Ajax-loader

Eberhard Preusch könyvei a rukkolán


Eberhard Preusch - Így ​gondozd a Trabantodat
A ​Trabant előnyeinek egyike a könnyen áttekinthető szerkezet, amely még a tapasztalatlan autós számára is lehetővé teszi az üzem- és közlekedési biztonság fenntartását. De hogyan fogjanak hozzá? A könyv nem fukarkodik az ötletekkel.

Eberhard Preusch - Joachim Kowaczeck - Werner Schroth - Így ​gondozd a Skodádat
Sok ​ezer Skoda gyártmányú személygépkocsi közlekedik utainkon. Van közöttük limuzin, sportkocsi, kombi, van sok régebbi típusú és sok újabb évjáratú kocsi. Napról napra növekedik a Skoda-tulajdonosok és a vásárolni szándékozók száma. Könyvünk e csehszlovák gyártmányú gépkocsik barátaihoz szól, s az a célja, hogy egyrészt minden érdemlegeset elmondjon a Skoda személygépkocsik szerkezeti felépítéséről és menettulajdonságairól, másrészt segítséget nyújtson az üzembentartás gyakorlati problémáinak megoldásában, tájékoztasson a nyári és a téli kocsihasználattal, a karbantartással, a kocsiápolással és a gépkocsi fenntartásával kapcsolatos tudnivalókról.

Eberhard Preusch - Karl-Heinz Rabis - Dieter Schulze - Skoda ​1000 MB, S100
Útjainkon ​a Skoda 1000 MB és S100 típusú személygépkocsik ezrei futnak. Ahhoz, hogy ezeket a kedvelt gépkocsikat biztonságosan és helyesen vezethessük, ismernünk kell a fontosabb műszaki és menettulajdonságaikat, valamint tisztában kell lenni azokkal a legfontosabb karbantartási és kezelési utasításokkal, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a biztonságos közlekedéshez. E könyvben közölt műszaki adatok, vizsgálati és beállítási értékek ehhez nyújtanak nagy segítséget a Skoda gyártmányú gépkocsik tulajdonosainak.

Kollekciók