Ajax-loader

Bradley Trevor Greive könyvei a rukkolán


Bradley Trevor Greive - Drága ​barátom
A ​barátok és az élet. Az élet és a barátok. A kettő oly srorosan összekapcsolódik, hogy szinte lehetetlen elképzelni egyiket a másik nélkül. A Drága barátomban Greive a tőle megszokott eszközökkel - bölcs kísérőszöveggel és ellenállhatatlan állatfotókkal - azt a mindennapi varázslatot segít felfedezni, amit barátainkon keresztül megtapasztalunk. Könyve olyan kérdésekre keresi a választ, mint hogy miért nem élhetünk barátok nélkül, hogyan mélyülnek el a barátságok az idő előrehaladtával, mit kell tennünk, ha jó barátaink elfordulnak tőlünk, és miért éri meg mindez a vele járó sok fáradságot.

Bradley Trevor Greive - Egy ​csipetnyi bátorság
Akárhogyan ​is alakul az életünk, elkerülhetetlen, hogy legyenek benne lefelé ívelő periódusok. Ilyenkor nem tehetünk mást, mint hogy bátran szembenézünk az elénk kerülő nehézségekkel. Nem hencegve, nem virtuskodva, nem magas lóról lenézve, hanem igaz bátorsággal. Ebben a kis könyvben Bradley Trevor Greive ismételten előhúzza jó kedélyű és közvetlen stílusát, hogy megmutassa, hogyan legyünk bátrak az élet különböző területein. Az Egy csipetnyi bátorság igazi lélekerősítő mindazok számára, akikre nehéz idők járnak- olyan idők, amikor hajlamosak lennénk inkább a takarónk alatt maradni, mint valóban szembenézni a problémákkal. Az időtálló elődjéhez, a világszerte több mint ötmillió példányban elkelt Rossz napom könyvéhez hasonlóan Bradley Trevor Greive e munkájában is a félelem, a veszteség, a szívfájdalom és a szorongás kérdéskörét feszegeti, majd egy ügyes húzással átvezeti az olvasót a hajlíthatatlan magabiztosság, a valódi bátorság, valamint a fékezhetetlen szenvedély ösvényére. Az Egy csipetnyi bátorság tökéletes olvasmány bárkinek, aki nehézségekbe ütközik, akár a szürke hétfő reggeleken, akár fogorvosi várótermekben, vagy éppen családi vacsorák előtt olvassa e könyvet.

Bradley Trevor Greive - Drága ​anya
Néha ​nehéz megtalálni a megfelelő szavakat, hogy kifejezzük édesanyánknak, amit iránta érzünk. Hogyan is lehetne közhelyek nélkül megköszönni önzetlen cselekedeteit és fáradhatatlan odaadását? Ez a könyv gyengéden őszinte szavakkal és képekkel segít a gyerekeknek (különösen azoknak, akik már felnőttnek hívják magukat) kifejezni e különös, rendkívüli, semmihez sem hasonlítható gondolatokat és érzelmeket. A Drága anya művészien vegyíti a megindító állatfotókat némi finom humorral és a köszönet kedves szavaival. Segít elmondani édesanyánknak, azt, amit egyébként majdnem lehetetlen: hogy mennyire fontos nekünk és mennyire szeretjük őt.

Bradley Trevor Greive - Drága ​apa
A ​népszerű Drága Anya és Rossz napom könyve című könyvek szerzőjének új ajándékkönyve, ezúttal az apaságról.

Bradley Trevor Greive - A ​sikeres fogyókúra titka
Vajon ​a sovány emberek boldogabbak, ügyesebbek vagy sikeresebbek, mint túlsúlyos társaik? Nem, valószínűleg nem azok. Az egyetlen dolog, amit biztosan állíthatunk, hogy könnyebben tudják szűk helyekre bepréselni magukat. Ebben a kis könyvben Bradley Trevor Greive szokásos módján, humoros állatfotók segítségével mutatja be, hogy a fogyókúrának és ideális súlyunk megtartásának igazi motivációja mindössze annyi, hogy élvezni szeretnénk az életet, és ki akarjuk hozni belőle a legtöbbet, ami rövid földi létünk során egyáltalán lehetséges. Nincs szükség egyetemi diplomára, dollármilliókra, plasztikai sebészre, komplett könyvtárra való szakirodalomra vagy divatos sportruházatra ahhoz, hogy visszanyerjük jó alakunkat. A sikeres fogyókúra titka megadja a receptet mindenkinek, aki szeretne jobb formába lendülni és elérni fogyókúrás céljait- ha mással nem, hát azzal, hogy jobb kedvre deríti az oda vezető úton. Egyszerű tanácsokkal szolgál ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, jól nézzünk ki, és garantáltan mentes a hamis ígéretektől és az íztelen receptektől.

Cameron Bloom - Bradley Trevor Greive - Penguin ​the Magpie
_Penguin ​the Magpie_ is the extraordinary true story of recovery, hope, and courage as one injured bird and her human family learn to heal and celebrate life, featuring the gorgeous photography of Cameron Bloom and a captivating narrative by _New York Times_ bestselling author of _The Blue Day Book_ Bradley Trevor Greive. People around the world have fallen in love with _Penguin the Magpie_, a global social media sensation, and her adventures with her human family. But there is far more to Penguin's story than meets the eye. It all begins when Sam, Cameron Bloom's wife, suffers a near fatal fall that leaves her paralyzed and deeply depressed. One of their three sons, reeling from the tragic accident, discovers an injured magpie chick abandoned after she had fallen from her nest. The boys name the bird Penguin, for her black-and-white plumage. As they nurse Penguin back to health, the incredible joy, playfulness, and strength she exudes fortify the family and especially lift Sam's spirits. Penguin's resilience demonstrates that, however bleak things may seem, compassion, friendship, and support can come from unexpected places ensuring there will always be better days ahead. This plucky little magpie reminds us all that, no matter how lost, fragile, or damaged we feel, accepting the love of others and loving them in return will help to make us whole.

Bradley Trevor Greive - Rossz ​napom könyve
Igazság ​szerint mindenkinek lehet rossz napja. Ez hozzátartozik az élethez. A Rossz napom könyvében található fotókból és képaláirásokból ráébredhetünk, hogy rossz nap ellen is van orvosság: a dolgokat a maguk valójában kell nézni, felvállalva a következményeket. El kell fogadnunk, hogy kudarc és veszteség mindenkit érhet; be kell ismemi a lét abszurditását, és örülnünk kell minden apró felmerülő lehetőségnek. A Rossz napom könyve bájos fekete-fehér állatfotók segítségével, sok humorral és mély átéléssel közvetíti ezt az üzenetet. A képek meghökkentően emberiek és mindenféle előítélettől mentesek. A fényképek és a hozzájuk tartozó vidám szövegek mosolyra fakasztanak és véget vetnek a rossz napnak.

Bradley Trevor Greive - Nagyon ​elfoglalt emberek könyve
A ​Nagyon elfoglalt emberek könyvében Greive arra figyelmeztet minket, hogy rengeteg ember sokkal többet vállal magára annál, mint amennyi ésszerű lenne. Többet akarnak elvégezni, többet akarnak birtokolni, és többre akarják vinni. E könyv azt mutatja be némi iróniával, hogy ez a több, az esetek többségében, éppen hogy kevesebbet jelent. A szerző jól ismert eszközei, a szórakoztató állatfotók és a finom humor segítségével arra sarkall minket, hogy legyen erőnk és bátorságunk nemet mondani.

Bradley Trevor Greive - Az ​igaz szerelem
Vajon ​lehet-e még bármi újat mondani a szerelemről? Az olvasó ezúttal Bradley Trevor Greive szívhez szóló szavain keresztül vizsgálhatja meg közelebbről ezt a csodás és egyetemleges érzést, azaz a szerelem lényegét. Ahogyan korábbi könyveiben - köztük a Rossz napom könyvében, a Drága anyában, vagy éppen a Drága barátom - Bradley ezúttal is egyedi nézőpontból közelíti meg témáját, és juttatja el egyszerű, ám örökérvényű üzenetét az olvasókhoz - férfiakhoz és nőkhöz egyaránt. E könyv lapjain Bradley szívmelengető módon tiszteleg a legragyogóbb emberi érzés előtt, így téve e kötetet tökéletes ajándékká hitvesünk, jegyesünk, barátunk-barátnőnk vagy éppen titokzatos szerelmünk számára.

Bradley Trevor Greive - Az ​élet értelme
Talán ​a világ egyik legrégebbi kérdése, amely történelmünk nagyjait is igen gyakran foglalkoztatta: Mi az élet értelme? Bradley Trevor Greive a tőle megszokott igen szórakoztató stílusban keresi a maga válaszát erre a kérdésre és meg is találja: Találd ki, mi az, amivel imádsz foglalkozni és csináld is azt! Bradley Trevor Greive őszinte és szókimondó szövege, a mókás állatfotókkal illusztrálva ismételten nagyon könnyen eléri célját. Miközben arról elmélkedik, miért is élünk, és mi lehet a célunk a dolgok nagyobb rendszerében, képes az élet legnagyobb kérdéseinek egyikét is igen könnyedén és szórakoztatóan kezelni. Az élet értelme egy bölcs, elgondolkodtató könyv, amely ideális ajándék bárkinek, aki keresi a saját útját és e keresgélés közben még nevetni is szeret.

Kollekciók