthasson a csúcsra. A csapattagokat egy nyereményjáték résztvevői közül sorsolják ki, akiknek nagyon kemény próbákat kell kiállniuk, hogy benne lehessenek az expedícióban. A négy fiú egészen különbözőképpen viszonyul a hegymászáshoz, és bátorságban, ügyességben sem egyformák. Vezetőjük, a világhírű hegymászó Cap Cicero feladata, hogy élve visszahozza mindannyiójukat. Ám úgy tűnik, az elemek és a konkurens hegymászó csoportok tovább nehezítik a szinte kilátástalannak tűnő missziót.

Gordon Korman - Egy ​hamis hang
A ​hajsza folytatódik... Folyik a verseny a 39 Kulcs felkutatása után, ami roppant hatalmat őriz, és a tizennégy éves Amy Cahill és öccse, Dan megdöbbenve találják magukat az élen. A kutatás Bécsbe viszi őket és náluk van Mozart egy művének kódolt kottája is, ami a második Kulcshoz vezető nyom. De egy hordányi hataloméhes rokon lohol a nyomukban és Amy és Dan nem tudhatják, hogy a diadal felé hajóznak-e vagy egyenesen a halálos csapdába.

Gordon Korman - Flashpoint
Tick ​Tock. Sixteen-year-old Amy Cahill only has few days to live. There’s a poison coursing through her, and her only chance is to collect ingredients for an antidote. Too bad the antidote ingredients are scattered around the world. And too bad that survival is by far Amy’s smallest problem. The antidote she needs is also the only thing capable of stopping a deadly enemy. J. Rutherford Pierce is on the brink of becoming the most powerful man in the world, and if he does, no one will be safe. Amy and her younger brother, Dan, will do everything it takes to bring Pierce down. Even if Amy must pay the ultimate price

Gordon Korman - Út ​a csúcsra
A ​történelem legfiatalabb expedíciója nekivág az Everestnek. A körülmények azonban sokkal kegyetlenebbek, mint gondolták. Miközben több csapattal is versengeniük kell, a kamaszok között újult erővel lángol fel a vetélkedés, ráadásul még a csúcs közelében sem járnak, amikor kiderül, hogy valaki talán egyáltalán nem alkalmas erre az embert próbáló kalandra...

Gordon Korman - The ​Summit
Four ​kids. One mountain. Four kids are prepared to go into thin air in order to become the youngest person ever to climb Everest. But they are not prepared for the challenges that await them as they get closer to the summit. Supplies are low. Conditions are extreme. One of the kids is trying to sabotage the others...

Gordon Korman - Sziget! ​3. - Kiút
Hat ​kamasz. Egy tengeri katasztrófa. Egy lakatlan sziget. Főhőseink helyzete már akkor sem volt irigylésre méltó, amikor partra vetődtek a lakatlan szigeten. Most azonban már társaságuk is van - nagyon kellemetlen társaságuk. Will ráadásul komolyan megsérült és azonnali segítségre van szüksége. Egészen eddig a menekülés igazi vágyálom volt. Most már élet-halál kérdése...

Gordon Korman - Merülés! ​- A mélyben
Mi ​rejtőzik a tenger mélyén? Nem csak korall és iszap. Nem csak a fénytelen élethez szokott teremtmények. Nem, ami odalent van, az jóval titokzatosabb és értékesebb...Kaz, Dante, Adriana és Star nyár elején még azt hitte, hogy a csapatuk a tenger élővilágát tanulmányozza majd. Most azonban kincset találtak a mélyben. És nem csak ők szeretnék megszerezni.

Rick Riordan - Peter Lerangis - Gordon Korman - Jude Watson - A ​Vesperek támadása
A ​tizennégy éves Amy Cahill és az öccse, Dan, azt hiszi, visszatérhetnek régi életükhöz, miután megtalálták a családi hatalmat rejtő 39 Kulcsot. De tévednek. Ugyanis az árnyékban ott lapulnak veszélyes ellenségeik, a Vesperek, akiket semmi nem állít meg abban, hogy megszerezzék a Kulcsokat. Négy remek író állt össze, hogy felfedje a Vesperek és a Cahillek között dúló ötszázéves, titkos háborút. A Vesperek támadnak, és a világ végveszélyben. Készüljetek! Jönnek a Cahillek a Vesperek ellen!

Gordon Korman - One ​False Note
Super-selling ​author Gordon Korman sends Amy and Dan off on a wild chase in Book 2 of the highly-anticipated 39 Clues series. JOIN ANYTIME TO PLAY FOR THE CHANCE TO WIN! THIS JUST IN! Amy and Dan Cahill were spotted on a train, hot on the trail of one of 39 Clues hidden around the world. BUT WAIT! Police report a break-in at an elite hotel, and the suspects ALSO sound suspiciously like Amy and Dan. UPDATE! Amy and Dan have been seen in a car . . . no, in a speedboat chase . . . and HOLD EVERYTHING! They're being chased by an angry mob?!? When there's a Clue on the line, anything can happen.

Rick Riordan - Peter Lerangis - Gordon Korman - Jude Watson - Vespers ​Rising
The ​Cahills aren't the only family searching for the Clues. . . . The Cahills thought they were the most powerful family the world had ever known. They thought they were the only ones who knew about Gideon Cahill and his Clues. The Cahills were wrong. Powerful enemies —the Vespers— have been waiting in the shadows. Now it’s their time to rise and the world will never be the same. In Vespers Rising, a brand new 39 Clues novel, bestselling authors Rick Riordan, Peter Lerangis, Gordon Korman and Jude Watson take on the hidden history of the Cahills and the Vespers, and the last, terrible legacy Grace Cahill leaves for Amy and Dan.

Kollekciók