Ajax-loader

Jan Eaton könyvei a rukkolán


Jan Eaton - 200 ​hullámos minta
E ​könnyen forgatható könyv 200 színes, kötött és horgolt hullámos mintát tartalmaz, melyek a hagyományos shetlandi csipkétől a modern texturált mintákig, a legváltozatosabb kézimunkákat vonultatják fel.

Jan Eaton - A ​horgolás technikáinak enciklopédiája
A ​horgolás technikáinak enciklopédiája egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy csodálatos anyagokat készítsünk. Átfogóan bemutatja a horgolás eszközeit és technikáit, lépésről lépésre illusztrált, könnyen érthető leírásokkal, kezdve a pálcáktól és a horgolás feszességétől a munkánk díszítésén át a horgolás befejezéséig. Fedezzük fel az újdonságokat, sajátítsuk el az áttört és a csipkehorgolás, a többszínű minták, a különböző formájú motívumok készítési módját, ismerkedjünk meg seprű- és a villahorgolással. Minden technikához mintagyűjtemény tartozik, a modelleket bemutató fejezet az elsajátított ismeretek felhasználásához kínál példákat. Az utolsó fejezetben látható ruhákból és kiegészítőkből ötleteket és inspirációt meríthetünk saját horgolt alkotásainkhoz.

Jan Eaton - 200 ​horgolt blokk
A ​horgolás az anyag fonalból való előállításának egyik legrégebbi és legnagyszerűbb módja. A könyv segít abban, hogy magunk alkossunk lenyűgöző és egyedi takarókat, faliszőnyeget és egyéb lakberendezési kiegészítőket, valamint bevezet a hagyományos és modern, színes minták készítésének csodálatos világába. Válasszunk a 200 gyönyörű blokkból és ismerkedjünk meg azokkal a változatos módszerekkel, melyen révén egyszerre funkcionális és dekoratív takarókká és kiegészítőkké illeszthetjük őket össze. Minták sokaságából válogathatunk az art deco ihlette geometrikus formáktól kezdve a hagyományok sakktáblás változatokon át a kifinomult motívumokig. Fedezzük fel a színek, minták és textúrák kombinálásának új módjait! Az összes mintát és módszert részletes illusztrációk kísérik, a soronkénti, a körkörös horgolást és a blokkok összeillesztését éppúgy, mint a rojtok készítésének műveletét. Egyértelmű szimbólumok jelzik az adott minta során alkalmazandó módszert és az elkészítés nehézségi fokát, így a könyv segítségével kezdő és gyakorlott kézimunkázók egyaránt remekműveket alkothatnak.

Jan Eaton - 200 ​Crochet Blocks for Blankets, Throws and Afghans
Voted ​as Runner Up in the British Knitting Awards 2016 for Favourite Crochet Book, this comprehensive guide to crochet blocks is an essential for any crochet addict. Choose from 200 beautiful block designs and learn different ways of joining them to make blankets and throws that are both functional and decorative. From Art Deco geometric patterns to traditional chequer-board stripes and elaborate motifs, discover new ways to combine colour, pattern and texture. Crochet is one of the oldest and most fascinating ways of creating a fabric out of yarn. Find out how to create wonderful and unique afghans, wall hangings and accessories in a kaleidoscope of colourful contemporary and traditional designs. All stitches and techniques are clearly explained with step-by-step illustrations, from working in rows and in the round to joining blocks and making figures. At-a-glance symbols denote the methods used and level of difficulty, so both new and experienced crafters can easily create a crochet masterpiece.

Jan Eaton - A ​Creative Guide To Knitted Lace
The ​basics—knitting, purling, following charted patterns, finishing off edges, storing completed works. The “pattern library” in back gives plenty of ideas for adding beautiful lace borders to towels, tablecloths, and more, and eyelet and textured patterns make spectacular sweaters.

Jan Eaton - 200 ​minta babatakarókhoz
Takarjuk ​gyermekünket szeretettel készült, kényelmes takarókba! A létező legnagyobb gyűjtemény, mely kifejezetten csecsemők és kisgyerekek számára készíthető, különlegesen puha és barátságos takarók horgolt és kötött mintáit tartalmazza.

Kollekciók