Ajax-loader

Rona Fire könyvei a rukkolán


Rona Fire - Vörös ​glória
A ​külföldön élő Szabina körül minden megváltozik, amikor az orvosok közlik vele, hogy nem lehet gyermeke. Visszatér Magyarországra, és bár jövője teljesen bizonytalan, hamarosan mégis újra összerakja széttört élete darabkáit. Albérlőtársa unszolására belekóstol a pénzért vett szex titkokkal övezett világába. Szabina szemén át az olvasó is megtapasztalhatja, milyen kemény szabályok és váratlan események hálózzák be egy örömlány mindennapi életét. Vajon meddig lehet ezt a munkát végezni? A fiatal lány megmutatja, hogy lehet egy ilyen megvetett foglalkozásból kihozni valami jót, valami többet. Céltudatossága elnyeri jutalmát és bár nehéz terhet hordoz magával, és rögös utat kell bejárnia, de végül a szerelem is rátalál. Rona Fire újabb, saját élettapasztalatán alapuló története bepillantást enged a szextündérek világába, olyan titkokat fedve fel, melyekkel megváltoztatja az emberek gondolkodásmódját erről a munkáról.

Covers_414435
elérhető
4

Rona Fire - Switch
Te ​mit tennél kockára azért, hogy teljesüljenek a vágyaid? A testi épségedet? A lelkedet? Rona örömlányként dolgozik, de minden vágya, hogy írónő válhasson belőle. Ahhoz, hogy be tudja fejezni élete első regényét, bele kell merülnie a BDSM számára eddig ismeretlen világába. Ahogy egyre mélyebbre hatol a kötelek, bilincsek és ostorcsapások között, úgy ébred rá, hogy ez az egész nem csupán a szexről szól, annál sokkal többről. Régóta dédelgetett gyerekkori sérelmek szabadulnak fel a pálcacsapások nyomán, és kalandjai során egészen új emberré válik. Vajon a szex közben elszenvedett fájdalom gyógyír lehet mindenre? Mit szól majd a környezete, a szerelme? Képesek lesznek elfogadni új énjét? Milyen áldozatok árán válhat valóra élete nagy álma? Rona Fire valós élményeken alapuló, szenvedéllyel és romantikával teli igaz története olyan világba repíti el az olvasót, ahova csak kevesen merészkednek.

Rona Fire - Piroslámpás ​gyilkosságok
Van ​egy negyed, amiről – bárhol is legyen a földkerekségen – az emberek mindig félelemmel, izgatottan, suttogva vagy épp nyílt nemtetszéssel beszélnek. Megosztja a véleményeket, mégis szerves része a város életének és leggyakrabban úgy “becézik” a piros lámpás negyed. Ebbe a titokzatos világba születik bele Jaspis Surting-Black, majd felnőve, egy családi tragédia következményeként, olyan szerephez jut, amit nem igazán kért a sorstól. Hétköznapjait hivatásos pókerjátékosként éli, de abban a pillanatban, amikor megszólal a telefonja és Sakram nyomozó szépen kéri, beleveti magát a vigalmi negyedbe, hogy segítsen kinyomozni azt, amibe a rendőrségnek beletörik a bicskája. Ez történik akkor is, amikor egy fiatal lány testét találják meg a fürdőkádba fojtva. JSB éhes kíváncsiságtól hajtva ered a bűnösök nyomába, míg váratlanul olyasmibe nem ütközik, amitől az egész személyessé kezd válni a számára. Felkavarodik a múlt és bárhogy is próbálja maga mögött hagyni, visszavonhatatlanul összekapcsolódik a jelenével. Egy férfi, aki a bűnvadászat elkötelezettje és egy gyilkos, akit nem csak ő, de az olvasók sem lesznek képesek gyűlölni vagy elítélni. Forró szexjelenetek, érzékeny, romantikus pillanatok és egy sorsdöntő leleplezés, ami után már semmi sem lesz ugyanaz többé.

Kollekciók