Ajax-loader

Emily K. Hutta könyvei a rukkolán


Emily K. Hutta - Mire ​jók a bogarak?
Micimackó ​és barátai a Százholdas Pagonyban barangolnak, s eközben ismerkednek az éjszakai állatokkal, meglesik a növények növekedésének titkát és még sok-sok érdekességet. Megtanulják, miként válnak a bogarak az ember és a növények hasznára. Mindegyik történet egy természeti jelenség köré épül, és jól példázza, hogyan tanulnak a kisgyermekek azáltal, hogy figyelnek, kérdeznek, összehasonlítanak és kísérleteznek. A történetek végén közös játékra invitálják a szülőket és a gyerekeket!

Emily K. Hutta - Mitől ​ugrasz ilyen nagyot?
Ebben ​a kötetben Micimackó és barátai felfedezik, hogy micsoda elképesztő dolgokra képesek az állatok.

Emily K. Hutta - Micimackó ​fája
Micimackó ​a nyári nap hevétől kedvenc fája árnyékába vonul pihenni. Hamarosan észreveszi, hogy a fa nem olyan, mint lenni szokott: betegnek tűnik. Vajon mi lehet a baja? A bölcs Nyuszihoz fordul, aki nemcsak a választ tudja, hanem a módot is, hogyan segítsenek a fán. S ahogy segíteni hívják barátaikat, kiderül, hogy ugyanaz a fa mindenkinek mást jelent, mást adott, és most itt az idő, hogy viszonozzák bőkezűségét.

Emily K. Hutta - Miért ​tűnnek el a pocsolyák?
A ​Miért tűnnek el a pocsolyák című könyvecskében Micimackó és Malacka a párolgásról tanulnak. A 2Töprengj Micimackóval!" egy vadonatúj sorozat, ami a kisgyermek kíváncsi kérdéseire ad választ. Micimackó és barátai a Százholdas Pagonyban barangolnak, s eközben ismerkednek az éjszakai állatokkal, meglesik a növények növekedésének titkát és még sok -sok érdekességet. Mindegyik történet egy természeti jelenség köré épül, és jól példázza, hogyan tanulnak a kisgyerekek azáltal, hogy figyelnek, kérdeznek, összehasonlítanak és kísérleteznek. A történetek végén közös játékra invitáljuk a szülőket és a gyerekeket!

Emily K. Hutta - Valaki ​kincsei
Micimackó ​nem gondolta volna, hogy használhatatlanná vált mézescsupra valakinek még jó lehet valamire. Az apró csodák folytatódtak azon a szép tavaszi napon - mindenki talált valamit, ami nem kellett másnak, neki viszont igen hasznosnak bizonyult. Látogasd meg a Százholdas Pagony lakóit, és meglátod, micsoda kincs lehet egy-egy megunt holmiból.

Kollekciók