Ajax-loader

Paul Burrell könyvei a rukkolán


Paul Burrell - A ​Royal Duty
'I ​believe that it is important that the truth is known' Paul Burrell In A Royal Duty, Paul Burrell reveals the truth about Princess Diana - and presents a faithful account of her thoughts. He was the favourite footman who formed a unique relationship with the Queen. He was the butler who the Princess of Wales called 'my rock' and 'the only man I can trust'. He was accused of theft, then acquitted following the historic intervention of the monarch. He was the Princess' most intimate confidant - and may be the only person able to separate the myth from the truth of the Diana years. This recording is unabridged. Typically abridged audiobooks are not more than 60% of the author's work and as low as 30% with characters and plotlines removed.

Paul Burrell - Titkok ​és igazságok Dianáról
A ​királyi család dühöng, mert a komornyik újra fecseg és kitálal!!! Diana legintimebb titkairól és szerelmi életéről "bámulatba" ejtő botrányok és igaz történetek kerülnek a könyvben napvilágra, amit idáig titokban tartott a Buckingham-palota, és a "nagy durranás" eddig még soha nem kerülhetett nyilvánosságra. Tony Parsons atya, a Burell-család lelkésze, fel van háborodva: "Ez képtelenség, Paul! Ezt sosem szabadott volna megtenned!" De az inas megtette. Újra és újra!!!

Paul Burrell - Királyi ​szolgálat
Elképesztő ​dolgokról olvashatunk ebben a könyvben: megtudhatjuk, hogy a világ leggazdagabb hölgye, II. Erzsébet kedvenc vidéki kastélyában rendszeresen körbejár és lekapcsolgatja az égve felejtett lámpákat, mert ott ő fizeti a villanyszámlát. Kiderül, hogy Károly herceg, az angol trón várományosa még a dolgozószobájában leejtett papírlapokat is a szolgáival veteti fel a földről; és sok mindent megtudhatunk Dianáról, erről a közvetlen, kedves fiatal nőről és odaadó anyáról, aki mániás depressziótól és bulimiától szenvedett. Első kézből származó információkat olvashatunk a mesebelinek induló házasság virágzásáról, majd romlásáról, Diana hercegnő érzéseiről és szörnyű tragédiájáról, valamint mindazokról a hibákról és tévedésekről, amelyeket valaha is elkövetett. Paul Burrel lenyűgöző tényekkel szolgál egykori urairól. Mindvégig a legnagyobb tisztelet és alázat hangján szól róluk, mégis hideg tárgyilagossággal emlegeti őket. Egyetlen mondatával sem lépi át az illem és a jó ízlés szabta határokat.

Kollekciók