Ajax-loader

Hozleiter Fanny könyvei a rukkolán


Lelekkod
elérhető
41

Hozleiter Fanny - Lélekkód
A ​lelkek kódja sosem téves. Mindenki a számára legtökéletesebb testben születik a legmegfelelőbb időben, a legmegfelelőbb helyre. A test nem egy jelmez, mi fogva tart, hanem egy ajándék. Egy ajándék, ami segít, hogy csodákat élhess meg. Hogy tanulhass és alkothass. Nem számít, milyen testbe születtél, csak az, hogy hogyan érzed magad benne. Szeresd hát az ajándékodat, légy rá büszke. Hisz megismételhetetlen és különleges minden egyes lélek! Egy nap a férjem kivette a kezemből a telefonom. Kiszakított a közösségi oldalak világából, a virtuális valóságból, és újra bemutatott az életnek. Segített lelassulni. Észrevenni mindazt, ami mellett az utóbbi időben már én is csak szó nélkül elmentem. Újraéledt körülöttem a világ. Felszabadultam. Messzire hajítottam a mások által megszabott szabályokat, elvárásokat, hogy helyettük inkább megfejtsem a saját lelkem kódját. Oly sok mindent láttam, tapasztaltam eddigi életemben! Mindig is írni akartam mindezekről, megosztani a gondolataimat másokkal, csakhogy valamiért egy ideje már nem sikerült mondatokba öntenem őket. Míg a férjem a kezembe nem adta a "kulcsokat": minden történethez három-három szót, amiket elrejtettem egy-egy mesében. Így született meg ez a könyv. Mostantól, ha csak egy pillanatra is elfelejtenék élni, igazán élni, egyszerűen csak újraolvasom őket...

Hozleiter Fanny - Te ​döntesz
Mivel ​töltenék ki egy napot, ha nem lennék kerekesszékben? Sosem feküdnék le, nehogy véget érjen az a csodanap! Fogócskáznék, dögös magas sarkúkban sétálgatnék, fára másznék és rengeteget táncolnék. Az összes számomra fontos ember nyakába beleugranék. Sétálgatnék a Duna-parton és a Városligetben, angyalkát rajzolnék a hóba vagy az avarba. És egyvalamit biztosan kipróbálnék nemcsak állva, de fejen állva is… Sokáig kerestem a miértekre a választ. Vajon miért lettem beteg? Miért küzdjek tovább? Mára azonban már tudom. Azért, hogy megmutassam a világnak: nincs lehetetlen!

Hozleiter Fanny - Majd ​helyett most
Azt ​a bizonyos pluszt Te teszed a napjaidba. A teád vagy az ételed is Te ízesíted, hogy élvezetes legyen. Tedd ezt az életeddel is! Az év bármely napjától használható határidőnapló figyelemfelkeltő címmel ugrik bele a táskádba, s kerül eléd mindennap, felhívva a figyelmedet a pillanat értékére. Arra, hogy halogathatsz dolgokat, de mégis a legtökéletesebb idő rá a MOST(anában). Majd helyett Most könyvecske - nem helyetted, általad- motivációval, élménnyel, örömmel fűszerezheti napjaid. Adhat valami pluszt, hogy amikor álomra hajtod a fejed, egy elégedett mosoly ülhessen az arcodon. Ébredésnél benned legyen a bizsergető izgalom, hogy megint egy lehetőségekkel teli boldog nap elé nézel. Nincs mindenki számára tuti gondolat, itt főként számomra bevált recepteket találsz az élethez, a mélypontokhoz, a kihívásokhoz. Elgondolkodtató kérdéseket, ötleteket, amitől több öröm , harmónia kerülhet a napjaidba. Láss hozzá! Kezedben a fűszer és most már az örömet rejtő receptek is.

Kollekciók