Ajax-loader

Eileen Wilks könyvei a rukkolán


Eileen Wilks - Christy Lockhart - Bobby Hutchinson - Feloldozás ​/ Rossz példa / Sarki fény
Feloldozás: ​Alyssát életében először keríti hatalmába a mindent elsöprő szenvedély, ám a férfival, aki ilyen lángoló érzéseket ébresztett benne, fájdalom, nincs közös jövőjük. Michael ugyanis katona, lételeme a háború, míg Alyssa lelkész, az emberszeretet és a béke apostola... Rossz példa: Lilly a válása után messze elkerülte a férfiakat, most mégis egy gyönyörteljes éjszakát tölt Nick karjaiban. A nő másnap reggel gyorsan és titokban kioson a házból. Nem akarja Nicket viszontlátni, hogy a bonyodalmakat elkerülhesse. Nem sokkal később azonban megtudja, hogy kisbabát vár... Sarki fény: Quinn tizedes, a kanadai rendőrség tagja, kevésre tartja a női rendőröket, mégis kénytelen együtt dolgozni a bájos Chrisszel. Szikrázik köztük a levegő az erotikától, de futó kalandnál többről úgysem lehet szó: Quinn ugyanis sosem kérné a fényes jövő előtt álló lányt, hogy temesse el magát mellette vidéken...

Eileen Wilks - Linda Conrad - Caroline Cross - Tetovált ​szív / Forró téli éjszakán / Vigyél kísértésbe!
Eileen ​Wilks: Tetovált szív Jacob West csak akkor kaphatja meg apai örökségét, ha megnősül. A férfi nem is idegenkedik a gondolattól, mivel új alkalmazottja, a csinos és öntudatos Claire tökéletes jelöltnek tűnik. Ám a lányt mind a mai napig rettegésben tartja egykori vőlegénye, és egyelőre hallani sem akar új kapcsolatról. Ennek ellenére egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Claire azonban attól tart, hogy Jacob csak az örökséget akarja megszerezni… Linda Conrad: Forró téli éjszakán A rettenetes hóvihar ellenére Lance útnak indul, hogy karácsonyra hazaérjen. Felveszi kocsijába a lerobbant autója mellett integető Marcyt és kislányát. Az ítéletidő elől egy romantikus házban és egymás karjaiban találnak menedéket. Lance megkéri Marcy kezét, de az asszony még utazgatni szeretne, és nem akar megállapodni. Vajon megtalálják a közös utat? Caroline Cross: Vigyél kísértésbe! Taggart Steele azt a megbízatást kapja, hogy kerítse elő Genevieve-t, és állítsa bíróság elé. Sikerül is a lány nyomára bukkannia, csakhogy fordul a kocka, és ő lesz Genevieve foglya. A tomboló hóvihar miatt összezárva kell tölteniük néhány napot egy isten háta mögötti kunyhóban, és egymást melegítik a jéghideg éjszakákon. Ennyi vajon elég ahhoz, hogy tisztázzák a félreértéseket?

Patricia Briggs - Karen Chance - Eileen Wilks - Sunny - On ​the Prowl
'Alfa ​and omega' - The werewolf Anna finds a new sense of self when the son of the werewolf king comes to town to quell unrest in the Chicago pack - and inspires a power in Anna that she's never felt before. 'Inhuman' - Kai has a secret gift of sensing thoughts and desires. What she senses in her neighbor Nathan could be dangerous, because he has a secret gift too and it's about to be let loose. 'Buying trouble' - In a New York auction house, a Lord of the Fey crosses paths with a fiery redheaded mage named Claire. But in this strange underground society, the rarity up for sale is Claire herself. 'Mona Lisa betwining' - Among the children of the moon, Mona Lisa is of Mixed Blood - part Monère, part human, and destined to be alone. Then she meets a man who could be her salvation - or her downfall.

Karen Chance - Marjorie M. Liu - Yasmine Galenorn - Eileen Wilks - Inked
Four ​of today's hottest urban fantasy writers together for the first time! From today's most provocative authors come four tales of urban fantasy and paranormal romance exploring body art that is more than it seems-in a world of magic and mayhem that always leaves its mark. This captivating tattoo theme surrounds each author's popular characters and worlds: Karen Chance's war mage Lia de Croissets, Marjorie M. Liu's demon-hunter Maxine Kiss, Yasmine Galenorn's Otherworld Intelligence Agency operative Camille D'Artigo, and Eileen Wilk's Lupi world.

Lora Leigh - Virginia Kantra - Eileen Wilks - Kimberly Frost - Tied ​with a Bow
#1 ​New York Times bestselling author Lora Leigh features the Breeds in her story. New York Times bestselling author Virginia Kantra brings a haunting tale of a fallen angel. USA Today bestselling author Eileen Wilks returns to the shapeshifing Lupi for another magical tale. National bestselling author Kimberly Frost introduces a new paronormal world of muses and vampires.

Kollekciók