Ajax-loader

Bogenfürst Ferenc könyvei a rukkolán


Bogenfürst Ferenc - A ​baromfikeltetés gyakorlata
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bogenfürst Ferenc - Lúdtenyésztők ​kézikönyve
A ​Lúdtenyésztők kézikönyve két évtizedes termelési és kutatói munka összefoglalása. Nemzetközi és hazai tapasztalatokra építve mutatja be a lúdtartás- és árutermelés technológiáit. A lúd biológiai sajátosságaival, tenyésztésével és a lúdtermékek előállításával kapcsolatos legkorszerűbb ismereteket gyűjti össze. A könyv mind az oktatással és kutatással foglalkozó szakemberek, mind a tenyésztők és árutermelők számára jól hasznosítható. Rámutat a további kutatások irányára és ötleteket ad a jövedelmezőség javítására, a minőségi lúdtermékek előállítására.

Bogenfürst Ferenc - Keltetés
A ​szakma legkorszerűbb és legteljesebb magyar nyelvű összefoglalóját tartja a kezében a tisztelt Olvasó. E könyvben éppúgy megtalálja a számára hasznos tudnivalókat a keltetőüzem vezetője, mint a kis asztali géppel díszbaromfit keltető gazda, a fürjtenyésztő vagy éppen a strucctenyésztésre vállalkozó. Az értékes szakmai mondanivaló világos, érthető fogalmazásban és időtálló köntösben került kiadásra.

Bogenfürst Ferenc - Kacsák
Dr. ​Bogenfürst Ferenc: Kacsák című kézikönyve a teljesség igényével íródott. A házikacsa származását, fajtáit, tojás- és hústermelését, takarmányozását, valamint tenyésztését mindenki számára közérthetően mutatja be.

Kollekciók