Ajax-loader

Stephan Pastis könyvei a rukkolán


Stephan Pastis - Timmy Failure
Timmy Failure is back! And there are just three things you need to know: I was born. I founded an empire. I exhibited greatness. And now I'm about to crack the biggest case of my generation. But someone out there is trying to game the system. Bamboozle. Hoodwink. So naturally, I have to guard against the one thing that can bring me down: SHENANIGANS "I recommend this to all fans of Diary of a Wimpy Kid and Barry Loser... brilliantly funny." Sam, aged 10, Lovereading4kids.co.uk

Stephan Pastis - Ciki Miki
"Ha valaha eszedbe jutna, hogy alkalmazz egy Totál nevű jegesmedvét, és ha valaha eszedbe jutna, hogy azt a jegesmedvét bevedd üzlettársnak a nyomozóirodádba, és ha valaha eszedbe jutna, hogy annak az irodának a nevét „Ciki RT.”-ről Totál Ciki Rt.”-re változtasd a kedvéért, először tudnod kell a következőket: A jegesmedve napi húsz órát alszik. És eszedbe ne jusson ezt szóvá tenni! Mert ha megteszed, a medve bejelenti, hogy ideje téli álmot aludnia, és átalussza a következő három hónapot."

Stephan Pastis - Ahová ​a detektív is gyalog jár
Vigyázat! ​Hamarosan szuperség szemtanúja leszel. Nyilván olvastad az életemet bemutató sorozat előző három kötetét. Ha furcsa módon mégsem, akkor bemutatkozom: Ciki Miki vagyok, a világ legnagyobb nyomozója. Épp a világ végére bumlizom. És csapdába estem. Hogy valójában hogy kerültem ide, nem fontos. Komolyan nem. Nem kell mindent tudnod. Mert ebben a tébolyult világban, ahol a jóból lesz a rossz, a legjobb, ha nem tisztázunk mindent. Stephan Pastis alkotta a New York Times bestseller listáján szereplő Ciki Miki köteteket, valamint a több mint hétszáz napilapban megjelenő, Pearls Before Swine, közkedvelt képregény sorozatot is. és rengeteg rajongóval büszkélkedhet. Stephan Pastis Észak˗Kaliforniában él.

Stephan Pastis - Becsúszott ​pár hiba
Na ​jó, essünk túl az uncsi dolgokon! A nevem Ciki. Ciki Miki. A könyv, amelyet kezedben tartasz, nyomozói pályafutásom hiteles összefoglalása. A sikert nem egyik napról a másikra értem el. Le kellett győzni néhány akadályt. Például ezeket: 1. Anyu 2. A suli 3. Az idióta legjobb haverom 4. A jegesmedvém. Te is biztosan ugyanazt kérded, mint mindenki más, ha felsorolom ezeket az akadályokat. Miért egy idióta a legjobb haverom? Erről később. Ja, és azt hiszem, kellene ejtenem pár szót a hétszáz kilós jegesmedvémről. Totálnak hívják. Az elején Totál meglehetősen szorgosnak és megbízhatónak mutatkozott, így hát bevettem társnak a céghez. Mint kiderült, a szorgalom és a megbízhatóság csak kamu volt. A jegesmedvék hajlamosak az ilyesmire. Nem szívesen beszélek a dologról. Na és hagyjuk azt a változtatást is, amibe a nyomozóiroda nevét illetőleg belementem. Most így néz ki az apróhirdetésben: TOTÁL CIKI RT. (A NÉV ELLENÉRE MEGBÍZHAT BENNÜNK.)

Stephan Pastis - Megint ​én
Ha ​valaha eszedbe jutna, hogy alkalmazz egy Totál nevű jegesmedvét, és ha valaha eszedbe jutna, hogy azt a jegesmedvét bevedd üzlettársnak a nyomozóirodádba, és ha valaha eszedbe jutna, hogy annak az irodának a nevét ,,Ciki RT."-ről Totál Ciki Rt."-re változtasd a kedvéért, először tudnod kell a következőket: A jegesmedve napi húsz órát alszik. És eszedbe ne jusson ezt szóvá tenni! Mert ha megteszed, a medve bejelenti, hogy ideje téli álmot aludnia, és átalussza a következő három hónapot.

Stephan Pastis - Látod, ​mit műveltél?
„Megszülettem. ​Azonnal látszott rajtam a szuperség. Megalapítottam egy birodalmat. Sikeres birodalom volt, az engem hátráltató számtalan akadály ellenére. Mint például az egyes számú akadály. A mamám. Elég rendes. De vannak hibái. Mániája például, hogy járnom kell erre a helyre:iskola.Persze az iskola rendben van azoknak, akiknek szükségük van rá. De olyanoknak, akikben megvan a zsenialitás, csupán bénító nyűg. Aztán itt van a kettes számú akadály. Totálnak hívják. Egy hétszáz kilós jegesmedve. Az Északi-sarkon nőtt fel. De az otthona elolvadt, mint jégkocka a napon. Ezért aztán elslattyogott vagy ötezer kilométert, egészen a házunkig. Így hát adtam neki munkát. Az első hat hónapban ő volt a legmegbízhatóbb jegesmedve, akit valaha alkalmaztam. De aztán kimutatta a foga fehérjét. Az egész akkor átverés volt, hogy beszélni sem szeretnék róla. Csak egyet mondok. Ha egy jegesmedve az első hat hónapban mindent belead, sose feledd: ÁTVERÉS AZ EGÉSZ. Ne vedd be társnak a nyomozóirodádba!”

Stephan Pastis - Breaking ​Stephan
The ​addictive humor, snarky cast, and calculated wit of Pearls Before Swine returns in its most recent collection, Breaking Stephan, cracking wise on the hit crime drama Breaking Bad. The familiar gang of characters cook up hilarity with their banter on current events, bicyclists, and the strip's creator, Stephen Pastis. Some of the action this time around features Rat in his very own movie, driven by the brilliant plot of "Rat kicks Pig," and Croc's pursuit of a job with the one weapon in his skillset: drinking. Pastis's Breaking Stephan is sure to entertain with its perfect chemistry of commentary, satirical logic, and dark wit.

Kollekciók