Ajax-loader

Varga Patrícia könyvei a rukkolán


Varga_patr%c3%adcia_%c3%96lel%c3%a9s
elérhető
0

Varga Patrícia - Ölelés
Az ​ember társas lény. Szüksége van egy társra, akivel kommunikálhat, aki megérti, akivel jól érzi magát. Érzéseket adnak és kapnak egymástól. Ilyen az ölelés. Egy ölelés lehet szenvedélyes, baráti, biztonságot adó. De mindenképpen szükségünk van rá. Mit számít? Mit számít mi utánunk marad? Talán gondolatok s néhány megfakult emlék-kép darab. Talán lesz majd ki néha égető könnyeket is ejt, így múlik el az életünk De most még ne add fel! Keress! Kutass! Millió szép érzés, érintés, szavak, mosolyok várnak Rád...Éld meg, ejtsd rabul a pillanatot Tartsd magadban, s ne hezitálj!

Varga Patrícia - Parázs-szemek
Egy ​sebzett lélek talpra állása a szeretet által versekben kifejezve. Ébredés Álom vagy. Az álom ébredő köpenye Tündérország felfedezett zöld fövenye Szólít a faág lombos árnyékából S álmot szór a lelked érző szobájából. Te vagy a jövőm itt a jelenben Te vagy a ma lüktető szívemben S mégis az álom függönye a holdnak Ébredés köpenye az álmos udvarodnak.

Varga Patrícia - Mary ​Jeanne kalandjai II.
Egy ​kalandregény, amely Mary Jeanne-ről, a jóságos kalózkapitányról szól. Hogyan és mennyire kitartóan keresi az örök szerelmet, a lélek és a test együttes szerelmét. Eközben kalandok, fájdalmak, örömök is érik. Természetesen ezt a regényt is átszövi a humor.

Varga Patrícia - Túl ​a szavakon
Sokadik ​verses kötetem...ez a kötet már nem a lélekviharról szól, hanem a szeretetről. Túl a szavakon..ahol megszűnik a tér és az idő, eljutunk a lélek birodalmába és itt értelmet nyer a Létezés. Túl a szavakon Amikor már az érzés Őrülten tombol s a láng magasra csap Mikor már nincs külvilág S nem kellenek szavak Csak a Most van Az örök jelen Túl a szavakon csak Érted létezem.

Varga Patrícia - Merengéseim ​a lélekről
Ahogyan ​a cím is mutatja, ez a könyv a lélek létezéséről szóló gondolataimat foglalja magába. Ezek a saját gondolataim, érzéseim, elképzeléseim a lélekről néhány idézettel kiegészítve.{MORE}Miért élünk? Miért születtünk le a földre? Létezik a lélek vagy csak emberi kitaláció?

Varga_patr%c3%adcia_%c3%89bred%c3%a9s
elérhető
0

Varga Patrícia - Ébredés
Minden ​ember arra született, hogy szeressen. Egész életünkben szeretni akarunk, és azt akarjuk, hogy minket is szeressenek. A lényeg: minden emberben el van vetve, ott rejtőzik a szeretet csírája. Ahhoz, hogy kiteljesedjen, hogy örökre bennünk létezzen vigyáznunk kell rá, és ápolnunk kell! Mit mondanál? Mit mondanál, ha lehunyt pilláim mögött Téged lesnélek Mit mondanál, hogy minden gondolatomban Téged követnélek Mit mondanál, ha lázas éjszakákon csak Téged ölelnélek Mit mondanál, ha szívem egy ütemre dobbanna a Tiéddel? Azt mondanám: Szeretlek A legszebb szó, mely egy érzést kifejez Egy érzés, mely uralkodik mindegyik felett Ha egyszer birtokolod, többé el nem engeded..

Varga Patrícia - Lélekpár
A ​versek szépek. A versek kellenek. Aki szereti őket, megérinti lelküket. Mert mivel lehet legszebben kifejezni az emberi érzelmeket ha nem versekkel? Szeretném Szeretném ismét látni Ragyogni a napot. Fényében fürödni, átérezni minden pillanatot. Boldog voltam, s megint utána áhítozom. Ölelésed, biztonságot adó karjaid elhozzák nekem a napot.

Varga Patrícia - Szép ​szavak
Betűk, ​szavak, mondatok, fontos kommunikációs elemek. Annyi mindent ki tudunk fejezni a szavakkal, és annyiféleképpen. Néha nem árt mögéjük nézni, mert a szép szavak mást is rejthetnek... Részeddé váltam Sok kis lélekdarab kell, hogy az egészt megleljed Részeddé váltam Keresed, kutatod, melyik az utolsó darab, mely teljes lesz, s kitölti lényed Rögös utak porában lépdelsz elszántan Nők, testek, vágyak, kreált szenvedélyek provokálnak. Próbálod az érzést elnyomni magadban Nem tudod, itt vagyok, benned élek, el sem mentem Részeddé váltam.:

Varga Patrícia - Lélekvihar
Hiszem ​hogy a lélek örök. A lélekszárnyalás, lélekegyesülés csodálatos érzelem, mely semmihez nem hasonlítható. Nem azonos a szerelemmel, jóval több annál.. Követlek Csak szépen követlek. Csendesen a nyomodba szegődök. .Árnyékod leszek, s vigyázón haladok mögötted...nem szólok, csak hallgatok, ha jössz, boldog vagyok. Szeretnék én lenni a barátod!! Nem nyomulok, csak óvatos vagyok, érdekesnek tűnsz, csendes, finom lélek vagy, bár most elhagyatott:

Varga Patrícia - Útkeresés
A ​versek a lélek hangjai. Ha verselek olyankor szabad vagyok, gondtalan s mintha egy másik dimenzióban léteznék. Mindent ki lehet fejezni a versekkel: a fájdalmat, az örömet, az elmúlást, a boldogságot. Csodálatos és varázslatos lélek- érzéseket. Ha lehetne... Ha lehetne, ha kérhetném Csak egy napig szárnyalhassak Veled Sötét éj bársony- szőnyegén. Csak ketten léteznénk, Te meg én, Csillagok fényében fürödve, csak egy napig Csak Te meg én....

Varga Patrícia - Félig ​megvalósult álom
Ez ​a regény a szerelemről szól..arról a szerelemről, amely sok nő számára csak a filmekben létezik. Jó példa arra, hogy bemutassa, ha kitartóak vagyunk, szinte mindent el lehet érni az életben. Romantikus történet, amely magába foglalja a virtuál és a valóságos világ csapdáit. Marina két gyermekes családanya, aki anyagi okok miatt külföldi munkavállalásra kényszerült. Svájcban megismerkedik a jóképű, gazdag férfivel, Willhelmmel, akibe beleszeret. Férjével elhidegülnek, majd elválnak egymástól. A történet nyomon követi Marina sorsát, amely nem éppen mindig szívderítő. A regényben minden érzelem fellelhető: a fájdalom, az elválás, a szerelem- mindez néha humorral kiegészítve.

Covers_287753
elérhető
0

Varga Patrícia - Emlék
Szeretem ​a verseket. Olykor versben mondom el a pillanatnyi érzelmeimet: a fájdalmat, a bánatot, a lélekvihart, az örömet, a mosolyt, s az élet szeretetét. Kiírom magamból... Emlék Annyi szép szenvedés, annyi fájdalmas emlék sötét fellegén visszaköszön a múlt mely mindezt okozta, már nem gondolok a megtört pillanatra, már nem számít, csak hogy vagy, csak, hogy élsz Távoli idők, távoli terek tengerén néha pillanat- töredék meghitt percében Hozzám érsz.

Varga Patrícia - Csillagtenger
Ahogy ​a címe is sejteti,ez a verses kötet az álomvilágba kalauzol el bennünket, ahol a lélek szabadon szárnyal: lélekegyesülés, lélekszárnyalás, lélekpár- rímekben. Csillagtenger A csend nyugalmát Megtörik halk neszek s apró sóhajok, paplansuhogás levegő- libbenet, ahogy tested rám hajol. Lehunyt szemeim mögött várom az érintést Ismert érzés, érdes kéz Simogatások, becézés Bársonyos bőrömön végig ér.

Varga Patrícia - Lélek ​- szárnyalás
Egy ​aprócska verseskötet, amelyben a versek többsége a lélekről, a lélek szerelméről, a szeretetről, a vágyról és az elfogadásról szól. "A lélek örök" Érzelmek. Vegyes érzelmek lüktetnek bennem. Fájdalom, szomorúság hiány, öröm, boldogság- érzet. Nem tudom mi okozza az érzelmek hullámzását Csendet akarok, Hogy megéljem a pillanat varázsát.

Varga Patrícia - Válogatás ​legszebb blogjaim közül
Válogatás ​legszebb blogjaim közül. Számomra a legszebbek, a saját érzéseimről és az életről szólnak. Röpke idő alatt az írás lett a másik életem. Nyugodtan kijelenthetem, hogy két életem van.Ez a könyvecske a számomra legszebb történeteket tartalmazza.

Varga Patrícia - Zúgó ​patak
Ez ​a verses kötetem abban különbözik a többitől,hogy egy kedves ismerősöm néhány verse is gazdagítja a tartalmát. Ugyanúgy, mint a többi verses kötetem, ez is a lélek szerelméről, fájdalmáról, magányáról, szárnyalásáról szól.

Varga Patrícia - Felnőtt ​mesék
Történetek ​válogatása ez a könyv. Történetek, melyek a szerelemről, a szeretkezésről, a fájdalomról és a játékról szólnak. Nagy része a mesék világába vezet el minket. Mesék felnőtteknek, ahogyan a cím is mutatja. Bár felnőttünk, lélekben mindannyian gyermekek vagyunk, és szeretjük a meséket. Néha szeretünk az álmok világában élni. Ebben a könyvben olvashatunk csillaglényekről, vérfarkasokról, lovagokról és kalózokról. A történeteket átszövi a szerelem, a szeretet, a fájdalom,és a lelki összetartozás.

Varga Patrícia - Gondolat-morzsák
Második ​verseskötetem. Ahogyan a cím is mutatja, gondolat-morzsák a lélekről, a szerelemről, a szeretetről és a fájdalomról... Elvarázsolva, álomittasan bolyongok. Saját mesés világomban. Csupa szép dolgok vesznek körül. Elkápráztatnak, örömet okoznak. Az egyik szereplő Te vagy, ki velem van bárhova megyek. Mesés, virágos utamon velem jön s követ.

Varga Patrícia - Csillaghullás
A ​versek szépek. Olykor fájdalmasak, olykor örömet fejeznek ki, de mindenképpen megérintik az ember lelkét. Bilincs Bilincs, zár, bezár Kattan a csuklómon Fogva tart a pillanat-varázs. Kergetőzünk Én itt, Te itt mégis sehol Hiányod nem oldja semmi üres szavak, s gondolatok. Álomországban együtt vagyok Veled, szárnyalunk, határtalan a képzelet. Ölelések, érintések, vágyak Nem akarok felébredni Mert mindennap szomorúan várlak.

Varga Patrícia - Gondolatok, ​képzelgések a szerelemről
Blogok ​formájában ecsetelem a szerelmet a képzelet útján a férfi és a nő szemszögéből egyaránt. A leírásokat versek megjelenítése teszi színessé. Azt hittem, hogy örökké tart. Akartam, megszerettem. Az érzést akartam, hogy maradjon itt velem. De Ő egy szomorú estén tovalibbent. Itt maradtam egyedül, fáradtan, szomorúan magányosan. Már nem akarok semmit. Csak a csend jótékony hatását érezni magamban.

Covers_263737
elérhető
0

Varga Patrícia - Vágy
Ez ​a kötet többnyire a vágyról szól, rímekben. Vannak akik számára fontos tényező a vágy, de van akinek nem. Jó történet arra, hogyan öli meg a vágy a legszebb érzéseket? Szirmok Szirmokat szeretnék Tengernyi kéket Költözzön be az illat és a kékség, Takarjon be milliónyi puha érintés S nyerjen vágyat a Létezés. Takard be szirmokkal a testem, puha bőrömet borítsák be fátyolként. Talán kicsit lehűtik a rajta felhevült szenvedélyt. Majd szedd le őket egyenként rólam ajkaddal Alig érintve pulzáló bőrömet, pillanatnyi lehelettel, milliónyi gyengédség, kényeztesd Vigyél magaddal!

Covers_291786
elérhető
0

Varga Patrícia - Képzelet
A ​verses kötet érdekessége, hogy saját verseim mellett tartalmaz kedvenc ismerőseimmel közösen írt alkotásokat is. Ahogyan a cím is mutatja, egy képzeletbeli világba kalauzol el, ahol megnyilvánulnak a lélek- érzések: szeretet, szerelem, fájdalom, lebegés. Van aki.... Van aki megért, van aki nem. Van aki érez, van aki nem. Van aki akar(érteni), van aki nem. Van aki elvisel, van aki nem. Van aki türelmes velem, van aki nem. Van aki követ, van aki nem. Van aki szeret, van aki nem De! Van aki velem alszik minden éjjelen.

Varga Patrícia - A ​kerekasztal hatosa
Ez ​a regényem kicsit más, mint a többi. A cselekmény csak egy szálon fut, egy szálon követhetjük Lady Pataya szerelemkeresését. A történetet kalandok sorozata, árulás, szerelem, lélek-érzés kíséri végig. A történet elvezet minket a lovagok korába, ahol nem a területekért és a hatalmi pozíciókért folyik a harc, hanem egy nő szerelméért. A regény főhőse Lady Pataya, aki titokban keresi a szerelmet,elsősorban hat hűséges lovagja között, köztiszteletben álló személyiség. A lovagok, akik felesküdtek a védelmére, mindannyian bevésődtek a nő lelkébe, tudatába valamilyen szinten.

Varga Patrícia - Kővári Gábor - Lélekhölgy
Szívem ​a szíveddel// Milliónyi sóhaj, vágy... apró érintés,/ nyújtanám... nyújtanám a kezem feléd./ Meleg kezedbe csusszanna tenyerem,/ s érezném most már nem kell félnem,/ nem eresztesz.// De ezek csak sóhajok s kimondatlan szavak./ Távol vagy, s a hiányod miatti fájdalom/ még mindig belém mar./ Valóban, jelzett a szívem.//

Varga Patrícia - Hol ​vagy?
A ​Fény Hamis a kép, hamis a látomás. A halál ott ül, de nem Rád vár. Miért születtél, ha szenvedés életed? Csak a fájdalom után tudod, mi is a szeretet. Ne add fel, sötét a nappal s az éj, de vannak még álmok, vannak még csodák, s létezik az a világ, hol a fény ünnepi ruháját felöltve csak Neked szalutál...

Varga Patrícia - Messze
Szállj ​velem// Szállj ma éjjel velem, olyan/ magányos a szívem,/ fáradtan létezem a csendben,/ szállj velem, szállj velem,/ Kedvesem!/ Szállj velem, vigyél el,/ vigyél el oda, hol fáradt/ testem megpihen! Oda, hol/ nem létezik fizikális valónk,/ Oda hol csak a lelkünk él,/ s összeér a végtelen.//

Varga Patrícia - Kirakó
S ​ahogy... S ahogy orrod az enyémhez simul, a levegő is fújtatva tova száll, belőlem vagy egy darab, megszülettél, s megszülettünk, miénk a valós világ, életet adtam s adtak nekem is, utunk közössé vált, enyém vagy . féltelek, óvom minden ingadozó léptedet, történjen bármi, én mindig szeretlek.

Varga Patrícia - Tóth László Senior - Letűnt ​világok nyomán
Meddig ​élünk?// Meddig élünk s meddig maradunk?/ Mit számít meddig tart életünk./ Mocskos, szakadt zászlók alatt/ az éjben menetelünk, verejtékes,/ ráncokkal terhelő csatákat vívunk -/ a semmiért. Mert nem az a cél,/ a cél az, hol utunk véget ér./ Majd ott megtudod miért, majd ott/ megérted lelkembe mi célból vésődtél.// Nem számít se jövő, se múlt,/ Csupán lelked erejével az út,/ A most, mit élünk legszebben,/ Szíved igézetével szívemben./ Hinnünk mindenkor van miben,/ Akár itt, akár valahol a semmiben./ Lelkedbe vésve lényem,/ Lelkemben létezve lényed.//

Varga Patrícia - Hangok
Éjszaka ​ Az éjszaka csendjében valaki itt dobban bennem. Hol gyengébben, hol erősebben..Istenem..érzem.. emberek körülöttem, bennem és szeretnek..átadom magam az érzésnek, lebegek..vigyétek, vigyétek a lelkemet...

Varga Patrícia - Mondd
Mondd... ​Mondd, Te is érzed amit én? Valami sejtelmes bizsergés fut végig testem rejtekén. A szavak, melyeket Tőled kaptam, ajkamon mosolyt fakasztva megnyugtattak. Enyhítették szelíden lélekfájdalmamat, kezdték elárasztani az űrt, melyet nem rég okozott a kiszakadt lélek- darab. Már nem ejtettem könnyeket, csak csendesen, némán tűrtem az elválást, elhagyott, elszárnyalt minden idők álom- vonatán. Helyébe jöttél Te, kinek lelke szintén sóvárog valami után, Légy Te a vigaszom, a Mindenem, kivel nem érzem többé a lélek fájdalmát.

Varga Patrícia - Álomutazás
Most ​ Most jó kedvem töretlen, szám a mosolyoktól repedni igyekezett, de ha eljő majd az est, Az éj leple alatt szemem égetőn könnyezni kezd, fejemet lehajtom Szárnyaim ólomként nyomják testemet Bánt a gondolat s a valóság, hogy ma sem alhatok Veled.

Varga Patrícia - Lélekhangok
Sóhaj ​ Néma sóhajok vesznek az éjben, Egyre erősödik a fájdalom a szívemben. A fájdalom, amiért nem vagy itt velem, Nem láthatlak, nem foghatom a kezed. Kezem kinyújtom, érintenélek, Vékony selyem függönybe ütközik, amely elválaszt minket. Most már letépem a függönyt, Omoljon le a fal, Lépj elő, mutasd meg magad. Már nem csak a lélek, Hanem a Test is Téged akar.

Kollekciók