Ajax-loader

Boris Vallejo könyvei a rukkolán


Anthony Palumbo - David Palumbo - Boris Vallejo - Julie Bell - A ​fantasy mesés asszonyai
E ​könyv Boris Vallejo és Julie Bell legkiválóbb nőábrázolásainak gyűjteménye. A száz kép között találunk amazonokat és gőgös hercegnőket, buja sellőket és kegyetlenül gyönyöró istennőket. A lebilincselő és egzotikus képek bebizonyítják, míért Borís és Julie napjaínk két legünnepeltebb fantasyművésze.

Doris Vallejo - Boris Vallejo - Varázslat
A ​varázslat című színes album Doris Vallejo novelláinak füzére.Történeteit Boris Vallejo elkápráztató rajzai illusztrálják.Elragadó képein idomos és mégis légies testű lények csábítanak el tökéletes arányaikkal,bilincselnek le mozdulataik behálózó érzékiségével. Doris Vallejo vakmerő és merészen erotikus történeteiben összeszövi az emberi lét szenvedésének fennköltségét és magasztos szenvedéllyel és a szerelem végtelen erejével.Doris az emberben rejlő kívánalamak,vágyak ,hajlandóságok ezerarcúságát mutatja be érzékletes leírásokkal. Boris képeinek jól megfestett hangulatisága kalauzol a lélek mélységes alagútjaiba.A megszokott élethelyzetekből,szituációkból és szerepekből átvisz a szerző egy másik szférába,a fantasztium,illetve a káprázat világába. Szövegben és képen álmok,titkkos vágyak valósulnak meg misztikus terekben:szobrok,műalkotások meghitt és meglepetásekkel teli közegében,jelmezek kifejező és mámoros világában,árnyas lakásokban,egzotikus növények és lények társaságában.

Boris Vallejo - Nigel Suckling - Délibáb
Az ​erotikus művészet kényes terület, a maga nemében ugyanolyan veszélyes, mint azoknak a vadabb tájaknak bármelyike, ahol Boris kalandorai megfordulnak. Mindenkinek más elképzelése van arról, hogy mi az, ami még elfogadható. A művészeknek, akik erre a területre merészkednek, bátorságra, és a saját értékeikben való mély hitre van szükségük. Olyan kultúrával szállnak szembe, amely tele van ellentmondásokkal, tabukkal és cenzúrával. Nem utolsósorban pedig meg kell magyarázniuk a képeiket a gyerekeiknek is. De miért ne, ha egy művész úgy érzi, hogy képes erre? Az erotika végtére is az a mágnes, amely az egész életet összefogja, és folytonosságát biztosítja. A művészet számára ez a világ legtermészetesebb témája. Ennek a gyűjteménynek az a különlegessége, hogy míg néhány kép megrendelésre készült és történetesen odaillett a többi közé, a legtöbb egész egyszerűen olyan, amilyet akkoriban Boris maga akart festeni, és minden szokásos megszorítás nélkül megtehette. Feladatának tekintette, és sikeresen véghezvitte egy olyan terület felfedezését, amelyet művészetében mindig is mélyebben akart megvizsgálni.

Julie Bell - Boris Vallejo - Imaginistix
Boris ​Vallejo és Julie Bell népszerűsége sosem halványul el - már harminc éve a legnépszerűbb fantasy művészek közé tartoznak. Az Imaginistix, amely Boris és Julie honlapjának nevét viseli, elbűvölő nők, hősies férfiak és félelmetes szörnyek vadonatúj és eddig ismeretlen gyűjteménye. Pályafutásuknak ezen összefoglalója magazinoknak, reklámcégeknek, filmgyártó cégeknek és egyéb megrendelőknek készült képeket mutatja be - kötelező olvasmány Boris és Julie minden rajongójának

Boris Vallejo - Julie Bell - Szuperhősök
A ​Szuperhősök egy teljes gyűjtemény a Marvel Comic képregényeinek hőseiről és más képregények szereplőinek különleges bemutatásáról Boris Vallejo és Julie Bell által. A könyvben megtalálhatod többek között Pókembert és az ellenállhatatlanul szexis Póknőt, X Professzort az X-Men vezetőjét, a rokkant géniuszt, Wolverine-t az elpusztíthatatlan nőcsábászt, a Bosszúállók közül pedig Behemótot és Amerika Kapitányt. De kik is voltak eredetileg ezek a szuperemberek és miért választották ki őket az emberiség megvédésére? Fedezd fel eredetüket, honnan jöttek és hogyan tettek szert egyedi szupererejükre, de legfőképpen azt, hogy kit szeretnek és kiket utálnak, illetve kiket szeretnének elpusztítani. Ezen elkápráztató festmények által az összes kedvenc figurád életre kel, ahogyan tettükkel a világ megmentéséért, a gonosz elpusztításáért és a sötétség szörnyei ellen harcolnak. Engedd, hogy ezek a képek elvigyenek a szuperhősök elbűvölő világába, abba s világba, ahol az egyedüli határ a te képzeleterőd.

Boris Vallejo - Boris ​Vallejo fantasztikus világa
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boris Vallejo - Fantázia ​és mítosz
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boris Vallejo - Dreams
Boris ​Vallejo lebilincselő gyűjteménye 120 festményt tartalmaz. Vad és elbűvölő nők, erős harcosok és fantasztikus lények sokasága. Mindnyájuk testét, beállítását és színét Boris határozott ecsetvonásai teremtették meg. Nigel Sockling részletes képleírása kísér bennünket végig a könyv oldalain.

Boris Vallejo - Víziók
Több ​mint 120 fantasztikus festmény egyedülálló gyűjteménye ez a könyv. Merész és lenyűgöző víziók egy bűvös világról, a szerzőpáros műveikről alkotott véleményével. A könyvet Nigel Suckling kísérőszövegei egészítik ki.

Boris Vallejo - A ​fantázia-művészet technikája
A ​fantázia-illusztráció nem teszi eleve szükségessé, hogy másoljuk az életet, ahogyan például a rémtörténet vagy egy-egy regény esetében tesszük. A fantázia-rajz sokkal nagyobb mértékben igényli a képzelőerőt. Az ábrázolt teremtmények, részben vagy egészen, a fejünkből pattannak ki. És mégis, ha sikert akarunk aratni, az elképzelt jeleneteknek kellően meg kell győzniük a nézőt, hogy érdemes velünk tartania. Hogy azután önként felfüggesztve hitetlenkedését így szóljon: Igen, lehetséges.

Kollekciók