Ajax-loader

Anna Laukner könyvei a rukkolán


Anna Laukner - A ​macska táplálása
Bár ​sok gazda állítja, a macska dönti el, milyen menüt fogyaszt, nem pedig ő, Anna Laukner állatorvos, háziállat-specialista sok olyan tanácsot ad, amelyek alapján bárki egészségesen és változatosan tudja táplálni macskáját!

Anna Laukner - A ​kutya táplálása
E ​könyvből megtudható, hogy hogyan táplálhatja helyesen a kutyatartó kedvencét különböző életszakaszaiban és egészségi problémák esetén. Sok ráadás információval, ötlettel és leírással.

Anna Laukner - Kutyakereső ​és partnerteszt
Minden ​ember számára létezik optimális kutyapartner. De hogyan találja meg a kutyafajták és keverékek százai között, a külső tulajdonságok, temperamentum és tehetségek minden elképzelhető kombinációjának rengetegében? Keressen szisztematikusan!Ebben a könyvben részletes kérdés-válasz katalógus kalauzolja kutyafajták során át, amelyek megfelelnek speciális kívánalmainak és lehetőségeinek, ezért a leginkább beleillenek az életébe.Tudatosan tájékozódjon:- a fajtatiszta és egyéb kutyákról: a kutyák tulajdonságai és feladatai egykor és most, speciális adottságok;- az előzetesen megfontolandó kérdésekről: mit nyújthat Ön? Mi vár Önre?Tesztelje önmagát: így találja meg a megfelelő kutyát:- kérdés-válasz katalógus - eredmények áttekintő táblázata

Kollekciók