Ajax-loader

Kozári Dorka könyvei a rukkolán


Kozári Dorka - Marcsi ​és a nyári kalamajka
Nicsak! ​Ismét itt van Marcsi! Marcsi, ez a játékos kismacska, ezúttal a Balatonon nyaral, és ott is megállja a helyét: barátokat szerez, kalamajkákba sodródik, mókákat eszel ki és segít, ahol tud. Nyaralj Marcsival, vegyél részt kalandjaiban!

Kozári Dorka - Marcsi ​téli kalandjai
Marcsi, ​ez a bájos kismacska, ezúttal téli kalandokat él át. Megismeri a havat, várja a Mikulást, megcsodálja a karácsony varázsát, és szilveszterkor nagy jócselekedetet hajt végre. Éljétek át a téli ünnepek örömeit Marcsival és barátaival!

Kozári Dorka - Marcsi ​szeretetre vágyik
Nicsak! ​Egy kismacska! Egy kedves, bújós kiscica. Marcsi az állatkereskedésből gazdihoz kerül. De bizony nem jó ez a gazda, és Marcsi igazi szeretetre vágyik. Kalandos utat jár be, megismerkedik állatokkal és emberekkel, sokat tanul a világról, és segít, ahol csak tud. Vajon sikerül-e otthonra lelnie? Ismerd meg Marcsit, legyen a jó barátod! Igazi jó, ágyba bújós mesék. Olvassátok! Legyen szép álmuk a gyerekeknek! "Kozári Dorka meséjét receptre kellene felírni." -- Szabó Balázs Márton, pszichológus, esztéta "Életre kel a képzeletmozi." -- Csukás István, író Felolvasásra ötéves, önálló olvasásra hétéves kortól ajánljuk.

Kollekciók