Ajax-loader

Wendy Northcutt könyvei a rukkolán


Wendy Northcutt - Darwin-díjasok ​II.
Az ​evolúció atyjának, Charles Darwinnak a tiszteletére létrehozott Darwin-díj azoknak állít emléket, akik nagyban hozzájárultak az emberi faj genetikai tökéletesedéséhez, amikor saját génjeiket eltávolították a génállományból; egyúttal azt is megmutatták, hogy a józan ész nem is olyan magától értetődő dolog, mint gondolnánk. Ismerkedjen meg a szórakozott terroristával, aki postára adott egy levélbombát, majd felnyitotta, amikor a hiányos címzés miatt a küldeményt visszaküldték a feladónak. Olvassa el a tolvaj történetét, aki anélkül akart ellopni egy elektromos vezetéket, hogy előzőleg kikapcsolta volna az áramot. De nem tagadhatjuk meg csodálatunkat attól a pilótajelölttől sem, aki héliummal töltött léggömbre akasztva felrepítette a nyugágyát a magasba, egyenest egy forgalmas légifolyosó közepére, és sokat tanulhatunk attól a férfitól is, aki az öngyújtója lángjával világított bele a benzineskannába, hogy lássa, van-e benne valami. Mind a négyen lenyűgöző melléfogásaiknak köszönhetik, hogy elfoglalhatták helyüket a Darwin-díjasok előkelő társaságában. A valóban nem mindennapi baklövésekről hírt adó történetek - melyeknek hitelességét a szerző minden esetben ellenőrizte, s a weboldal olvasói is megerősítették azokat - egytől egyig a győzzön a jobbik örök elvének diadalát bizonyítják.

Wendy Northcutt - The ​Darwin Awards
www.DarwinAwards.com ​is the legendary website that commemorates the remains of people who have improved our gene pool by killing themselves in really stupid ways! Started in 1993 by Wendy Northcutt, it honours those people for whom warnings such as 'coffee is hot' and 'this superman cape does not enable the wearer to fly' were made. _The Darwin Awards_ is divided into eleven chapters including: - I Fought the Law: Stupid Criminal Tricks. - Relatively Dangerous: A Family Affair. - Dangerous Liaisons: Unsafe Sex. - Leaps of Fate: Fatal Falls. And includes over 180 true stories that will make you glad to be alive!

Wendy Northcutt - The ​Darwin Awards 3.
Evolution ​takes another giant leap forward with this brand new collection of magnificent misadventures. _The Darwin Awards_ 3 honours those selfless individuals who continue to improve our gene pool by removing themselves in staggeringly stupid ways: - the parachute instructor who forgot to strap on his own parachute - the commuter who put his ear against the tracks to listen for the arrival of his train - the sheriff who inadvertently shot himself... twice With over 100 all-new Award winners, Honourable Mentions and Personal Accounts, this new compendium of hilariously macabre mishaps proves once again that when it comes to stupidity, no species does it better.

Wendy Northcutt - Christopher M. Kelly - Darwin-díjasok ​IV.
Az ​evolúció atyjának, Charles Darwinnak a tiszteletére létrehozott Darwin-díaj azoknak állít emléket, akik nagyban hozzájárultak az emberi faj genetikai tökéletesedéséhez, amikor saját génjeiket eltávolították a génállományból; egyúttal azt is megmutatták, hogy a józan ész nem is olyan magától értetődő dolog, mint gondolnánk. A legtöbb ember ösztönösen tisztában van a ténnyel, hogy életveszélyes játékot űz az, aki szájába vesz egy meggyújtott gyutacsot. A Darwin-díj nyertesei nem feltétlenül. Legtöbbünk azonnal megérti, miért tilos a dohányzás egy lőszerraktárban. A Darwin-díj nyertesei ezzel sem dicsekedhetnek. Akár azokról a fiúkról van szó, akik a középkori lovagjátékok mintájára egymásnak hajtanak motorral, akár a fejszés férfiről, aki a csirke nyaka helyett valami egészen mást talált el - az emberiség bővelkedik Darwin-díjasokban.

Wendy Northcutt - Darwin-díjasok ​III.
Az ​evolúciós folyamatra élesen rávilágító, vadiúj sztorikat tudományos magyarázatok, elemzések és illusztrációk körítik. Az olvasók megemlékezhetnek a Darwin-díj nyerteseiről, azokról, akik fajuk érdekében még a "végső áldozattól" sem riadtak vissza, elmélázhatnak a Tiszteletdíjasok hadán, akik végső soron megúszták saját balfogásaikat, és remekül szórakozhatnak a Személyes közlések szereplőin, akik maguk osztották meg velünk kalandjaikat. Ismerkedjen meg a seriffel, aki kétszer is meglőtte magát. Olvassa el a saját lábát láncfűrésszel amputáló biztosítási csaló, és a méhek elől egy nejlonzacskóba menekülő farmer történetét. S csodálkozzon rá arra a fickóra, akit épp az az ág kólintott fejbe, melyet előzőleg sikeresen levágott. A könyv ismételten bebizonyítja, mindenki számára: amikor butaságról van szó, az emberiség minden más fajt képes felülmúlni.

Wendy Northcutt - Darwin-díjasok ​I.
Az ​evolúciós folyamatra élesen rávilágító sztorikat tudományos magyarázatok, elemzések és illusztrációk körítik. Az olvasók megemlékezhetnek a Darwin-díj nyerteseiről, azokról, akik fajuk érdekében még a "végső áldozattól" sem riadtak vissza, elmélázhatnak a Tiszteletdíjasok hadán, akik végső soron megúszták saját balfogásaikat, és remekül szórakozhatnak a Személyes közlések szereplőin, akik maguk osztották meg velünk kalandjaikat. Ismerkedjen meg a seriffel, aki kétszer is meglőtte magát. Olvassa el a saját lábát láncfűrésszel amputáló biztosítási csaló, és a méhek elől egy nejlonzacskóba menekülő farmer történetét. S csodálkozzon rá arra a fickóra, akit épp az az ág kólintott fejbe, melyet előzőleg sikeresen levágott. A könyv ismételten bebizonyítja, mindenki számára: amikor butaságról van szó, az emberiség minden más fajt képes felülmúlni.

Wendy Northcutt - The ​Darwin Awards 2.
_The ​Darwin Awards 2_ - legendary true tales from www.DarwinAwards.com - commemorate the remains of people who have improved our gene pool by killing themselves in spectacularly stupid ways. One of the most popular manifestations of modern-day pessimism, the Awards are known and loved by practically everyone with access to email. This sequel to the bestselling _Darwin Awards_ book brings together more true stories on the universal themes of death and stupidity, including: * Femme Fatalities * Engines of Destruction * Male-Functions The Darwin Awards: true stories that will make you glad to be alive!

Kollekciók